Bosanska piramida Sunca vol.5

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
pitt

Post by pitt »

kopa se kopa....a nigdje traga te misteriozne civilizacije velikih inzinjera :)
HoustonPiramidiot

Post by HoustonPiramidiot »

Novi film o nezavisnom istrazivacu Bosanske doline piramida:

http://www.dvolver.com/live/movies-87744
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

...nije tako lako odrediti starost dok se ne otkopa cjela piramida...
stvarno, mislis da je potrebna citava piramida da bi se mogla odrediti njena starost?!?

ne budi smijesan, ako ista znas od arheologije.
Tigar iz Zelinje

Post by Tigar iz Zelinje »

EKSKLUZIVNO!
BREAKING NEWS (HVATAJUĆI KRIVINE što bi rekla Stulitija- First Lady from Rudo )

VELIKO POSPREMANJE U FONDACIJI BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA

APWR (Association of Piramid Writers of Rudo)
Vučija jama na Blogu "Razmisli-Udahni duboko-Ukaki se žestoko)
5.12.2007

Semir Osmanagić odlučio je napraviti veliko "bajramsko" pospremanje u Fondaciji. Naime, promućurni biznismen sa Džidžikovca, vidjeći da zbog svojih tananih emocija i dobroga srca ne mere izaći na kraj sa "piscima iz Rudog", odlučio je pozvati svog starog prijatelja "egzektutora iz Čajniča", Nurudina Džambegovića (nick - Nur), asistenta na Fakultetu Islamskih nauka u Sarajevu.
Tačnije, tokom cijelog mjeseca decembra/prosinca Predsjednik Fondacije radi u tehničkom mandatu. Osmanagić je odlučio uskratiti povjerenje svima koji su svoje učešće u projektu uzeli isključivo radi interesa, a takvih je soim njega i nekolicine najbližih saradnika gotovo 95%. Dosadašnje kadrove će zamjeniti iskusni međunarodni zvaničnici iz Malezije, Egipta, SAD-a, Meksika i Rusije. Dok traje "pospremanje" Fondacijom rukovodi Osmanagićev "Omer paša Latas" (Džambegović). Efekte su djelimično osjetili (mada šlagvort tek treba da uslijedi):

1. Nađija "pare jarane" Nukić - poznati reketaš i falsifikator.
2. Senad Hodović - autor izjave (ja sam Piramida)
3. Ahmed Bosnić (još ne zna za čistku)
4. Jovo Jovanović (rečeno mu je da se ponovo javi kad nađe halke i brodove koji su za njih bili vezani )
5. Svi koji u projektu vide mogućnost jeftine zarade i lične promocije.

Na sinošnjem sastanku Osmanagić je rekao da projekat ulazi u fazu međunarodne verifikacije, te da je neophodno da se vodeći evropski i svjetski stručnjaci uključe u rad Fondacije. Izjavio je da je on u kontaktu sa Predsjednikom egipatskog vrhovnog vijeća za starine, g. Hawasom koji će najvjerojatnije na proljeće posjetiti Visoko i obići kopleks Doline piramida.
Njegove njegove moguće verifikacije, Fondacija će dobiti otvorena vrata za ulazak u članstvo vodećih svjetskih iarheoloških institucija.
Tigar iz Zelinje

NEŠTO OD BOGATE KONVERZACIJE SA BLOGA "RAZMISLI-UDAHNI DUBOKO-UKAKI SE ŽESTOKO"
Akteri: Nurudin Džbegović Nur, Stulojka - Prva Dama iz Rudog, Blogeri iz komšiluka i šire

