Potpisujem.TarikSA wrote:Camici 7 odlicna marka, ja imam 2 njihove kosulje i super su, u biti zavisi kako si građen, malo je cudan kroj rukava tako da obavezno probati prije kupovine bez obzira na sve....istini za volju ja sam svoje kupio u BG jos prosle godine...ovdje sam usao u nasu prodavnicu i nasa bosanska posla, one o bureku pricaju...pridje mi prodavacica i obrati mi se sa TI...ja pukao istog trena, kod nas vise nikad uci necu, dok gazda ne promjeni radnice tj. dok ih ne nauci redu...prodaju kosulju koja je preskupa za nase prilike i onda jos ko s k..ca s musterijom jer je ona gladna haman...fuj...uglavnom kosulje - nema dalje, usluga - nema gore....toliko do mene...inace sam alergican na uslugu tj. NEuslugu kod bosnje...
Pozzz
ALTA Centar
-
manki
#1976 Re: ALTA Centar
- MedenoSrce
#1977 Re: ALTA Centar
Kao da smo bili u dvije razlicite radnje, ja usla u 10 do 10 dvije djevojke rade, pristojne face, ljubazne bile. Sto se tice ljubaznosti sve ok, kvalitet kupljenog odlican a i bas su zanimljivi dezeni kada se obuku, onako na policama sve izgleda presareno.TarikSA wrote:ovdje sam usao u nasu prodavnicu i nasa bosanska posla, one o bureku pricaju...pridje mi prodavacica i obrati mi se sa TI...ja pukao istog trena, kod nas vise nikad uci necu, dok gazda ne promjeni radnice tj. dok ih ne nauci redu...prodaju kosulju koja je preskupa za nase prilike i onda jos ko s k..ca s musterijom jer je ona gladna haman...fuj...uglavnom kosulje - nema dalje, usluga - nema gore....toliko do mene...inace sam alergican na uslugu tj. NEuslugu kod bosnje...
Pozzz
Mora da me potrefila bolja smjena.
Cjenovno nisu pristupacni cak sta vise.
- black
#1978 Re: ALTA Centar
ne znam sto se nervirate oko te neljubaznosti, ja se samo javim i ignorisem dok mi ne zatreba, na dosadna pitanja 'mogu li vam pomoci' samo ostrije kazem 'hvala ne treba' i vise nista ne pitaju, dodushe rijetko kad su tete prema meni neljubazne

- mayab
#1979 Re: ALTA Centar
Vidim , u Alti parking 2 KM sat, do 30 minuta je besplatno, nisu se bas pretrgli da privuku potencijalne kupce, poštenije bi bilo da je 1 sat besplatno, uz bilo kakav račun iz neke od trgovina, ovako me pocinju posjecati na Robote koji svojim musterijama jos i parking naplacuju! 
-
true
#1980 Re: ALTA Centar
ona muska radnja na 2 spratu nesto as j
uglavnom gori garderoba je fkt vrhunska
- Lady Saray
#1981 Re: ALTA Centar
pa i bbi naplacuje nema ni 30min besplatnomayab wrote:Vidim , u Alti parking 2 KM sat, do 30 minuta je besplatno, nisu se bas pretrgli da privuku potencijalne kupce, poštenije bi bilo da je 1 sat besplatno, uz bilo kakav račun iz neke od trgovina, ovako me pocinju posjecati na Robote koji svojim musterijama jos i parking naplacuju!
mada se slazem za to s racunom..
-
nedo2011
#1982 Re: ALTA Centar
Alta je američki lanac šoping centara
,pa zato su cjene pristupačne i dobre.
