60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
zonbirile
#1976 Re: 60 MINUTA - All about
a što malo ne priupitaše Cikotića o tome ?
- nosara
#1977 Re: 60 MINUTA - All about
Ne treba gan, ima kamera i mikrofon... A "iznudjivanje" izjava je sasvim ok... Ko nema sta da krije, nema ni zbog cega da se nervira...Miki123 wrote:Pa ček sad, to je samo plus za udruženje novinara. Šta treba, avdo avdić sa ganom hodat i iznuđivat izjave, a ovi da ga ne osude...mladtrek wrote:haj što mi ovde diskutujemo jel avdo u pravu
il nije vecina nas ga napada
al ga ovi iz udrženja novinara napadoše
pa kakva smo mi država kad te ceh ne brani vec napada ccccc
-
Hipatija
#1978 Re: 60 MINUTA - All about
Avdo Avdić, u konkretnom primjeru, ZGADIO MI SE do povraćanja!
- nevenkagaragic
#1979 Re: 60 MINUTA - All about
Avdo Avdic je novinar i radio je SVOJ posao, koliko god nepristojno, ocito je s razlogom insistirao.zonbirile wrote:a što malo ne priupitaše Cikotića o tome ?
Manje mi se gadi Avdin postupak od nekoga ko (nam) TRAZI i DELI pravdu (jooooj, cuj "pravdu"!!!).
Bice da Barasin nije tek tako izgubio zivce, aja sam se potrudila da skeniram i postavim.
"Slobodna Bosna", 12.05.2011. :
"Zbog cega je nervozan tuzitelj Barasin"
Ovo je previse (ako je istina, naravno) cak i za BH pravosudje!
Pogledajte samo ko je sve umesan u ovaj skandal!
Eh, eh, koja je to "akademska intelektualna" eLITA!!!
Da vidimo STA CE URADITI Milorad Novkovic sa svojim takozvanim DISCIPLINSKIM tuzipcima VSTV-a...
ELITA, eLITA...
Hoce li slediti tuzbe za klevetu (logicno bi bilo, ako nije istina)?
Sta reci, osim - ljudi moji, da li je ovo uopste moguce?!

http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... enerv.jpg/
1.

http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... enerv.jpg/
2.

http://imageshack.us/photo/my-images/16 ... enerv.jpg/
3.

4.

http://imageshack.us/photo/my-images/15 ... enerv.jpg/
5.