4.12.2007 16:41:25 | Neregistrirani korisnik []
Poštovana Stu, Ja cijenim ovo što ti radiš, kao što sam u nekoliko svojih postova na Sa-x forumu kazao da poštujem rad tvojih istomišljenika. U jednakoj mjeri poštujem zalaganja i postignuća Semira Osmanagića. Ni najmanje ti ne zamjeram što praviš ovu (oprosti ali neukusnu) parodiju na moj "lament" o ljubavi, toleranciji i međusobnom poštivanju. Nemoj me razočarati i reći da imaš više godina od mene. (To bih ti zamjerio). Meni je 31 godina. Zato ću ti dati jedan savjet. Ostani pristojna. Ja vjerujem da si ti (ako si žena, onda uloži dvostruke napore da me poslušaš) obrazovana i dosljedna, ali to nije dovoljno. Pogledaj kako tvoji prijatelji i istomišljenici polako zaziru od tvoje mržnje koja ti neće pomoći. Ljubav je ta koja nas oslobađa. Ti dakako nastavi sa ismijavanjem Osmanagića (kažem dosljedna) ali nemoj ići dalje od toga. Tu počinju "predjeli" (kad ostaneš sama zagledaj se malo bolje u sliku logora u Ganatanamo bayu) u kojima svako od nas pokaže koliko vrijedi njegova vlastita sjena i njegovo malo ovozemaljsko - ja. Ostavljam poruku kod dragih mladića iz Otpora jer na tvom blogu nemam account. Vjerujem da će ti ga proslijediti. Želim ti uspjeh. Srdačno, Nur

4.12.2007 21:07:40 | stultitia
Nur, fino si ti ovdje navezao svašta nešto, o ljubavi, poštovanju, toleranciji, razumijevanju, itd., itb. Al' neće jezik nego pravo, a pošto balkanski testosteronski papak uvijek ostaje samo balkanski testosteronski papak, moralo ti je izletit ono "ako si žena, onda uloži dvostruke napore da me poslušaš". Pljes, pljes, moj aplauz, gospodine Uredniče, Intelektualče. Evo gdje se ti trebaš zagledati i gdje počinju "predjeli" u kojima će ti se pokazati koliko vrijedi tvoja vlastita sjena i tvoje malo ovozemaljsko - grrrroarrrrr:

4.12.2007 22:12:13 | Neregistrirani korisnik []
Žao mi je Stulijeta. (Ja žalim cijelim bićem, ali znam i za trenutak kada treba - prežaliti.) Pozdravljam te, tvoje društvo, simpatične mladiće it Otpora i ostalu delegaciju iz Udruženja APWR (Association of Piramid Writers of Rudo). Moje posredovanje ovim javljanjem prestaje. Ja sam vam iskreno želio pomoći, u želji da vas približim jedne drugima (vas Osmanagiću i njega vama). Ipak, imajte negdje sačuvanu primisao da se međusobno trebate barem poštivati. Toliko dugujemo Svedržitelju koji nas na ovaj svijet dovodi slijepe i neuke, a potom nas (slijepe i neuke?) opet uzima k sebi. Jesmo li šta naučili? Eto ja sam u ovih par javljanja, naučio od vas da su ljubav i razumijevanje - smijurija i besmislice. Ipak, ne dopustite da vaša mladost postane jedna kužna i ustajala bara. Budite što želite, ali ostanite dostojanstveni. I u pobjedi, i u porazu. Želim vam uspjeha i svaku sreću. Srdačno, Nur.

4.12.2007 22:44:21 | Neregistrirani korisnik []
Nur, svaka ti čast. Pratio sam tvoje postove na Sa-xu. Još jednom respect! P.S. I jedni i drugi (Osmanagić i pisci iz Rudog hahahahahah) trebaju kleknuti i reći to isto!

4.12.2007 22:16:51 | Neregistrirani korisnik []
Ovaj lik je jedan od onih sto istinski zasluzuju, s ljubavlju i dubokim postovanjem, snazno nogu gu guzicu. Nur, molim te ostani, istinski me zabavljas!

