Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lopovjack
#19751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Je to je Pape,Pape,Pape Sušić, Švabo selektor
. Utakmica je bila nidje veze,ali pobjeda se pika i po onom kalkulatoru na Fifinoj stranici ulazimo ponovo u prvih 30 reprezentacija.Idemo dalje...
-
ja71
#19752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neovisno od kise i terena, svidjelo mi se kako su Miske i Miralem izveli svoje slobodne udarce.
Iako nisu pali golovi mislim da imamo potencijala da ga nekome damo iz slobodnog.
Znaci Sejo vise ne puca slobodne ?
Takodje akcija gdje je pao go je jako lijepo odigrana, mada nam je njihova uspavana odbrana u 94 min.
dobro pomogla
Iako nisu pali golovi mislim da imamo potencijala da ga nekome damo iz slobodnog.
Znaci Sejo vise ne puca slobodne ?
Takodje akcija gdje je pao go je jako lijepo odigrana, mada nam je njihova uspavana odbrana u 94 min.
dobro pomogla
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#19753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
za pretpostaviti je da bi Sejo pucao sa desne strane pošto je ljevak
- Idemedosumom
#19754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja mislim da nam je Stevanovic najvece pojacanje od svih novih igraca.
www.minifridge24.com
www.minifridge24.com
Last edited by Idemedosumom on 17/11/2012 16:08, edited 1 time in total.
-
LSD
#19755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mi moramo vidjeti Stevanovića u jednoj pravoj kvalifikacionoj utakmici, protiv jaceg protivnika gdje su bodovi u igri....tu se pokazuje kvalitet i zarađuje mjesto prvotimca u reprezentaciji....zasad, u ovim prijateljskim je bio vrlo dobar
Pape, nemamo rezervnog napadaca
Pape, nemamo rezervnog napadaca
- hary
#19756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Salihovic i Lulic podbacuju iz utakmice u utakmicu, mada utakmica od sinoc nije za neko ocjenjivanje. Jos njima da se ubodu pozicije i bice to fino na SP
Sad je pitanje koliko je rjesenje Zukanovic, jer on prakticno pokrivao sinoc lijevu defanzivu a Salihovic je isao naprijed. Lulic u posljednje vrijeme nikako da se sabere.
Sad je pitanje o kojem Susic treba razmisljati do marta: kako iznenaditi Grke i da li ih uopste iznenaditi? Stevanovicem?
I da, definitivno nam treba rezervni napadac. Pape, pusti pricu da tim zadacima moze odgovoriti istureni Ibricic.
Sad je pitanje o kojem Susic treba razmisljati do marta: kako iznenaditi Grke i da li ih uopste iznenaditi? Stevanovicem?
I da, definitivno nam treba rezervni napadac. Pape, pusti pricu da tim zadacima moze odgovoriti istureni Ibricic.
- shalla
#19757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To je nešto što nikako ne mogu da shvatimLSD wrote:Pape, nemamo rezervnog napadaca
Pa hajde da smo mi ekipa koja igra sa jednim napadačem pa da kažem ok, imamo dvojicu ali jbt mi igramo sa dva napadača i nemamo trećeg na klupi?!?
Ne, nikako ne mogu da se pomirim sa tim, nikako...
I ovo što kaže hary, kakav crni Ibričić, mogao je u Hajduku igrati tzv. sakrivenu/prikrivenu špicu al u reprezentaciji no way...
Koga imamo na raspolaganju, hajmo nabacati par imena da skontamo ko bi mogao biti taj treći napadač za klupe?
Meni ovako na prvu padaju ova standardna imena koja sam već vrtio, Mahmutović, Đurić, Muslimović, možda Zec ili Bilbija, fakat nisam pametan ali znam da Pape mora naći još jednog napadača...
