SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
zonbirile
#1976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dobro je da se čita,ali da MUP i ne "čita" duboko.
-
djes_ba
#1977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kakva je to pucnjava sinoc bila kod Vjecnice kod bus stajalista ???
cak je i bus dobio nekoliko rupa a bio pun raje .......
cak je i bus dobio nekoliko rupa a bio pun raje .......
- Apostate
#1978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
neki dan je na spomeniku poginulim gradjanima u dvoristu osnovne skole pored Malezijskog mosta na Cengic Vili neko crvenim sprejom napisao "p*cke" preko spomenika... srecom, sprej je uklonjen sljedeci dan, ali kakvi su to ljudi?
- Edin H.
#1979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mozda je chuchu Alija Behmen, on izgleda onako punacak na fotografijiHer Flick wrote:e zbog ovog boldirang je bolje sto te nema na slici, da je normalna drzava bio bi na slici i u kranjem slucaju imao bi te ko braniti, nedaj Boze, ma da je normalna drzava ne bi oni cekali tebe policija bi ga davno skontalachuchumbamayumbe wrote:Nisam niti jedan, ja sam kao Batman, kao Superman, ostajem aMoniman do kraja!
HAHAHAHA!!!
Šalim se, svaka čast momcima, ali mene kamera nikada nije htjela (a niti ja nju), nekako mi je uvijek dodavala kila na ionako zaobljenu figuru!
Mene sam interesuje da se ovaj manijak osudi kako treba, a ne da se sutra pojavi na ulici s izgovorom da nema smještajnih kapaciteta, da se ne zna ko ga je pustio, da je bila protokolarna greška.Naprosto ne mogu da vjerujem da na kraju neće ispasti onako kako uglavnom ispadne.
Last edited by Edin H. on 03/10/2009 17:53, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#1980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Eh, da sam ja Behmen, svima bi nam bilo bolje, kunem ti se!Edin H. wrote:Mozda je chuchu Alija Bejmen, on izgleda onako punacak na fotografijiHer Flick wrote:e zbog ovog boldirang je bolje sto te nema na slici, da je normalna drzava bio bi na slici i u kranjem slucaju imao bi te ko braniti, nedaj Boze, ma da je normalna drzava ne bi oni cekali tebe policija bi ga davno skontalachuchumbamayumbe wrote:Nisam niti jedan, ja sam kao Batman, kao Superman, ostajem aMoniman do kraja!
HAHAHAHA!!!
Šalim se, svaka čast momcima, ali mene kamera nikada nije htjela (a niti ja nju), nekako mi je uvijek dodavala kila na ionako zaobljenu figuru!
Mene sam interesuje da se ovaj manijak osudi kako treba, a ne da se sutra pojavi na ulici s izgovorom da nema smještajnih kapaciteta, da se ne zna ko ga je pustio, da je bila protokolarna greška.Naprosto ne mogu da vjerujem da na kraju neće ispasti onako kako uglavnom ispadne.
- Skyfox
#1981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /091003070
sta je ovo??? sve gore od goreg
propucao dvije zene nasumicno...
propucao dvije zene nasumicno...
- munevera44
#1982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
propucao dvije zene nasumicno..
Bože sačuvaj a jest nam Sarajevo siguran grad, vala više i nu javnoj hali nije sigurno
Bože sačuvaj a jest nam Sarajevo siguran grad, vala više i nu javnoj hali nije sigurno
- cyprus
#1983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Daleko od toga da sam zadovoljan sigurnošću ovdje, ali de mi navedi jedan (1) siguran grad, da se preselimvesna55 wrote:sta je ovo??? sve gore od goreg
- Skyfox
#1984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
naravno da sranja ima svugdje ali ovdje ga prije nije bilo koliko sada, e sada, zasto... skkroz neka druga tema...
- ARmAn1i
#1985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma bilo je..samo sad informacije dosta brze putuju, pa saznas bas sve (vecinom preko neta)Skyfox wrote:naravno da sranja ima svugdje ali ovdje ga prije nije bilo koliko sada, e sada, zasto... skkroz neka druga tema...
a sto neko rece, dajte jedan(1) siguran grad, al grad, ne gradic
ima ovakvih stvari svugdje i ubistava i svega, al posto te informacije ne dolaze do nas, mislimo da je u Sa
-
zonbirile
#1986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
---------------------------cyprus wrote:Daleko od toga da sam zadovoljan sigurnošću ovdje, ali de mi navedi jedan (1) siguran grad, da se preselimvesna55 wrote:sta je ovo??? sve gore od goreg
pa kad se kompariraju sranja tu smo prvi,navedi ti meni i jedan grad sa manje očaja,bijede,namrgođenih faca.
- ecstase
#1987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kolona navijača ide prema Skenderiji kroz ulicu Koševo. Pridružite se ako osjećate da trebate. Suvišno je bilo koga pozivati.
Molimo sve gradjane sarajeva da se odozovu ovom pozivu UNFKS-a
Molimo sve gradjane sarajeva da se odozovu ovom pozivu UNFKS-a
- dottore
#1988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hoce li raditi GRAS, tramvaji trole??