5.12.2007 10:46:13 | Neregistrirani korisnik []
Kakvi maniri Dame iz Rudog (Stul-hanume) (hahahahahahaha) Moj Nurudine, ti njoj te dama, te obrazovana, te ljubav....a tamo hahahahahaha (plač,suze i nesanica ... oplakah) Kad tamo obična brdska TESTER(a)- TERENSKA KOBILA. hahahaha. Mario

5.12.2007 1:28:20 | Neregistrirani korisnik []
Vidim ja kuda sve ovo vodi. Hoće Stul da joj Nurko utrči (na foru feminizma)pa da ga prevesla i prevede na stranu APWR (Udrženje pisaca piramidaša iz rudog hahahaha ). Ali neće ići. Nije Nurko ratni zločinac pa da klapara svašta. (Kažu da je Stulojka hahaha ružnija od Nađe "pare jarane" Nukić uhuhuhu hahahaha.

5.12.2007 0:48:25 | Neregistrirani korisnik []
Nur, svaka ti dala, samo nemoj Sabinice dirat, ona je od Semketa.

4.12.2007 23:59:47 | Neregistrirani korisnik []
Novi hit Seje Kalača kruži forumima: STULI STULI STULIJETA NAJLJEPŠA SI ŽENA SVIJETA JESIL' ŽENA JESIL' ŽENA ILI TESTOTERONSKA SIRENA. HAHAHAHAHAhahahahahaha(oplakaH) Nur svaka ti dala repete

4.12.2007 23:32:39 | prevara
Hajd da i ja kazem koju pametnu, da se ne osjecam inferiorno pred ovim Nurom : "NE OBRA SE BOSTAN, DOK SLJIVE NE POPADAJU!!"

4.12.2007 23:14:46 | Neregistrirani korisnik []
Nur, majstore. Kakva lekcija iz fiiiinog ponašanja. Lomi ih. (Čuj Stulijeta hahahahahahahaha)
veseoko_kukulamovic

Post by veseoko_kukulamovic »

Znači, Fondacija se bavi lovom na vještice i proganjanjem blogera, umjesto da javnosti objasni i podnese račune za sve laži i plasirane dezinformacije? Aferim! :kravata:
wels

Post by wels »

HoustonPiramidiot wrote:
wels wrote: Sve se vrti u krug,jedni te isti argumenti i protuargumenti.
Wels, ako ti dosad niko nije objasnio, evo ja cu pokusati.

Semir "Sta fali bageru" je ugledao Visocicu za koju mu se ucinilo da jedna njena stranica ima pravilan oblik.

Odmah je dreknuo: "Piramida!", i napisao knjigo o njoj, u kojoj je odmah o njoj sve znao, cak i da je 27000 (sada vec 27002) godine stara, te da su je izgradili dosljaci sa Plejada (koji nas sada krisom posmatraju sa tamne strane Mjeseca), da za metalne halke vezuju svoje brodove kako ih ne bi odvuklo Panonsko more.

Kao logicna posljedica piramidiotomanije, uslijedilo je da je svaki kamen koji se na lokalitetu iskopa pravljen ljudskom rukom prije pomenutih 27002 godine, i ovo postaje aksiom, koji nekeko, treba da prihvate i "foteljasi", te da se odbace kao neprijateljska objasnjenja da je rijec o - geolozima sirom svijeta poznatim - prirodnim fenomenima. Ako se bas "foteljasi" bune, neka izdvoje novac iz budzeta i pocnu dokazivati da ovu piramidu nisu napravili dosljaci sa Plejada.

Valjda shvatas da bi slican trik mogao upotrijebiti i Chupo, koji bi kada dobije keca iz istorije, jer ne zna u kojem je vijeku zivio Kulin Ban, mrtav hladan vrisnuo svojoj uciteljici: "Trazi pare od ministra za obrazovanje i dokazi da ja nisam u pravu!".

Ja tebi vjerujem da terase koje pominjes laicima mogu izgledati kao keramicke plocice napravljene ljudskom rukom (mozda bi izgledalo i meni, da sam nalozen na "Sezame, otvori se!" pricu), cak i da su neke gradjevine na koje je Semir "Sta fali bageru" nabasao svojim bjesomucnim raskopavanjem zaista izgradjeni u proslosti. Da li se sjecas cuvenog "Ulaza u piramidu"? Jesi li ikad vidio osvrt Fondacije na starost ovog objekta? Nisi, jer Fondaciju za ove objekte prestane biti briga one sekunde kada shvate da se ne uklapa u njihovu izmisljotinu o Prvoj i Najstarijoj.

