FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#1976 Re: FK Zeljeznicar
Furka od proslog derbija, ali eto...
Zao mi je, ali je veceras dogovoreno sa Borcem da vas dobijemo u derbiju da bi oni mogli u Kup UEFA. Da im vratimo ono izbacivanje iz lige. 
- M_e_m_o
#1977 Re: FK Zeljeznicar
I kome onda vi priče pričate....campa_xxx wrote: Malo je poznato da je Žujo spremniji nego ikad za veliki povratak na mjesto odakle je vodio Želju do titula, do veličanstvenih evropskih pobjeda. Njega podržavaju i Kemal Kozarić, ali i Redžad Ćatić, Alija Behmen, Nedžad Branković i ostali. Ovih dana je dobio o političku podršku. Prvi put su se složile dvije "nespojive" opcije, SDA i SDP.
-
elSaik
#1978 Re: FK Zeljeznicar
Jest', jest', osnovali nas SDA i SDP...M_e_m_o wrote:I kome onda vi priče pričate....campa_xxx wrote: Malo je poznato da je Žujo spremniji nego ikad za veliki povratak na mjesto odakle je vodio Želju do titula, do veličanstvenih evropskih pobjeda. Njega podržavaju i Kemal Kozarić, ali i Redžad Ćatić, Alija Behmen, Nedžad Branković i ostali. Ovih dana je dobio o političku podršku. Prvi put su se složile dvije "nespojive" opcije, SDA i SDP.
-
DZONPI
#1979 Re: FK Zeljeznicar
Jao ljudi sta bi od kluba.Kakvi su ono igraci.Ja nisam u zivotu gledo nesto gore.Ja se divim navijacima Zelje koji jos i na gostovanja idu pored onako lose igre i igraca,ali ipak voli se ime Zeljo to je to.Svaka cast navijacima koji idu na tekme i navijaju.Puno srece protiv pitara jer ce ocigledno bit prjeko potrebna.
-
Fordas
#1980 Re: FK Zeljeznicar
Nisu, ali ste postali sve ono sto ste drugima spocitavali, i to odavno. Tipicno provincijski...elSaik wrote:Jest', jest', osnovali nas SDA i SDP...M_e_m_o wrote:I kome onda vi priče pričate....campa_xxx wrote: Malo je poznato da je Žujo spremniji nego ikad za veliki povratak na mjesto odakle je vodio Želju do titula, do veličanstvenih evropskih pobjeda. Njega podržavaju i Kemal Kozarić, ali i Redžad Ćatić, Alija Behmen, Nedžad Branković i ostali. Ovih dana je dobio o političku podršku. Prvi put su se složile dvije "nespojive" opcije, SDA i SDP.
-
elSaik
#1981 Re: FK Zeljeznicar
Šta "sve ono"? Šta smo to postali? Znači, novine navode da lika, koji se još nije ni kandidovao za novog predsjednika, lično podržavaju osobe koje su i ranije bili u Klubu, a među njima se nalaze ljudi koji se danas bave politikom. I to je to.
- Neelix
#1982 Re: FK Zeljeznicar
cole joe, reflektori, sda, ovo, ono...
-
elSaik
#1983 Re: FK Zeljeznicar
Predizborno obećanje koje je održano. Na osnovu toga je, između ostalog, i pobijedio.Neelix wrote:cole joe, reflektori, sda, ovo, ono...
Da smo režimski klub, onda bismo davno riješili pitanje reflektora, vještačke trave itd...
-
emigracija
#1984 Re: FK Zeljeznicar
Koja li ce vam izvlakusa biti nakon sljedeceg kola, bas se pitam?? Jel' kao i u zadnjih 6 god. (prodato
), ili cete nesto novo smisliti
- Englez-66
#1985 Re: FK Zeljeznicar
lahko ja naci izvlakusu za rezultat, al za vaš komplex je ne moguce naci izvlakusuemigracija wrote:Koja li ce vam izvlakusa biti nakon sljedeceg kola, bas se pitam?? Jel' kao i u zadnjih 6 god. (prodato), ili cete nesto novo smisliti
-
LSD
#1986 Re: FK Zeljeznicar
bice teška bruka i sramota ako nas Udbaši ne pobjede u narednom susretu jer ko fol oni nešto ganjaju evropu ,a mi raspad sistema totalno...pa kad ce nas pobjediti ako nece sad,pitanje je.
