ja.neron wrote:
besplatno prave djecu jer su najjači i NAJPOTENTNIJI
kao onaj vic kad su sve obecavali
:pa napravicemo vam skolu
:mi nemamo djece
:pa napravicemo vam i djecu.....
Moderator: anex
ja.neron wrote:
besplatno prave djecu jer su najjači i NAJPOTENTNIJI
jedna tamo wrote:![]()
Fahro
ma autobusima na sve skupove vode ove svoje kanditate. i njihA ima nekoliko stotina i onda dodje jos malo posjetilaca i reko bi covjek ima hi naspreca wrote:jedna tamo wrote:![]()
Fahro
kad vidim ko'lkacko je oviJe sto bi dali fahrisvoj glas pa nije ni cudo
![]()
![]()
pa normala. sad cik treba da skine sa liste ovog batinasa. bas me interesuje sta ce se desiti. hoce li i njega novcano nagraditi pardon kazniti kao sto su onog konja mirnesa.ultima_palabra wrote:Nema reakcije u današnjem Avazu na SDP-ovo saopštenje o plakatima...
Ja očekivah bar koji pamfletić o SDP-ovom reketu i Adilovom testamentuControl panel wrote:pa normala. sad cik treba da skine sa liste ovog batinasa. bas me interesuje sta ce se desiti. hoce li i njega novcano nagraditi pardon kazniti kao sto su onog konja mirnesa.ultima_palabra wrote:Nema reakcije u današnjem Avazu na SDP-ovo saopštenje o plakatima...
A davanje 100KM curici koja je donijela cvijece na binu,niko nije spomenuoamrica wrote:"Nosilac liste za Državni parlament iz Tuzlanskog kantona dr. Emir Kabil, aludirajući na veliko nevrijeme i prepunu dvoranu, kazao je: "Po ovakvom kijametu i kiši ljudi idu samo ljekarima, a sada i na skupove Saveza za bolju budućnost. Očigledno, i ljekari i Savez su ljudima velika nada i spas", što je popraćeno općim oduševljenjem Gračanlija."
![]()
![]()
![]()
Biser nad biserima, sto jest`- jest`! Upravo sam i sama tako reagovala na ovu Kabilovu izjavu. Zar je njemu TO potrebno? Razocarao me je.Been wrote:kradem ovo i prebacujem u temu "Biseri izborne kampanje"....amrica wrote:"Nosilac liste za Državni parlament iz Tuzlanskog kantona dr. Emir Kabil, aludirajući na veliko nevrijeme i prepunu dvoranu, kazao je: "Po ovakvom kijametu i kiši ljudi idu samo ljekarima, a sada i na skupove Saveza za bolju budućnost. Očigledno, i ljekari i Savez su ljudima velika nada i spas", što je popraćeno općim oduševljenjem Gračanlija."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Genijalno !

Adnansu wrote:Ma gdje nece napuniti sale i dvorane kad od 10 ujutro pa do 6 poslije podne ne gase ono "Stranka za bolju buducnost-glasajte za nas",raji dopizdilo vise

Po njima, SDA je najveći izborni gubitnik. Pa oni ko da žive u paralelnoj stvarnosti, CIK kaže da je SDA osvojila daleko više glasova od njih, njihov kandidat pobijedio Fahru na izborima, al' džaba, opet su najveći gubitniciA Tihić je danas upravo to - najnepoželjnija politička udavača koja je s pravom zaslužila sudbinu ofucane ofajle ostavljene kraj puta.
CVIKERASH wrote:ja sam sinoc prebacio na alfu, mati mila ja komentara..pa to ne prilici ni sreskom novinaru, sreca pa ne pobjedise na izborima...gdje oni zavrsise fakultete, mora da su kod fahre, ne zna ni crnogorski kako treba pricati a kamoli bosanskiMiki123 wrote:Fahro je totalno poludio. Danas naslovnica kako su pokradeni na izborima, najviše fahro koji je trebo' biti predsjednik![]()
Tu je i jedan od najljigavijih članaka o tihiću i sda.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/licn ... ucija.html
Po njima, SDA je najveći izborni gubitnik. Pa oni ko da žive u paralelnoj stvarnosti, CIK kaže da je SDA osvojila daleko više glasova od njih, njihov kandidat pobijedio Fahru na izborima, al' džaba, opet su najveći gubitniciA Tihić je danas upravo to - najnepoželjnija politička udavača koja je s pravom zaslužila sudbinu ofucane ofajle ostavljene kraj puta.![]()
Poput jeftine ulične prostitutke, zajedno sa svojom novom prijateljicom u poslu, Bakirom Izetbegovićem, Tihić Lagumdžiji nudi i političku dušu i stranačko tijelo samo da ostane u vlasti. I ne pita za cijenu.
majko moja mila,,,,,,pazi teksta ..koliki moras biti sljam od novinara i od ljudskog bica da pises ovako....Bogu hvala sto radoncic nije sjeo u predsjednistvo.....nadam se iskreno,ukoliko dodje do koalicije sda-sdp,da ce pregaziti fahrA....
Na naslovnici su bili, redom: Radončić, Lagumdžija, Komšić, Silajdžić i Dodik.neo123 wrote:dali gdje imaju novine koje su bile falsifikat avaza ? KO je stampao ? ko se optuzuje...dokle je stiglo ?