Zbog svega ovoga, zar ne mislis da bi bilo dobro vidjeti i one izvjestaje koji se ne svidjaju Semiru "Sta fali bageru", cak i ako je on za njih platio?

To ti meni analiticki ! :D
HoustonPiramidiot

USPJESNI BIZNISMEN IZ TEKSASA FINANSIRACE DOBROVOLJNOG ADVOKATA

Energicni plavokosi biznismen iz Teksasa odlucio je vlastitim sredstavima finansirati sudski proces protiv sedmicnjaka "BH Dani". U tu svrhu Semir "Sabinin Bager" Osmanagic ulozice sredstva od odstete dobivene ovim sudskim procesom, novac iz drzavnog budjeta koji ce mu biti dodijeljen nakon parnice, sav profit iz svoje metalostrugarske radione, korporaciju ciji je vlasnik, te privatnu imovinu kojom raspolaze.

Do ove logicne odluke dosao je lako, jer je jasno i najvecoj budali da nema sta da izgubi: neoborivi dokazi da je kompleks visockih piramida realnost, o cemu postoje brojni PRES CLIPINZI i cvrste teorije objavljene u rubrici "Iz mog ugla".

Osim toga, na pragu je neizbjeznog razvoda braka, a u Teksasu naime, vazi ona stara: slicnost izmedju uragana i razvoda braka je - neko ce uskoro ostati bez krova nad glavom i bez ostale imovine.

Zainteresovani advokati volonteri neka se jave na [email protected]
veseoko_kukulamovic

Aaaa, evo ga, konačno počinje velika rasprodaja buda za mubrege:

Semir Osmanagić

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=26

Image

Šta kaže: "Postoji jedno e-mail svjedočenje..."! :lol:
Tigar iz Zelinje

DOZNAJEM DA JE NUR ISKLJUČEN SA FORUMA

Kako vas nije stid, jadnici.
Mislite tako ušutkati ljude koji imaju što reći, i to na kakav način. Frajer ima bolju rečenicu od svih zajedno na svim temama zajedno. Ko ti je kriv Stulijana što te frajer ne uzima ozbiljno.
Reće li ti Kukurikoviću da neko proganja blogere, da im brani nešto da kažu?
Da sam na tvom mjestu, nakon ovoga ne bih se više javio. Sakrio bi se u mišiju rupu. Momak vam je održao lekciju za cijeli život. Niste vi ni za Rudog. A frajer nije navijao ni za koga. Pravo neutralan. Ali strah i panika čine svoje.
Podmećete, lažete, branite ljudima da vas nauče nečemu, dobroti, ljubavi, dostojanstvu.
Ali uzalud, istina se ne može sakriti. Nije daleko proljeće.
APWR stidite se. A Semiru ne treba advokat, on će to sam obaviti. Ne treba mu advokat protiv onih koji hoće umrijeti od zavisti. Ko vam je kriv što ste niko i ništa.
Koja sramota, čovječe.
veseoko_kukulamovic

Tigar iz Zelinje wrote:A frajer nije navijao ni za koga. Pravo neutralan.
E mislio sam da se poslije onog advokata volotera više neću moći ovako slatko nasmijat! :lol:
HoustonPiramidiot

veseoko_kukulamovic wrote:Aaaa, evo ga, konačno počinje velika rasprodaja buda za mubrege:

Semir Osmanagić

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=26

Image

Šta kaže: "Postoji jedno e-mail svjedočenje..."! :lol:
Kad nema kugala za mokracne puteve u blizini, bar ima kamenica za atomsku strukturu.

"...dolazi do vrlo blagotvornog djelovanja na ljudsku atomsku strukturu..."

