BHTelecom All About
Moderator: Benq
- _sonic_
#1976 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Pokusajte prebaciti sve arene.. malo razmjestiti.. meni je prikazivalo 3 arene a 4ta je bila na listi kanala.. dok nisam prebacio nije se prikazala.. Ne znam da li mi je razmjestanje pomoglo ili je bilo u procesu dodavanja ,spajanja sa centralom ali mozete pokusati... 
- Adem meda
#1977 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Pomjero sam samo cetvrtu arenu.. i nije mi nista doslo sad cu probat sve.._sonic_ wrote:Pokusajte prebaciti sve arene.. malo razmjestiti.. meni je prikazivalo 3 arene a 4ta je bila na listi kanala.. dok nisam prebacio nije se prikazala.. Ne znam da li mi je razmjestanje pomoglo ili je bilo u procesu dodavanja ,spajanja sa centralom ali mozete pokusati...
- _sonic_
#1978 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Probaj on/off router i resiver ponovo pokreni da ti ucitava.. ako nista ne pomogne od navedenog zovi ih.. podrsku 1422 ..sretnoAdem meda wrote:Pomjero sam samo cetvrtu arenu.. i nije mi nista doslo sad cu probat sve.._sonic_ wrote:Pokusajte prebaciti sve arene.. malo razmjestiti.. meni je prikazivalo 3 arene a 4ta je bila na listi kanala.. dok nisam prebacio nije se prikazala.. Ne znam da li mi je razmjestanje pomoglo ili je bilo u procesu dodavanja ,spajanja sa centralom ali mozete pokusati...
- Adem meda
#1979 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
To sam prvo pokuso, izvadim ono crno okruglo kablo sacekam 5 sek i opet ga ubacim i krene ucitavat.. a opet mi bude mrak..joj al me sikira_sonic_ wrote:Probaj on/off router i resiver ponovo pokreni da ti ucitava.. ako nista ne pomogne od navedenog zovi ih.. podrsku 1422 ..sretnoAdem meda wrote:Pomjero sam samo cetvrtu arenu.. i nije mi nista doslo sad cu probat sve.._sonic_ wrote:Pokusajte prebaciti sve arene.. malo razmjestiti.. meni je prikazivalo 3 arene a 4ta je bila na listi kanala.. dok nisam prebacio nije se prikazala.. Ne znam da li mi je razmjestanje pomoglo ili je bilo u procesu dodavanja ,spajanja sa centralom ali mozete pokusati...
- Adem meda
#1980 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Evo sjeo sam blizu tv-a i gledam na mozaiku.. 
-
Mustafapasa
#1981 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Potpisujemlink wrote:hocemo reimenovanje teme, nek stoji samo MOJA TV BH TELEKOM ili jos bolje MojaTV BH Telecom
- _sonic_
#1982 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
slazem se u potpunosti.. ili nova tema pod "Računari i tehnologija" - MojaTv BH Telecomlink wrote:hocemo reimenovanje teme, nek stoji samo MOJA TV BH TELEKOM ili jos bolje MojaTV BH Telecom
Edit: Ljubazno zamolis moderatora sto sam i uradio i to je to..
- zateznistub
#1983 Re: MojaTv BH telecom
Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
- kurty
#1984 Re: MojaTv BH telecom
joj tebe... nemoj im jos i ti na muku pristajatizateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
-
neki
#1985 Re: MojaTv BH telecom
Eno ih u igmanskoj na vanrednom sastankuzateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
-
rusmir.ba
#1986 Re: MojaTv BH telecom
Od kada to krecu ArenaSport??
Zna li neko kako staviti "na cekanje" HS kable TV?
Ili samo nazovem i kazem "disconnect me"
-
savsvoj
#1987 Re: MojaTv BH telecom
arenasportovi krenuli od jucerrusmir.ba wrote:Od kada to krecu ArenaSport??
- Baron_Samedi
#1988 Re: MojaTv BH telecom
Bh telekom i cuvena parola: idemo zadnji. 
