obi parking

evo i iz drugog ugla

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Volio bi znati sta ti ljudi misle kada parkiraju ovako? Da li je garaza prazna? Mozda konta nema nikoga, a ja cu biti nazad za sekund.semmy wrote:
ja sam ostala oko satak u obiju a on je bio tu kad sam dosla a i otisla...da je bio prazan parking i nije ali to neigra niakakvu ulogu koliko mjesta ima ili nema..parkiraj kako treba i to je to...valjda lik konta ako voza mecku da moze parkirati kako hoce jer on je zaboga mozda nekoJack Be Nimble wrote:Volio bi znati sta ti ljudi misle kada parkiraju ovako? Da li je garaza prazna? Mozda konta nema nikoga, a ja cu biti nazad za sekund.semmy wrote:
sve je ovo razumljivo, lik se nabobao ili puk'o...pirmin wrote:Nije parkirao ali je majstor:
![]()
Dobro to sto ima alarm, a sto je krov izdrzljiv, kod mecke, savi se isto nistatendertech wrote:sve je ovo razumljivo, lik se nabobao ili puk'o...
ali otkud onakvoj ladi alarm?!
tendertech wrote:sve je ovo razumljivo, lik se nabobao ili puk'o...pirmin wrote:Nije parkirao ali je majstor:
![]()
kad vidis kakvih hajvana ima... svako je auto vrijednospreca wrote:tendertech wrote: sve je ovo razumljivo, lik se nabobao ili puk'o...
U Rusiji 90%auta ima alarm bez obzira na vrijednost auta

ne znam da li je neko postavio link ovdje, mozda sam citao na sa-x ili b92, ali bice emisija u srbiji gdje ce se slike i video klipovi prikazivati kola koja nisu pravilno parkirana. Ta gornja slika je iz tog clanka.smoki_choko wrote:evo jednog umjetnika iz beograda
cini mi se da je neko i ovdje ranije postavljao link za tu akcijuJack Be Nimble wrote:ne znam da li je neko postavio link ovdje, mozda sam citao na sa-x ili b92, ali bice emisija u srbiji gdje ce se slike i video klipovi prikazivati kola koja nisu pravilno parkirana. Ta gornja slika je iz tog clanka.smoki_choko wrote:evo jednog umjetnika iz beograda

Ovaj fol mi je definitivno jedan od misterioznijih parkiranja u gradu, dole garaža uvijek slobodna, bez kiše i sunca ljeti ...a oni po ovoj cesti opletu, pa stvarno, koji smo mi papci to se ni mjerit ne može više.semmy wrote:merkur stup
zasto parkirati na parkingu koji tako velik kad moze i ovako, treba hodati koji metar vise
ili ovako na pjesacki
Hendrix wrote:Ovaj fol mi je definitivno jedan od misterioznijih parkiranja u gradu, dole garaža uvijek slobodna, bez kiše i sunca ljeti ...a oni po ovoj cesti opletu, pa stvarno, koji smo mi papci to se ni mjerit ne može više.semmy wrote:merkur stup
zasto parkirati na parkingu koji tako velik kad moze i ovako, treba hodati koji metar vise
ili ovako na pjesacki
Je li ovo na 2:18 petica zaplatiJack Be Nimble wrote:
Nije parkiranje, ali vrijedi pogledati
pogotovo negdje oko 3:10
eh vidis zato se ja fino poprijecim da nema sanse da moze i pomislit da bi tu mogao parkirati ( jednom bivao ogreban i nikad vise )505sCrtom wrote:
1946 wrote:Je li ovo na 2:18 petica zaplatiJack Be Nimble wrote:
Nije parkiranje, ali vrijedi pogledati
pogotovo negdje oko 3:10?
stas, zatu je ta ostala gospoda jako ljubomorna i imaju potrebu da kljucem ogrebu auto cobana, al sreca pa se sa stokom dovoljna zaradi da oni ne mogu auto toliko puta ogrebat koliko ga ja mogu prefarbatNeelix wrote:zato si ti primitivni choban, a drugi su gospoda
nemoj da im ti uzor budes molim te, kako ce kad nemaju para k'o tifatality wrote:stas, zatu je ta ostala gospoda jako ljubomorna i imaju potrebu da kljucem ogrebu auto cobana, al sreca pa se sa stokom dovoljna zaradi da oni ne mogu auto toliko puta ogrebat koliko ga ja mogu prefarbatNeelix wrote:zato si ti primitivni choban, a drugi su gospoda
mislim da smo jedna od zatuacinijih drzava na ovoj zemaljskoj kugli, al se nadam da ce moja generacija malo popraviti sliku ( kako se kaze, nada zadnja umire . . . )
e vidis, da malo glavicu ukljucis , kao sto ne cinis- mozda zato sto ne znas kako to ide ili jednostavno nisi navikao na to- neke stvari iz mog posta bi ti bile jasne.zenny wrote:nemoj da im ti uzor budes molim te, kako ce kad nemaju para k'o tifatality wrote:stas, zatu je ta ostala gospoda jako ljubomorna i imaju potrebu da kljucem ogrebu auto cobana, al sreca pa se sa stokom dovoljna zaradi da oni ne mogu auto toliko puta ogrebat koliko ga ja mogu prefarbatNeelix wrote:zato si ti primitivni choban, a drugi su gospoda
mislim da smo jedna od zatuacinijih drzava na ovoj zemaljskoj kugli, al se nadam da ce moja generacija malo popraviti sliku ( kako se kaze, nada zadnja umire . . . )