Što se kineza tiče znao sam čekati i po skoro 2 mjeseca. Evo čekam jednu sitnicu i ne sjećam se kad sam je naručio ali ima debelo preko mjesec dana polako stići će

Moderator: anex

Dobro je, znaci nisam jedini koji duze ceka dostavuBig Ben wrote:Ja naručujem s TheHut-a već duže vrijeme. Pretežno odjeću i igre za PS3. Nedavno su uveli besplatnu dostavu, i otkada su to uradili zeznuli su stvar. Naručio početkom decembra jaknu, još je nisam dobio.![]()
Radije bih platio tu 1 funtu za dostavu (koliko se prije plaćalo) ali da mi dolazi ko prije za 7, max. 10 dana.
?anonimnaosoba wrote:jesu li na tom TheHut-u original stvari ? 2 Umbro majice 15 KM sveukupno, šuhveli mi to...
Narucio sam te dvije majice sa natpisom England. Kad dodje provjericu, mada su ove engleske stranice 99% sigurneanonimnaosoba wrote:?anonimnaosoba wrote:jesu li na tom TheHut-u original stvari ? 2 Umbro majice 15 KM sveukupno, šuhveli mi to...
kad već svi naručujete, da se ja ponovim, mada post nije daleko otiš'o
Ne trebaš se brinuti. Sve su originali. Ja sam naručivao odjeću od glave do pete. Pretežno prodaju britanske brand-ove, pa su možda i zato najjeftiniji.anonimnaosoba wrote:jesu li na tom TheHut-u original stvari ? 2 Umbro majice 15 KM sveukupno, šuhveli mi to...
Meni su jaknu poslali 07.12., a došla mi 31.12. Zvoni poštar na vrata, ja se isfurao da iko u državi radi pred Novu godinu.Chata87 wrote: Dobro je, znaci nisam jedini koji duze ceka dostavuPoslali su 8.12 a jos uvijek nije stiglo, jbg. Asos je sto se shippinga tice daleko najbolji, max 10tak dana se ceka. Ipak sam cijenama na thehut.com odusevljen. Vidjecemo kakve ce biti stvari sto se tice kvaliteta
u nas je radio u BiH na taj fol nesto slicno klikoo.ba sad ga nema, ne bih se ni ja zalijetao oko ovoga..
Koja? Jesil je probao?kenzo wrote:
postoje firme koje se bave preuzimanjem pošiljki u ime kupca, i slanja istih na bilo koju adresu u svijetu..a u americi ima jedna sto to radi sasvim povoljno.
Da li ti slucajno isad treba ovo? Znam da si davno napisao ali eto ?kengurklokan wrote:Ljudi treba mi pomoc oko alertpay. Treba da stavim pare na svoj acc na alertpay-u a ne mogu da nikako verifikujem svoju karticu, pa ako neko ima da mi posalje pare tj. dolare a ja bi mu dao kes. Ja sam iz Sarajeva.
Jesi platio neku carinu, porez, bilo sta pored vrijednosti robe i shippinga? Vidim da neko prodje bez tih obaveza,nekoga oderu na carini, pa pitam konkretno za ovu stranicu..Chata87 wrote:Stiglo sve s thehut.com, upravo kako je opisanoZadovoljan sam svime sto sam uzeo (2 dzempera, 2 majice i tene) i nastavicu kupovati kod njih. Prosao sam bez placanja 3,5KM u tri navrata jer je postar sve donio na vrata
Ne znam kako ovdje nađete te popuste, meni ovo nije ništa aman jeftino. Al, opet ako je brendirano..Chata87 wrote:Stiglo sve s thehut.com, upravo kako je opisanoZadovoljan sam svime sto sam uzeo (2 dzempera, 2 majice i tene) i nastavicu kupovati kod njih. Prosao sam bez placanja 3,5KM u tri navrata jer je postar sve donio na vrata
ee bas i ja mislio neku jaknu naruciti, pa se premisljam te oko velicine, te oko toga hoce li mi nasi carinici posteni lupiti neku masnu carinu kad vide paket..forzamilan wrote:Thehut je zakon! Od kako sam prvi put naručio kod njih ne sjećam se kad sam šta kod nas uzeo u trgovini. Samo malo mi crnjak radi brojeva jer evo primjer 2 jakne razlikuju se jedna taman druga povelika a ista veličina.