Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Richard Peti
- Ridjobrki
#1977 Re: Arsenal F.C.
@riddle i palabra: slažem se s obojicom - sve je to tako i šta god ko da kaže u pravu je. Sad je takva situacija i sve što nam preostaje jeste da čekamo i vidimo šta će biti. Svaki scenario je tu moguć i slika nije ružičasta ali nije ni takva da je samo par poteza ne može učiniti neopisivo boljom.

Ja mislim da je bio slobodan nakon odlaska Rafe Marqueza, mislim da ga je on zadnji nosio i vjerovatno su ga čuvali za Cesca. Ako se ne varam...dzemmo wrote:nikako da skontam, od koga je uzeo broj 4 u Barceloni
-
Richard Peti
- Ridjobrki
#1979 Re: Arsenal F.C.
Baš sam provjerio i baš je onako, znači da su fakat čuvali broj za njega.dzemmo wrote:hvala na infu, ako je tako onda je velika stvar
-
radiostar
#1980 Re: Arsenal F.C.
Ridjobrki wrote:Baš sam provjerio i baš je onako, znači da su fakat čuvali broj za njega.dzemmo wrote:hvala na infu, ako je tako onda je velika stvar
i to citavu jednu godinu...
- alijagoro
#1981 Re: Arsenal F.C.
Klasicna Barsina propaganda,sretno Fabregasu prejak igrac i drugi put kad budes gadzao Fergusona koristi ciglu
.
- ultima_palabra
#1982 Re: Arsenal F.C.
Ja mislim da @riddle gotivi Wengera zato što dok je on tu, to je jedan protivnik manjeRidjobrki wrote:@riddle i palabra: slažem se s obojicom - sve je to tako i šta god ko da kaže u pravu je. Sad je takva situacija i sve što nam preostaje jeste da čekamo i vidimo šta će biti. Svaki scenario je tu moguć i slika nije ružičasta ali nije ni takva da je samo par poteza ne može učiniti neopisivo boljom.
Ja mislim da je bio slobodan nakon odlaska Rafe Marqueza, mislim da ga je on zadnji nosio i vjerovatno su ga čuvali za Cesca. Ako se ne varam...dzemmo wrote:nikako da skontam, od koga je uzeo broj 4 u Barceloni
- Logovan
#1983 Re: Arsenal F.C.
Sad kad je Fabregas otišao, Arsenal je postao još veća karina od kluba.
Još ako im i Nasri ode...
Još ako im i Nasri ode...
-
sinkaspud
#1984 Re: Arsenal F.C.
Otislo je govno nezahvalno, i neka je, sve mu najgore zelim sto vise povreda i sjedenja na klupi i tribinama po mogucnosti.
-
LSD
#1985 Re: Arsenal F.C.
Evo Nasri se okomio na navijace Arsenala
Francuski nogometaš Samir Nasri okomio se putem Twittera na navijače Arsenala i na taj način još jednom potvrdio da je blizu odlaska s Emiratesa.
Nasri je propustio uvodnu utakmicu Premiershipa koju je njegov klub u subotu odigrao u gostima kod Newcastlea (0-0). Čuo je, međutim, da su ga pristalice "topnika" počastile porcijom uvreda zbog iskazane namjere da napusti londonski klub.
"Čuo sam što su mi navijači pjevali u subotu. Time su stvarno pokazali da nemaju poštovanja budući da sam ja još uvijek igrač Arsenala", napisao je 24-godišnji veznjak koji se nalazi na meti bogataša iz Manchester Cityja.
Nasrijev ugovor u Arsenalu istječe sljedeće ljeto tako da je izgledno da će ga "Topnici" prodati do kraja aktuelnog prijelaznog roka što je u ponedjeljak na konferenciji za novinare dao naslutiti i menadžer Arsene Wenger.
Francuski nogometaš Samir Nasri okomio se putem Twittera na navijače Arsenala i na taj način još jednom potvrdio da je blizu odlaska s Emiratesa.
Nasri je propustio uvodnu utakmicu Premiershipa koju je njegov klub u subotu odigrao u gostima kod Newcastlea (0-0). Čuo je, međutim, da su ga pristalice "topnika" počastile porcijom uvreda zbog iskazane namjere da napusti londonski klub.
"Čuo sam što su mi navijači pjevali u subotu. Time su stvarno pokazali da nemaju poštovanja budući da sam ja još uvijek igrač Arsenala", napisao je 24-godišnji veznjak koji se nalazi na meti bogataša iz Manchester Cityja.
Nasrijev ugovor u Arsenalu istječe sljedeće ljeto tako da je izgledno da će ga "Topnici" prodati do kraja aktuelnog prijelaznog roka što je u ponedjeljak na konferenciji za novinare dao naslutiti i menadžer Arsene Wenger.
- Riddle
#1986 Re: Arsenal F.C.
Kolega, ovo je bio nizak udarac.ultima_palabra wrote:Ja mislim da @riddle gotivi Wengera zato što dok je on tu, to je jedan protivnik manje
Btw Song je suspendovan.
- vaučer
#1987 Re: Arsenal F.C.
Ako ih Liverpool na namiri za vikend bit ću iznenađen i razočaran.
