Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
spreca

#1976 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by spreca »

ja.neron wrote:Image

besplatno prave djecu jer su najjači i NAJPOTENTNIJI

kao onaj vic kad su sve obecavali

:pa napravicemo vam skolu

:mi nemamo djece

:pa napravicemo vam i djecu..... :lol: :lol: :lol:
jedna tamo

#1977 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by jedna tamo »

:lol:
Fahro :roll:
spreca

#1978 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by spreca »

jedna tamo wrote::lol:

kad vidim ko'lkacko je oviJe sto bi dali fahri :D svoj glas pa nije ni cudo :lol: :lol: :lol:
Control panel

#1979 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Control panel »

spreca wrote:
jedna tamo wrote::lol:

kad vidim ko'lkacko je oviJe sto bi dali fahri :D svoj glas pa nije ni cudo :lol: :lol: :lol:
ma autobusima na sve skupove vode ove svoje kanditate. i njihA ima nekoliko stotina i onda dodje jos malo posjetilaca i reko bi covjek ima hi na :D
ultima_palabra

#1980 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

Nema reakcije u današnjem Avazu na SDP-ovo saopštenje o plakatima...
Control panel

#1981 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Control panel »

ultima_palabra wrote:Nema reakcije u današnjem Avazu na SDP-ovo saopštenje o plakatima...
pa normala. sad cik treba da skine sa liste ovog batinasa. bas me interesuje sta ce se desiti. hoce li i njega novcano nagraditi pardon kazniti kao sto su onog konja mirnesa.
Been

#1982 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Been »

Sinoć gledam jednog kandidata SBB-a na jednoj lokalnoj televiziji i ovaj kaže : "da Fahrudin R. pripada nekom kriminalnom miLIJEu, to bi ...." ... Odmah sam posumnjao da se radi o nekom Avazovom novinarčetu s naglim političkim aspiracijama.. :-D
ultima_palabra

#1983 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

Control panel wrote:
ultima_palabra wrote:Nema reakcije u današnjem Avazu na SDP-ovo saopštenje o plakatima...
pa normala. sad cik treba da skine sa liste ovog batinasa. bas me interesuje sta ce se desiti. hoce li i njega novcano nagraditi pardon kazniti kao sto su onog konja mirnesa.
Ja očekivah bar koji pamfletić o SDP-ovom reketu i Adilovom testamentu :-D
Lekler

#1984 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Lekler »

amrica wrote:"Nosilac liste za Državni parlament iz Tuzlanskog kantona dr. Emir Kabil, aludirajući na veliko nevrijeme i prepunu dvoranu, kazao je: "Po ovakvom kijametu i kiši ljudi idu samo ljekarima, a sada i na skupove Saveza za bolju budućnost. Očigledno, i ljekari i Savez su ljudima velika nada i spas", što je popraćeno općim oduševljenjem Gračanlija."

:shock: :roll: :sad: :run:
A davanje 100KM curici koja je donijela cvijece na binu,niko nije spomenuo :mrgreen:

Bas mi haver prica neki dan o tome,hebo Obamu da ti vidis Fahrinih pulena kako obecavaju

P.S.
Nisam upucen za ovo oko plakata o cemu se tacno radi?
nevenkagaragic

#1985 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by nevenkagaragic »

Been wrote:
amrica wrote:"Nosilac liste za Državni parlament iz Tuzlanskog kantona dr. Emir Kabil, aludirajući na veliko nevrijeme i prepunu dvoranu, kazao je: "Po ovakvom kijametu i kiši ljudi idu samo ljekarima, a sada i na skupove Saveza za bolju budućnost. Očigledno, i ljekari i Savez su ljudima velika nada i spas", što je popraćeno općim oduševljenjem Gračanlija."

:shock: :roll: :sad: :run:
kradem ovo i prebacujem u temu "Biseri izborne kampanje".... :-) :-) :lol: :lol: :lol: Genijalno !
Biser nad biserima, sto jest`- jest`! Upravo sam i sama tako reagovala na ovu Kabilovu izjavu. Zar je njemu TO potrebno? Razocarao me je.

A evo jos jednog tuzlanskog bisera.
Ostadoh bez teksta...nisam mogla doci k sebi citajuci ovaj tekst. Citiram :

" Sabovic istice da vec godinama njegova firma nije dobila ni jedan posao koji se finansira iz drzavnog budzeta"

Sabovicu, Sabovicu...ne mora Almasa Hadzic znati zasto "Giprom" vec godinama uopste i NE UCESTVUJE na tim tenderima (kako bi onda i mogao dobiti posao?)...

A ZNA SE i zasto ne ucestvuje.

Naime, po Zakonu o javnim nabavkama uz ponudu ide i "tona" papira (sto mi se inace gadi - moram priznati), pa tako i DOKAZI (original ili overena kopija) o IZMIRENIM doprinosima (PIO/MIO i zdravstveno) i porezima (direktni i indirektni). Zna to gospodin Sabovic vrlo dobro, a ipak...

Znamo da je predizborna kampanja, a eto znamo i kakvi su kandidati... i stari i novi.

Kako ono narod kaze : "ko te ne zna, skupo bi te platio". Ipak, narod (ponekad) i zna. No, dzaba mu i to.