- Asana
#1989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
UNFKSA? Udruzenje navijaca FK sarajevo?
Imam pitanja za vas: kako se pripremate za odlaske na utakmice svog kluba?
Da li odrzite neki sastanak, napravite dogovor, upozorite navijace na sportsko ponasanje?
Od cega se sastoji rad vaseg udruzenja? Na koji nacin "radite sa mladim navijacima"?
Da li je Siroki od vas dobio najavu za 150 navijaca? Kako se desilo da vas je doslo 4-5 puta vise - ko je to organizirao?
Ko je organizirao - dozvolio zaustavljanje autobusa prije Sirokog radi prikupljanja "gradjevinskog materijala za navijanje"?
Imam pitanja za vas: kako se pripremate za odlaske na utakmice svog kluba?
Da li odrzite neki sastanak, napravite dogovor, upozorite navijace na sportsko ponasanje?
Od cega se sastoji rad vaseg udruzenja? Na koji nacin "radite sa mladim navijacima"?
Da li je Siroki od vas dobio najavu za 150 navijaca? Kako se desilo da vas je doslo 4-5 puta vise - ko je to organizirao?
Ko je organizirao - dozvolio zaustavljanje autobusa prije Sirokog radi prikupljanja "gradjevinskog materijala za navijanje"?
-
zonbirile
#1990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jadne li države,ne može da izađe na kraj sa uličnom bandom,a qurči se u svemu.Kakvi,navijači,kakav klub.Leglo pljačke i pranja novca.Polupijana,poludrogirana,besperspektivni dio omladine prigrabio pravo da maltretira grad.Od početka ih je trebalo sasjeći i dovesti u suru,sada svi ispaštamo.Žao mi je dečka,ali i sada oni svoje sranje okreću na politiku,nacionalizam,traže neku satisfakciju-da sve ovo i nije bio skriveni dogovor.Bande su uvijek bile u dosluhu sa vlašću i odrađivale prljavi posao.Baš me interesuje stav vlasti.
-
*mima*
#1991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Opet neka budala napala nozem zenu u trolejbusu...oko 13 .... 
- Aurora Borealis
#1992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:40, edited 1 time in total.
-
*mima*
#1993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ja čuh žena.....možda ni ja nisam dobro čula.....na RSG.... 
- Aurora Borealis
#1994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:40, edited 1 time in total.
-
Richard Peti
#1995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Šesnaestogodišnjak zboden u trolejbusu
Danas oko 13 sati u trolejbusu u ulici Deseta transferzala, općina Novi Grad, zboden je F.A. rođen 1993. godine, kazao je u izjavi za TVSA dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.
Prema saznanjima policije na mladića je nožem nasrnuo O.S. od ranije poznat policiji. Počinilac nije uhapšen, policija za njim intenzivno traga, dodao je dežurni.
Povrijeđeni šesnaestogodišnjak prevezen je u Centar urgentne medicine, gdje je zbrinut i ne nalazi se u životnoj opasnosti.
objavio tvsa.ba
Danas oko 13 sati u trolejbusu u ulici Deseta transferzala, općina Novi Grad, zboden je F.A. rođen 1993. godine, kazao je u izjavi za TVSA dežurni operativni MUP-a Kantona Sarajevo.
Prema saznanjima policije na mladića je nožem nasrnuo O.S. od ranije poznat policiji. Počinilac nije uhapšen, policija za njim intenzivno traga, dodao je dežurni.
Povrijeđeni šesnaestogodišnjak prevezen je u Centar urgentne medicine, gdje je zbrinut i ne nalazi se u životnoj opasnosti.
objavio tvsa.ba
- medaaa
#1996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sad na FTV-u u jednoj recenici rekose:' U bolnici Kosevo pretucena doktorica...' i samo nastavi izvjestaj o blokiranju Titove, i zbodenom djecaku u troli...
sta je ovo, jel ko sta vise cuo...imal gdje zvanicno...

- nineinchnails
#1997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pise da su mu policajci "poznanici" pa moze da napada ljude nozem bez problema kad mu je ceif. Serbez "slobodno".
-
barby02
#1998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sad cuh za ovo dijete od 16 godina ali na FTV- u javise - pretucena doktorica
Koja ? Zasto ?
-
stidljiv
- xxxXxxx
#2000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mozda ona ista koja je mene 2 sata sa ocem od 83 godine i rakom na grlu, "vozala" od vrata do vrata u prosli petak. Jebem li im majku svima u KCUS-u na celu sa strasnim Dr. Crow-captain ... Da se mom djetetu nesto desi kao ovo danas u trolejbusu, prvo bih "odstrelio" 5 - 6 policajaca jer ne rade svoj posao, a onda trazio i redom "ukidao" ove kriminalce po ulici ....barby02 wrote:Sad cuh za ovo dijete od 16 godina ali na FTV- u javise - pretucena doktoricaKoja ? Zasto ?