Vrati se na svoj post i ton obracanja...A za to zazalio,skini mi se s kurca.A bujrum,znas gdje sam...Nauci se prvo sta je forum i kako se komunicira na forumu.Mozes me u zajebanciji vrijedjati i pricati sta hoces, a te s visoka,kuci kad dodjes pa njima prosipaj.SD7 wrote:Budi pristojan da ne bi zazalio.HAVANA wrote:Hocu te jos jebat.Najbolje da ti mi sve pripremimo pa da se princeza vrati.Ko si jbt? Na forumu se prica ko u kafani,inace ne bi ni bio na forumu.SD7 wrote: Morate se prvo rijesiti lopovluka, korupcije, nepotizma, laganja, zavrtanja, pametovanja...poceti koristiti rijeci poput: izvoli, hvala izvini i sl. naravno, tamo gdje treba i eto nas rado.Nisam referirao na forum vec na stvarni zivot.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#19751 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#19752 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nisam ja tvoj nivo.Jbg.512MB wrote:Evo kupiću ti ja stan, ne tražim puno samo isti standard što ga imam sad u stanu: dva parkinga u podzemnoj garaži, lift, kontrolirana decentralizovana ventilacija, električne spoljne žaluzine, pasivna gradnja, 20 kvadrata natkriveni balkon, stanica za punjenje za električna vozila. Šta imaju tvoji od ovog?
Samo moj je košto 5k po kvadratu, tu starudiju kod tebe ne bi da mi đaba izdaješ
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19753 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
@HAVANA jesi li ugradjivao ikad onaj elektricni kamin. Imam neku fix ideju sa rigipsom
Kontam malo dnevnu sobu prepakovat u tom nekom fazonu
ne pitaj me nista 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#19754 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Ovo ce nas ukopati
Plate i drzavnom sektoru duple u odnosu na realni, i tako je za svako zanimanje, a svima se treba zaraditi...
- HAVANA
#19755 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nisam,imam ti super momka za rigips,sta pozelis radi...Brzo ce biti slobodan,zavrsava mi nesto._BataZiv_0809 wrote:@HAVANA jesi li ugradjivao ikad onaj elektricni kamin. Imam neku fix ideju sa rigipsomKontam malo dnevnu sobu prepakovat u tom nekom fazonu
ne pitaj me nista
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19756 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Imam i ja za rigips frajera, vraca se sa baustele sljedeci mjesec, vise me brine ovaj kamin. Konto uradit dnevnu malo u tom planinskom fazonu, kamin, imitacija gredaHAVANA wrote:Nisam,imam ti super momka za rigips,sta pozelis radi...Brzo ce biti slobodan,zavrsava mi nesto._BataZiv_0809 wrote:@HAVANA jesi li ugradjivao ikad onaj elektricni kamin. Imam neku fix ideju sa rigipsomKontam malo dnevnu sobu prepakovat u tom nekom fazonu
ne pitaj me nista
- HAVANA
#19757 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kako imitacija,jesi to one u peniju gledao? Kod tebe je potkrovlje? Grehota,idi na pravu gredu,izhoblaj,uradi,urezi i stavi na nosace,nije neka nauka...Ja obozavam potkrovlja._BataZiv_0809 wrote:Imam i ja za rigips frajera, vraca se sa baustele sljedeci mjesec, vise me brine ovaj kamin. Konto uradit dnevnu malo u tom planinskom fazonu, kamin, imitacija gredaHAVANA wrote:Nisam,imam ti super momka za rigips,sta pozelis radi...Brzo ce biti slobodan,zavrsava mi nesto._BataZiv_0809 wrote:@HAVANA jesi li ugradjivao ikad onaj elektricni kamin. Imam neku fix ideju sa rigipsomKontam malo dnevnu sobu prepakovat u tom nekom fazonu
ne pitaj me nista
puklo me nesto nisam dobar
- HAVANA
#19758 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kako mislis kamin,imas sliku,koji? Sto ne ides starom ciglom ako ces vec i grede fazonirati?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19759 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije, kod roditelja mi je potkrovlje, ja sam u ravnomHAVANA wrote: Kako imitacija,jesi to one u peniju gledao? Kod tebe je potkrovlje? Grehota,idi na pravu gredu,izhoblaj,uradi,urezi i stavi na nosace,nije neka nauka...Ja obozavam potkrovlja.
- HAVANA
#19760 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jel hoces ovaj fol_BataZiv_0809 wrote:Nije, kod roditelja mi je potkrovlje, ja sam u ravnomHAVANA wrote: Kako imitacija,jesi to one u peniju gledao? Kod tebe je potkrovlje? Grehota,idi na pravu gredu,izhoblaj,uradi,urezi i stavi na nosace,nije neka nauka...Ja obozavam potkrovlja.Posaljem ti slike na pe pe, sad sam ti nesto drugo nevezano pisao tamo

Ili ovaj?

- muha_sa
#19761 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zavarujem pojeftino512MB wrote:A jel, kolko si stanova izgradio svojeruĆno?
