Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pustopoljina wrote:Sto?
Meni je najbolja prijateljica vodolija.
Bukvalno se ne cujemo po 3 mjeseca i onda samo napise-
E ovako sam nesto mislila (nastavak konverzacije od prije ihahaj, a ja znam o cemu prica).
Do neki dan bila kod mene deset dana- ko da nikad nismo ni prestale biti cimerke
Mozemo cutati..gledati "teske" filmove, gledati rom com i pricati bez da neko prevrce ocima na filozofiranje.upasti u nas kafic i narucivati narodnjake, piti pivo i presjecati jägerom... nista ne raditi i potpuno razumno pricati o sta kad roditelji jos ostare, o poslu...puna meni zanimljivih tema...
Kad malo razmislim, trebala sam je zaprositi
Imam i ja jednu takvu...hoće da se uda, plaky
Pa nek' se uda
Pravo prijateljstvo nista ne moze pokvariti.
pustopoljina wrote:Sto?
Meni je najbolja prijateljica vodolija.
Bukvalno se ne cujemo po 3 mjeseca i onda samo napise-
E ovako sam nesto mislila (nastavak konverzacije od prije ihahaj, a ja znam o cemu prica).
Do neki dan bila kod mene deset dana- ko da nikad nismo ni prestale biti cimerke
Mozemo cutati..gledati "teske" filmove, gledati rom com i pricati bez da neko prevrce ocima na filozofiranje.upasti u nas kafic i narucivati narodnjake, piti pivo i presjecati jägerom... nista ne raditi i potpuno razumno pricati o sta kad roditelji jos ostare, o poslu...puna meni zanimljivih tema...
Kad malo razmislim, trebala sam je zaprositi
Imam i ja jednu takvu...hoće da se uda, plaky
Pa nek' se uda
Pravo prijateljstvo nista ne moze pokvariti.
pa da...i za 15 godina nastavite gdje ste sada stali...nećeš valjda plakati zbog 15 godina?
Miss Moonlight wrote:Zato si ti tako uvijek trezvena i iskuliras sve.... Snjezna kraljica
Eh, da, nisam napisala da sam u znaku Vodolija, u podznaku Riba, a Mjesec mi je u Blizancima. I ova Venera u Jarcu. Ali, imam još zanimljivijih aspekata u horoskopu, jednom mi je jedan forumaš dao neko okvirno tumačenje.
Ja bih samo zracnim znacima dala da budu Moderatori, a od svih zracnih, najvise vodolijama
Ovo sve ostalo ili ima ljubimce ili nece da se zamjera.
I ja sam zracni znak, kad vjetar zapuse ako se ne pripnem nedje letim ko zmaj