- BarbaDue
#1989 Re: MojaTv BH telecom
eno ih cekaju u redu da se prijave za moju tvzateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
ovo je stvarno iznenađenje, jos kada uvedu i ove ostale kanale...ma ljepota
-
Hendrix
#1990 Re: MojaTv BH telecom
Najveća je ironija što za ove pomake na MojaTv možeš zahvaliti Telemachu, da se nisu pojavili sa svojim paketima još bi ti gledao iste kanale na Telecomu i plaćao 63KM 1MB flat...zateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
A idemo prvi dajemo više je provala godine, pa zadnji su uveli flat pakete, nećemo se sad pravit ludi...
Sorry , morao sam.
PS: Ali, ipak mi je drago da konkurencija čini svoje, pomaknuti Telecom je velika stvar, na kraju dobijamo mi korisnici što smo i čekali 100 godina.
- zateznistub
#1991 Re: MojaTv BH telecom
Ooo, uranio!!! Ima li arene gdje po manjoj cjeni??? U dodatnim paketima???Hendrix wrote:Najveća je ironija što za ove pomake na MojaTv možeš zahvaliti Telemachu, da se nisu pojavili sa svojim paketima još bi ti gledao iste kanale na Telecomu i plaćao 63KM 1MB flat...zateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
A idemo prvi dajemo više je provala godine, pa zadnji su uveli flat pakete, nećemo se sad pravit ludi...
Sorry , morao sam.
PS: Ali, ipak mi je drago da konkurencija čini svoje, pomaknuti Telecom je velika stvar, na kraju dobijamo mi korisnici što smo i čekali 100 godina.
-
Fozgen
#1992 Re: MojaTv BH telecom
Nemos ti nekim ljudima koji su juce dobili net objasniti sta je bilo prije 4 - 5 godina, pa i ranije i sve do na ovamo.
Ali nema veze i to je nesto, to ce im oci otvoriti pa ce znati koliko ih je ko prevario.
Mislim da se naziv teme nije trebao mjenjati
.
Ja prosto ne mogu da shvatim da neko misli da ga neko nije prevario ako mora da ceka po 3-4 mjeseca da bi dobio nesto sto ce na kraju placati.
Ja ne preferiram nikog trenutno i ne zna se ko je gori.
Ali nema veze i to je nesto, to ce im oci otvoriti pa ce znati koliko ih je ko prevario.
Mislim da se naziv teme nije trebao mjenjati
Ja prosto ne mogu da shvatim da neko misli da ga neko nije prevario ako mora da ceka po 3-4 mjeseca da bi dobio nesto sto ce na kraju placati.
Ja ne preferiram nikog trenutno i ne zna se ko je gori.
- nijedneviše
#1993 Re: MojaTv BH telecom
za razliku od mase gluposti koje pročitah na ovoj temi konačno dočekah tačnu i korektnu kritiku bhtelecoma.Hendrix wrote:Najveća je ironija što za ove pomake na MojaTv možeš zahvaliti Telemachu, da se nisu pojavili sa svojim paketima još bi ti gledao iste kanale na Telecomu i plaćao 63KM 1MB flat...zateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao sam
Sorry , morao sam.
respect
-
Hendrix
#1994 Re: MojaTv BH telecom
Da, samo u Sarajevu, ljudi prokopali optički kabal do Mostara i ne staju, i nek ne stanu jer jedino tako našim gigantima može doći iz guzice u glavu da je možda 2011. godine limit na ADSL pakete smiješna stvar, da je 63KM za digitalnu Tv i 1MB interneta pljačka neviđenih razmjera...
Ali vi izgleda još ne kontate koliko je Telemach prodrmao Telecom, i ja tvrdim da FLAT paketa na ADSLu ne bi vidjeli još godinama, a tješite se da je to bio veliki plan marketinških genija idemo dalje više nudimo bla bla....
Toliko od mene, ko skonta super , ko ne skonta nek se vodi vizijom idemo dalje....nudimo više....kad nas neko pritisne momački...
Ali vi izgleda još ne kontate koliko je Telemach prodrmao Telecom, i ja tvrdim da FLAT paketa na ADSLu ne bi vidjeli još godinama, a tješite se da je to bio veliki plan marketinških genija idemo dalje više nudimo bla bla....
Toliko od mene, ko skonta super , ko ne skonta nek se vodi vizijom idemo dalje....nudimo više....kad nas neko pritisne momački...