Ps.: Ne važi kad zovneš muhu da ti zavari nešt na crno
- SaraFina
#19762 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:Evo kupiću ti ja stan, ne tražim puno samo isti standard što ga imam sad u stanu: dva parkinga u podzemnoj garaži, lift, kontrolirana decentralizovana ventilacija, električne spoljne žaluzine, pasivna gradnja, 20 kvadrata natkriveni balkon, stanica za punjenje za električna vozila. Šta imaju tvoji od ovog?
Samo moj je košto 5k po kvadratu, tu starudiju kod tebe ne bi da mi đaba izdaješ
Evo vidiš zbog ovakvih postova ja pominjem Donje Brabonjište i kulturne šokove. I tebe niko ne napada, (a ovo nije da protjerivanje, nego ona zadnja pokondirena tikvanštinja)....ali zato Sarajliju napadaš i ti i ostali. Jer lik nije čuo neke riječi koje koristi 'ruralno stanovništvo'. I čudne su mu. Kao i meni Podrinjci što koriste 'dolamo i goramo' itd itd
Sad smo mi nafurani, a ti s ovim nisi. Bog te vidio što izmišljaš i daj slikaj taj balkon ako ništa. Da vidim i to.
Znaš ti koliko 20 kvadrata? Ljudi provedu život u 50-tak. I živim u toj istoj Austriji gdje si ti.
5000 kvadrat? Daj slikaj to da vidimo. Ako tarasa 20 kvadrata stan je 150 minimalno?
Last edited by SaraFina on 10/10/2019 18:45, edited 1 time in total.
- muha_sa
#19763 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Može dok mu mama placa kiriju i režijeSaraFina wrote:512MB wrote:Evo kupiću ti ja stan, ne tražim puno samo isti standard što ga imam sad u stanu: dva parkinga u podzemnoj garaži, lift, kontrolirana decentralizovana ventilacija, električne spoljne žaluzine, pasivna gradnja, 20 kvadrata natkriveni balkon, stanica za punjenje za električna vozila. Šta imaju tvoji od ovog?
Evo vidiš zbog ovakvih postova ja pominjem Donje Brabonjište i kulturne šokove. I tebe niko ne napada, (a ovo nije da protjerivanje, nego ona zadnja pokondirena tikvanštinja)....ali zato Sarajliju napadaš i ti i ostali. Jer lik nije čuo neke riječi koje koristi 'ruralno stanovništvo'. I čudne su mu. Kao i meni Podrinjci što koriste 'dolamo i goramo' itd itd
Sad smo mi nafurani, a ti s ovim nisi. Bog te vidio što izmišljaš i daj slikaj taj balkon ako ništa. Da vidim i to.
Znaš ti koliko 20 kvadrata? Ljudi provedu život u 50-tak. I živim u toj istoj Austriji gdje si ti.
- SaraFina
#19764 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa kaže 5000 kvadrat sa balkonom od 20 kvadrata. Znači kupio ga. I stan najmanje je 120/ 150 kvadrata takav... Pokondireni tikvanluk na n -tu.
850 000 € iskeširao ili kredit? To je rata sa kamatama koliko i nečija mjesečna plaća i to osrednja onako.
A keš? Mislim regularno i oficijalno... daj...
850 000 € iskeširao ili kredit? To je rata sa kamatama koliko i nečija mjesečna plaća i to osrednja onako.
A keš? Mislim regularno i oficijalno... daj...
-
Seyfo
#19765 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I jos me pitaju zasto ga ja smatram novim Zvizom.
-
SD7
#19766 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Haha, odmah covjek o sili misli...ne zanima me gdje si. Samo si pokazao da ono sto sam rekao ima veoma smisla. Mnogi ce se sloziti da su tamo u biznisu obicni djilkosi, kako si se, evo i sam konacno predstavio. A, za one koji ne znaju, mi smo u Sarajevu dilkosima zvali neprevazidjene papke.HAVANA wrote:Vrati se na svoj post i ton obracanja...A za to zazalio,skini mi se s kurca.A bujrum,znas gdje sam...Nauci se prvo sta je forum i kako se komunicira na forumu.Mozes me u zajebanciji vrijedjati i pricati sta hoces, a te s visoka,kuci kad dodjes pa njima prosipaj.SD7 wrote:Budi pristojan da ne bi zazalio.HAVANA wrote: Hocu te jos jebat.Najbolje da ti mi sve pripremimo pa da se princeza vrati.Ko si jbt? Na forumu se prica ko u kafani,inace ne bi ni bio na forumu.Nisam referirao na forum vec na stvarni zivot.
Last edited by SD7 on 10/10/2019 19:20, edited 1 time in total.
- SaraFina
#19767 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mislim hajde pretjerati malo... Ali balkon od 20 kvadrata? Pa imaš ekstra klauzulu u zakonu kad kupuješ normalan stan sa tarasom, a ne nešto takvo grotesno
, jer zemlja na koju balkon izlazi nije tvoje vlasništvo.
