Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
BHF_Manijak

#1976 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:Merhaba omladino :D
Ja bome jako s mahalskog sijela, nadam se da ćete mi halaliti, okupila se stara raja, pa zaglavismo do sehura :D :D :-) :-)
Rekoh ja moj Sahane,nema nje na terasi,a ti mi ne vjerujes :mrgreen: vidis ti do kad danasnja omladina sijeli :mrgreen:

@Istocnjak,halali brate,ja i Sahan smo veceras kontali neke kombinacije sa tobom,parmaci neki i tako,pa ne zamjeri nam sta :lol: poznaje te i Arzuhal,veli fin co`ek,upitan vazda,porani ovako, i tako.... :mrgreen:
arzuhal

#1977 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

Halal olsun, a ti halala od BHFa išći :D

Ljudi dobri - selam alejkum i grem po abdest i džamija. See u, inša-Allah :)
istocnjak

#1978 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

arzuhal wrote:
istocnjak wrote:Halalite ali evo opet se malo prispavalo :sleep: ... :roll: :-D :D :lol:
E ovo je taj momak kojeg sam spominjo! Vazda se upita sa rajom, fin :D
Alejkumu selam i Allahimanet ... mora se ici na sabah. Halali te ja J'opet malo prisp'o bez izuna. :D
zvjezdica_7

#1979 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:
sahan wrote:
BHF_Manijak wrote:
:lol: jes` jes`,vidis o tome ti nisam kontao,Bogami si u pravu...moRebit stidno celjade pa da iskre svog stida ne prenese preko tastature namah na forum?! :mrgreen: (sto se neko tjesiiii :lol: )
Zvijezdice,javi seeee,javi seee,javi seeee(ori se Seherom u jutarnje sate nedjeljnog dana!) :mrgreen:
Ma i ja sam kontao tako sinoc pa joj maznuh cigare od sale, zamal' ne fasovah degenek :sad:
:lol: moj Sahane,sve im dire,al cigare jok!!hoce celjade da degeneci jel de,ee znam kako ti je,na cigare su "tanke"... :mrgreen:

PS mozete vas dvojica iz lezeceeg polazaja :mrgreen: ,a mi sirotinja bez laptopa i sa ovom geverom od kompjutOra,prinudjeni smo da krivimo ledja i da se ukocimo ko paraplegicari za ovom "hairli" stolicom,malo malo,skripi,cijelu zgradu na ngoe dize :lol: nije nam lahko...
Oplakah :lol: :lol: :-) :-)
istocnjak

#1980 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
Ja bome jako s mahalskog sijela, nadam se da ćete mi halaliti, okupila se stara raja, pa zaglavismo do sehura :D :D :-) :-)
Rekoh ja moj Sahane,nema nje na terasi,a ti mi ne vjerujes :mrgreen: vidis ti do kad danasnja omladina sijeli :mrgreen:

@Istocnjak,halali brate,ja i Sahan smo veceras kontali neke kombinacije sa tobom,parmaci neki i tako,pa ne zamjeri nam sta :lol: poznaje te i Arzuhal,veli fin co`ek,upitan vazda,porani ovako, i tako.... :mrgreen:
Ma samo vi od mene vam je unaprijed halal za sve ... nego kako ide ašik-forumanje-sehuranje? :D
ružmarin-a

#1981 Re: Ramazan, opet ;)

Post by ružmarin-a »

evo da vas i ja poselamim
po prvi put vako rano :D

pa kako možete po svu noć :) ?

ja samo jednim okom gledam, ono drugo stisnuto da ne zaspim :lol:
BHF_Manijak

#1982 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Nista se smijat Zvijezdice,nego do kad se to sijeli?!ee omladino... :lol: :mrgreen:

@Istocnjak,ma eto,asiklija si odjednom ti sad postao..kad ujutro prelistas stranice,uuvjerti ces se,sad si u raji,sad si jedan od nas :lol: :lol:

@Ruzmarina,we selam!! :thumbup:
zvjezdica_7

#1983 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:Nista se smijat Zvijezdice,nego do kad se to sijeli?!ee omladino... :lol: :mrgreen:

@Istocnjak,ma eto,asiklija si odjednom ti sad postao..kad ujutro prelistas stranice,uuvjerti ces se,sad si u raji,sad si jedan od nas :lol: :lol:

@Ruzmarina,we selam!! :thumbup:
Eeeeh, u mahali ti je to tako, kad se zaglavi, onda se baš zaglavi :lol: :-) :P

Ružmarina i Hadžinice :kiss:
istocnjak

#1984 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Kasnis ... brat BHF nam se parmaka ... naodvaljiv'o trazec' te ... dok si ti dosla. :D
addem

#1985 Re: Ramazan, opet ;)

Post by addem »

Sehursko drustvo je opet raspolozeno. :-D :-D :-D
Svaka cast 8-)
BHF_Manijak

#1986 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

hadzinica wrote:
ružmarin-a wrote:evo da vas i ja poselamim
po prvi put vako rano :D

pa kako možete po svu noć :) ?

