FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sema911s

#19751 Re: FC Bayern Munchen

Post by sema911s »

koliko mi god pjanic bio drag zbog reprezentacije,.,ali ipak skomnog sam znanja da nije za Bayern-a,.

brzina- hmm na sokeru je 80nesto
sut-zna utrefit ponekad al da je ubojit koliko se prica
defanziva- nije za toga
snaga- metar i zilet,

treba mu nekko napravit prostora da on moze pepovat..,

nek vrate Krossa bolje im jee :D
vicious

#19752 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

MOSALJOZE wrote:Image
Za hejtere 8)
Kruške i jabuke ;)

Da se Hummels nakon 2 sezone vratio u Bayern niko mu ne bi riječ rekao.
A ovako, ipak je bio 8 godina u BVB, izrastao u klasnog igrača, reprezentacija, kapiten ekipe blablabla.
Priznaćeš da je to ipak malo drugačija situacija.

Mislim, meni ne smeta što ide u FCB, ali razumijem navijače u Dortmundu da su kivni na njega.
Mene u ove zadnje dvije sezone nije nimalo oduševio. Često je bio povrijeđen, a kad je bio zdrav bio je vrlo nekonstantan i uz odlične poteze znao je praviti početničke greške.
Meni svejedno, nek radi šta hoće, samo sam nekako mislio da će se prihvatiti nekog većeg izazova. Ovako će igrati na rezervi 90% sezone, jedino u kasnijoj fazi LP će imati jače utakmice. Da je otišao recimo u Englesku drugačije bi sve to izgledalo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19753 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Pa cekaj zar nedavno nije bila vijest da je Karlo Geceu porucio da trazi novi klub?

Mislim meni bi bilo drago da ostane, Karlo je jednom velikom majstoru izmislio poziciju, nakon sto se isti pokazao kao teski flop u vrhu napada :D

Treba se rijesiti Rodea, Rafinje, Bernata, pa vjerovatno i Benatije, a dovesti jos dobrih defanzivaca i jednu klasu u vrh napada, odnosno Antoana Grizmana :izet:
simonese

#19754 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

_BataZiv_0809 wrote:Pa cekaj zar nedavno nije bila vijest da je Karlo Geceu porucio da trazi novi klub?

Mislim meni bi bilo drago da ostane, Karlo je jednom velikom majstoru izmislio poziciju, nakon sto se isti pokazao kao teski flop u vrhu napada :D

Treba se rijesiti Rodea, Rafinje, Bernata, pa vjerovatno i Benatije, a dovesti jos dobrih defanzivaca i jednu klasu u vrh napada, odnosno Antoana Grizmana :izet:
sta sam sve procitao,o treneru,novim igracima ali sve na svabskom pa zato nisam ni postavio :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19755 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

simonese wrote: sta sam sve procitao,o treneru,novim igracima ali sve na svabskom pa zato nisam ni postavio :D
:thumbup: :thumbup: :D :lol:

Mozes ti to nama i prepricati na nasem, na to nisam alergican :caocao:
simonese

#19756 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

_BataZiv_0809 wrote:
simonese wrote: sta sam sve procitao,o treneru,novim igracima ali sve na svabskom pa zato nisam ni postavio :D
:thumbup: :thumbup: :D :lol:

Mozes ti to nama i prepricati na nasem, na to nisam alergican :caocao:
mala kolumna o igracima koji gotive Carla:Ibrahimovic,Ronaldo,James i mogucnosti o eventualnom prelasku jedne topzvijezde
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19757 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

MOSALJOZE

#19758 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor

"Ancelotti i ja smo imali jako dobar telefonski razgovor - iako mediji pišu drugačije. Jako se radujem našoj suradnji i zajedničkom radu"
Da i tu stavimo tačku na i
missko

#19759 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

MOSALJOZE wrote:Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor

"Ancelotti i ja smo imali jako dobar telefonski razgovor - iako mediji pišu drugačije. Jako se radujem našoj suradnji i zajedničkom radu"
Uli zaprijetio menadzeru i izmislio telefonski razgovor s Karlom samo da sutnu Götzea koji ima jaku platu. Da Karlo hoce Götzea ponudili bi mu produzetak ugovora jer frajer na kraju sezone moze ici za dzaba
Mišo_Kovač

#19760 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Što prisluškuješ tuđe razogovore, nije lijepo :-) :-) :-)
MOSALJOZE

#19761 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Image
Da čujem 8)
Partijaner

#19762 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

missko wrote:
MOSALJOZE wrote:Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor

Uli zaprijetio menadzeru i izmislio telefonski razgovor s Karlom samo da sutnu Götzea koji ima jaku platu. Da Karlo hoce Götzea ponudili bi mu produzetak ugovora jer frajer na kraju sezone moze ici za dzaba
:lol: :lol: :lol:
klopan

