Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinoo1898 wrote:
i meni se do događa stalno. ili se izgasi iz cista mira al' ne znam sta da mu radim??
ne znam bi li pomoglo da ne cekam bht da se smiluje ili ko vec da se preko kies-a nadogradi softver vec da skinem sebi odin i da lagano sam to odradim...
znaci n ije nista hardwerski ? mislim sve se to moze softverski ustimati?
kazem ti meni se to barem jednom desi pogotovo od kada koristim onu whatsapp aplkaciju znaci redovno se i ledi i gasi... i navikao sam se ne sekiram se vise...
beco wrote:
A za sve ostalo postoji Samsung
zna li neko kada bi mogao ovaj zadnji galaxy u telecomovim ponudama da se pojavi??? znam da se s2 odmah pojavio...
Jel ko zna za ovu aplikaciju "Ko zove", da li trosi kredit kad se koristi van wireless dometa? Fino izgleda i fina zamisao, cak sam je evo i isprobao i odlicno radi. A ne mogu u postavkama da nadjem opciju vezanu za to, niti informaciju.
Pa tako se zove - "Ko zove". Povezana sa bazom BH telecoma, i ko te nazove ona ti automatski iscita ko je pozivalac. Medju bosanskim programima je mozes naci.
Abu FEED el-Castro wrote:Pa tako se zove - "Ko zove". Povezana sa bazom BH telecoma, i ko te nazove ona ti automatski iscita ko je pozivalac. Medju bosanskim programima je mozes naci.
ja sam imao problema sa tom aplikacijom valjda ne moze preko wifi-a nego samo 3g
procitah 20tak stranica zadnjih, i zivu me isprepadaste. ja na svom galaxyju nemam nista od tih aplikacija sto prate da je sve u redu s galaxyjem. jel to bas neophodno? meni sve radi ok. s2 je u pitanju.
jes malo prevelik za ruku, al je praktican pa oprostim. i da, baterija traje mozda 2 dana (sto je velika razlika od 5-6 dana kolko mi je baterija trajala na starom mobu) al i to se moze oprostiti obzirom da ne mozes izdrzat a da se ne igras s aplikacijama bar malo . pretpostavljam da zato i trosi brzo bateriju.
alica.k wrote:procitah 20tak stranica zadnjih, i zivu me isprepadaste. ja na svom galaxyju nemam nista od tih aplikacija sto prate da je sve u redu s galaxyjem. jel to bas neophodno? meni sve radi ok. s2 je u pitanju.
jes malo prevelik za ruku, al je praktican pa oprostim. i da, baterija traje mozda 2 dana (sto je velika razlika od 5-6 dana kolko mi je baterija trajala na starom mobu) al i to se moze oprostiti obzirom da ne mozes izdrzat a da se ne igras s aplikacijama bar malo . pretpostavljam da zato i trosi brzo bateriju.
ti si jos dobra ja svoj punim svaku noc (nekada i dva puta na dan) od kada imam instaliran "WhatsApp" i onda kada se draga rasprica odeeeeee baterija...
al' racunica je da je jeftinije kupiti novu bateriju kada se ova razvali nego svaki mjesec placati astronomske racune
a da ti pravo kazem, nista ti od tih aplikacija ne treba, sama znas onako "od oka" radi li ti dobro ili ne
Imal neko iskustva sa updateom sa 2.1 na 2.3 gingerbread ili kako se vec zove preko "kiesa" kazu sve samo odradi samo instaliras program ukjucis mob na usb i baterija mora bit puna i sam uradi update ali mene je strah da nesto ne zeznem ili ne pogubim silne aplikacije koje sam instalirao igrice i ostalo . I9000 s je u pitanju , pa ako neko ima iskustva i vec je ovo radio molio bih da mi se ovdje javi i pomogne da updatujem telefon na noviju verziju . Hvala
brazzo19 wrote:Imal neko iskustva sa updateom sa 2.1 na 2.3 gingerbread ili kako se vec zove preko "kiesa" kazu sve samo odradi samo instaliras program ukjucis mob na usb i baterija mora bit puna i sam uradi update ali mene je strah da nesto ne zeznem ili ne pogubim silne aplikacije koje sam instalirao igrice i ostalo . I9000 s je u pitanju , pa ako neko ima iskustva i vec je ovo radio molio bih da mi se ovdje javi i pomogne da updatujem telefon na noviju verziju . Hvala
brazzo19 wrote:Imal neko iskustva sa updateom sa 2.1 na 2.3 gingerbread ili kako se vec zove preko "kiesa" kazu sve samo odradi samo instaliras program ukjucis mob na usb i baterija mora bit puna i sam uradi update ali mene je strah da nesto ne zeznem ili ne pogubim silne aplikacije koje sam instalirao igrice i ostalo . I9000 s je u pitanju , pa ako neko ima iskustva i vec je ovo radio molio bih da mi se ovdje javi i pomogne da updatujem telefon na noviju verziju . Hvala
kralju moj sve si sam rekao.... spojis telefon na kies, baterija i ne mora biti puna, on ce sam odraditi backup svega neces ni biti svjestan da se updateovao sto se tice podataka...
