ja kontam da leverkuzen moze veceras uzet genka ili...?
Kladionica - vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ranger
#1976 Re: Kladionica - vol. 2
sta odigrat veceras? 
- plejka2
#1978 Re: Kladionica - vol. 2
nekad je ova lp bila normalna i nije bilo namjestanja...
od danas fudbal i ostali sportovi ma zdrao..
od danas fudbal i ostali sportovi ma zdrao..
- tazmaniaBAN4
#1980 Re: Kladionica - vol. 2
tazmaniaBAN4 wrote:ZICER DANA: Beneton - Cedevita 1 @ 2.00
Danas:
Napoli 2
CSKA 2
Man UTD 2
Lyon 2
City 1
Lille 1
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1981 Re: Kladionica - vol. 2
Manchester City 1
Lille 1
-------------------------
Lille 1
-------------------------
-
gonz0
#1982 Re: Kladionica - vol. 2
ajax - real oba daju gol, real je trenutno vrlo oslabljena ekipa jer ne nastupaju neki od najjacih igraca, ronaldo, ramos, marcelo, i golman casillas, tako da im ne gine da bar jedan prime, a što se tiče zabijanja, u to ne bi trebalo sumnjati... ipak, dosta nesiguran par za igrati ...
dinamo - lyon 2, lyon ne da hoce , nego mora pobjediti dinamo te osigurati visoko mjesto u svojoj grupi.
man. city - bayern 1 (1x) , također dosta nesiguran par jer je u zadnjem susretu, momčad bajerna ostvarila solidnu pobjedu od 2:0 nad cityem, city se navodno oporavio od tog poraza i kako kažu da se na greškama uči, valjda će pokušati da dobiju švabe kod kuće...
lille - trabzonspor x, ovo nikako ne igrajte u kladionici x sam stavio eto cisto onako sto su podjednake momcadi u svojoj grupi, zadnji put su odigrali nerješeno , prema procjeni nekih lille bi trebao pobjediti... ovo sam eto onako bubnuo, nije nikakva detaljnija analiza, samo površni pregled situacije.
benfica - otelul galati 1, otelul je dosta slaba ekipa u grupi C sa 0 bodova i očekuje se poraz od ekipe benfice koja ima 9 bodova više...
poprilično slaba ponuda i ovo ako odigrate igrate na svoju odgovornost....
dinamo - lyon 2, lyon ne da hoce , nego mora pobjediti dinamo te osigurati visoko mjesto u svojoj grupi.
man. city - bayern 1 (1x) , također dosta nesiguran par jer je u zadnjem susretu, momčad bajerna ostvarila solidnu pobjedu od 2:0 nad cityem, city se navodno oporavio od tog poraza i kako kažu da se na greškama uči, valjda će pokušati da dobiju švabe kod kuće...
lille - trabzonspor x, ovo nikako ne igrajte u kladionici x sam stavio eto cisto onako sto su podjednake momcadi u svojoj grupi, zadnji put su odigrali nerješeno , prema procjeni nekih lille bi trebao pobjediti... ovo sam eto onako bubnuo, nije nikakva detaljnija analiza, samo površni pregled situacije.
benfica - otelul galati 1, otelul je dosta slaba ekipa u grupi C sa 0 bodova i očekuje se poraz od ekipe benfice koja ima 9 bodova više...
-
gonz0
#1983 Re: Kladionica - vol. 2
doista sam zadovoljan. uzo sam cenera na tri para hahahagonz0 wrote:ajax - real oba daju gol, real je trenutno vrlo oslabljena ekipa jer ne nastupaju neki od najjacih igraca, ronaldo, ramos, marcelo, i golman casillas, tako da im ne gine da bar jedan prime, a što se tiče zabijanja, u to ne bi trebalo sumnjati... ipak, dosta nesiguran par za igrati ...