Image
http://img84.imageshack.us/img84/7998/1 ... ic1000.jpg

"Dnevni avaz", 18.09.2010
starii

#1986 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by starii »

danas otvorim avaz nakon duzeg vremena ne uzimanja u ruke ovaj list...bože sačuvaj komenatara, naslova, užas užas...pa oni su se pretvorili u čistu partijsku stranku i rade pod parolom ko nije s nama protiv nas je i blati ga...još samo da fahro organizuje svoju UDBU i eto nas 50 godina nazad...
Adnansu

#1987 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Adnansu »

Ma gdje nece napuniti sale i dvorane kad od 10 ujutro pa do 6 poslije podne ne gase ono "Stranka za bolju buducnost-glasajte za nas",raji dopizdilo vise :lol:
mayab

#1988 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by mayab »

Adnansu wrote:Ma gdje nece napuniti sale i dvorane kad od 10 ujutro pa do 6 poslije podne ne gase ono "Stranka za bolju buducnost-glasajte za nas",raji dopizdilo vise :lol:

:lol: :lol:Image
Last edited by mayab on 25/09/2010 23:16, edited 1 time in total.
Adnansu

#1989 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Adnansu »

Dobar,dobar :mrgreen:
Baron_Samedi

#1990 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Baron_Samedi »

..i sinoc su se iz hiljada grla culi povici "Fahro, volimo te" :lol:
Obuca9

#1991 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Obuca9 »

Nije Fahrin Avaz, al' jeste Fahrina Alfa :D :D

Image

I dobra im je bila ona predizborna šutnja u subotu, kad su objavili specijalno izdanje povodom 15 godina, a u njemu sve fino objavili lopovluke svih konkurenata na izborima :D S tim što je najjači onaj dio, gdje ide neki naslov, a ostatak naslovnice odrezan tačno onoliko koliko je dovoljno da se vidi da ispod ima članak "Propali pregovori" i da se vide glave Tihića i Dodika :D :D
Ajatolah_

#1992 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Ajatolah_ »

The best off :D
ssmmiilleeyy

#1993 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ssmmiilleeyy »

ADANOO Uzeše nam Predsjedništvooooo
Miki123

#1994 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Miki123 »

Fahro je totalno poludio. Danas naslovnica kako su pokradeni na izborima, najviše fahro koji je trebo' biti predsjednik :evil:

Tu je i jedan od najljigavijih članaka o tihiću i sda.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/licn ... ucija.html
A Tihić je danas upravo to - najnepoželjnija politička udavača koja je s pravom zaslužila sudbinu ofucane ofajle ostavljene kraj puta.
Po njima, SDA je najveći izborni gubitnik. Pa oni ko da žive u paralelnoj stvarnosti, CIK kaže da je SDA osvojila daleko više glasova od njih, njihov kandidat pobijedio Fahru na izborima, al' džaba, opet su najveći gubitnici :D
dezurni_ucenik

#1995 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 20/03/2016 16:53, edited 1 time in total.
starii

#1996 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by starii »

CVIKERASH wrote:
Miki123 wrote:Fahro je totalno poludio. Danas naslovnica kako su pokradeni na izborima, najviše fahro koji je trebo' biti predsjednik :evil:

Tu je i jedan od najljigavijih članaka o tihiću i sda.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/licn ... ucija.html
A Tihić je danas upravo to - najnepoželjnija politička udavača koja je s pravom zaslužila sudbinu ofucane ofajle ostavljene kraj puta.
Po njima, SDA je najveći izborni gubitnik. Pa oni ko da žive u paralelnoj stvarnosti, CIK kaže da je SDA osvojila daleko više glasova od njih, njihov kandidat pobijedio Fahru na izborima, al' džaba, opet su najveći gubitnici :D
ja sam sinoc prebacio na alfu, mati mila ja komentara..pa to ne prilici ni sreskom novinaru, sreca pa ne pobjedise na izborima...gdje oni zavrsise fakultete, mora da su kod fahre, ne zna ni crnogorski kako treba pricati a kamoli bosanski :D

Poput jeftine ulične prostitutke, zajedno sa svojom novom prijateljicom u poslu, Bakirom Izetbegovićem, Tihić Lagumdžiji nudi i političku dušu i stranačko tijelo samo da ostane u vlasti. I ne pita za cijenu.

majko moja mila,,,,,,pazi teksta ..koliki moras biti sljam od novinara i od ljudskog bica da pises ovako....Bogu hvala sto radoncic nije sjeo u predsjednistvo.....nadam se iskreno,ukoliko dodje do koalicije sda-sdp,da ce pregaziti fahrA....
neo7

#1997 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by neo7 »

dali gdje imaju novine koje su bile falsifikat avaza ? KO je stampao ? ko se optuzuje...dokle je stiglo ?
Obuca9

#1998 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Obuca9 »

neo123 wrote:dali gdje imaju novine koje su bile falsifikat avaza ? KO je stampao ? ko se optuzuje...dokle je stiglo ?
Na naslovnici su bili, redom: Radončić, Lagumdžija, Komšić, Silajdžić i Dodik.

Pa sam skontaj ko ih je štampao :)
udrch

#1999 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by udrch »

SDA spremna na dogovor s Dodikom o podjeli BiH!
Američka agencija za strateška i geopolitička istraživanja „Stratfor“ objavila je nakon općih izbora u BiH analizu u kojoj iznosi šokantne teze o nemogućnosti stabilizacije BiH, odnosu bh. političkih faktora prema decentralizaciji države, pa čak i podjeli.

Prenosimo najzanimljivije navode analize „Stratfora“

Došao je Avaz do dna..
Evo ih već citiraju agenciju koja negira genocid u Srebrenici, koja tvrdi da je u BiH bio građanski rat..došlo se dotle da je relevantan izvor za naslovnice agencija koju plaća Dodik i PC..
zonbirile

#2000 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by zonbirile »

ljude poput Ščepe u kolokvijalnim govoru saradnici zovu krtice.
Post Reply