N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eborg

#1976 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

:thumbup:

Image
Eborg

#1977 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Gandalf

#1978 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Eborg wrote::thumbup:

Image
:D :thumbup:
sadmire

#1979 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

men se cini da Saba priprema teren da postane i trener Celika (pohadja seminar za UEFA licencu), s tim sto bi zadrzao i ostale pozicije. Pa bi bio Predsjednik, sportski direktor, poslovodni organ i trener u jednom. Nemate pojma koje bi to ustede za klub bile!? A tek uspjesi!?

Vec vidim natpise nekog odanog novinara: "....nakon niza losih rezultata, dosadasnji sportski direktor Nermin Sabic, legenda zenickog fudbala i nesto najbolje sto je fudbalska Zenica ikada iznjedrila, nesebicno je u ovom teskom trenutku preuzeo i nezahvalnu poziciju trenera cime je jos jednom pokazao svoju neizmjernu ljubav prema klubu...."
sadmire

#1980 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

ne znam samo koji je kreten odredio redovno kolo u vrijeme evropskih utakmica pa sad ne mozemo ici gledati svoj voljeni klub na djelu, kako razvaljuje Olimpic, te amatere koje smo uvijek ispracali kuci sa punom mrezom golova!?
A bilo bi nas, ne pitaj koliko!?
Mustang1

#1981 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

sadmire wrote:ne znam samo koji je kreten odredio redovno kolo u vrijeme evropskih utakmica pa sad ne mozemo ici gledati svoj voljeni klub na djelu, kako razvaljuje Olimpic, te amatere koje smo uvijek ispracali kuci sa punom mrezom golova!?
Ne znam jel se salis ili si ozbiljan :D Imamo 6 utakmica sa njima .. 1 pobjedu kuci ..2 poraza kuci .. 2 nerijesene u gostima i 1 nerijesen u gostima .. sa tim da su ova pobjeda kuci i nerijesena u gostima u kupu prosle godine .. Znaci u ligi imamo 2 poraza od njih kuci :D
http://www.goalwire.com/es/estadisticas ... o/1802672/
sadmire

#1982 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Bubalo1 wrote:
sadmire wrote:ne znam samo koji je kreten odredio redovno kolo u vrijeme evropskih utakmica pa sad ne mozemo ici gledati svoj voljeni klub na djelu, kako razvaljuje Olimpic, te amatere koje smo uvijek ispracali kuci sa punom mrezom golova!?
Ne znam jel se salis ili si ozbiljan :D Imamo 6 utakmica sa njima .. 1 pobjedu kuci ..2 poraza kuci .. 2 nerijesene u gostima i 1 nerijesen u gostima .. sa tim da su ova pobjeda kuci i nerijesena u gostima u kupu prosle godine .. Znaci u ligi imamo 2 poraza od njih kuci :D
http://www.goalwire.com/es/estadisticas ... o/1802672/
salio sam se, bio sam, nazalost, svjedok oba poraza na stadionu pa mi pored toga sto je termin odigravanja utakmice u najmanju ruku nebulozan, ne odgovara ni to da u trenutku rasula u klubu tako brzo dolazi utakmica protiv ekipe sa kojom imamo negativan bilans, jos nakon njihove velike pobjede u Mostaru.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1983 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by -LIBERO- »

Bra'o Zenica :thumbup: . Samo aktivizmom (ulica,tribina,mediji) moze se nesto promijeniti. Nista nema od SAMO bojkota. Vakat je da se i vi vratite k'o recimo Velez i RA :thumbup:
samo_ti

#1984 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Rezultati danas, odletise i Gavran i Šaba !

SVI Mrš iz Čelika ! :dance:
tazmaniaBAN4

#1985 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by tazmaniaBAN4 »

u 12:23 Navijači Čelika poručili upravi da ide http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110823048#
u 13:53 Ostavke Nermina Šabića i Borisa Gavrana http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110823073

:roll:

cime ste ih otjerali? :D
motorola01

#1986 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by motorola01 »

samo_ti wrote:Rezultati danas, odletise i Gavran i Šaba !

SVI Mrš iz Čelika ! :dance:
Veceras treba lijepiti plakate sa slikama ljudi iz odbora za hitnost :D ..Da i oni sutra podnesu ostavke...
samo_ti

#1987 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Ova tri teletabisa iz Odbora + Asim Demiri i Jadranko Bajric :) ...i odmah, po dolasku novih ljudi, zatvoriti dole Keminu kafanu ( dati mu prostor , stan ili sta vece bilo gdje drugo ) jer dole je zlo, sav sljam oko Celika se dole okuplja :twisted:
Eborg

#1988 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ovo nije ni blizu gotovog, Šabić je bio prvi na udaru ali on je najmanje kriv za stanje koje je nastalo. Drago mi je da je seljačina otišla ali dok su ostali tu sve je apsolutno isto.
motorola01

#1989 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by motorola01 »

samo_ti wrote:Ova tri teletabisa iz Odbora + Asim Demiri i Jadranko Bajric :) ...i odmah, po dolasku novih ljudi, zatvoriti dole Keminu kafanu ( dati mu prostor , stan ili sta vece bilo gdje drugo ) jer dole je zlo, sav sljam oko Celika se dole okuplja :twisted:
Zaboravio si i Veneciju :D ..Kad bi tako moglo :thumbup: ..Nista drugo ne preostaje nego lijepiti i njihove plakate pa da vidimo kako ce reagovati,jer sa odlaskom ove dvojice opet isti lopovi ostali koji ce dovesti svoje poslusnike i tako opet u krug u krug u krug zadnjih petnaestak godina..
Eborg

#1990 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Raja hoće nazad Abdulaha Ibrakovića i svršavaju na pomen njegovog imena.