http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... enerv.jpg/
- Miki123
#1980 Re: 60 MINUTA - All about
Ključna riječ, ako je istina.. s tim da avdo avdić i slučajni prolaznik to već znaju da je istina, dok neke druge činjenice vezane za ostavljane torbe pune novca za dobivanje građevinske dozove za "šefa", eh, to su već špekulacije, kleveta i slično..
- nevenkagaragic
#1981 Re: 60 MINUTA - All about
Naravno, to je nas (balkanski) mentalitet (tu ne vazi ono "profesionalno") : "ne diraj mog...", nije bitno u kom smislu. "Reket" i reketasi su verovatno OK i po Baki i i po....Miki123 wrote:Ovo je previse (ako je istina, naravno) cak i za BH pravosudje!
Ključna riječ, ako je istina.. s tim da avdo avdić i slučajni prolaznik to već znaju da je istina, dok neke druge činjenice vezane za ostavljane torbe pune novca za dobivanje građevinske dozove za "šefa", eh, to su već špekulacije, kleveta i slično..
Nije nas narod tek tako ponavljao one silne poslovice.
"60 minuta" vec dugo ne gledam, nervira me Bakirov senzacionalisticki ton i glas.
- smoki_choko
#1982 Re: 60 MINUTA - All about
ma ljudima nije bitan barasin i njegov kriminalni dosjie. bitnije je to sto je avdo nasrnuo na istog, i sto je na 60 minuta sa onim crvenim bakirom. jebo barasina, bice lopova i kriminalaca poslije njega. i da ne znamo sto nam kazu o njemu kao da bi bilo drugacije. bolje ne znati pa nek se krimanlci bave kriminalom, lakse cemo spavati. manje ovakvih kao avdo i 60 minuta i bosna ce uci u evropsku uniju i imacemo plate i pemzije 2000 KM za tili časnevenkagaragic wrote:Avdo Avdic je novinar i radio je SVOJ posao, koliko god nepristojno, ocito je s razlogom insistirao.zonbirile wrote:a što malo ne priupitaše Cikotića o tome ?
Manje mi se gadi Avdin postupak od nekoga ko (nam) TRAZI i DELI pravdu (jooooj, cuj "pravdu"!!!).
Bice da Barasin nije tek tako izgubio zivce, aja sam se potrudila da skeniram i postavim.
"Slobodna Bosna", 12.05.2011. :
"Zbog cega je nervozan tuzitelj Barasin"
Pogledajte samo ko je sve umesan u ovaj skandal!
Eh, eh, koja je to "akademska intelektualna" eLITA!!!
Da vidimo STA CE URADITI Milorad Novkovic sa svojim takozvanim DISCIPLINSKIM tuzipcima VSTV-a...
ELITA, eLITA...
Hoce li slediti tuzbe za klevetu (logicno bi bilo, ako nije istina)?
Sta reci, osim - ljudi moji, da li je ovo uopste moguce?!
1.
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... enerv.jpg/
2.
http://imageshack.us/photo/my-images/16 ... enerv.jpg/
3.
4.
http://imageshack.us/photo/my-images/15 ... enerv.jpg/
5.
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... enerv.jpg/
- Adriatic
#1983 Re: 60 MINUTA - All about
Kakav drznik. Usudio se pitati državnog tužitelja hoće li podnijeti ostavku zato što svercuje oružjem sa bjelosvjetskim kriminalcima.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1984 Re: 60 MINUTA - All about
ma ljudi dajte malo racionališite...nemre se sve navijački
evo meni je Haris Silajdžić odron i pravo mi drago bilo kad je popušio na izborima, ali onaj prilog u 60 minuta o tome i ponašanje novinara i kamermana je dno dna, posebno za jedan javni servis i ono nema veze sa novinarstvom sve da je novinar 100 puta u pravu i bez obzira što dijelim mišljenje sa novinarom. Onako nešto je ispod svakog profesionalnog standarda novinarstva.
Ovo sa Barašinom nisam ni gledao jer 60 minuta pogledam možda jednom godišnje, a i to je previše. isto tako ne čitam novine, niti jedne, ne gledam uopšte domaće TV kanale, ako upalim radio tražim stanicu đe nema priče. Samo tako se more sačuvat mentalno zdravlje.
evo meni je Haris Silajdžić odron i pravo mi drago bilo kad je popušio na izborima, ali onaj prilog u 60 minuta o tome i ponašanje novinara i kamermana je dno dna, posebno za jedan javni servis i ono nema veze sa novinarstvom sve da je novinar 100 puta u pravu i bez obzira što dijelim mišljenje sa novinarom. Onako nešto je ispod svakog profesionalnog standarda novinarstva.
Ovo sa Barašinom nisam ni gledao jer 60 minuta pogledam možda jednom godišnje, a i to je previše. isto tako ne čitam novine, niti jedne, ne gledam uopšte domaće TV kanale, ako upalim radio tražim stanicu đe nema priče. Samo tako se more sačuvat mentalno zdravlje.
