Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neke vandredne okolnosti zanemari, situacija kao gore opisana, jedan debil te blokira i kaze ti necu da se sklonim dok ne zavrsim...
dok je bio pajero, kuka je vidjela puno vrata, veznih limova....
shheff wrote:On je debil u mozak i gotovo sad, 30 i kusur godina u guzici i takav ce i ostati. Psovati, razbijati, dobiti remecenje javnog reda i mira, onda bi bio na njegovom nivou, nadam se da ce zaziviti online objavljivanje idiota da svi vide, mislim da ce to imati bolji efekat...
Sta uraditi degeneriku od 35+ godina koji se doselio u mahalu prije 6+ mjeseci, ne radi, studira i svako malo se preparkira cim izadjes sa parking mjesta (smeka po vazdan kroz prozor)? Do faxa naravno ide pjeske. Malo je reci da me iritira.
Kanim mu se odavno da mu ocitam bukvicu ali ko meni daje za pravo za takvo nesto nije mi babovina. Fazon je sto se ovo svaki boziji dan desava, cim neko izadje sa parkinga smrad mu se uvali na mjeste. Vjerovao ili ne tako vise puta na dan. Bas degenerik.
xamp wrote:Seljakluk se nastavlja...
Bilo je mjesta koliko god, ali jeb ga, valja hodat 10m vise. (ili manje ako se pogleda i okolo) https://ibb.co/iokgAJ
Ma kakav narod takva vlast.. Ovdje vecinom zive idioti i zatucana gamad. Jednom zaboravim nakon zenine voznje skinuti P na magnet sa gepeka i ostaviti u auto i krmaad ukrade.. Pa za lijekove ti trebalo, prije toga isto i sa BiH oznakom...
Daryl Dixon wrote:Sta uraditi degeneriku od 35+ godina koji se doselio u mahalu prije 6+ mjeseci, ne radi, studira i svako malo se preparkira cim izadjes sa parking mjesta (smeka po vazdan kroz prozor)? Do faxa naravno ide pjeske. Malo je reci da me iritira.
Mozda malo iritantno, ali ako je parking javan sta je pogresno u tome sto radi?
tempuser wrote:Ko je pominjao vozce francuskih monovolumena? M21-A-007 Vol. 2
Nikako drugacije nego pred sami ulaz
Ovo ispred binga (ex tuš) na stupu je k'o korida u čevljanovićima, nikakva reda nema.
Ljudi doslovno na ulaz parkiraju. Bingo pun zastitara ali niko da makne prstom, pa da to malo reguliše, ili zvati policiju i da im cestitke uruci..
konektovan wrote:
Ovo ispred binga (ex tuš) na stupu je k'o korida u čevljanovićima, nikakva reda nema.
Ljudi doslovno na ulaz parkiraju. Bingo pun zastitara ali niko da makne prstom, pa da to malo reguliše, ili zvati policiju i da im cestitke uruci..
Pa pricalo se na ovoj temi, ne tako davno, mozda prije dvije godine da ce se svi free parkinzi u Sarajevu, lagano uvoditi u sistem naplate. Europa pred vratima, nema više dzabalesku.
I evo, vecina parkinga je uvela naplatu, a mnogi nisu vjerovali da ce se to tako brzo desiti.i
konektovan wrote:
u garazi 3-7 auta
Istina, ali nekad i parking ispred bude doslovno prazan, ali šaban ga natjera na trotoar, ili sami ulaz, daleko mu.