Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
#1976 Re: Gledali ste ne preporucujete
Što napisati, kakvu posugu porati? Kome!?
Lp,
Gej SS-ovac
Lp,
Gej SS-ovac
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1977 Re: Gledali ste ne preporucujete
andromidia
takashi miike
iako su japanci ispred matrixa i ostalih priča ala 13 kat egzistenc i te teme ovo je možda najgori miikeov film
lik ih snima 3 godišnje minimum... dosta ih ne valja i čiste su rutine
iako su japanci ispred matrixa i ostalih priča ala 13 kat egzistenc i te teme ovo je možda najgori miikeov film
lik ih snima 3 godišnje minimum... dosta ih ne valja i čiste su rutine
- avetinja
#1978 Re: Gledali ste ne preporucujete
Što?Black swan wrote:e jebi ga vala baš si ga pretjerao
- Truba
#1979 Re: Gledali ste ne preporucujete
nabrojao si 2 klasika horora bez kojih nijedna lista najboljih ne može, 1 extra remake, solidan povratak klasika zombi žanra i jedan extra svjež uradak za novi milenij
najbolje je da batališ horore
- johnnykola
#1980 Re: Gledali ste ne preporucujete
Zato što si na svoju listu uvrstio jedan od
najboljih horora svih vremena.
http://www.rottentomatoes.com/m/shining/
Lijep pozdrav,
Gej SS-ovac
najboljih horora svih vremena.
http://www.rottentomatoes.com/m/shining/
Lijep pozdrav,
Gej SS-ovac
- Bansuri
#1981 Re: Gledali ste ne preporucujete
bolje da sam u bijeli zid gledala

- avetinja
#1982 Re: Gledali ste ne preporucujete
Može on biti klasik klasika, ali meni je odron.Black swan wrote:nabrojao si 2 klasika horora bez kojih nijedna lista najboljih ne može, 1 extra remake, solidan povratak klasika zombi žanra i jedan extra svjež uradak za novi milenij
- Truba
#1983 Re: Gledali ste ne preporucujete
i meni je real odron i fudbal kao takav
sve sam ti rekao
okani se ti horora
sve sam ti rekao
okani se ti horora
- DanteX
#1984 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nedavno sam gledao Lucy. Volim Sci-fi, ali volim sci-fi do određene granice, a u tom filmu tu granicu su prešli u veliko i onda mi postaje fantasy. Sa naučne strane film je pun grešaka, ali hajde film ko film. Njena uloga je bila ok dok se nije desio preokret, postala je dosadna i monotona. Inače gotivim tu glumicu, lijepa je i zna dobro glumiti, ali ovdje je bila jako loša. A kraj filma? Glup. Očekivao sam neki mindfuck, ali ništa od toga.
- Point.
#1985 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nije mi lego Edge of Tomorrow nikako. Nadam se da ce Tom Cruise snimiti nesto gdje nema vanzemaljaca i gdje radnja nije daleka buducnost.
- avetinja
#1986 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kada se ti okaniš fudbala.Black swan wrote:i meni je real odron i fudbal kao takav![]()
sve sam ti rekao
okani se ti horora
- SkyLimit
#1987 Re: Gledali ste ne preporucujete
Dead Snow(2009)
http://www.imdb.com/title/tt1278340/
Jedan od onih filmova koje svi hvale a tebi budu skroz bezveze. Nekakva horror komedija koja me nije ni prepala ni nasmijala. Biće da je do toga da mi zombiji nisu nikad bili interesantna tematika. Inače ovaj norveški film je polučio uspjeh, pa su se umiješali Amerikanci i simljen je visokobudžetni nastavak. Opet kažem, film se mnogima sviđa, ali ja sam se mučio da ga odgledam do kraja.
http://www.imdb.com/title/tt1278340/
Jedan od onih filmova koje svi hvale a tebi budu skroz bezveze. Nekakva horror komedija koja me nije ni prepala ni nasmijala. Biće da je do toga da mi zombiji nisu nikad bili interesantna tematika. Inače ovaj norveški film je polučio uspjeh, pa su se umiješali Amerikanci i simljen je visokobudžetni nastavak. Opet kažem, film se mnogima sviđa, ali ja sam se mučio da ga odgledam do kraja.
- chakany
#1988 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt2345737/?ref_=nv_sr_1
A da te Bog mili sačuva koja glupost
Žali vremena samo.
A da te Bog mili sačuva koja glupost
Žali vremena samo.
- SkyLimit
#1989 Re: Gledali ste ne preporucujete
Mystery Road (2013)
http://www.imdb.com/title/tt2236054/
Film je o ubistvu mlade djevojke koja je pronađena u blizini ceste. Policajac koji istražuje slučaj malo priča na cesti sa drugim policajcem, malo gleda konje sa nekim čovjekom, s drugim čovjekom lagano čavrlja uz piće na šanku, priča se nekim dječakom, nekim djevojčicama, nekim ženama... nekad to izgleda kao vezano za slučaj kojim se bavi, a nekad kao jednostavno prijateljsko ćaskanje. Film izgleda kao 142. epizoda neke serije, likovi dolaze i prolaze bez ikakve pozadinske priče, kao da se podrazumijeva da gledalac to zna. Kako film odmiče sve se više radi o drogi, a manje o ubijenoj djevojci. Izgleda da je u međuvremenu ubijena još poneka, ali zaista nije bitno. Sve se završava klasičnim revolveraškim obračunom, no do tog momenta već sam izgubio volju da mislim o tome ko puca na koga i zašto.