-
crnaguja
#1983 Re: ALTA Centar
U NY kupila 5 artikala ...na 3 artikla se poslije pranja pojavile rupice koje su se nakon svakog sljedeceg pranja umnozavale....znaci truho materijal, jedna maica se sva razvalila. Eto jedna ostala citava, moze se jos nositi
Kupis 5 dobijes 1
Kupis 5 dobijes 1
-
StupskaBitanga
#1984 Re: ALTA Centar
Kada mi na MD treba parking fino auto ostavim u Importanne
2h besplatno
Alta 5min pješke
Vils i Tito iza leđa
M.D 5min pješke
2h besplatno
Alta 5min pješke
Vils i Tito iza leđa
M.D 5min pješke
-
Alpha
#1985 Re: ALTA Centar
Ljudi vidjeli da prodaja i ide dobro i naravno da će podići cijene.
-
fixer
#1986 Re: ALTA Centar
Drugi put nemoj kupiti nesto od marke.crnaguja wrote:U NY kupila 5 artikala ...na 3 artikla se poslije pranja pojavile rupice koje su se nakon svakog sljedeceg pranja umnozavale....znaci truho materijal, jedna maica se sva razvalila. Eto jedna ostala citava, moze se jos nositi![]()
Kupis 5 dobijes 1
- alica.k
#1987 Re: ALTA Centar
eto a kad sam ja ovo govorila da se ne isplati tamo kupovati ista svi su drvljem i kamenjem na mene. ista stvar je sa waikikijem.crnaguja wrote:U NY kupila 5 artikala ...na 3 artikla se poslije pranja pojavile rupice koje su se nakon svakog sljedeceg pranja umnozavale....znaci truho materijal, jedna maica se sva razvalila. Eto jedna ostala citava, moze se jos nositi![]()
Kupis 5 dobijes 1
je, mozda majica kosta 25KM al kakva ti korist kad ces je bacit nakon 2 pranja. nidje veze. to su bacene pare.
btw, ni carape mi iz ny nisu vise u zivotu...na smecu zavrsile.
- Mjesanac
#1988 Re: ALTA Centar
Karabaja wrote:NewYorker digao cijene. Nema više ni obične bijele majice ispod 15 KM.
Ipak će Bagatela da preživi, a mislio sam da neće.
Ja sam skonto da nemaju vise onih obicnih majica ok 10 maraka, ja neki dan bio da uzmem koju, volim ih za spavanja, ali nista. Juce u Splitu ista stvar.
-
EUROBIH
#1989 Re: ALTA Centar
kakva BRE amerika?.............nedo2011 wrote:Alta je američki lanac šoping centara,pa zato su cjene pristupačne i dobre.
crni gruja je uvijek šurovao sa turcima
- inSighT
- Vozim: na guranje
#1991 Re: ALTA Centar
Ajd ako ima ko da mi kaze sta je sa onim EXIT JEANS. Rekli su mi da ce u augustu ili septembru doci u Alta centar, i odavno su to jos najavili. Ako ima jos ko da mi kaze gdje se trenutno nalaze. Zaboravio sam adresu, znam da su se preselili nedavno...
Prije su imali radnju odmah preko puta Careve džamije, gdje prije bio onaj autosalon skode ja mislim...

Prije su imali radnju odmah preko puta Careve džamije, gdje prije bio onaj autosalon skode ja mislim...
-
Ali_G
#1992 Re: ALTA Centar
Exit ti je sada u Alti. Nista specijalno, al moze se ubosti poneki komadic odjece da valja.
-
Walter76
#1993 Re: ALTA Centar
Moram priznati ova Alta nije mi bas nesto(100 ljudi 100 cudi, jbg). Mislim na enterijer, s vana je bomba! 'ebo me svak ako ono nije kulturna pijaca.
Mislim od same arhitekture pa do prodavnica. Nisam se nadao da ce bas onako "govno" ispasti kada sam dolazio u posjetu na gradiliste sa svojom firmom gdje smo radili instalacije tokom izgradnje. Sta je sa ovom arhitekturom danas, misle li oni na ljude...