- mrtva kokoš
#1985 Re: 60 MINUTA - All about
sta je veceras na programu 
- kamen spoticanja
#1986 Re: 60 MINUTA - All about
ev ga rejs...bice ovo dugo vece na saxu s mnoooogo banovaSplinter wrote:sta je veceras na programu
- ultima_palabra
#1987 Re: 60 MINUTA - All about
Jao Lucifera i elokvencije... kuku majko 
- samo malo reloaded
#1988 Re: 60 MINUTA - All about
Zapjenio se reis bas ko da je u Kairu 
- kamen spoticanja
#1989 Re: 60 MINUTA - All about
cekaj da cujes avdu avdica i bakira hadjiomerovica...ultima_palabra wrote:Jao Lucifera i elokvencije... kuku majko
- ultima_palabra
#1990 Re: 60 MINUTA - All about
Ma i oni su bolidi... ali što njima stane pod kapu, ne bi smjelo pod reisovu ahmedijukamen spoticanja wrote:cekaj da cujes avdu avdica i bakira hadjiomerovica...ultima_palabra wrote:Jao Lucifera i elokvencije... kuku majko
- kamen spoticanja
#1991 Re: 60 MINUTA - All about
ufffff...stari sve se slazem...ali je fakt da ovo ode u mp3...ultima_palabra wrote:Ma i oni su bolidi... ali što njima stane pod kapu, ne bi smjelo pod reisovu ahmedijukamen spoticanja wrote:cekaj da cujes avdu avdica i bakira hadjiomerovica...ultima_palabra wrote:Jao Lucifera i elokvencije... kuku majko
moj suljagicu sto ti je ovo trebalo
-
StupskaBitanga
#1992 Re: 60 MINUTA - All about
Avdo Avdić dikcija, tonalitet i način izvještavanja ravan 0
Bolje da navljuje koridu u Čevljanovićima nego da se bavi TV novinarstvom
Bolje bi mu pristajalo
Bolje da navljuje koridu u Čevljanovićima nego da se bavi TV novinarstvom
Bolje bi mu pristajalo
- kamen spoticanja
#1993 Re: 60 MINUTA - All about
ovi su se opasno popeli barasinu na kosti...opet reketare 
-
StupskaBitanga
#1994 Re: 60 MINUTA - All about
Nije ni njegovo maslo za ramazanakamen spoticanja wrote:ovi su se opasno popeli barasinu na kosti...opet reketare
- smoki_choko
#1995 Re: 60 MINUTA - All about
jadni barasin, nevinascekamen spoticanja wrote:ovi su se opasno popeli barasinu na kosti...opet reketare
- kamen spoticanja
#1996 Re: 60 MINUTA - All about
tacno...nije...ali smrdi im prica na reket to je cudo...a cinjenica je da su oni strana u sporu...ovako se ponasaju ko mile dodik...udari po sudu kad na tebe dodje redStupskaBitanga wrote:Nije ni njegovo maslo za ramazanakamen spoticanja wrote:ovi su se opasno popeli barasinu na kosti...opet reketare
- samo malo reloaded
#1997 Re: 60 MINUTA - All about
Ali dobro je ovl, "savjesni gradjani" kao snimili Barasina i ovog trgovca, a nigdje datuma kada je snimak nastao
Pokusavam zamisliti savjesnog gradjanina koji zna ko je Barasin, a tek ko je trgovac oruzjem, i jos ih snimi tajno...
Nesto mi govori da je ovaj sastanak bio ovih dana, a da je Avdo slikao iza tamnih naocala
Pokusavam zamisliti savjesnog gradjanina koji zna ko je Barasin, a tek ko je trgovac oruzjem, i jos ih snimi tajno...
Nesto mi govori da je ovaj sastanak bio ovih dana, a da je Avdo slikao iza tamnih naocala
-
kenijada
#1998 Re: 60 MINUTA - All about
samo malo reloaded wrote:Ali dobro je ovl, "savjesni gradjani" kao snimili Barasina i ovog trgovca, a nigdje datuma kada je snimak nastao![]()
jest', jest' ... "savjesni građanin" ih prepoznao, sjeo pored njih i snimao ih, pa onda još izašao ispred kafane da ih snimi i kad izlaze
Nego, ako se dobro sjećam, najaviše li ono na zadnjem sastanku Dodik i Lagumdžija kad su se tapšali po leđima da treba uraditi "rekonstrukciju" državnoga Suda i Tužilaštva?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1999 Re: 60 MINUTA - All about
Bolje gledajte HTV, kako u europskoj Hrvatskoj u emisiji o "ugroženim" be-ha (a više "ha") Hrvatima sve frca od ustašluka...
Tu je i naš eUropejac, famozni Nino Rapsudić...(fizički neodoljivo liči na Emira Suljagića
)
Tu je i naš eUropejac, famozni Nino Rapsudić...(fizički neodoljivo liči na Emira Suljagića
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2000 Re: 60 MINUTA - All about
Nije mi jasno šta hoće ova žena poginulog policajca iz Bugojna (Tarika Ljubuškića)? Nisam gledao tu epizodu 60 minuta gdje se ona nešto žalila, šta je bilo?