Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Disciplinska komisija Italijanskog nogometnog saveza kaznila je Lazijevog napadača Maura Zaratea sa 10.000 eura zbog fašističkog pozdrava.
Naime, 14. marta je Zaurate stajao na tribini Olimpijskog stadiona zajedno sa najvatrenijim pristalicaam 'nebesko-plavih', te je svoje suigrače pozdravio ispruženom dresnom rukom uvis, što se okarakterisalo kao fašistički pozdrav.
Argentinac se pokušao "izvući" kasnije, govorivši kako nije znao što taj pozdrav simbolizira, no svejedno će ostati kraći za 10.000 eura koje mora isplatiti u kasu Italijanskog nogometnog saveza.
Podsjećamo da je prije četiri godine zbog iste stvari kažnjen i legendarni "ćelavac" Lazija - Paolo di Canio.
Kolika je bila kvota da ce Romanista 101% ili uvazeni kolega Fedayn-Roma nakaciti ovu vijest za Maurita? 1.01.
Tacno citam vijest na portalu i kontam sad ce na forumu neko od njih dvojice da okaci ovo. Dobri ste, ne posustajete
kad vidim posjete na stadionima sirom Italije jad i čemer...za male klubove i nije mi cudno ali Milan Juventus Inter Roma posjeta 10-20000 plafon..seria a jedno veliko SHIT..objektivno..
Hans Landa wrote:kad vidim posjete na stadionima sirom Italije jad i čemer...za male klubove i nije mi cudno ali Milan Juventus Inter Roma posjeta 10-20000 plafon..seria a jedno veliko SHIT..objektivno..
Hans Landa wrote:kad vidim posjete na stadionima sirom Italije jad i čemer...za male klubove i nije mi cudno ali Milan Juventus Inter Roma posjeta 10-20000 plafon..seria a jedno veliko SHIT..objektivno..
nisi bio , nisi vidio uzivo pa ti tako i mishljenje
1. u Italiji nema malih klubova (ko se razumije u fudbal to zna i u snu)
2. na utakmice kluba za koji ti navijash (a nalazi se u zemlji u kojoj ti zivis) sigurno dolazi bar duplo manje navijacha nego na utakmicu jedno Chieva
3. po broju navijacha se ne mjeri kvalitet Lige jer bi u tom sluchaju Argentinska liga bila najjaca na svijetu
Odličan "derby d'Italia", po meni bolji meč od utakmice Chelsea-Arsenal (eto toliko o toj nadmoćnoj engleskoj premierligi)
šteta što nije bilo golova, bilo je i više nego izglednih prilika i na jednoj i drugoj strani.
Ohrabruje me konačno što Juve nije primio gol (pa čak iako ga nije ni dao). kako kaže moj drug, navijač intera, njega zabrinjava što inter uze samo 1 bod iz 2 derbija za sad... http://www.youtube.com/watch?v=OXocdnE9QZQ
10) Bundeskopf – A German football fan who is adamant that the Bundesliga is a better league than Serie A, and believes that his championship deserves to take the fourth Champions League spot based on performance in the Europa League. A 'Bundeskopf' will deem completely irrelevant the fact that in the CL in the last five seasons only one German club has progressed past the quarter finals, whereas Italy has provided two winners and at least double the number of teams to reach each knockout round.
1) Premface – An English Premier League fan who knows absolutely nothing about any football outside of Great Britain. A 'premface' will often repeat stereotypes such as “Italy is a corrupt retirement home that plays catenaccio”, Germans are “efficient” and must “never be written off”, Argies are “cheats” and foreigners “are all divers”. To indulge in 'premfacery' would be to label the Three Lions as “favourites” before every World Cup, and then declare your astonishment at how they could be hammered 4-1 by a country from whom “only one player would make the England team”. Most importantly, a 'premface' repeats at least 80 times a day that the EPL is the “best league in the world” and that any player – Pele and Maradona included – is “unproven unless he has played in England”. Famous premfaced quotes include, "I've never heard of Alexandre Pato" (Jamie Redknapp - 2009), "Spain won't win the World Cup, they only have Fernando Tourez" (Talksport caller - 2010), and "It was madness sacking Steve McClaren for Fabio Capello" (journalist Patrick Barclay - 2008).
9) Yugoslavian tactics - A clever method of time-wasting during the game by committing countless petty fouls in order to break up the rhythm of the opposition and run down the clock. Often used by the former Yugoslavia and their successor states when holding onto a 1-0 lead or playing for a draw. Usually results in a dozen yellow cards and 10 minutes of stoppage time.
ne provaljuj se..
koja je ovo crna statistika ,,e moji žabari vecu posjetu imaju drugoligasi iz Engleske Njemacke nego Mafijozo liga A