a cijeli proces traje 10ak minuta i prvo paljenje nakon apdejta je malo duze od normalnog nemoj panicariti...
kralju moj sve si sam rekao.... spojis telefon na kies, baterija i ne mora biti puna, on ce sam odraditi backup svega neces ni biti svjestan da se updateovao sto se tice podataka...
a cijeli proces traje 10ak minuta i prvo paljenje nakon apdejta je malo duze od normalnog nemoj panicariti...
Znaci ostaju aplikacije i instalirane igrice 100% ???
Ako je tako onda je to extra dobijam dosta novu verziju na mobu i napredniju a fakticki ne gubim bas nista .
Ako je ovako onda je super samo da sacekam da se napuni mob do kraja pa da krenem lagano sa Bismilletom
pa zato sto instaliras novi software preko kies-a kojeg je samsung stvorio u te svrhe. meni je sve otsalo kao sto mi je i bilo...
sam proces traje dugo u zavisnosti koliko imas stvarcica na telefonu, tj back-up najduze traje ostalo sve ide brzinski, hamo pipa i ostala ekipa...a mozes i sa pola baterije to da radis nece se potrositi cijela
meni je tako bilo malo sjeb da slike ne izgubim, pa sam ja to spasavao prije i sve i na kraju svatim da je sve bio uzaludan trud
Ne mogu vjerovati kako je brz, youtube ide bar tri puta brze npr. otvaranje aplikacija. usminkan je maksimalno, nisam jos nikakav bug pronasao. facebook preko browsera otvorim, automatski ide na aplikaciju koja je ko munja brza (za razliku od prije), pa npr za sarajevo x forum odmah predlaze tapatalk i sl. ludnica.
threshold wrote:Ne mogu vjerovati kako je brz, youtube ide bar tri puta brze npr. otvaranje aplikacija. usminkan je maksimalno, nisam jos nikakav bug pronasao. facebook preko browsera otvorim, automatski ide na aplikaciju koja je ko munja brza (za razliku od prije), pa npr za sarajevo x forum odmah predlaze tapatalk i sl. ludnica.
sto se tice usminkavanja - prezadovoljan.
vidjecemo jos kako se ponasa, al do sad je ok.
instalacja je trajala 10 minuta bez backupa.
Jel mogu ja to kako instaliran na svoj i9000 koji ima verziju androida 2.1 trenutno da mi objasnis ako si voljan ?
threshold wrote:Ne mogu vjerovati kako je brz, youtube ide bar tri puta brze npr. otvaranje aplikacija. usminkan je maksimalno, nisam jos nikakav bug pronasao. facebook preko browsera otvorim, automatski ide na aplikaciju koja je ko munja brza (za razliku od prije), pa npr za sarajevo x forum odmah predlaze tapatalk i sl. ludnica.
sto se tice usminkavanja - prezadovoljan.
vidjecemo jos kako se ponasa, al do sad je ok.
instalacja je trajala 10 minuta bez backupa.
Jel mogu ja to kako instaliran na svoj i9000 koji ima verziju androida 2.1 trenutno da mi objasnis ako si voljan ?