Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamen spoticanja

#1977 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

motorola01 wrote:
Norm wrote:Za crvene i njihov odnos dovoljno govore djela...Sami su sebi postavili crnu traku oko ruke i mislim da se mora desiti zaista veliko cudo pa da oni ikad vise budu ikakav faktor na politickoj sceni BiH a da ne govorimo o najjacoj opozicionoj stranci...
U Zenici mislim i iskreno se nadam da nece vise dobiti ni 10% glasova pa nek onda u OV guraju svoju djecu umjesto onih koji su zaista dobili potrebnu vecinu glasova...Ali i o tome ce se jos pricati...
Nije to jos proslo, a po svemu sudeci nece ni proci.
preksinoc je bila zestoka sjednica zenickog SDP-a...rokali su se do jedan navece...pljevljak izgubio podrsku centrale,trazit ce da podnese ostavku na poziciji premijera...isto vazi i za ministra raifa seferovica...
Općinski odbor SDP Zenica zatražio je smjenu premijera i ministra u Vladi Zeničko - dobojskog kantona, Fikreta Plevljaka i Raifa Seferovića. Ovo je odlučeno na sjednici Općinskog odbora SDP-a, saznaje Zenicablog.
Još prije desetak dana u krugovima bliskim zeničkom SDP-u moglo se čuti da se od premijera Plevljaka traži da smjeni ministra Seferovića, a ako ne želi, da ide zajedno s njim. Plevljak je tada tvrdio da "nema nikakvih informacija o tome". Kako prenosi Zenicablog, premijer je boravio na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a BiH, ali ništa na ovu temu, nije saopšteno iz glavnog štaba ove stranke.
Konjanik

#1979 Re: Zeničani

Post by Konjanik »

Da li iko zna sta se desilo sa onim balavcem Seferovicem, sto je prosli mjesec autom na obalnom bulevaru zgazio onu djevojku i momka dok su sjedili na klupi? Jel taj mali sin od onog ministra Seferovica? Jel mu zato oprosten pokusaj ubistva u voznja u alkoholisanom stanju- jer je babin sin?
kakavdanakneiskustvu

#1980 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Konjanik wrote:Da li iko zna sta se desilo sa onim balavcem Seferovicem, sto je prosli mjesec autom na obalnom bulevaru zgazio onu djevojku i momka dok su sjedili na klupi? Jel taj mali sin od onog ministra Seferovica? Jel mu zato oprosten pokusaj ubistva u voznja u alkoholisanom stanju- jer je babin sin?

teško da mu može biti oprošteno
Norm

#1981 Re: Zeničani

Post by Norm »

http://www.zenicablog.com/zenica/crna-h ... 4%87a.html

Jedino rjesenje jeste tuziti Opcinu zbog nepostivanja zakona (O zastiti napustenih zivotinja) kojega su sami donijeli/usvojili...
Ima li iko kapaciteta/muda za to?
kakavdanakneiskustvu

#1982 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

http://www.zenicablog.com/zenica/crna-h ... mbija.html

pustili čovjeka koji je ubio čovjeka i pobjegao,uhapšen u mostaru,jebo naše sudstvo
belfy

#1983 Re: Zeničani

Post by belfy »

Norm wrote:http://www.zenicablog.com/zenica/crna-h ... 4%87a.html

Jedino rjesenje jeste tuziti Opcinu zbog nepostivanja zakona (O zastiti napustenih zivotinja) kojega su sami donijeli/usvojili...
posto si ovdje, kao, poprilicno ostar... sto ti ne bi bio tak kapacitet/mudo za to?
Eborg

#1984 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Zašto Gatto drži 1885. godinu na logou? :-) Je li ranije bila tu neka pivnica ili je to godina osnivanja fabrike papira u čijoj se zgradi i nalazi?

