Muzej SFRJ
Moderator: Chloe
-
Hierarchia
Pa tema se prosirila sa uske geografsko-politicke odrednice, kao sto mozes primijetiti.danas wrote:hajd' sve je to fino i krasno, ali ne kontam nikako kako eto hogar ili fasbinder ili klark imaju veze sa SFRJ...
- danas
mislis -- prosirila se na 'kako je bilo kad sam imao 16'Hierarchia wrote:Pa tema se prosirila sa uske geografsko-politicke odrednice, kao sto mozes primijetiti.danas wrote:hajd' sve je to fino i krasno, ali ne kontam nikako kako eto hogar ili fasbinder ili klark imaju veze sa SFRJ...
-
freeflight
Nisam ni znao da je bilo toliko YU izdanja stranih stvari.Ima veze samim tim da je nesto bilo prevedeno.
-
Hierarchia
I mnogo mnogo sire (vidi: benkice, bebipapa i slicno.danas wrote:mislis -- prosirila se na 'kako je bilo kad sam imao 16'Hierarchia wrote:Pa tema se prosirila sa uske geografsko-politicke odrednice, kao sto mozes primijetiti.danas wrote:hajd' sve je to fino i krasno, ali ne kontam nikako kako eto hogar ili fasbinder ili klark imaju veze sa SFRJ...![]()
- kekec
Realnija slika nego ona sto sam je ranije postavio.freeflight wrote:vec je bio...ova fotka je bolja
Bravo.
Koliko se sjecam Zeljko se "ozenio" sa jednom domorodkinjom, po njihovim obicajima. Gdje je to bilo ne sjecam se, ali se sjecam dobro jedne emisije u kojoj je on pricao o svojim putovanjima, sa filmskim prilozima (kupanje u rijeci, domorodacko selo i njegovi stanovnici...) sa istih. Tu se pojavila i njegova izabranica.
Nesto slicno ovom ambijentu i ovoj ljepotici:

- kekec
Danas, nemoj biti tako gruba u ocijeni. Sve su to likovi koji su se redovno javljali u tadasnjim izdanjima stripova, sedmicnih i mjesecnih, a cak i dnevnih novina. Oni su bili dio nase svakodnevnice, jer tada ne bi TV satelitskih programa ni interneta.danas wrote:hajd' sve je to fino i krasno, ali ne kontam nikako kako eto hogar ili fasbinder ili klark imaju veze sa SFRJ...
Hogar, Dikan Crni jahac, Tarzan, Winetou, Rakel Velc (