-
gonz0
#1984 Re: Kladionica - vol. 2
evo vidim malo umrla tema da stavim sta za sutra, bar po mom misljenju i ono sto bi ja trebo odigrat
:
AEK - Giannina 1 - AEK zauzima jako prvo mjesto u tabeli dok giannina zauzima jedanaesto, i forme ovih timova u zadnjih pet susreta su dosta različite. AEK ima 4 pobjede i 1 remi dok giannina ima 3 poraza i 2 remija...
Lecce - Lazio 2 - Lazio bi u ovoj utakmici trebalo da pojede Lecce koji je na dnu tabele za razliku od lazia koji je cetvrto mjesto.
Metalac - Partizan 2 - ovo nije potrebno komentarisati....
Betis - Valencia 2 - Betis je kod kuće ostvario samo jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica, dok je Valencia u gostima ostvarila 3 pobjede u zadnjih 5 utakmica...Također, velika razlika u bodovima postoji između ova dva kluba...
nemojte se odma zalijetati ovo su neki "grubi" prijedlozi, naravno da ima dosta toga jos....
AEK - Giannina 1 - AEK zauzima jako prvo mjesto u tabeli dok giannina zauzima jedanaesto, i forme ovih timova u zadnjih pet susreta su dosta različite. AEK ima 4 pobjede i 1 remi dok giannina ima 3 poraza i 2 remija...
Lecce - Lazio 2 - Lazio bi u ovoj utakmici trebalo da pojede Lecce koji je na dnu tabele za razliku od lazia koji je cetvrto mjesto.
Metalac - Partizan 2 - ovo nije potrebno komentarisati....
Betis - Valencia 2 - Betis je kod kuće ostvario samo jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica, dok je Valencia u gostima ostvarila 3 pobjede u zadnjih 5 utakmica...Također, velika razlika u bodovima postoji između ova dva kluba...
nemojte se odma zalijetati ovo su neki "grubi" prijedlozi, naravno da ima dosta toga jos....
- Ajatolah_
#1985 Re: Kladionica - vol. 2
Na Valenciju u hendikepu je super kvota, čini mi se 4,40 u Bet Liveu.
Još mislim da vrijedi ispratiti Arsenal, Burnsley (zašto je ovolika kvota?), Lazio, Palermo, Borussiju M., možda X2 na Newcastle i Montpellier. Čisto da se ima šta pratiti, na marku.
Na Real - Barcelona, jedino vrijedno igranja je zbroj žutih kartona.
Još mislim da vrijedi ispratiti Arsenal, Burnsley (zašto je ovolika kvota?), Lazio, Palermo, Borussiju M., možda X2 na Newcastle i Montpellier. Čisto da se ima šta pratiti, na marku.
Na Real - Barcelona, jedino vrijedno igranja je zbroj žutih kartona.
- karanana
#1986 Re: Kladionica - vol. 2
jebem ti sampdoriju. vec 3.-4. put padam na njoj a stalno je nesto forsiram. imali su dobar start sezone sad kurcu ne valjaju.
-
gonz0
#1987 Re: Kladionica - vol. 2
sta vi mislite za liverpool, arsenal, montpellier, lazio i valenciu.... ja mislim da oni dobijaju, solidna je kvota, pogotovo na montpellier
- Ajatolah_
#1988 Re: Kladionica - vol. 2
Ja bih tu izbacio Liverpool, na Montpellier stavio dvoznak, i pojačao ulog. Manja je kvota, ali si miran.gonz0 wrote:sta vi mislite za liverpool, arsenal, montpellier, lazio i valenciu.... ja mislim da oni dobijaju, solidna je kvota, pogotovo na montpellier
Nego, gledajte ovaj par koji mi je zapao za oko:
18:20 Barnsley - Ipswich 1 @2,05
Barnsley u gornjem dijelu tabele i u dobroj formi, u zadnjih 6 utakmica imaju skor 5-0-1. Ipswich izgubio sve redom utakmice u zadnjih 7 partija. Nije mi jasno, zašto je kvota ovako visoka protiv ekipe koja je očigledno u teškoj krizi?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1989 Re: Kladionica - vol. 2
Gotovo uvijek su takve kvote u championshipu. A moguce je i da ima povreda, suspenzija itd. 