Image

BTW, je li istina da oni prave svoju pivu? Nekada sam to čuo no ne sjećam se da sam je ikada pio.
Eborg

#1985 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Iako neki ne vole Škuljevića, meni je uvijek bio simpatičan lik. U pravu je ovdje. :)

Casual's

#1986 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Zna li netko otkud dođoše oni crnci,ima ih oko 20.Mislim da su došli studirati kod nas,malo me to zbunjuje,redovno ih viđam kod mašinskog fakulteta :D
Partijaner

#1987 Re: Zeničani

Post by Partijaner »

Dosli pokazat svoju "velicinu". :mrgreen:
Norm

#1988 Re: Zeničani

Post by Norm »

belfy wrote:
Norm wrote:http://www.zenicablog.com/zenica/crna-h ... 4%87a.html

posto si ovdje, kao, poprilicno ostar... sto ti ne bi bio tak kapacitet/mudo za to?
Ooo SDA-ovac pa gdje si ti,branioce lika i djela (H.S. ti je mudo). Nisam pravnik, vise sam orjentisan na tehnicke nauke, a muda imam, i nudim svu svoju pomoc onome ko se usudi...Ipak, ovdje je bitno pravno uobliciti tuzbu a za sto je potrebno znanje i iskustvo u struci...
I nisam uopste ostar, nego samo realan gradjanin koji voli svoj grad i svoje sugradjane, prvenstveno djecu, za razliku ljubitelja pasa lutalica...koji nas btw, sigurno nece j.e.b.a.t...
Mada ni to vise nije sigurno, obzirom na "musafere" sa markicama i sterilizacijom...
Rob_Atl

#1989 Re: Zeničani

Post by Rob_Atl »

malo da zkuham :D , znal ko tipove one ili jednog covjeka koji nosi uvijek onaj transparent zenica sa hrvatskom zastavom evo i danas malo baci pogled na portugal-hrv kad opet stoji iza gola :-) , treba njega dobro naucit lekciju ili geografiju u ovom slucaju :D
Warashii

#1990 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Zasto?
Nek navija za koga mu srce zeli, njegova je to stvar, nema tu geografija nikakve veze.
Rob_Atl

#1991 Re: Zeničani

Post by Rob_Atl »

Ma ne smeta mi za koga navija vec kad mi stavi ime grada na sahovnicu hoce mi nesto biti :D :evil:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1992 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Pa ti njemu kontra pa stavi ime "svog" grada na US zastavu :lol:
Rob_Atl

#1993 Re: Zeničani

Post by Rob_Atl »

Kad budu USA i BiH u Sarajevu igrali docu maksuz sa takvom zastavom :D ... Ma 'nako pitam mogao je staviti raja iz zenice na trans nebi smetalo , ovako me bas nesto nervira :run: :skoljka:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1994 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Zar ne mislis da ce nekog nervirati da to uradish iz istog razloga sto tebe nervira :?
Warashii

#1995 Re: Zeničani

Post by Warashii »

Rob_Atl wrote:Ma ne smeta mi za koga navija vec kad mi stavi ime grada na sahovnicu hoce mi nesto biti :D :evil:
A pazi, moze bit da je neko od Dejanovih ( Lovren ) :) .
Eborg

#1996 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Mislim da znam o kome se radi. Lik živi i radi u Zenici i uz hrvatsku nosi i Čelikovu zastavu.

Bila je ona slika koja se vrtila - Čelikova zastava na Wembleyu prije par godina.
Warashii

#1997 Re: Zeničani

Post by Warashii »

MA bilo kako bilo mislim da to, barem po meni, nije nikakav belaj.
Kod nas je to malo cudno zbog tih nekih duhova proslosti, li da nije bilo takvih stvari mislim da bi to bilo na neki nacin ok.
Kralj Tvrtko I.

#1998 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

Image
zlo zlo

#1999 Re: Zeničani

Post by zlo zlo »

Tvrle kad ces napravit paradu u zenici? :D
Rob_Atl

#2000 Re: Zeničani

Post by Rob_Atl »

Vise navijaca iz bosanskih gradova nego same hrvatske, bio je tamo standardni busovaca, mostar, livno itd :D
Post Reply