A ovo drugo, prodavnice! Ojha Turkye brandovi na sve strane, Koton, Colins, LC Waikiki. Ispade nova skenderija, moderna i kulturna pijaca sa turskim brojevima gdje samo XXXL ne moze zaviriti na tebe iako nosis evropski broj XL.
Kako ono lijepo kazu eleganto popunjen, al u Q, ima me hvala Bogu kako i treba da ima pravog muskarca. Probavao sam neke kosulje i jakne, XXL je mogao, ali tesko, pa sam cak trazio XXXL u ovim navedenim Turskim prodavnicama. Potom odem u Tom Tailor u Ferhadiji, u BBI(xyz) i u Importane, Northland, Adidas itd. Uzmem sebi i kosulje i dukse i jakne, a sto je zanimljivo, nosim broj XL i obucem kosulju u Tom Tailoru koja je XL i pase kao i svaka dosad, cak mi je malo prevelika, isto to sa duksom. Sad zamisljam kolika je onda dukserica XXL ili ne daj Boze XXXL, pa moze covjeku od 150/200kg u pm.
Jbt zabrinuo sam, vidi me koliki sam posto zeno, a uvijek nosio broj XL. Ocito danas moras biti mrsav kao da si iz logora izasao da ti nesto moze, moda, stil za one manekene i sminkere.
Toliko u Turskim prodavnicama i njihovim konfekcijskim brojevima. Pa njihov XXXL je kao Njemacki(evropski) XL. Zato za mene od danas samo tom tailor i radnje sa evropskim konfekcijskim brojevima, u ove kurava prodavnice sa turskim nekim standardima i njihovim brojevima, nikad vise zavirit! */#$" se manekeni!

Mislim od same arhitekture pa do prodavnica. Nisam se nadao da ce bas onako "govno" ispasti kada sam dolazio u posjetu na gradiliste sa svojom firmom gdje smo radili instalacije tokom izgradnje. Sta je sa ovom arhitekturom danas, misle li oni na ljude...
A ovo drugo, prodavnice! Ojha Turkye brandovi na sve strane, Koton, Colins, LC Waikiki. Ispade nova skenderija, moderna i kulturna pijaca sa turskim brojevima gdje samo XXXL ne moze zaviriti na tebe iako nosis evropski broj XL.
Kako ono lijepo kazu eleganto popunjen, al u Q, ima me hvala Bogu kako i treba da ima pravog muskarca. Probavao sam neke kosulje i jakne, XXL je mogao, ali tesko, pa sam cak trazio XXXL u ovim navedenim Turskim prodavnicama. Potom odem u Tom Tailor u Ferhadiji, u BBI(xyz) i u Importane, Northland, Adidas itd. Uzmem sebi i kosulje i dukse i jakne, a sto je zanimljivo, nosim broj XL i obucem kosulju u Tom Tailoru koja je XL i pase kao i svaka dosad, cak mi je malo prevelika, isto to sa duksom. Sad zamisljam kolika je onda dukserica XXL ili ne daj Boze XXXL, pa moze covjeku od 150/200kg u pm.
Jbt zabrinuo sam, vidi me koliki sam posto zeno, a uvijek nosio broj XL. Ocito danas moras biti mrsav kao da si iz logora izasao da ti nesto moze, moda, stil za one manekene i sminkere.
Toliko u Turskim prodavnicama i njihovim konfekcijskim brojevima. Pa njihov XXXL je kao Njemacki(evropski) XL. Zato za mene od danas samo tom tailor i radnje sa evropskim konfekcijskim brojevima, u ove kurava prodavnice sa turskim nekim standardima i njihovim brojevima, nikad vise zavirit! */#$" se manekeni!
- inSighT
- Vozim: na guranje
#1994 Re: ALTA Centar
Hvala na info. Koliko sam skontao ono u Alti nije samo Exit shop, izgleda da su zakupili prostor sa jos dvije ostale radnje, ali ne mogu se sjetiti imena. Upravo to sto si rekao, ubode se i po koji komadic dobre odjece.Ali_G wrote:Exit ti je sada u Alti. Nista specijalno, al moze se ubosti poneki komadic odjece da valja.