Zreli su za lagani raspad sistema.
Zreli su za lagani raspad sistema.
-
sinkaspud
#1988 Re: Arsenal F.C.
Ako postoji tim kojeg se Arsenal ne treba plasiti u kakvom god sastavu da je, onda je to krnji Liverpool.
- mrtva kokoš
#1989 Re: Arsenal F.C.
venger je gospodin, nikad vise rijeci protiv njega necu reci 
-
Madrid
#1990 Re: Arsenal F.C.
Realno, ako Liverpool ne dobije sada Arsenala nece nikada...
Arsenal igra ovu zafrkanu utakmicu protiv Udinesea koja im je biti ili ne biti i sigurno ce se iscrpiti, onda nece igrat Gervinho i sigurno imaju jos nekog shita poznavajuci Wengera
Arsenal igra ovu zafrkanu utakmicu protiv Udinesea koja im je biti ili ne biti i sigurno ce se iscrpiti, onda nece igrat Gervinho i sigurno imaju jos nekog shita poznavajuci Wengera
-
nuki_cika
#1991 Re: Arsenal F.C.
U ligi nas liverpul nije dobio od aprila 2007.A ne možes nikad predviđati utakmice arsenala.Znas da dobiše uniteda u maju i to bez fabregasaMadrid wrote:Realno, ako Liverpool ne dobije sada Arsenala nece nikada...
- Obuca9
#1992 Re: Arsenal F.C.
Jel ovo Kemo Ahmetović prenosi?
Frajer drka i prenosi. Svršio kad ga je Theo zabio.
- just principe
#1993 Re: Arsenal F.C.
hz__semir wrote:Jel ovo Kemo Ahmetović prenosi?
jao, jao
- ultima_palabra
#1994 Re: Arsenal F.C.
Koja sreća za Arsenal, da onaj crnac ne doda loptu... mogla bi biti odlična tekma, evo i sudija se razmahao kartonima 
- Baltazar_khan
#1995 Re: Arsenal F.C.
udine zaslužile do sad makar jedan gol. igraju odlično, arsenalu fali fabregas, već se to vidi.
-
LSD
#1997 Re: Arsenal F.C.
Ma ne fali im toliko ni Fabregas, koliko kakav normalan špic umjesto onog Šamaka...frajer ništa ne radi na terenu.
Prije svega, sramota je što je Arsenal uopšte došao u situaciju igra ovu utakmicu, ipak je Arsenalu mjesto u LP...trebaju još jedan gol da mogu koliko - toliko ici mirni i sigurni na revanš.
Udinese me pravo pozitivno iznenadio
...ocekivao sam klasiku od žabara, bunkerica i prekidi, a ljudi izašli na centar i hoce da se nadigravaju u Londonu
....nisu tipicna žabarska škola fudbala....zato i jesu stvorili nekoliko zicer prilika, ali nisu znali poentirati.
Prije svega, sramota je što je Arsenal uopšte došao u situaciju igra ovu utakmicu, ipak je Arsenalu mjesto u LP...trebaju još jedan gol da mogu koliko - toliko ici mirni i sigurni na revanš.
Udinese me pravo pozitivno iznenadio
- -TheChosenOne-
#1998 Re: Arsenal F.C.
tako ti je to kad se vodis sa predrasudama. Udinese nikad nije igrao bunker i uvijek su preferirali napadacki nogomet.LSD wrote:Ma ne fali im toliko ni Fabregas, koliko kakav normalan špic umjesto onog Šamaka...frajer ništa ne radi na terenu.
Udinese me pravo pozitivno iznenadio...ocekivao sam klasiku od žabara, bunkerica i prekidi, a ljudi izašli na centar i hoce da se nadigravaju u Londonu
....nisu tipicna žabarska škola fudbala....zato i jesu stvorili nekoliko zicer prilika, ali nisu znali poentirati.
-
LSD
#1999 Re: Arsenal F.C.
Priznajem-TheChosenOne- wrote:tako ti je to kad se vodis sa predrasudama. Udinese nikad nije igrao bunker i uvijek su preferirali napadacki nogomet.LSD wrote:Ma ne fali im toliko ni Fabregas, koliko kakav normalan špic umjesto onog Šamaka...frajer ništa ne radi na terenu.
Udinese me pravo pozitivno iznenadio...ocekivao sam klasiku od žabara, bunkerica i prekidi, a ljudi izašli na centar i hoce da se nadigravaju u Londonu
- -TheChosenOne-
#2000 Re: Arsenal F.C.
da, opasna ekipa, jos kad uzmes u obzir da im fale tri glavna igraca iz prosle sezone. Bice gusto za ArsenalLSD wrote:Priznajem-TheChosenOne- wrote:tako ti je to kad se vodis sa predrasudama. Udinese nikad nije igrao bunker i uvijek su preferirali napadacki nogomet.LSD wrote:Ma ne fali im toliko ni Fabregas, koliko kakav normalan špic umjesto onog Šamaka...frajer ništa ne radi na terenu.
doduše, priznajem da ih nisam ni gledao nikako - vec sam navikao od talijanskih ekipa na gotovo istu taktiku...zato sam se i iznenadio pozitivno Udinama i njihovom igrom....opasna ekipa.