Nego, kad sad nagrne raja da vidi ovaj ljekoviti kamen za atomsku strukturu, hoce li se opet besplatno dijeliti prospekti (u zamjenu za 10 KM dobrovoljnog priloga)?

Stvarno me zanima gdje su granice bezobrazluka prvog plavokosog mladica kojemu sam povjerovala.

Plakanje, ama gorko plakanje!
Last edited by HoustonPiramidiot on 05/12/2007 18:42, edited 1 time in total.
HoustonPiramidiot

Neregistrirani wrote:To ovaj kamen?

Image

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... &Itemid=61
Ono mu je dobro: "Kamen je jos u tunelu". Ne samo da je cjepanica u pozadini neobicna po smislu i obliku, nego je i ona stara 27002 godine.

Dobro, Neregistrirani, vidim da si upucen u problematiku. Sta kazu geolozi za ovaj cudesni kamen, koji je glatko usao u anale Fondacije ;) ?
bc_chupo

Post by bc_chupo »

Shoshana wrote:
bc_chupo wrote:neslane sale nece me povrijediti...ta razlika od 5 hiljada godina nije velika jer je jos zastupljena samo teorija...po zavrsetku projekta se moze otkriti prava starost piramide...
Cupo, nemoj se plaviti blesav, pitanje je bilo na osnovu cega tvrdis (se tvrdi) da je 'piramida' stara 'kol'ko god da je stara' - bilo to 7000 ili 12000 godina.
vjerovatno na osnovu starosti kamena..tj na osnovu starosti mjesavine od koje su pravljeni blokovi :roll:
Neregistrirani

Post by Neregistrirani »

HoustonPiramidiot wrote: Dobro, Neregistrirani, vidim da si upucen u problematiku. Sta kazu geolozi za ovaj cudesni kamen, koji je glatko usao u anale Fondacije ;) ?
Usao im u anale. :lol:

Ah, nije bez razloga da kojekakvi sumnjivi tipovi pocesto odlaze iza brda, na sjevernu stranu rezervisanu samo za VIP posjetioce, te tu nalaze inspiraciju za rubriku Iz mog ugla. :D
veseoko_kukulamovic

Neregistrirani wrote:To ovaj kamen?
Šuti, dobro je, dok Pra-Međeđa ne zamuče! :D

Image

Image
veseoko_kukulamovic

RTV Visoko:
5. decembar - Međunarodni dan volontera jedinstvena je prilika da se shvati značaj volontera i njihova rada, a u skladu sa time i zapita javnost u vezi slijedećih pitanja:
- kako ponukati vlade da poboljšaju status volontera;
- kako uvjeriti donatore da nastave finansirati programe u kojima učestvuju volonteri;
- kako pomoći nacionalnim društvima u povećanju članstva i njihovoj obuci;
- kako upoznati javnost o bitnoj ulozi volontera na razini lokalne zajednice.
Volonteri su najznačajnija snaga svakog društva, pokretačka "snaga humanosti" i nositelji vrednota ljudskog potencijala.

Ja bi' rek'o da nešto fali? :?
:lol:
HoustonPiramidiot

veseoko_kukulamovic wrote:RTV Visoko:
5. decembar - Međunarodni dan volontera jedinstvena je prilika da se shvati značaj volontera i njihova rada, a u skladu sa time i zapita javnost u vezi slijedećih pitanja:
- kako ponukati vlade da poboljšaju status volontera;
- kako uvjeriti donatore da nastave finansirati programe u kojima učestvuju volonteri;
- kako pomoći nacionalnim društvima u povećanju članstva i njihovoj obuci;
- kako upoznati javnost o bitnoj ulozi volontera na razini lokalne zajednice.
Volonteri su najznačajnija snaga svakog društva, pokretačka "snaga humanosti" i nositelji vrednota ljudskog potencijala.

Ja bi' rek'o da nešto fali? :?
Kako vlada Bosne i Hercegovine da poboljsa status advokata volontera na slucaju plejadskih piramida?

