Afanasi_94 wrote:Mislim da ipak imam više muzičkog obrazovanja od tebe i mogu ti reć da ima boljih takmičara u X-Factoru od Harisa. Mislim to je očito postalo bez obzira na muzičko obrazovanje. Njegovo je da pjeva neku drugu vrstu muzike, sevdalinku na školskim priredbama jer je ovo prevelik zalogaj za njega.It_is_a_Leclerc wrote:Argument na nivou godišta.Afanasi_94 wrote:
Haj šuti molim te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
humorističan si pravo večeras
'đenjca.
Budi objektivan i prekini da ga podržavaš jer je iz BiH.
Valjda dosta argumenata i zdravo.
Nisi nikakav argument naveo a siugran sam I da se ne poznajes u muziku bolje ili vise od jednog Zeljka Joksimovica ili Kristine Kovac I drugih clanova zirija koji su jasno toliko puta javno rekli svoje misljenje o Harisu.Tako da ti nisi naveo ama bas nikakav argument koji ce potvrditi tvoju uvrjedljivu tezu da moze pjevati samo "sevdalinke na skolskim priredbama" kazem uvrjedljivu jer ovom izjavom vrijedjas bosansko-hercegpvacku sevdalinku kao da se onja pjeva na skolskim priredbama.Evo mozes sad I za mene reci da I ja podrzavam Harisa samo zato sto je iz BiH I potvrdicu ti , jest, tako je al bar ne mrzim druge samo zato sto dolaze iz drugih susjednih drzava ili bivsih republika I ne vrijeda ih niko kao sto ti vrijedas sevdalinku.