Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali Ninja wrote:imam problem sa rescanom digitalnog resivera iz kablovske. pritiskom na tipku menu, otvore mi se opcije, pa kad odem na Installation, imam samo jednu opciju "Change of user mode"..
kako da ga resetujem?
Idi na promjenu korsinickog moda. Kada trazi password unesi 1234 ili 0000. Ako nijedan ne prodje, pod ruku pa do njihovih prostorija da ti daju novi receiver. Vec mi se to desilo 4 puta. Od zadnjeg puta ne pravim vise liste favorita i evo uredno sljaka vec drugi mjesec
imao sam isti problem, do sada su mi zamijenili dva resivera, prije mjesec dana belaj nazovem hs kaze doticni ukucaj pasword 1222 i restartuj sve frekvencije i ponovo unesi poslusam evo do sada fercera.
vicious wrote:Eno pojavili se juce neki HD kanali na digitalnoj.
ima li ko sliku, kod mene je samo ton na full HD tv-u
to su radio hd kanali!
p.s a sto se tice novih kanala budite sretni da ove stare ne ukinu u prvom redu novu pa sve ostale!samo da se signala telemaha docepam!
vicious wrote:Eno pojavili se juce neki HD kanali na digitalnoj.
ima li ko sliku, kod mene je samo ton na full HD tv-u
to su radio hd kanali!
p.s a sto se tice novih kanala budite sretni da ove stare ne ukinu u prvom redu novu pa sve ostale!samo da se signala telemaha docepam!
joj kad raji kazem da imam HD zvuk u kuci, ee svi ce odmah na HS.
Das Erste HD nemogu da vjerujem kao da sam sa pustio full HD film sa racunara... ZDF HD treutno sto prikazuju nije nesto ali se vidi razlika u odnosu na onaj obicni...
zikmu wrote:Das Erste HD nemogu da vjerujem kao da sam sa pustio full HD film sa racunara... ZDF HD treutno sto prikazuju nije nesto ali se vidi razlika u odnosu na onaj obicni...
Neki dan sam vidio telemach likove caprkaju kablove kod mosta sa strane USaid-a na grbavici. Ne znam sta rade tu ali se nadam da ce telemach provuci svoje kablove kroz grbavicu sto prije.