Jeans su im super s obzirom na cijenu, a ubodem i po koju majicu da valja.
-
L@BuD
#1995 Re: ALTA Centar
Nije vezano za altu ali zna li neko možda ima li esprit butika više u Sarajevu.Ne mogu da vjerujem da je na onako dobru lokaciju umjesto njih došao azel france.
- mrtva kokoš
#1996 Re: ALTA Centar
bome ne znam da li ces ubosti, ja koliko sam vidio sada su barem 30-50% skuplji u odnosu na proslu lokacijuinSighT wrote:Hvala na info. Koliko sam skontao ono u Alti nije samo Exit shop, izgleda da su zakupili prostor sa jos dvije ostale radnje, ali ne mogu se sjetiti imena. Upravo to sto si rekao, ubode se i po koji komadic dobre odjece.Ali_G wrote:Exit ti je sada u Alti. Nista specijalno, al moze se ubosti poneki komadic odjece da valja.![]()
- van Basten
#1997 Re: ALTA Centar
Odem večeras da (između ostalog) realizujem onaj ekupon za kumpir, kad gore vidim pomor - oni kinezi i burger house zatvorili. Haman nije išlo baš prodavati šaku riže za 7km ili hamburger veličine dječijeg dlana za 5km. Kumpir se još drži, njima bih dao sugestiju da napišu dodatke šta je šta, tipa br. 1 kukuruz, br 2. kiseli krastavac, br. 3 kuskus... i onda ja dožem i kažem daj mi brojeve 1,3,6,8,9, a ne da zapitkujem po pet puta šta je šta.
- azurna_obala
#1998 Re: ALTA Centar
Dajte ba ljudi....WC im je super....
hem toplo, čisto, široko, papira uvijek ima....
ima i klupica....skoro sam pola sata sjedila u WC-u...odmarala slušala muziku

hem toplo, čisto, široko, papira uvijek ima....
ima i klupica....skoro sam pola sata sjedila u WC-u...odmarala slušala muziku
- chuchumbamayumbe
#1999 Re: ALTA Centar
Ja bio jednom u Burger House-u i nikada više. Lijepa koncepcija Food Court-a, ali loša realizacija. Bolje da su doveli 2 poznata food koncepta (BK i KFC) i još jedan tipa Baskin - Robbins.van Basten wrote:Odem večeras da (između ostalog) realizujem onaj ekupon za kumpir, kad gore vidim pomor - oni kinezi i burger house zatvorili. Haman nije išlo baš prodavati šaku riže za 7km ili hamburger veličine dječijeg dlana za 5km. Kumpir se još drži, njima bih dao sugestiju da napišu dodatke šta je šta, tipa br. 1 kukuruz, br 2. kiseli krastavac, br. 3 kuskus... i onda ja dožem i kažem daj mi brojeve 1,3,6,8,9, a ne da zapitkujem po pet puta šta je šta.
Inače, slabo tamo zalazim, radi li ALTA kako treba ili životari?!
- VeDooo1gim
#2000 Re: ALTA Centar
Dobro si primjetio drug , jesu i to dosta skuplji duks koji je na carsiji bio 35 km znaci isti duks , je sada 60 kmšime.sparina wrote:bome ne znam da li ces ubosti, ja koliko sam vidio sada su barem 30-50% skuplji u odnosu na proslu lokacijuinSighT wrote:Hvala na info. Koliko sam skontao ono u Alti nije samo Exit shop, izgleda da su zakupili prostor sa jos dvije ostale radnje, ali ne mogu se sjetiti imena. Upravo to sto si rekao, ubode se i po koji komadic dobre odjece.Ali_G wrote:Exit ti je sada u Alti. Nista specijalno, al moze se ubosti poneki komadic odjece da valja.![]()