-
gonz0
#1990 Re: Kladionica - vol. 2
paa qpr nije neka ekipa ali bogami ne isplati se rizikovati zbog kvote 1.3... ja mislim da montpellier dobija .... od krupnijih utakmica el classico zaobici u sirokom lukuEdoI wrote:Ja bih tu izbacio Liverpool, na Montpellier stavio dvoznak, i pojačao ulog. Manja je kvota, ali si miran.gonz0 wrote:sta vi mislite za liverpool, arsenal, montpellier, lazio i valenciu.... ja mislim da oni dobijaju, solidna je kvota, pogotovo na montpellier
Nego, gledajte ovaj par koji mi je zapao za oko:
18:20 Barnsley - Ipswich 1 @2,05
Barnsley u gornjem dijelu tabele i u dobroj formi, u zadnjih 6 utakmica imaju skor 5-0-1. Ipswich izgubio sve redom utakmice u zadnjih 7 partija. Nije mi jasno, zašto je kvota ovako visoka protiv ekipe koja je očigledno u teškoj krizi?
- karanana
#1991 Re: Kladionica - vol. 2
ja mislim da ce u el clasicu oba dati gol i mozda stavim x na sistemu
- perfect_guy
#1992 Re: Kladionica - vol. 2
danas u novinama kaže kao ne znam koliko zadnjih godina nije završilo 0:0. Možda ga baš za večeras prizivajukaranana wrote:ja mislim da ce u el clasicu oba dati gol i mozda stavim x na sistemu
- HaHaHa2
#1993 Re: Kladionica - vol. 2
e moj blackpool
- Ajatolah_
#1994 Re: Kladionica - vol. 2
Zbog toga ti i pričam... Liverpool nije kući dobio zadnja četiri kola, pored dva Manchestera (što je bilo za očekivati), bodove su im otkinuli Norwich i Swansea. Vjerovatno će dobiti, ali ne bih igrao.gonz0 wrote:paa qpr nije neka ekipa ali bogami ne isplati se rizikovati zbog kvote 1.3... ja mislim da montpellier dobija .... od krupnijih utakmica el classico zaobici u sirokom lukuEdoI wrote:Ja bih tu izbacio Liverpool, na Montpellier stavio dvoznak, i pojačao ulog. Manja je kvota, ali si miran.gonz0 wrote:sta vi mislite za liverpool, arsenal, montpellier, lazio i valenciu.... ja mislim da oni dobijaju, solidna je kvota, pogotovo na montpellier
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1995 Re: Kladionica - vol. 2
QPR je vise nego zajeban protivnik, izbjegavaj njih u sirokom luku 
Palermo mi se cini kao najbolja "zicer" kvota danas, nikad ne gube kuci..
Palermo mi se cini kao najbolja "zicer" kvota danas, nikad ne gube kuci..
-
gonz0
#1996 Re: Kladionica - vol. 2
jebeni ipswich majku im jebem mogo 100 marona pazarit mamicu im jebem, sta reci nego namjestena utakmica...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1997 Re: Kladionica - vol. 2
Iz 1 u 2 i 7+ golova

-
gonz0
#1998 Re: Kladionica - vol. 2
a dosta da vidim ono bet365 kao sponzora i niko mi nista vise ne treba reci.... i ja glupan drugu englesku ligu odigram... pogodim lazio, liv.pool ,arsenal, i jos boga allaha i obori me neko njesra od utakmice kurčeva neka liga...
-
djes_ba
- karanana
#2000 Re: Kladionica - vol. 2
montpellier i kurac. otkad su to oni neki faktor i gigant ekipa.