-
PITARKA_SA
#1987 Re: FK Zeljeznicar
playboy zecici
- Compact
#1988 Re: FK Zeljeznicar
p.s. Sarajevski mangupi,Compact wrote:
Hiroš i Dudo su jedine vaše šanse da osvojite bod! Što se vaših igrača tiče, pa i vi sami znate da se nemate u koga pouzdati!
Država Željo! Ja nam države![]()
![]()
-
F.G.R.
#1989 Re: FK Zeljeznicar
jad i cemer...vec trazite alibi jer znate sta vas ceka...LSD wrote:bice teška bruka i sramota ako nas Udbaši ne pobjede u narednom susretu jer ko fol oni nešto ganjaju evropu ,a mi raspad sistema totalno...pa kad ce nas pobjediti ako nece sad,pitanje je.
a vama su bodovi potrebniji nego nama, vi ganjate opstanak u jadnoj BH ligi...
-
LSD
#1990 Re: FK Zeljeznicar
cuj alibi,a mi dno dna-nikad gori u istorijiF.G.R. wrote:jad i cemer...vec trazite alibi jer znate sta vas ceka...LSD wrote:bice teška bruka i sramota ako nas Udbaši ne pobjede u narednom susretu jer ko fol oni nešto ganjaju evropu ,a mi raspad sistema totalno...pa kad ce nas pobjediti ako nece sad,pitanje je.
a vama su bodovi potrebniji nego nama, vi ganjate opstanak u jadnoj BH ligi...
....jao jao intelektualca...pa vi ste ti strašni favoriti koji bi nas trebali razoriti i koji najavlju neke dominacije i tome slicno
valjda se sad razumijemo.
-
F.G.R.
#1991 Re: FK Zeljeznicar
kazem, bodovi su vam potrebniji nego nama, vi se borite sa velezom i travnikom za opstanak...kontas?LSD wrote:cuj alibi,a mi dno dna-nikad gori u istorijiF.G.R. wrote:jad i cemer...vec trazite alibi jer znate sta vas ceka...LSD wrote:bice teška bruka i sramota ako nas Udbaši ne pobjede u narednom susretu jer ko fol oni nešto ganjaju evropu ,a mi raspad sistema totalno...pa kad ce nas pobjediti ako nece sad,pitanje je.
a vama su bodovi potrebniji nego nama, vi ganjate opstanak u jadnoj BH ligi...![]()
![]()
....jao jao intelektualca...pa vi ste ti strašni favoriti koji bi nas trebali razoriti i koji najavlju neke dominacije i tome slicno....vi onanišete na evropu,a ne mi...prema tome,zato sam i napisao da ce biti teška bruka ako ovu ne dobijete.
-
PITARKA_SA
#1992 Re: FK Zeljeznicar
imas pravo,bice bruka ako vas ne dobijemo.LSD wrote:cuj alibi,a mi dno dna-nikad gori u istorijiF.G.R. wrote:jad i cemer...vec trazite alibi jer znate sta vas ceka...LSD wrote:bice teška bruka i sramota ako nas Udbaši ne pobjede u narednom susretu jer ko fol oni nešto ganjaju evropu ,a mi raspad sistema totalno...pa kad ce nas pobjediti ako nece sad,pitanje je.
a vama su bodovi potrebniji nego nama, vi ganjate opstanak u jadnoj BH ligi...![]()
![]()
....jao jao intelektualca...pa vi ste ti strašni favoriti koji bi nas trebali razoriti i koji najavlju neke dominacije i tome slicno....vi onanišete na evropu,a ne mi...prema tome,zato sam i napisao da ce biti teška bruka ako ovu ne dobijete.
jer vi ste iz godine u godinu sve zalosniji i jadniji.vama jos jedan poraz od nas nista ne predstavlja.samo stvar navike
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1993 Re: FK Zeljeznicar
samo cekam kad cete poceti pricati da smo kupili tekmu vec...
