tih deset kilometara (minimalno) može biti na nekom, uslovno rečeno, selu, pa je onda jedino može izvest' u šumarak neki kad dođe do nje
a s Dobrinje bih pješke na vrh Vratnika otiš'o za jedno deset milja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Mila majko, ne kuni me mladaVelkoski wrote:
Nisi bio jasan, to je sigurno, cak si i napisao u prvom postu.Al-Batros wrote:Kad sam trebao dati odgovore na postavljena pitanja nisam ni ja znao na čemu sam, radio kao konobar, studirao, mikrokredit koji sam digao da platim sebi i njoj diplomu... Pa završim i fax, dobijem posao/mjesec probnog rada, period "bez marke u džepu" jednostavno je nisam tada mogao ženiti pa ni planirati u sve to u par mjeseci. Tek sam osiguran od ovog mjeseca i čekam platu k'o ozebo sunce.Mis mekinjas wrote:Ma nista se o ovome ne zna, dok se ne cuje druga strana price. Onda cemo objektivno.
Na precac sta se moze reci, ti si povrijedjen i uvrijedjen, muci te muska sujeta na kub, a za nju se moze reci da ju je nesto, samo njoj znano, naljutilo u nekom datom trenutku.
Sta ce biti dalje?
Oboje ste ostali bez odgovora.
Tvoja krivica je sto nisi odgovarao na vrijeme na postavljana pitanja.
A sta ce biti s njom, vrijeme ce pokazati.
nature vs nurture i to...dale cooper wrote:Nije problem toliko u današnjim generacijama koliko u vremenu i mjestu u kojem žive.
It sure doesn't. Ne kažem da nema njegove krivice, i da neke stvari eventualno prešućuje, međutim sa ekonomskogVelkoski wrote:ljubav ne plaća račune, ne kupuje pelene, gorivo, ne otplaćuje kredit... to o čemu vi pričate je više tinejdžerska ljubav
sve je to divno i krasno, dok jednom ne pređe u frustraciju što nema godišnjeg pet godina
Ovo meni palo na pamet...ljudi po krajini i dvije familije znali imati, jednu u kladusi, drugu u otoci, i doba kad je i konjska zaprega bila luksuz, a na njivi se radilo po vazdan. I po dvije njive doslovce oraozforumas wrote:Mila majko, ne kuni me mladaVelkoski wrote:
znas kad meni na um padne draga
I ja ne gledam sunca nit' mjeseca
nit' moj doro mraka nit' oblaka
nit' moj doro Drine vode hladne
ma normalno,dale cooper wrote:It sure doesn't. Ne kažem da nema njegove krivice, i da neke stvari eventualno prešućuje, međutim sa ekonomskogVelkoski wrote:ljubav ne plaća račune, ne kupuje pelene, gorivo, ne otplaćuje kredit... to o čemu vi pričate je više tinejdžerska ljubav
sve je to divno i krasno, dok jednom ne pređe u frustraciju što nema godišnjeg pet godina
stajališta mu teško mogu osporiti logiku i rezenovanje koje je prezentovao ovdje.
Vrijedni ljudipustopoljina wrote:Ovo meni palo na pamet...ljudi po krajini i dvije familije znali imati, jednu u kladusi, drugu u otoci, i doba kad je i konjska zaprega bila luksuz, a na njivi se radilo po vazdan. I po dvije njive doslovce oraozforumas wrote:Mila majko, ne kuni me mladaVelkoski wrote:
znas kad meni na um padne draga
I ja ne gledam sunca nit' mjeseca
nit' moj doro mraka nit' oblaka
nit' moj doro Drine vode hladne
A i ima i ova druga stvar. Taj tip za kojeg se udala se nije sigurno odjednom pojavio u kombinaciji.Velkoski wrote:ma normalno,dale cooper wrote:It sure doesn't. Ne kažem da nema njegove krivice, i da neke stvari eventualno prešućuje, međutim sa ekonomskogVelkoski wrote:ljubav ne plaća račune, ne kupuje pelene, gorivo, ne otplaćuje kredit... to o čemu vi pričate je više tinejdžerska ljubav
stajališta mu teško mogu osporiti logiku i rezenovanje koje je prezentovao ovdje.
život me naučio da postoje dvije strane medalje, u SVAKOM mogućem slučaju