BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#1977 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

burgundy wrote:Roma zainteresovana za Muhameda Subašića.
Aha, čuo sam, navodno Riise loš ove godine pravo...
udrch

#1978 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

Eborg wrote:A nije nešto ni realan dečko. Odbio igranje u U-21 reprezentaciji, nije naučio njemački jezik, nije se uspio probiti ni u Kaiserslauternu... :roll: Uglavnom, nivo Vladavića i sličnih igrača koji samo "Sportu" valjaju i svako malo ih traže veliki klubovi. :roll:

Kad mu istekne ugovor potucat će se možda malo po njemačkim nižim ligama i onda standardno Belgija, Bugarska, Turska, Rumunija, Rusija i slične lige, možda čak malo i PL BiH. :-)
Nije to baš tako bilo kako ti kažeš..ispade on kriv za sve..
Može se lahko okrenuti kod njega, ima on šta za pokazati..ovu zadnju utakmicu je bio solidan, dobro kretanje sa loptom i odlična kontrola s obzirom da se radi o igraču koji nema utakmica u nogama..
Njegov problem je trener koji nikad ne koristi širinu igrača, mislim d aje trener koji najmanje koristi izmjene u ovim jačim ligama..
Djokej

#1979 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Upravo sam gledo Fiorentina- Reggina, igro je onaj mali Seferovic.. Mislim da nije poceo utakmicu..
Baron_Samedi

#1980 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Usao u 48 min.

Ocekuje se da Bicakcis pocne u prvih 11 u UL i u subotu...
dmr

#1981 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by dmr »

Bicakcic od prve minute protiv Lulica.
Baron_Samedi

#1982 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Kako igra Ermin?

Štila umjesto Misketa u martu. 8)
zecko_kupuz

#1983 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Štila jako dobar...za onakve uslove. Ma kakvi, bilo kako, dobro je odigrao. :D :thumbup: Stvarno mi nije jasno da se momak već dvije godine smuca na reprezentativnim okupljanjima, a uvezao je ukupno možda sat vremena igre. :roll:
Bosanski_kralj

#1984 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

zecko_kupuz wrote:Štila jako dobar...za onakve uslove. Ma kakvi, bilo kako, dobro je odigrao. :D :thumbup: Stvarno mi nije jasno da se momak već dvije godine smuca na reprezentativnim okupljanjima, a uvezao je ukupno možda sat vremena igre. :roll:
Može mu se "skinuti kapa" i odati priznanje zbog odnosa prema reprezentaciji.
Čak i novinari kad ga pitaju u vezi statusa u reprezentaciji samo dogovara da je mlad i da čeka svoju šansu
Baron_Samedi

#1985 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Bicakcic imao najbolju ocijenu od svih igraca Stuttgarta.
a uvezao je ukupno možda sat vremena igre.
Mislim da nije ni duplo manje.
LSD

#1986 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by LSD »

Bosanski_kralj wrote:
zecko_kupuz wrote:Štila jako dobar...za onakve uslove. Ma kakvi, bilo kako, dobro je odigrao. :D :thumbup: Stvarno mi nije jasno da se momak već dvije godine smuca na reprezentativnim okupljanjima, a uvezao je ukupno možda sat vremena igre. :roll:
Može mu se "skinuti kapa" i odati priznanje zbog odnosa prema reprezentaciji.
Čak i novinari kad ga pitaju u vezi statusa u reprezentaciji samo dogovara da je mlad i da čeka svoju šansu
Pametan je pravo :lol: pa docekat ce je za jedno 7-8 godina, taman da debituje sa 30 kuka :-) ništa novo kad je naša selekcija u pitanju ...da mu daju šansu tamo negdje 2017 jedno pola sata protiv selekcije novinara da se nametne, valjda ce do tad postati Lav u ćirinom smislu te rijeci 8-)
klixober

#1987 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Zar je moguce da ovaj momak(Stilic),koji igra u timu koji je izbacio Juventusa iz Evrope,timu koji je pobijedio Manchester City,nije dobio cak ni minutu protiv Slovacke,a protiv Poljske nije cak ni pozvan? :-)
Svaka cast igracima iz nase lige,ali zar ne moze barem jedno poluvrijeme da mu se pruzi sansa u reprezentaciji....cak ce i njegovi saigraci iz Lecha igrati protiv BiH.
Nemam rijeci...prije sam to nazivao velikom nepravdom,cak sam sumnjao i sumnjam da neko bitan u savezu ima pik na njega.Ali ovo sada...ovo je vec krajnji bezobrazluk!
Corola

#1988 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Ma Stila ima vazda besplatan prevoz do Sarajeva,burek burecke sira sirecke cevap,pic... i tako to.
I jos sve opravdano kod Poljaka.Znaci vazda exurzija na pripreme a mamina kuhinja.Iskreno ovaj kad ode iz Poljske ima da nestane u vidu magle.Nije sve u potezu na petoparcu i driblanje trojice u telefonskoj govornici.To i Zajko Zeba zna :-)
Ali valja malo damu oznojiti i dobro potegnuti.Mislim naravno na zalaganje,trcanje ofo -ono.Ovaj dresa ne prlja.Da ne govorim da mu je pozicija ''bez ikakve konkurencije u repci''Samo se na njega ceka :lol:
Nego sto Bicakcic odigra mangupski.jesu primili 4 gola.Ali njemu fakticki ne ide na dusu bas puno.Svoje zadtke obavio besprekorno.I vjerovatno ce biti starter i protiv Hoffenheima
Bosanski_kralj

