brzina- hmm na sokeru je 80nesto
sut-zna utrefit ponekad al da je ubojit koliko se prica
defanziva- nije za toga
snaga- metar i zilet,
treba mu nekko napravit prostora da on moze pepovat..,
nek vrate Krossa bolje im jee
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kruške i jabukeMOSALJOZE wrote:
Za hejtere![]()
sta sam sve procitao,o treneru,novim igracima ali sve na svabskom pa zato nisam ni postavio_BataZiv_0809 wrote:Pa cekaj zar nedavno nije bila vijest da je Karlo Geceu porucio da trazi novi klub?
Mislim meni bi bilo drago da ostane, Karlo je jednom velikom majstoru izmislio poziciju, nakon sto se isti pokazao kao teski flop u vrhu napada![]()
Treba se rijesiti Rodea, Rafinje, Bernata, pa vjerovatno i Benatije, a dovesti jos dobrih defanzivaca i jednu klasu u vrh napada, odnosno Antoana Grizmana
simonese wrote: sta sam sve procitao,o treneru,novim igracima ali sve na svabskom pa zato nisam ni postavio
mala kolumna o igracima koji gotive Carla:Ibrahimovic,Ronaldo,James i mogucnosti o eventualnom prelasku jedne topzvijezde_BataZiv_0809 wrote:simonese wrote: sta sam sve procitao,o treneru,novim igracima ali sve na svabskom pa zato nisam ni postavio![]()
![]()
![]()
![]()
Mozes ti to nama i prepricati na nasem, na to nisam alergican
Uli zaprijetio menadzeru i izmislio telefonski razgovor s Karlom samo da sutnu Götzea koji ima jaku platu. Da Karlo hoce Götzea ponudili bi mu produzetak ugovora jer frajer na kraju sezone moze ici za dzabaMOSALJOZE wrote:Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor
"Ancelotti i ja smo imali jako dobar telefonski razgovor - iako mediji pišu drugačije. Jako se radujem našoj suradnji i zajedničkom radu"
Da i tu stavimo tačku na i

missko wrote:Uli zaprijetio menadzeru i izmislio telefonski razgovor s Karlom samo da sutnu Götzea koji ima jaku platu. Da Karlo hoce Götzea ponudili bi mu produzetak ugovora jer frajer na kraju sezone moze ici za dzabaMOSALJOZE wrote:Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor
"Ancelotti i ja smo imali jako dobar telefonski razgovor - iako mediji pišu drugačije. Jako se radujem našoj suradnji i zajedničkom radu"
Da i tu stavimo tačku na i
Nek ti usput objasni drevne vanzemaljce, iluminate i sionski priorij. Sve je to u komšiluku s njegovim teorijama o Henesu i Bayernuklopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.
Mišo_Kovač wrote:Nek ti usput objasni drevne vanzemaljce, iluminatie i sionski priorij. Sve je to u komšiluku s njegovim teorijama o Henesu i Bayernuklopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.![]()
![]()

Na stranu to sto je okovan theorijama zavjere,nego sto ovo sto je napisao nema logike,s koje god strane da gledas.Mišo_Kovač wrote:Nek ti usput objasni drevne vanzemaljce, iluminate i sionski priorij. Sve je to u komšiluku s njegovim teorijama o Henesu i Bayernuklopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.![]()
![]()
Hoću insajdersku,da čujem ko je baboklopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.
Milion opcija ima.klopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.
Tačno tako-milion opcija ima.I kako će Uli tu biti faktor koji će da zajebe Maria, ako ga je već mogao prodati za 25 mil. eur?missko wrote:Milion opcija ima.klopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.
Mozda je Götze trebao bit dio tala u vezi prelaska Humelsa. Mozda je htio u Liverpul a ne nazad u BvB. Mozda hoce da ode na kraju sezone kao slobodan i tako da mu bar plata ostane ogromna jer transfer nece kostati. Jedino Bayernu i menadzeru ne odgovara da ostane i na kraju sezone ide dzabe
Godisnja gdje se spominje mjesecna?klopan wrote:Kome je to mjesečna plata 10 mil.?![]()
Uglavnom , sve čekam Mosaljozea da javi insidersku,
kaže SPORT1-konkretno Bayernovo interesovanje za Leroy Sane-a.
Evo babe a pravi je jos u zaledjini.MOSALJOZE wrote:Hoću insajdersku,da čujem ko je baboklopan wrote:Hay nam samo ukratko objasni motive misko ovoga sto ti insuiniras,vise si me sjeb'o ovim komentarom,nego mosa s ovom slikom nepripadajucoj themi.