Ili penzije za kopace tunela?
Slika 6. Kad poslovi idu,kad se naiđe na artefakt, onda i osmjeha ne fali.Zadovoljstvo je na licu onih koji rade i onih koji im se nadju pri ruci.Zajedničko zadovoljstvo govori da se istraživanje izvod prema planu.
Nadam se da zadovoljstvo nije zbog "artefatka" sto na ga je Nerigistrirani izlozio za "anale" Fondacije? :)
walkabout

Post by walkabout »

Ovaj post ispod sam postavio prije 6 mjeseci - evo prilike da provjerimo vjerodostojnost onda sto se tvrdi u njemu te da vidimo koliko je jos uvijek aktuelan.

------------------------------

07.06.2007.

"Ranije je ovdje bio postavljen clanak iz Outside magazine May 2007 - prilazem prevod 3 dijela za koja mislim da su interesantna.

---------------------------------

Eventually, though, the Visoko carnival will reach its inexorable conclusion. Since there are no pyramids, the dig can only go so deep before this realization sinks in. Osmanagic will board a plane back to Houston. The residents of Visoko will put down their shovels and go back to their renovated homes. And Bosnia will know one more disappointment.

Ipak, prije ili poslije, karneval Visoko ce doci do neumitnog zakljucka. Posto nema piramida, kopanje moze ici toliko duboko sve dok ovaj zakljucak "ne legne". Osmanagic ce se popeti na avion natrag za Huston. Stanovnici Visokog ce spustiti njihove lopate i otici natrag njihovim renoviranim kucama. I Bosna ce imati jos jedno razocarenje vise.

The deeper Osmanagic digs and the more money is poured into the project and the more the mystique around the pyramids grows, the more everyone involved will be dependent on there actually being pyra-mids. There will be strong incentives not to dig too deep, to uncover just enough but not too much, to find but also not to find—to discover something suspended between fiction and reality.

Sto dublje Osmanagic kopa i vise para se sljeva u projekat i vise mistike oko piramida raste, to ce svako ukljucen sve vise zavisiti od toga da jesu stvarno "pira-mide". Postojace snazni razlozi da se ne kopa preduboko, da se otkrije malo ali ne previse, da se nadje ali isto da se ne nadje - da se nadje nesto razapeto izmedju fikcije i stvarnosti.

"I WOULD SAY THERE ARE PROBABLY three types of people involved in the pyramids," says Anthony Harding, professor of archaeology at the UK's University of Exeter and president of the European Association of Archaeologists. "There are fanatics who want to believe this stuff, there are people who are being misled, and there are people who are leading people along, cynically, for political and financial reasons."

"Ja bih rekao da su najvjerovatnije tri vrste ljudi umijesane u piramide", kaze Anthony Harding, profesor arheologije na UK univerzitetu Exter i predsjednik Europske asocijacije arheologa. "Postoje fanatici koji zele vjerovati u ove stvari, postoje ljudi koji su navedeni i postoje ljudi koji navode ljude, cinicno, zbog politickih i finansijskih razloga.""
veseoko_kukulamovic

NOVI DANI:
U međuvremenu su se pojavile još dvije "verifikacije" onoga o čemu su Dani pisali i pišu. Jedna iz samog Visokog, a druga iz SAD-a. U prvoj, radnik Ensad Kusić za Dane izjavljuje da je upravo on "urezao znakove u pješčar u tunelu Ravne", tj. da se on "samo zezao" i "šarao". Drugu piše dr. sci. Amer Smailbegović, čije analize Osmanagić i dalje zloupotrebljava: "Ograđujem se od proizvoljnih i nekompetentnih tumačenja geofizičkih podataka, ali ostajem pri ukazu da postoje geoprostorne pojave koje su iziskivale/iziskuju detaljniju terensku verifikaciju uz primjenu načela naučnog metoda/dokaza. Tim RGGF Tuzla je uočene pojave kategorizirao endogenim i egzogenim geološkim faktorima, a prema informacijama iz bh. tiska, arheolozi su pri skorašnjim iskopavanjima ustanovili objekte koji ranije nisu bili klasificirani. Neopozivo sam se povukao sa projekta APBPS u junu 2006. godine nakon objave zvaničnog izvještaja sa RGGF-a Univerziteta u Tuzli."
:shock: :roll: 8-) :P
Dori