#1989 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

LSD wrote: Pametan je pravo :lol: pa docekat ce je za jedno 7-8 godina, taman da debituje sa 30 kuka :-) ništa novo kad je naša selekcija u pitanju ...da mu daju šansu tamo negdje 2017 jedno pola sata protiv selekcije novinara da se nametne, valjda ce do tad postati Lav u ćirinom smislu te rijeci 8-)
Da li bi on trebao onako preko novina poput npr. Jahića da se nameće selektoru?
zecko_kupuz

#1990 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Jah, uvijek je kod nas pošten nahebao. :roll: Ako nisi arogantan, da ne kažem drzak, onda si levat. :-) Mislim da je neko spomenuo ranije, Misimović ako se ne presabere do marta, ne gine mu klupa. Ibričić je ionako teška talašika u novije vrijeme, čak i Hrvati kažu da nije ni sjena igrača iz prošle sezone, tako da Štilić objektivno može dobiti šansu.
Ili bi barem trebao. Da li Pjanić prlja dres? Misimović, Medunjanin? Uvijek se može dati šansa još ponekom igraču. ;-)
elSaik

#1991 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by elSaik »

Štila je bolji od Ibričića oduvijek bio. Samo što je problem po njega što je HNL kvalitetnija liga od poljske, pa se zbog toga više šansi daje Ibrakadabri.
Last edited by elSaik on 03/12/2010 01:25, edited 1 time in total.
al_neri

#1992 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by al_neri »

elSaik wrote:Štila je bolji od Ibiševića oduvijek bio. Samo što je problem po njega što je HNL kvalitetnija liga od poljske, pa se zbog toga više šansi daje Ibrakadabri.
Na Ibričića si mislio jelde ? :D
Corola

#1993 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

zecko_kupuz wrote:Jah, uvijek je kod nas pošten nahebao. :roll: Ako nisi arogantan, da ne kažem drzak, onda si levat. :-) Mislim da je neko spomenuo ranije, Misimović ako se ne presabere do marta, ne gine mu klupa. Ibričić je ionako teška talašika u novije vrijeme, čak i Hrvati kažu da nije ni sjena igrača iz prošle sezone, tako da Štilić objektivno može dobiti šansu.
Ili bi barem trebao. Da li Pjanić prlja dres? Misimović, Medunjanin? Uvijek se može dati šansa još ponekom igraču. ;-)
To za Pjanica ti je dobro.Kad ga uprlja,znaj da ce ekipa dobro proci.A kad ne, slijedi ''kljupica''.
Cista racunica,ko' jedan i jedan.
udrch

#1994 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

Ma bitno je da je Bičakčić zaigro..još jedan stoper na vidiku..
elSaik

#1995 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by elSaik »

al_neri wrote:
elSaik wrote:Štila je bolji od Ibiševića oduvijek bio. Samo što je problem po njega što je HNL kvalitetnija liga od poljske, pa se zbog toga više šansi daje Ibrakadabri.
Na Ibričića si mislio jelde ? :D
Da. :-D
jeza u ledja

#1996 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

komeba wrote:Zar je moguce da ovaj momak(Stilic),koji igra u timu koji je izbacio Juventusa iz Evrope,timu koji je pobijedio Manchester City,nije dobio cak ni minutu protiv Slovacke,a protiv Poljske nije cak ni pozvan? :-)
!
Cuj "zar je moguce", pa radi se o reprezentaciji BiH. :roll:
extraordinary

#1997 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Pjanić uvijek dosta trči, to mu se ne može osporiti. Šteta što mi nikad nemamo poslije utakmice onu kilometražu igrača ali siguran sam da bi Pjanić uvijek bio pri vrhu.
jeza u ledja

#1998 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Stilic ce nazalost morati cekati neku povredu ili karton Misimovica/Pjanica/Ibricica.

Tako nekako je i Medunjanin uletio za zadnjeg veznog, pa sad standardan.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ma ... index.html
zecko_kupuz

#1999 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Kako ja vidim, Sušić preferira igrače s modernijim stilom igre - kratko držanje lopte, puno sitnih pasova... Zato su se Pjanić i Medunjanin brzo uklopili. Štila bi mogao dobiti šansu, a Ibričić ako ne popravi pristup igri može mahat' ušima. :roll:
Frankyee

#2000 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Frankyee »

Marko Marin mozda zavrsi u Mancesteru, ko zna koliko transfer ce to biti.

Da su nam Marin i Subotic u timu mnogo bi to laske islo. kad pogledas mogli bi da sastavimo jaci tim od onih sto nisu nikad zaigrali, vec dobro poznat problem.

Sto se tice Bicakcica , kakav je on potencijal? na transfermarketu procjena od 100.000 euro i nije bas nesto ohrabrujuca za igraca od 20 godina.

( za porediti sa Marinom koji je prodan za 8.5 miliona sa 18 godina )
Post Reply