Još jedna stvar koja me brine (tu selektor teško šta može uraditi) je Lulićeva forma tj nepostojanje iste, tješim se da će u tim mini zimskim pripremama uspjeti podići formu jer ovo je užas, pretrčavaju ga sinoć u onoj kaljuži k'o mene na terminu
-
lopovjack
#19758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po meni Zec zaslužuje ponovo poziv. Igra u zadnje vrijeme skoro stalno u klubu koji je 4.na tabeli, relativno je mlad (24) i ne bi se ljutio ni da sjedi na klupi i da čeka svoju priliku...
- hrastov žižak
#19759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
je, je, zec se fakat popravio. još je relativno mlad. možda...
-
LSD
#19760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mora naci nekog rezervnog napadaca, nema druge....šta ako se povrijede Džeko ili Vedo( nedo Bog) ili dobiju neke kartoneshalla wrote:To je nešto što nikako ne mogu da shvatimLSD wrote:Pape, nemamo rezervnog napadaca![]()
Pa hajde da smo mi ekipa koja igra sa jednim napadačem pa da kažem ok, imamo dvojicu ali jbt mi igramo sa dva napadača i nemamo trećeg na klupi?!?
Ne, nikako ne mogu da se pomirim sa tim, nikako...
I ovo što kaže hary, kakav crni Ibričić, mogao je u Hajduku igrati tzv. sakrivenu/prikrivenu špicu al u reprezentaciji no way...
Koga imamo na raspolaganju, hajmo nabacati par imena da skontamo ko bi mogao biti taj treći napadač za klupe?
Meni ovako na prvu padaju ova standardna imena koja sam već vrtio, Mahmutović, Đurić, Muslimović, možda Zec ili Bilbija, fakat nisam pametan ali znam da Pape mora naći još jednog napadača...
Još jedna stvar koja me brine (tu selektor teško šta može uraditi) je Lulićeva forma tj nepostojanje iste, tješim se da će u tim mini zimskim pripremama uspjeti podići formu jer ovo je užas, pretrčavaju ga sinoć u onoj kaljuži k'o mene na terminu
- shake69
#19761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Muslimovic je najbolje rjesenje za treceg napadaca zbog iskustva igranja u reprezentaciji, ali oni pricaju da mu je put dalek i slicne stvari!
Ovaj Zec vise igra krilo, nesto poput Stevanovica i ne vidim da je neko rjesenje.Bolji je Zlatan uvijek motiviran i borben s 31 nego 24 godine momka koji jedino ima brzinu!
-
north
#19762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni je Muslimović pravo drag bio, ne znam kako nije uspio negdje u evropi završiti berem u nekoj u prosječno solidnoj ligi, niko ne kaže da može u ligu petice....ali profil je igrača kakav bi nam još uvijek dobro došao i koga sad nafatati, osim nekih anonimusa koji nisu kalibar za repku? Nama treba kvalitet, a ne kvantitet da zakrpimo rupe, ali haj nađi majčin sine....
- shalla
#19763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nažalost, postavio je ljestvicu svojih uslova previsoko (dal sam od sebe ili na nagovor menadžera) i kad je skontao da se zajebao bilo je kasno jer su tad svi transfer deadline prošlinorth wrote:Meni je Muslimović pravo drag bio, ne znam kako nije uspio negdje u evropi završiti berem u nekoj u prosječno solidnoj ligi, niko ne kaže da može u ligu petice....ali profil je igrača kakav bi nam još uvijek dobro došao i koga sad nafatati, osim nekih anonimusa koji nisu kalibar za repku? Nama treba kvalitet, a ne kvantitet da zakrpimo rupe, ali haj nađi majčin sine....
-
Eborg
#19764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trebalo bi na narednoj prijateljskoj probati Bilbiju i/ili Đurića. A i motivisat će ih da rade i dalje i bore se za mjesto u ekipi.
- PapeSusic
#19765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedan grije klupu u Vojvodini drugi u trecoj ligi juzne ItalijeEborg wrote:Trebalo bi na narednoj prijateljskoj probati Bilbiju i/ili Đurića. A i motivisat će ih da rade i dalje i bore se za mjesto u ekipi.
