Digla_da_kreci wrote: ↑25/09/2023 04:30
Da, pjeva refren i mislim da je u mnogim drugima backing vocalist poput pjesama sa albuma Deliverance, Pale Communion, Damnation, Blackwater Park, a ako se ne varam ovaj potonji je i producirao. Takodjer ima i dirljivih solo pjesama. Eternal rains mi je bas posebna, maloprije sam je slusala kad vidim ti je vec postavio, cudo da nisi i pjesmu po kojoj si nick odabrao:) Dva puta sam ih uzivo slusala i volim kod njih te tranzicije iz heavy riffs u growls. Ma imaju bruku dobrih pjesama, Moor, Advent, Melinda, Burden, Hope leaves, Ghost of Perdition, Ghost Reveries album, Still life mi je kao i Blackwater Park sjajan.
Štaš popit ti?
Nego...
Ne znam za ostale, sad me to tjera da rovim što si navela. Znam za Bleak, moguće je. A produkcija definitivno, mislim da zadnja dva im nije radio samo od BWP-a.
Ma ja, ima dirljivh itekako . Nije heavy metal Porcupine Tree, ali oni i njegovi solo albumi su nešto što se mora po meni čuti. Genijalac čovjek, nemam riječi za njega dovoljno. Ona mi je najjača za njih: "Greatest band you've never heard of"
Ih Eternal Rains, ma čudo, a nick si pogodila... Najgluplji ikad, neda mi klix da promijenim, neka ga sad.
Ja sam isto dvaput ih slušao uživo. Prvi put sam išao na Dream Theater i ovi bili s njima onaj Progressive Nation još 2009. Ništa, došo kući i od tad samo Opeth, zaljubio se do ušiju. Gdje si ih ti slušala?