Donald J. Trump
@realDonaldTrump
The Coca Cola company is not happy with me--that's okay, I'll still keep drinking that garbage.
Koji kralj.
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
The Coca Cola company is not happy with me--that's okay, I'll still keep drinking that garbage.
Ma meni je drago vidjeti kako se ti i Nosara lijepo slazeteThe 51st State wrote: ↑19/08/2020 16:25 Bolje tramp u ruci nego biden u rezervi.
Wajt kolars i vanabi mu ne mogu oprostiti njegov jednostavan i efektan pristup politickim problemima bez preseravanja zainteresovanih mudrosera.
Tramp je najboljii americki proizvod, ovo ostalo teska licemjerna fejkaca.
Detroita iskreno boli kurko za izborima, nema nekih ocekivanja ni od Trumpa a niti od Bidena. Generalno se uzda u se i u svoje kljusejeza u ledja wrote: ↑19/08/2020 16:21 @ detroit je onaj Trumpov glasac sto nece da se javi na anketu.
Ko prizna nista mu se ne prasta.![]()
Jos jedam prilog trampovoj genijalnosti.ultima_palabra wrote: ↑19/08/2020 16:29Ma meni je drago vidjeti kako se ti i Nosara lijepo slazeteThe 51st State wrote: ↑19/08/2020 16:25 Bolje tramp u ruci nego biden u rezervi.
Wajt kolars i vanabi mu ne mogu oprostiti njegov jednostavan i efektan pristup politickim problemima bez preseravanja zainteresovanih mudrosera.
Tramp je najboljii americki proizvod, ovo ostalo teska licemjerna fejkaca.![]()
![]()
Odlicno, nadam se da uzivas u pandemiji i mjerama zatvaranja i stopi nezaposlenosti mnogo gorim u Evropi.detroit-mercy wrote: ↑19/08/2020 16:34Detroita iskreno boli kurko za izborima, nema nekih ocekivanja ni od Trumpa a niti od Bidena. Generalno se uzda u se i u svoje kljusejeza u ledja wrote: ↑19/08/2020 16:21 @ detroit je onaj Trumpov glasac sto nece da se javi na anketu.
Ko prizna nista mu se ne prasta.![]()
.
I sve dok je tako, izbori su irelevantni za njega![]()
The 51st State wrote: ↑19/08/2020 19:11 Kakfvo nepovjerenje u duh i vitalnost amerike, dosad nevidejni izraz malodusnosti, moras pogledati par wetserna podhitno da se dozoves.![]()
"This crisis has reminded us that government matters," Obama said. "It's reminded us that good government matters, that facts and science matter, that the rule of law matters. That having leaders who are informed and honest and seek to bring people together, rather than drive them apart — those kind of leaders matter. In other words, elections matter."