Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote:Ne moze mi naumpast naziv film pa me jebi, na vrh jezika mi. Ne znam tacno je li horor, ali mislim da jeste, uglavnom pamtim film po liku sto ima iscrtanu kao zvijezdu oko oka, haos poznat film, ali ne moze mi naziv naumpast nikako. Pomoc!
pogledah onaj hvaljeni turski horor Baskin http://www.imdb.com/title/tt4935418/ i nisam odusevljena, cijenim ideju ali jako povrsno odradjeno, nikakava pozadina dogadjaja nije objasnjena.
nije nastvak nego ista franšiza ili koje već treba ime naći za taj projekt...
kao film iz istog svijeta
a oba zapravo samo govore o ljubavi
cLOVErfield
dragma wrote:
Dagon, snimljen prema priči Howarda Phillipsa Lovecrafta, poznatog pisca horror romana.
Lovecraft je meni nepresusan izvor SF tematike za filmove osim Cthulhu mythosa ali zanimljivo da se slabo filmova snimi po tome a i ono sto ima B je produkcija, cudi me da nema neki holidvudski blockbuster, na drugu stranu Call of Cthulhu je igrica zbog koje nisam spavala nocima.
dragma wrote:
Dagon, snimljen prema priči Howarda Phillipsa Lovecrafta, poznatog pisca horror romana.
Lovecraft je meni nepresusan izvor SF tematike za filmove osim Cthulhu mythosa ali zanimljivo da se slabo filmova snimi po tome a i ono sto ima B je produkcija, cudi me da nema neki holidvudski blockbuster, na drugu stranu Call of Cthulhu je igrica zbog koje nisam spavala nocima.
Pogledaj film Cthulhu, nije "B" produkcija (za razliku od From Beyond, Dark Heritage itd ) i urađen je prema noveli "The Shadow over Innsmouth" koja je dio Cthulhu Mythos-a.