-
SD7
#19768 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti stvarno pretjerujes, posebno za nekoga ko bi volio da se smatra damom. O kakvom "Donjem Brabonjistu" pricas!? Sta je cudno ako covjek sebi moze priustiti pristojan stan. Nije ni prvi, niti posljednji BiH gradjanin koji to sebi priustio svojim radom u svojoj ili tudjoj zemlji.SaraFina wrote:512MB wrote:Evo kupiću ti ja stan, ne tražim puno samo isti standard što ga imam sad u stanu: dva parkinga u podzemnoj garaži, lift, kontrolirana decentralizovana ventilacija, električne spoljne žaluzine, pasivna gradnja, 20 kvadrata natkriveni balkon, stanica za punjenje za električna vozila. Šta imaju tvoji od ovog?
5000 kvadrat? Daj slikaj to da vidimo. Ako tarasa 20 kvadrata stan je 150 minimalno?
- SaraFina
#19769 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Razgraniči ti šta je pristojno, a šta više no luksuzno. Preračunaj realno, pa se javi.
A Donje Brabonjište je iz serije naziv. Nikaj uvredljivo. Nego više služi za opis mentalnog sklopa. Kao i "pokondireni tikvanluk"
https://www.dailymotion.com/video/x5zbxip
Da reče makar vrt da ima i kuću. Ali balkon od 20 kvadrata je šupljak na n-tu.
Natkriven!
A Donje Brabonjište je iz serije naziv. Nikaj uvredljivo. Nego više služi za opis mentalnog sklopa. Kao i "pokondireni tikvanluk"
https://www.dailymotion.com/video/x5zbxip
Da reče makar vrt da ima i kuću. Ali balkon od 20 kvadrata je šupljak na n-tu.
Natkriven!
- mirsek
#19770 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Prije mjesec-dva na oglasima u Sarajevu bio stan od 75 kvadrata na zadnjem spratu, krovu zgrade gdje je "balkon" "terasa" bio ostatak krova, mescini 100 kvadrata povrsine. Nije ni skup bio, ispod 200,000 KM.SaraFina wrote:Mislim hajde pretjerati malo... Ali balkon od 20 kvadrata? Pa imaš ekstra klauzulu u zakonu kad kupuješ normalan stan sa tarasom, a ne nešto takvo grotesno, jer zemlja na koju balkon izlazi nije tvoje vlasništvo.
-
melac
#19771 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ima li koga da je u Švedska razligu?
- Radio Sarajevo
#19772 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
SaraFina wrote:512MB wrote:Evo kupiću ti ja stan, ne tražim puno samo isti standard što ga imam sad u stanu: dva parkinga u podzemnoj garaži, lift, kontrolirana decentralizovana ventilacija, električne spoljne žaluzine, pasivna gradnja, 20 kvadrata natkriveni balkon, stanica za punjenje za električna vozila. Šta imaju tvoji od ovog?
A govorio je na ovoj istoj temi da samo luzeri kupuju stanove, i da on to ne bi nikad. Takođe je izjavljivao da niko od nas u životu nije kupio stan
- Bloo
- Globalna šefica
#19773 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Balkoni od 20 i više kvadrata - zgrade iza Holidej hotela u Sarajevu (kraj Boss-a), Breka, zgrade kod Sirana...mirsek wrote:Prije mjesec-dva na oglasima u Sarajevu bio stan od 75 kvadrata na zadnjem spratu, krovu zgrade gdje je "balkon" "terasa" bio ostatak krova, mescini 100 kvadrata povrsine. Nije ni skup bio, ispod 200,000 KM.SaraFina wrote:Mislim hajde pretjerati malo... Ali balkon od 20 kvadrata? Pa imaš ekstra klauzulu u zakonu kad kupuješ normalan stan sa tarasom, a ne nešto takvo grotesno, jer zemlja na koju balkon izlazi nije tvoje vlasništvo.
Plavi neboderi na trgu heroja..zadnji sprat ( stan "ispod ploče")...."balkon" sa ogradom i pogledom na grbavicu
Sjedih i srkah kafu na istim...
- Hajvan
#19774 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ima i na Ciglanama, vjerovatno i vecih kvadratura.Bloo wrote:Balkoni od 20 i više kvadrata - zgrade iza Holidej hotela u Sarajevu (kraj Boss-a), Breka, zgrade kod Sirana...mirsek wrote:Prije mjesec-dva na oglasima u Sarajevu bio stan od 75 kvadrata na zadnjem spratu, krovu zgrade gdje je "balkon" "terasa" bio ostatak krova, mescini 100 kvadrata povrsine. Nije ni skup bio, ispod 200,000 KM.SaraFina wrote:Mislim hajde pretjerati malo... Ali balkon od 20 kvadrata? Pa imaš ekstra klauzulu u zakonu kad kupuješ normalan stan sa tarasom, a ne nešto takvo grotesno, jer zemlja na koju balkon izlazi nije tvoje vlasništvo.
Plavi neboderi na trgu heroja..zadnji sprat ( stan "ispod ploče")...."balkon" sa ogradom i pogledom na grbavicu
Sjedih i srkah kafu na istim...
- Bloo
- Globalna šefica
#19775 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Yep, ja ovo na prvu šta se sjetih/sjedih...Hajvan wrote:
ima i na Ciglanama, vjerovatno i vecih kvadratura.
Al jbg gdje je Austrija, gdje smo mi....