E hebem ti glupane i kratkovidnost, ovo je fakat epitom bosanske gluposti o kojoj je Selimović pisao.
Ajatolah_

#1991 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Ajatolah_ »

Glavnina problema je bila i jeste u upravi, ne u Šabi. Poslije Gavrana ko dođe, pa evo, ja ne znam ko bi mogao biti a da je bolji i od njega, ili bilo kojeg drugog prosječnog premijerligaškog "stručnjaka". Rano se radujemo.

Čitam na ovoj FB stranici navijača kako se već poziva na povratak na jug...
splend

#1992 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by splend »

Eborg wrote:Raja hoće nazad Abdulaha Ibrakovića i svršavaju na pomen njegovog imena.

E hebem ti glupane i kratkovidnost, ovo je fakat epitom bosanske gluposti o kojoj je Selimović pisao.
idi citaj podforume o zelji i sarajevu, i njima se uvlaci u supak ;-) i zajedno blatite ibrakovica.

da narod je bas glup, hoce trenera koji ih je nakon 15 godina odveo u finale kupa. jebem ti glup narod. a imao istu ekipu kao i gavran, koji ima 3 poraza u 3 tekme. cak gavran ima i bolju, nema mu sekija u napadu.
Mustang1

#1993 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ma svakako mislim da Ibrakovic nece htjeti jer je on tu bio da pere pare sa Sabom :D Sad kad bi se Smiki dala sansa..ali jbg
sadmire

#1994 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Eborg wrote:Raja hoće nazad Abdulaha Ibrakovića i svršavaju na pomen njegovog imena.

U potpunosti se slazem, Ibrakovic bukvalno nije nista pozitivno donio, finale kupa je samo zamazalo oci. Nijedna pobjeda nije ostvarena u gostima, ekipa je bila bez prepoznatljivog stila, bez leprsavosti, nije mogla prenijeti emocije na publiku a mnogi igraci su postali losiji. usto nisu uspjeli stvoriti nijednog dobrog igraci od ovih mladjih.
Tako da stvarno ne vidim na osnovu kojih referenci bi trebalo ponovo Ibrakovica dovesti!?
sadmire

#1995 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

Bubalo1 wrote:Ma svakako mislim da Ibrakovic nece htjeti jer je on tu bio da pere pare sa Sabom :D Sad kad bi se Smiki dala sansa..ali jbg
to bi bila dobra stvar ali samo ako se ne bi ocekivao rezultat na brzinu, pa makar ispali u prvu ligu jer sam misljenja da je Smriko dugorocno najbolje rjesenje za Celik!?
Mustang1

#1996 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

A dobro trebalo bi se jos tu svasta procistit .. Siguran sam da ni on ne bi sa svakim radio .. A kad bi se poceo uspostavljati red kakav takav vjerujem da ne bi ove sezone ispali..A onda sljedece bi vidjeli sta bi se desilo
slobodni armirach

#1997 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by slobodni armirach »

koja to raja, jesul to neki facebook protestanti
splend

#1998 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by splend »

sadmire wrote:

U potpunosti se slazem, Ibrakovic bukvalno nije nista pozitivno donio, finale kupa je samo zamazalo oci. Nijedna pobjeda nije ostvarena u gostima, ekipa je bila bez prepoznatljivog stila, bez leprsavosti, nije mogla prenijeti emocije na publiku a mnogi igraci su postali losiji. usto nisu uspjeli stvoriti nijednog dobrog igraci od ovih mladjih.
Tako da stvarno ne vidim na osnovu kojih referenci bi trebalo ponovo Ibrakovica dovesti!?
nije fazon u tome jel on, ili nije sta dobro donio.
uvijek ce biti oni koji su kontra. to je normalno. uvijek ce neko imati nekog svog favorita. ali reci da ibrakovic nije napravio nista pozitvno, je u najmanju ruku bezobrazno. pa usli smo u finale kupa, i to samo njegovom zaslugom, nicijom vise. pa njemu se ekipu sastavljali zenicki banditi, direktor kluba i slicni, i on je opet usao u finale.
pa ekipa gdje isakovic i seki moraju igrati, bilo kada da pobjedi je ravno cudu.

ako bi ja morao birati izmedju husrefa, bloudeka, keme, ibrakovica, zukanovica, smrike, omera, ja bi izabrao ibrakovica.
Eborg

#1999 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

@splend: Kako da ne. Ovdje se milijardu puta govorilo zašto Ibraković nije neki trener. Kukavičke igre nam je bilo svima preko glave i skidanja gaća u gostima. No to me svejedno nije spriječilo da mu dam podršku kada su bili oni protesti pred istočnom tribinom jer je otjeran zbog lopovluka u upravi, a ne zbog (ne)rezultata. Tu sam stao u njegovu odbranu jer nije bilo fer da se njega okrivi za sve ali i dalje mislim da nije trener za Čelik. Možda jeste za neku drugu ekipu sa drugim igračima i stilom igre ali za Čelik ne.

@slobodni armirach: Nažalost, 60% navijača su Facebook protestanti. No više me zabrinulo kada sam vidio i šta se u gradu priča, isti taj stav.
slobodni armirach

#2000 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by slobodni armirach »

@eborg, ma facebook revolucija nesto ne vjerujem da se moze ista postici, bez akcijeu zivo

Saba se na isti nacin i prosli put povukao, pa se vratio, sjecate se svega. A na kraju krajeva i ja bih se povukao da imam one terene koji donose lovu :D

ko sto neko rece komplet Bilino da se ocisti,..mogo bi Huso dobro razmislit o tome, ako on uspije rastjerat lopove oko Celika, bila bi mu dobra podrska na predstojecim izborima, ne njemu ali stranki sigurno,
Post Reply