Post by Dori »

Tek iskopano u Visokom! :D

Image
HoustonPiramidiot

veseoko_kukulamovic wrote:NOVI DANI:
U međuvremenu su se pojavile još dvije "verifikacije" onoga o čemu su Dani pisali i pišu. Jedna iz samog Visokog, a druga iz SAD-a. U prvoj, radnik Ensad Kusić za Dane izjavljuje da je upravo on "urezao znakove u pješčar u tunelu Ravne", tj. da se on "samo zezao" i "šarao". Drugu piše dr. sci. Amer Smailbegović, čije analize Osmanagić i dalje zloupotrebljava: "Ograđujem se od proizvoljnih i nekompetentnih tumačenja geofizičkih podataka, ali ostajem pri ukazu da postoje geoprostorne pojave koje su iziskivale/iziskuju detaljniju terensku verifikaciju uz primjenu načela naučnog metoda/dokaza. Tim RGGF Tuzla je uočene pojave kategorizirao endogenim i egzogenim geološkim faktorima, a prema informacijama iz bh. tiska, arheolozi su pri skorašnjim iskopavanjima ustanovili objekte koji ranije nisu bili klasificirani. Neopozivo sam se povukao sa projekta APBPS u junu 2006. godine nakon objave zvaničnog izvještaja sa RGGF-a Univerziteta u Tuzli."
:shock: :roll: 8-) :P

Odmah cemo donijeti novu odluku Upravnog odbora, i jos jednom ih tuziti za klevete i neistine koje ovaj magazin kontinuirano objavljuje te pristrasno, neobjektivno i jednostrano prikazivanje projekta istraživanja Bosanske doline piramida.

Ove neznalice iz "Dana" samo dodaju nove nepobitne dokaze nasoj zbirci PRES CLIPINGA i odluka Upravnog odbora, a samim tim i konacne dokaze o postojanju 27002 godine starih pramida sa kamenjem (u analima Fondacije) koje ima ljekovita svojstva na ljudsku atomsku strukturu.

Advokat volonter je vec stigao u Visoko:

http://antibarbarorum.blogspot.com/2007 ... jesti.html
veseoko_kukulamovic

HoustonPiramidiot wrote:Advokat volonter je vec stigao u Visoko:
Image

HoustonPiramidiot

Tigar iz Zelinje wrote:DOZNAJEM DA JE NUR ISKLJUČEN SA FORUMA

Kako vas nije stid, jadnici.
Mislite tako ušutkati ljude koji imaju što reći, i to na kakav način. Frajer ima bolju rečenicu od svih zajedno na svim temama zajedno. Ko ti je kriv Stulijana što te frajer ne uzima ozbiljno.
Reće li ti Kukurikoviću da neko proganja blogere, da im brani nešto da kažu?
Da sam na tvom mjestu, nakon ovoga ne bih se više javio. Sakrio bi se u mišiju rupu. Momak vam je održao lekciju za cijeli život. Niste vi ni za Rudog. A frajer nije navijao ni za koga. Pravo neutralan. Ali strah i panika čine svoje.
Podmećete, lažete, branite ljudima da vas nauče nečemu, dobroti, ljubavi, dostojanstvu.
Ali uzalud, istina se ne može sakriti. Nije daleko proljeće.
APWR stidite se. A Semiru ne treba advokat, on će to sam obaviti. Ne treba mu advokat protiv onih koji hoće umrijeti od zavisti. Ko vam je kriv što ste niko i ništa.
Koja sramota, čovječe.

Je li ovo nocni cuvar opet zaboravio zakljucati Jagomir?
Locked