SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
karanana

#19751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

Ne bi ovo avaz bubno a poznato je da u policiji imaju dobre saptace koje fino plate za informacije.
A vidite kako je ovo zataskano 6 sati bez ikakve vijesti. Avaz im je izgleda sjebo eventualni plan da se ovo nekako prikrije.
Zejnep

#19752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Zejnep »

Ovaj put pješak nije kriv? :roll:
zipoo

#19753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zipoo »

pjesak nikad nije kriv i kada jeste
PM72

#19754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by PM72 »

karanana wrote:Ne bi ovo avaz bubno a poznato je da u policiji imaju dobre saptace koje fino plate za informacije.
A vidite kako je ovo zataskano 6 sati bez ikakve vijesti. Avaz im je izgleda sjebo eventualni plan da se ovo nekako prikrije.
dva dana će mlatiti i nikom ništa.evo u opkladu.
emmir1

#19755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emmir1 »

Koliko je ograničenje u Zagrebackoj?

Bit će načelnik malo na gas stao
karanana

#19756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

PM72 wrote:
karanana wrote:Ne bi ovo avaz bubno a poznato je da u policiji imaju dobre saptace koje fino plate za informacije.
dva dana će mlatiti i nikom ništa.evo u opkladu.
Naravno da se u ovom ne bi kladio protiv tebe. Nemam bas para za bacanje
O'zone
Globalni moderator

#19757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Ništa čudno...Zagrebačka ulica je ruski rulet..Šta tu sve pješaci rade i kuda prelaze...
zipoo

#19758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zipoo »

U sarajevskom naselju Grbavica danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je teško povrijeđen stariji muškarac, a koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici. Vozilom koje je udarilo pješaka je upravljao Semir Efendić, načelnik Općine Novi Grad Sarajevo.
Nesreća se dogodila oko 14 sati u Zagrebačkoj ulici. Kako saznajemo, stradao je starac koji je imao oštećen sluh.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da se desila nesreća, ali više detalja će biti saopćeno naknadno.

heh

A Efendic slijep...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#19759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

kakva lešinarska novina :facepalm:
Bloo
Globalna šefica

#19760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

O'zone wrote:Ništa čudno...Zagrebačka ulica je ruski rulet..Šta tu sve pješaci rade i kuda prelaze...
Evo izaslo i na klixu.
Pise da je preminuli imao ostecen sluh.

Btw zagrebacka je gadna i nama pjesacima...
karanana

#19761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

Ne, ali znate kako vijest leti kad se desi ovako nesto malte ne uzivo se stvari prenose.
A za ovo se cekalo 6 sati da avaz probije led.
O'zone
Globalni moderator

#19762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Bloo wrote:
O'zone wrote:Ništa čudno...Zagrebačka ulica je ruski rulet..Šta tu sve pješaci rade i kuda prelaze...
Evo izaslo i na klixu.
Pise da je preminuli imao ostecen sluh.

Btw zagrebacka je gadna i nama pjesacima...
Znam i sam sam pješak i vozač...ali egzibicije koje ljudi izvode po ulici sa četiri trake su suicidalne
Bloo
Globalna šefica

#19763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

O'zone wrote:
Znam i sam sam pješak i vozač...ali egzebicije koje ljudi izvode po ulici sa četiri trake su suicidalne
Kao neko ko pripada kategoriji gluhih i nagluhih osoba, mogu samo reci da cak i kad prelazim gdje ne treba obratim ekstra paznju jer znam da necu cuti auto.
Ovaj pjesak jeste stariji od mene dosta, ali mozda je i do lokacije gdje je prelazio, a nema dovoljno detalja.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by pici »

cuuuj starac (rahmet mu dusi) bio gluh i SDA luconosa je namaH zrtva pjesaka pa majku vam jebem SDAovsku ljude sad bukvalno u crno zavijate... izvuce se na uslovnu
smijesni_ste

#19765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

Sa komentara...