-
PITARKA_SA
#1994 Re: FK Zeljeznicar
dobro vece ,kako ste?mIRCerka wrote:![]()
samo cekam kad cete poceti pricati da smo kupili tekmu vec...
rekli bi mi to vec,al znamo da nemate para za to
-
LSD
#1995 Re: FK Zeljeznicar
sve ja to znam odlicno,ali bolje se ne može ocekivati od naših balerina koje nose sveti dres i koji nas brukaju iz kola u kolo....zato i kažem,da bi bila velika sramota da ne dobijete ovaj derbi jer mi nismo nikad lošiji bili (sve gore i gore iz godine u godinu)...vi ste ti koji ganjate evropu i kojima je pobjeda imperativ.
mi da možemo bolje igrali bi bolje i donosili bodove sa strane i nebi strahovali od bjednih kitica sa koševa a i za opstanak u ligi...ali problem je što ne može bolje,milion razloga za to ima pocevši od bjednika na terenu,preko bjednika na klupi pa sve do bjednika u upravi.
mi da možemo bolje igrali bi bolje i donosili bodove sa strane i nebi strahovali od bjednih kitica sa koševa a i za opstanak u ligi...ali problem je što ne može bolje,milion razloga za to ima pocevši od bjednika na terenu,preko bjednika na klupi pa sve do bjednika u upravi.
- Charuga
- Globalni moderator
#1996 Re: FK Zeljeznicar
Bod ko kuca ...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1997 Re: FK Zeljeznicar
Dobro hajd',nemoj se pravdati,znamo sve....LSD wrote:sve ja to znam odlicno,ali bolje se ne može ocekivati od naših balerina koje nose sveti dres i koji nas brukaju iz kola u kolo....zato i kažem,da bi bila velika sramota da ne dobijete ovaj derbi jer mi nismo nikad lošiji bili (sve gore i gore iz godine u godinu)...vi ste ti koji ganjate evropu i kojima je pobjeda imperativ.
Eto da bi sve bilo kako ocekujemo i mi i vi,dobit cemo vas u subotu
-
pOZz
#1998 Re: FK Zeljeznicar
A svi u sebi misle derbi je derbi. 
-
LSD
#1999 Re: FK Zeljeznicar
vazi...dogovoreno-LIBERO- wrote:Dobro hajd',nemoj se pravdati,znamo sve....LSD wrote:sve ja to znam odlicno,ali bolje se ne može ocekivati od naših balerina koje nose sveti dres i koji nas brukaju iz kola u kolo....zato i kažem,da bi bila velika sramota da ne dobijete ovaj derbi jer mi nismo nikad lošiji bili (sve gore i gore iz godine u godinu)...vi ste ti koji ganjate evropu i kojima je pobjeda imperativ.
mi da možemo bolje igrali bi bolje i donosili bodove sa strane i nebi strahovali od bjednih kitica sa koševa a i za opstanak u ligi...ali problem je što ne može bolje,milion razloga za to ima pocevši od bjednika na terenu,preko bjednika na klupi pa sve do bjednika u upravi.![]()
Eto da bi sve bilo kako ocekujemo i mi i vi,dobit cemo vas u subotu
-
TheMule
#2000 Re: FK Zeljeznicar
Jel Zeljeznicar igra poslije derbija u gostima? Ako izgubite derbi, moglo bi to biti 3 poraza za redom i borba za opstanak. Zato ocekujem zestoku borbu plavih, ne bih me iznenadio nerjesen rezultat...