http://www.imdb.com/title/tt2236054/
Film je o ubistvu mlade djevojke koja je pronađena u blizini ceste. Policajac koji istražuje slučaj malo priča na cesti sa drugim policajcem, malo gleda konje sa nekim čovjekom, s drugim čovjekom lagano čavrlja uz piće na šanku, priča se nekim dječakom, nekim djevojčicama, nekim ženama... nekad to izgleda kao vezano za slučaj kojim se bavi, a nekad kao jednostavno prijateljsko ćaskanje. Film izgleda kao 142. epizoda neke serije, likovi dolaze i prolaze bez ikakve pozadinske priče, kao da se podrazumijeva da gledalac to zna. Kako film odmiče sve se više radi o drogi, a manje o ubijenoj djevojci. Izgleda da je u međuvremenu ubijena još poneka, ali zaista nije bitno. Sve se završava klasičnim revolveraškim obračunom, no do tog momenta već sam izgubio volju da mislim o tome ko puca na koga i zašto.
- bingov buraz
#1990 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ovi novi Transformersi su uzas
nije ni da su stari bili remek djela ali u pusti mozak na pasu varijanti su mogli proci
prekinuo nakon 35 min
35 minuta predugo gledao
nije ni da su stari bili remek djela ali u pusti mozak na pasu varijanti su mogli proci
prekinuo nakon 35 min
35 minuta predugo gledao
- pink floydd
#1991 Re: Gledali ste ne preporucujete
bingov buraz wrote:Ovi novi Transformersi su uzas
prekinuo nakon 35 min
35 minuta predugo gledao
jesu stvarno odron
Mislio sam nakon Lebufa koji je očajan da će Walberg malo "pojačati" film, ali loš totalno. Humor sažvakan hiljadu puta, krivim režisera za to, Bay zna samo eksplozije dobre da pravi. Humor nek ostavi drugima. Priča mi nije tečna, razvoj likova nikakav, akcija počinje dosta kasno i dosadno je do nje, ali kad jednom počne onda ne prestaje što ne valja za mene, nema napetosti koja drži gledaoce pred ekranima.
Jedina svijetla tačka su CGI efekti koji su stvarno genijalni, skoro pa sam povjerovao da su Transformersi zaista među nama.
5/10
- SkyLimit
#1992 Re: Gledali ste ne preporucujete
Texas Killing Fields(2011)
http://www.imdb.com/title/tt1389127/
Konfuzan film, scene se redaju bez nekog pretjeranog smisla.
http://www.imdb.com/title/tt1389127/
Konfuzan film, scene se redaju bez nekog pretjeranog smisla.
-
Zeljocity
#1993 Re: Gledali ste ne preporucujete
Definitivno ne gledajte zadnji Godzila film. Mozda je vec napisano ali nisam citao prethodne stranice.
- AstorH
-
zipoo
-
zipoo
- fatality
#1997 Re: AW: Gledali ste ne preporucujete
Uh jes ovo lose. Ja sam se trudio, prije nego sam poceo gledati, da sto manje ocekujem od filma, al dzaba kad je prelos (koliko god da su ti niska ocekivanja). U sustini su svi dijelovi losi, al ovaj je najgori
sa fontela
- drag_gost
#1998 Re: Gledali ste ne preporucujete
Novi Hercules... Amerikanci napravise smijuriju od mita koji je nekoliko desetina puta stariji nego njihova citava civilizacija. Od Herculesa napravise placenika, u nicemu se nisu drzali mita, steta samo jer je ova mrcina od Johnsona mogla biti pametnije iskoristena. Izbjegavati pod hitno! Kada vidis nazor komediju iz x faktora u Legendi o Herculesu znas koliko je sati. FUJ!
- kokuz_sa
#1999 Re: Gledali ste ne preporucujete
ninja kornjace
film ispocetka glup..pa onda malkice manje glup..onda opet glup..i kraj je onako srednje glup..
kornjace, ni nalik crtanim karakterima niti kornjacama kao kornjacama..
donatelo nikad nije bio onakav freak..
rafaelo nikad nije bio vodja kornjaca..
splinter i ucenje ninja vjestina iz neke knjigice..
ona onilova ispade da ih zna od rodjenja
uglavnom one pirane 3,4,5,6,6,7,8,98D su bolje od ovoga
film ispocetka glup..pa onda malkice manje glup..onda opet glup..i kraj je onako srednje glup..
kornjace, ni nalik crtanim karakterima niti kornjacama kao kornjacama..
donatelo nikad nije bio onakav freak..
rafaelo nikad nije bio vodja kornjaca..
splinter i ucenje ninja vjestina iz neke knjigice..
ona onilova ispade da ih zna od rodjenja
uglavnom one pirane 3,4,5,6,6,7,8,98D su bolje od ovoga
- Sherlock_Holmes
#2000 Re: Gledali ste ne preporucujete
A šta si očekivao nego smeće ?
"Ubi sve sam i vrati se živ".