#19763 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi. :D
Mišo_Kovač

#19764 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

klopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi. :D
Nek ti usput objasni drevne vanzemaljce, iluminate i sionski priorij. Sve je to u komšiluku s njegovim teorijama o Henesu i Bayernu :-) :-) :-)
Last edited by Mišo_Kovač on 24/05/2016 21:37, edited 1 time in total.
Partijaner

#19765 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mišo_Kovač wrote:
klopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi. :D
Nek ti usput objasni drevne vanzemaljce, iluminatie i sionski priorij. Sve je to u komšiluku s njegovim teorijama o Henesu i Bayernu :-) :-) :-)
:mrgreen:

Image
klopan

#19766 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Mišo_Kovač wrote:
Nek ti usput objasni drevne vanzemaljce, iluminate i sionski priorij. Sve je to u komšiluku s njegovim teorijama o Henesu i Bayernu :-) :-) :-)
Na stranu to sto je okovan theorijama zavjere,nego sto ovo sto je napisao nema logike,s koje god strane da gledas.
MOSALJOZE

#19767 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Hoću insajdersku,da čujem ko je babo 8)
Bosanski_kralj

#19768 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Treba Bernata, Rafinju, Benatiu, Tiaga..prodati. Neka dovedu kakvog fino desnog beka i solidnog drugog napadača, a ako i Pjanić dođe neće mi biti krivo.
missko

#19769 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Milion opcija ima.
Mozda je Götze trebao bit dio tala u vezi prelaska Humelsa. Mozda je htio u Liverpul a ne nazad u BvB. Mozda hoce da ode na kraju sezone kao slobodan i tako da mu bar plata ostane ogromna jer transfer nece kostati. Jedino Bayernu i menadzeru ne odgovara da ostane i na kraju sezone ide dzabe
klopan

#19770 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

missko wrote:
Milion opcija ima.
Mozda je Götze trebao bit dio tala u vezi prelaska Humelsa. Mozda je htio u Liverpul a ne nazad u BvB. Mozda hoce da ode na kraju sezone kao slobodan i tako da mu bar plata ostane ogromna jer transfer nece kostati. Jedino Bayernu i menadzeru ne odgovara da ostane i na kraju sezone ide dzabe
Tačno tako-milion opcija ima.I kako će Uli tu biti faktor koji će da zajebe Maria, ako ga je već mogao prodati za 25 mil. eur?
Može Gotze ostati,i duga je godina, vidiš kako se sve preokrene u momentu.Može zablistati i biti pod Carlom standardan.Mogu mu za to vrijeme produžiti ugovor.A Može i Mario slijedit put Lewe i čekati samo da ugovor istekne.Tim bi on bio onaj koji zajebe,a nije zajeban.
missko

#19771 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

25 mil je mizerna cijena za
23godisnjaka reprezentativca Njemacke isto sto je bilo mizerno 10 mil za Lewu sto su nudili BvBu u zadnjoj godini ugovora pa to je godisnja plata pa normalno da ce ga ostavit vrijedi vise na terenu i nek ide dzabe kasnije. Oni za Humelsa 28 god i nije extra igrac daju 37 u zadnjoj god. ugovora.Pa Uli nikad sebi ne bi oprostio da rokne u igraca preko 100 mil a ovaj to suteci odsjedi na klupi i ode za dzabe. Götze treba ovaj prelazni rok bit prodat ili ako nista bit dio tala u nekom prelasku da namire kolko tolko lovu ulozenu
Mali izgleda pametan , mlad je i iduce sezone sloboodan da bira gdje ce opet igrat za veliku platu
Last edited by missko on 25/05/2016 12:49, edited 1 time in total.
klopan

#19772 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Kome je to mjesečna plata 10 mil.? :D
Uglavnom , sve čekam Mosaljozea da javi insidersku,
kaže SPORT1-konkretno Bayernovo interesovanje za Leroy Sane-a.
MOSALJOZE

#19773 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Ništa od toga

Selam
missko

#19774 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

klopan wrote:Kome je to mjesečna plata 10 mil.? :D
Uglavnom , sve čekam Mosaljozea da javi insidersku,
kaže SPORT1-konkretno Bayernovo interesovanje za Leroy Sane-a.
Godisnja gdje se spominje mjesecna?
Fulo sam u pisanju al se zna sta sam mislio
missko

#19775 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

MOSALJOZE wrote:
Hoću insajdersku,da čujem ko je babo 8)
Evo babe a pravi je jos u zaledjini.
Kao sto sam rekao
http://m.abendzeitung-muenchen.de/inhal ... 50aadc.php
Post Reply