-
zilog
#1995 Re: MojaTv BH telecom
Kada vam se odgovori na provokacije, a itekako ima cime, onda kukate kako vam se trola po temi.neki wrote:Eno ih u igmanskoj na vanrednom sastankuzateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao samrasprava se vodi oko spustanja cijene paketa arenasport sa 10 na 8 km
BTW, ne vidjeh ni jednog BHTljupca da je reagovao na ovo.
-
Fozgen
#1996 Re: MojaTv BH telecom
Joj, pa nije ti Sarajevo BiH.link wrote:ne budite smijesni. sumnjam da telecom uopste i zna za telemach. Telemach je "konkurencija" samo u Sarajevu. Pogledaj rakovu statistiku o broju korisnika digitalne televizije, pa ces vidjeti da po broju pretplatnika telecom prednjaci u Sarajevu, a o drugim gradovima nema potrebe ni raspravljati. Mojatv svjetlosnim godinama ispred digitalne televizije, ali eto, uporedicemo ih.
Zatim otidji da forume gdje se raspravlja o telemachu, pa ces vidjeti da u zgradama gdje ima vise od tri korisnika, internet skoro pa i ne radi (standardni problem kod dijeljenog opsega), i da korisnici masovno odjavljuju, posebno zbog najavljenog povecanja pretplate. Lijepo je misliti da je Telemach neki faktor, ali nije. I one korisnike koje imaju su uzeli na foru, nesto kao i Eronet i ti korisnici cekaju samo priliku da odu. Njihova snaga je samo u tome sto su nasljedili masu korisnika obicne kablovske televizije, babe i dede, kojima mogu tusiti nekakve digitalne televizije na prevaru, a jadnim ljudima i tako treba samo hayat i federalna.
Osim toga koliko BiH pokrivaju ostali operateri tako da BHTelecoma nema ni u tragovima.
Evo ti jedan primjer Zenice.
Radim u servisu racunara i prilikom postavljanja konekcije se ne sjecam kada nisam pisao adrese smecarskog Telekabela.
Nedavno kada sam navracao do telekabela da potpisem ugovor staje automobil BHTelecoma i iz njeg ispada radnik telecoma i odlazi da plati racune telekabela.
U Zenici Telekabel dominira u odnosu na BHT iako su i jedni i drugi gov....
- nijedneviše
#1997 Re: MojaTv BH telecom
ovo je novi termin. bhtljubaczilog wrote:Kada vam se odgovori na provokacije, a itekako ima cime, onda kukate kako vam se trola po temi.neki wrote:Eno ih u igmanskoj na vanrednom sastankuzateznistub wrote:Gdje su oni sto ostavaljaju komentare tipa "idu zadnji-kradu vise", "daju manje" i sl?
Nesto ih nema!!!
Sorry, morao samrasprava se vodi oko spustanja cijene paketa arenasport sa 10 na 8 km
BTW, ne vidjeh ni jednog BHTljupca da je reagovao na ovo.
ako i mene svrstavaš u to mogu ti probati objasniti neke stvari.
prvo da razjasnimo da realnih komentara na ovoj temi ima jako malo. ja sam malo stariji ( po godinama ) pa se trudim malo i realnije sagledati stvari.
i moje je mišljenje da je telemach " natjerao " bhtelecom na pomake i poboljšanje usluge.
isto tako moje je mišljenje da je masa komentara na ovoj temi bila usmjerena da se dokaže kako ama baš ništa ne valja kod bhtelecoma i svi oni koji koriste njihove usluge su kreteni
e sad su ti " kreteni " dočekali da mogu barem dio toga uzvratiti.
nažalost to je naš mentalitet i protiv toga se niko ne bori. ni roditelji ni društvo. a svima su puna usta demokratije i prava na drugačije mišljenje. kada su pojedinci njih pljuvali drugi su se tome pridruživali. stara sarajevska taktika . kada nekog povale onda i mi priletimo da ga spucamo nogom dok leži.
generalno forum bi se trebao koristiti za razmjenu mišljenja i iskustava a ne za prepucavanja tipa čiji je veći i bolji
koristim uslugu moja tv i zadovoljan sam onim što plaćam ali to ne znači da ukoliko se pojavi nešto što mi bolje odgovara da neću preći kod drugog operatera. ali to ne znači da ću odmah sutradan pljuvati po svemu onome što sam do jučer koristio. sve ovo me pomalo podsjeća na situaciju kada se dvoje rastavi pa se onda ubiše objašnjavajući kako im je dotadašnji partner bio najgora noćna mora.