- Logovan
#19766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I šta hoćeš da kažeš?PapeSusic wrote:Jedan grije klupu u Vojvodini drugi u trecoj ligi juzne ItalijeEborg wrote:Trebalo bi na narednoj prijateljskoj probati Bilbiju i/ili Đurića. A i motivisat će ih da rade i dalje i bore se za mjesto u ekipi.
- jeza u ledja
#19767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hoce da kaze da nisu kalibar za A tim. I nisu.
Mozemo onda komotno zvati i nekog iz nase lige.
No ima ovaj Mahmutovic, a ima i Zec. Treba njih zvati.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#19768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma ljudi znaće Pape šta mu valja...mi možemo nako amaterski muhabetit da ubijemo vrijeme
hebga mi pogledamo jednu utakmicu đe neki od naših likova igraju, dojme nas i počnemo ih kovati u zvijezde.....valjda selektor ima priliku pogledat više utakmica u nizu jednog lika pa da skonta vrijedi li išta ili ne vrijedi
evo imali smo slučaj Zahirovića koji je imao extra debi u repki (al bila prijateljska) i svi smo bili oduševljeni...danas pola foruma hrače tog istog igrača
hebga mi pogledamo jednu utakmicu đe neki od naših likova igraju, dojme nas i počnemo ih kovati u zvijezde.....valjda selektor ima priliku pogledat više utakmica u nizu jednog lika pa da skonta vrijedi li išta ili ne vrijedi
evo imali smo slučaj Zahirovića koji je imao extra debi u repki (al bila prijateljska) i svi smo bili oduševljeni...danas pola foruma hrače tog istog igrača
-
frngla
#19769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja bih Đurića zvao, dečko je davao golove protiv švaba k'o Drogba!
Pa makar ga probati u prijateljskoj, da se vidi na čemu smo 
- Arteta
#19770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Djurcia treba zvati samo kada ode u jaci klub.frngla wrote:Ja bih Đurića zvao, dečko je davao golove protiv švaba k'o Drogba!Pa makar ga probati u prijateljskoj, da se vidi na čemu smo
Ovo je sad slabo.
- phillie
#19771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ce ih zvati kad Pape i prijateljske igra kao da su kvalifikacijskejeza u ledja wrote:
- PapeSusic
#19772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da su cigare preskupe.zlo87 wrote:I šta hoćeš da kažeš?PapeSusic wrote:Jedan grije klupu u Vojvodini drugi u trecoj ligi juzne ItalijeEborg wrote:Trebalo bi na narednoj prijateljskoj probati Bilbiju i/ili Đurića. A i motivisat će ih da rade i dalje i bore se za mjesto u ekipi.
- Logovan
#19773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ti sad zanimljiv je l'?PapeSusic wrote: Da su cigare preskupe.
- jeza u ledja
#19774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci prvi tim ne treba da se uigrava u prijateljskim?phillie wrote:Sta ce ih zvati kad Pape i prijateljske igra kao da su kvalifikacijskejeza u ledja wrote:
No ima ovaj Mahmutovic, a ima i Zec. Treba njih zvati.dakle na rezultat. Nova imena u repki mozemo vidjeti cini mi se samo zbog nesretnih okolnosti (povreda ili kartoni), a ne zato sto Pape ima neku viziju da bi kojim slucajem mogao prosiriti bazu igraca koji su potencijalni reprezentativci. Englezima sest igraca debituje protiv Svedjana, a mi u Alziru igramo 60 minuta po onom kijametu sa najjacom postavom + sto dole vodimo trojicu golmana (kao da je SP vec pocelo). Hajd bar da je Sehica stavio da brani jedno poluvrijeme, pa ni to....
Ko je dao gol na utakmici, ko mu je dodao, i ko je dodao ovom sto je dodao?
- Arteta
#19775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mahmutovic je dobar.jeza u ledja wrote:Hoce da kaze da nisu kalibar za A tim. I nisu.
Koji ba Zec?
Mislim da smo dovoljno vidjeli od njeg.