Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova kamera je haos i mislim da su namjerno ostavili van okvira telefona, da bi imali "upgrade" sledece godine i predstavili potpuno ravan zadnji dio sa kamerom
shalla wrote:Mene nervira to, što se 98% korisnika iPhonea koje znam, polomi da uvjeri ljude oko sebe da je sve ono što iPhone ima ustvari prijeko potrebno a ono što iPhone nema je totalno nepotrebno, taj fanatizam ne kontam nikako :roll
Nešto ne vidim iPhone korisnike kako vise po Android forumima i "otvaraju oči" korisnicima Androida. Naprotiv Androidaši dolaze ovamo i polomiše se pokušavajući pametovati (bez da uopšte poznaju tematiku), ismijavati i dokazati kako je svako ko kupi iPhone peder, kompleksaš ili jednostavno glup. I onda kad se ljudi ne slože s njihovim "argumentima" i reaguju na uvrede onda su fanatici?
Jbg da mi treba da šaljem pjesmice Bluetooth-om nosao bih Android (iako sam to mogao i na iPhone-u vjerovali ili ne, sa jailbreakom), ali fakat je nepotrebno u današnji vakat, pogotovo kad je fail rate ogroman. Ili da mi treba utor za karticu pored 256GB interne memorije ili da mi je mrsko poslati melodiju sa iTunesom ili da mi treba torrent na telefonu ili shortcut da gasim location servise ili šta ti ja znam više. To su otprilike zamjerke koje sam pročitao na zadnjih par stranica. Razumijem da to nekom treba ali (iako sve nabrojano može i na iPhone-u s jailbreakom) kako vi ne razumijete da mi bez toga ipak možemo živjeti?
probook wrote:Ova kamera je haos i mislim da su namjerno ostavili van okvira telefona, da bi imali "upgrade" sledece godine i predstavili potpuno ravan zadnji dio sa kamerom
Meni licno je ta kamera grozna jos od ip6.
Kako je ne mogu ugurat unutra?
shalla wrote:Mene nervira to, što se 98% korisnika iPhonea koje znam, polomi da uvjeri ljude oko sebe da je sve ono što iPhone ima ustvari prijeko potrebno a ono što iPhone nema je totalno nepotrebno, taj fanatizam ne kontam nikako :roll
Nešto ne vidim iPhone korisnike kako vise po Android forumima i "otvaraju oči" korisnicima Androida. Naprotiv Androidaši dolaze ovamo i polomiše se pokušavajući pametovati (bez da uopšte poznaju tematiku), ismijavati i dokazati kako je svako ko kupi iPhone peder, kompleksaš ili jednostavno glup. I onda kad se ljudi ne slože s njihovim "argumentima" i reaguju na uvrede onda su fanatici?
Jbg da mi treba da šaljem pjesmice Bluetooth-om nosao bih Android (iako sam to mogao i na iPhone-u vjerovali ili ne, sa jailbreakom), ali fakat je nepotrebno u današnji vakat, pogotovo kad je fail rate ogroman. Ili da mi treba utor za karticu pored 256GB interne memorije ili da mi je mrsko poslati melodiju sa iTunesom ili da mi treba torrent na telefonu ili shortcut da gasim location servise ili šta ti ja znam više. To su otprilike zamjerke koje sam pročitao na zadnjih par stranica. Razumijem da to nekom treba ali (iako sve nabrojano može i na iPhone-u s jailbreakom) kako vi ne razumijete da mi bez toga ipak možemo živjeti?
Aj bgt. samo mi reci ovo sa cime bi korisnici iPhona "otvarali oci" korisnicima Androdia kad ono sto se pojavljuje na iP korisnici Androida to sve imaju vec 2-3 godine na svojim telefonima?
Febo..godinama vec radim sa mobilnom opremom..i znam kako idu cijene u vecini BiH..a pogotovo znam nabavne cijene displaya
Ma sad je to diskusija koja moze dosta dugo potrajati.... radim sa svim mogucim dobavljacima it opreme u bih. Vecina njih uopste ne prodaje displeje, vecina ide u zamjenu 1 za 1 u garanciji, van garancije kompikovana procedura.
Ja sam imao nedavno razbijen dispej za s7 kod starog. Nazvao ovlasteni Samsung servis sa kojim inace radim i ljudi mi rekli da mi ne mogu pomoci, nazvao ovih par preprodavaca i cijena ako se ne varam oko 350 km.
Ali eto drwgo mi me cuti da je 70 km orginal displej sa zamjenom
Ma onaj ko ga uveze, taj ce ga i servisirati. Zato i kazem ide 1 za 1 pretezno. Nije mi to u opisu posla, ali eto cesto sam ukljucen u te neke diskusije. Nedavno je bila situacija da je jedan LED TV razbijen i posto ide samo 1 za 1, covjeku su rekli da ne mogu rijesiti TV. Necu o brendu i servisu, ali eto... Covjek hoce da plati novi displej, ali su mu rekli da nema nista od toga. Sad hoce li ih tuziti ili ne znam... U garanciji je i ima osnove za tuzbu jer mu moraju osigursri rezervne dijelove.
Aj bgt. samo mi reci ovo sa cime bi korisnici iPhona "otvarali oci" korisnicima Androdia kad ono sto se pojavljuje na iP korisnici Androida to sve imaju vec 2-3 godine na svojim telefonima?
To što si napisao nije tačno. Ali uopšte ne želim da ulazim u raspravu, nije to tema, imaš teme iOS vs Android pa tamo razguli do zore. Ne dolazite ovamo da nekog nešto ubjeđujete. Tebi je bolji Android, uživaj u onom što misliš da je bolje za tebe.