"Nije se nesreća dogodila u Zagrebačkoj ulici već u Grbavičkoj ulici....živim tu pored i danas sam bas prolazio 20 min poslije nezgodne....tacno 10 metera od ulaza u osnovnu skolu Kovačići gdje se vozi max 20 km/h.....da se zna....da citatelji imaju pravu sliku.....efendic bio izbezumljen"
drug_profi

#19766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Jasta eto svakom se moze desiti. Moze samo onom ko ne pazi. Ili mu sila udari u glavu pa ga boli kurac.
Sto svaki dan nema zgazenih staraca ako se svakom mooze desiti?
julisiz es grant

#19767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Interesantno, ali kad se ovo desi inače, na temi se uglavnom pljuje po pješacima. A u ovom slučaju, u kome još nijedna okolnost nije poznata, priča je namah obrnuta.
Drvosjeca iz Dejcica

#19768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Bloo wrote:
O'zone wrote:
Znam i sam sam pješak i vozač...ali egzebicije koje ljudi izvode po ulici sa četiri trake su suicidalne
Kao neko ko pripada kategoriji gluhih i nagluhih osoba, mogu samo reci da cak i kad prelazim gdje ne treba obratim ekstra paznju jer znam da necu cuti auto.
Ovaj pjesak jeste stariji od mene dosta, ali mozda je i do lokacije gdje je prelazio, a nema dovoljno detalja.
Kakve veze ima što je pješak bio gluh, možda je imao poteškoća i sa prostatom, srcem ali to ne mijenja ništa. Vozač je dužan da prilagodi brzinu tako da u svakom trenutku može zaustaviti vozilo sigurno- Biće interesantno pratiti ovaj slučaj kako SDA vadi svog načelnika. :oops:
O'zone
Globalni moderator

#19769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Bloo wrote:
O'zone wrote:
Obratiti pažnju treba čovjek prav-zdrav i na mjestu gdje je obilježen pješački prelaz i ima vertikalna signalizacija. Međutim ono što se događa u Zagrebačkoj je katastrofa. Presjecanja Amko - Trolejbuska na najširem dijelu pa onda prema Mrkvi i Montani odnosno zanatskom centru dalje dole prema Šumarskom fakultetu a sve između semafora.

Nije prvi put da je pješak nastradao na toj dionici na žalost jeste prvi smrtni slučaj a što je najgore nije ni zadnji jer se stanje na toj dionici neće nikad popraviti.

I sad se stresam kad sam gledao ženu kako vodi dvoje male djece za ruke pravac sa trolejbuske prema Amku vozial jure samo tako ona i ne gleda na to. Stala na liniji što dijeli smjerove i čeka da joj neko stane da pređe zadnje dvije trake a ona djeca se uhvatila za njene noge i stisla od straha..lano sam joj tada što - šta al bilo joj je svejedno...jbga to je takva sorta
Freamon Lester

#19770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Freamon Lester »

pici wrote:cuuuj starac (rahmet mu dusi) bio gluh i SDA luconosa je namaH zrtva pjesaka pa majku vam jebem SDAovsku ljude sad bukvalno u crno zavijate... izvuce se na uslovnu
Ma Fahro ga bacio pod auto. Evidentno. :D
julisiz es grant

#19771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

drugi profil wrote:Jasta eto svakom se moze desiti. Moze samo onom ko ne pazi. Ili mu sila udari u glavu pa ga boli kurac.
Sto svaki dan nema zgazenih staraca ako se svakom mooze desiti?
Mislim da ne prođe hefta da bar jedan pješak ne bude udaren u Sarajevu...smrtno ili ne.
Bloo
Globalna šefica

#19772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Bloo wrote:
O'zone wrote:
Kakve veze ima što je pješak bio gluh, možda je imao poteškoća i sa prostatom, srcem ali to ne mijenja ništa. Vozač je dužan da prilagodi brzinu tako da u svakom trenutku može zaustaviti vozilo sigurno- Biće interesantno pratiti ovaj slučaj kako SDA vadi svog načelnika. :oops:
Sumnjam da bi to klix slucajno naveo kao dodatnu informaciju :mrgreen:
I da, bice interesantno...
I odvratno, a covjeka nema vise..
O'zone
Globalni moderator

#19773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Bloo wrote:
O'zone wrote:
Ma šta ga imaju vaditi....bit će pješak kriv i to je to, mrtva usta ne govore.
PM72

#19774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by PM72 »

Da je išao 50 km/h ne bi ga ubio...
karanana

#19775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

Jebote sad zagrebacka ispade ko najgusca ulica u bombaju. Pa sta i da je stari prelazio dze ne treba? Mozda je nacelnik vozio brzo, mozda je na telefonu bio, mozda je tipko poruku....ali ne, pjesaci poglavito u zagrebackoj ulici su ludi.
Pa i hava je na crveno prelazila. Ali tad su druge stvari ovde razmatrane.
Post Reply