ptanje za tebe jeste da li bi ti prešao kod drugog operatera ukoliko bi ti oni ponudili sve ono što tebi treba?
da li si koristio usluge bhtelecoma pa onda zbog problema i cijene prešao u logosoft?
ja nisam nikada koristio ni logosoft ni telemach pa ne mogu pričati ništa protiv njih osim da su mi kompletnu mahalu preorali položili cijevi još u decembru i nestali. kako su sve vratili u prvobitno stanje možeš doći i vidjeti. sad kad izađem iz zgrade gospodski upadnem u blato do koljena
priznajem da si u pravu svojim posljednjim komentarom i da nije lijepo od "bhteljubaca" da uzvraćaju ovakvim komentarima. apelujem da se malo strasti smire i da ovdje raspravljamo o stvarima koje su nam svima u interesu bez obzira čiji smo korisnici.
-
zilog
#1999 Re: MojaTv BH telecom
@nijednevise
Znam da su ljudi napokon docekali da im se pokrenu stvari i zato nisam nista pisao sto bi pokvarilo idilu. Neka se raduju. Medjutim, kada vidim kako je ih je hila ufatila, pa pocelo nesto pisati o Igmanskoj (zna se ko je trn u oku
), pitam samo zasto sami ne reagujete na vlastitoj temi?
Nije problem argumentima pobiti vecinu ranije napisanog, napraviti usporedbe (cijena, brzina, broja kanala), ali onda dolazi vriska o off-topicu i zakljucavanje teme.
Znam da su ljudi napokon docekali da im se pokrenu stvari i zato nisam nista pisao sto bi pokvarilo idilu. Neka se raduju. Medjutim, kada vidim kako je ih je hila ufatila, pa pocelo nesto pisati o Igmanskoj (zna se ko je trn u oku
Nije problem argumentima pobiti vecinu ranije napisanog, napraviti usporedbe (cijena, brzina, broja kanala), ali onda dolazi vriska o off-topicu i zakljucavanje teme.
- nijedneviše
#2000 Re: MojaTv BH telecom
ulazim u rizik da začatavamo temu ali te molim da konkretno odgovoriš na postavljena pitanja.zilog wrote:@nijednevise
Znam da su ljudi napokon docekali da im se pokrenu stvari i zato nisam nista pisao sto bi pokvarilo idilu. Neka se raduju. Medjutim, kada vidim kako je ih je hila ufatila, pa pocelo nesto pisati o Igmanskoj (zna se ko je trn u oku), pitam samo zasto sami ne reagujete na vlastitoj temi?
da li si koristio internet usluge bhtelecoma?
ako jesi slobodno iznesi svoja iskustva kakva god bila.
da li bi promijenio svog operatera ukoliko se pojavi bolja ponuda?
jednostavna i kratka pitanja i ne vidim razloga da ne odgovoriš na njih.
ja koristim od prošlog mjeseca moju tv. prije toga sam bio samo adsl korisnik. smetalo mi je ograničenje u saobraćaju ali sam ipak izabrao ovog operatera jer mi se činilo da s njim dobijam najstabilniju uslugu. sada koristim ful paket i relativno sam zadovoljan. kažem relativno jer nisam zahtijevan korisnik. brzina interneta mi nije toliko bitna ( ne kontrolišem je nikako ali mi je bitno da radi uvijek kada mi poslovno zatreba pošto mnogo posla obavljam ovim putem ) jer nisam konstantno na skidanju igrica i programa. takđer ne igram online tako da mi ni brzina pinga nije nešto za čim žudim.nije idealno ali to je moj izbor i sa njim sam sad zasad zadovoljan.
proprati malo moje postove. aktivan sam samo na ovoj temi i na Elektronski i štampani mediji za download.
ne komentarišem druge operatere nego samo odem tamo i pročitam o njima ono što njihovi korisnici kažu. staro pravilo " ne kudi konja kojeg nisi jahao "
ja samo molim sviju da pričaju i pišu isključivo o onome što su doživjeli a nikako ono što su čuli od nekoga a taj je čuo od još nekoga.
i još jednom te molim da iskreno odgovoriš na postavljena pitanja.
svečano obećavam da ti neću više dodijavati