ja samo jednim okom gledam, ono drugo stisnuto da ne zaspim :lol:
ziku "ove" :D ..ti od istocnjaka vird uzela? :D ...
:lol: :lol: Hadzinice legendo!! koji je to tarikat kod njih dvoje?! spavanlibendije?! :mrgreen:

@Istocnjak,brate,kako tebi bi na tvom asikovanju?!jel bilo kakvog ganjanja,il se meni i Sahanu ucini?! :mrgreen: 8-)
zvjezdica_7

#1987 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

istocnjak wrote:
Kasnis ... brat BHF nam se parmaka ... naodvaljiv'o trazec' te ... dok si ti dosla. :D
Ma kakvi, ha me nije našao, prešao kod kone :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)
ružmarin-a

#1988 Re: Ramazan, opet ;)

Post by ružmarin-a »

ljubim ij VaS seke hunderdz of kisses :kiss:

a braći lijep selam :)

i lijep nam i hairli i ovaj 17. dan lijepog Ramazana inšaAllah, da ga u rahatluku, miru, dovama ibadetima provedemo!
istocnjak

#1989 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Nista se smijat Zvijezdice,nego do kad se to sijeli?!ee omladino... :lol: :mrgreen:

Ma jok ba ... ja sam ti ono vise zaduzen za ašik-marketing. Kad te ja nekoj amidjincnoj iz-promovisem ... ima da te traze svuda po mahali ... :D
BHF_Manijak

#1990 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Zvjezdice bona,kakve crne kone,nemoj dusu grijesit.... :mrgreen: :skoljka: ja po Vratniku mahalo,kad nigdje nikog i ja nazad niz sokake... :mrgreen:

@Istocnjak,ne znam ja nista..skontali smo te ja i Sahan bolan,samo tišu 8-)
addem

#1991 Re: Ramazan, opet ;)

Post by addem »

ružmarin-a wrote:ljubim ij VaS seke hunderdz of kisses :kiss:

a braći lijep selam :)

i lijep nam i hairli i ovaj 17. dan lijepog Ramazana inšaAllah, da ga u rahatluku, miru, dovama ibadetima provedemo!
Hvala lijepa i tebi i svima ostalima isto zelim. Za 10 dana insAllah je Noc svih noci.
istocnjak

#1992 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:
istocnjak wrote:
Ma kakvi, ha me nije našao, prešao kod kone :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)
... Ili je naletio na neku vratnicanku koja mu je slozila onu pravu Vratnicku pricu tipa vako, nako, ovo, ono ... pa nije znao ni gdje se nalazi. Ni gdje je pos'o a ni gdje je dos'o :-) :lol: :-) :lol: :-) :lol:
zvjezdica_7

#1993 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote:Zvjezdice bona,kakve crne kone,nemoj dusu grijesit.... :mrgreen: :skoljka: ja po Vratniku mahalo,kad nigdje nikog i ja nazad niz sokake... :mrgreen:

Jesu jesu, u mahali se sve zna, i kojim si sokacima i pod koji pendžer skrenuo :lol: :lol: :-) :P
istocnjak

#1994 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:Zvjezdice bona,kakve crne kone,nemoj dusu grijesit.... :mrgreen: :skoljka: ja po Vratniku mahalo,kad nigdje nikog i ja nazad niz sokake... :mrgreen:

Ma samo vi ... ne idem ti ja na Vratnik vise ... ograjs'o sam ti gore davno ... zar se ne vidi po pisanju? :D
BHF_Manijak

#1995 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:

Jesu jesu, u mahali se sve zna, i kojim si sokacima i pod koji pendžer skrenuo :lol: :lol: :-) :P
Mah bona,ne seiraj se,to samo svratio da priupitam hanume kako dalje...nisam znao da se snadjem po vratnickim sokacima,pa je upitah kako dalje do Carsije :mrgreen: :P
istocnjak

#1996 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

hadzinica wrote:Image
Hoj'te 'vamo sehurdjije moje ... :-) :lol:
Last edited by istocnjak on 06/09/2009 05:00, edited 1 time in total.
zvjezdica_7

#1997 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

BHF_Manijak wrote: Mah bona,ne seiraj se,to samo svratio da priupitam hanume kako dalje...nisam znao da se snadjem po vratnickim sokacima,pa je upitah kako dalje do Carsije :mrgreen: :P
Dugo ti je bome ta hanuma objašnjavala put :lol: :-) :P
istocnjak

#1998 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:

Mojne me ba pred rajom ... samo tisu ... :lol:
istocnjak

#1999 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

zvjezdica_7 wrote:
BHF_Manijak wrote: Mah bona,ne seiraj se,to samo svratio da priupitam hanume kako dalje...nisam znao da se snadjem po vratnickim sokacima,pa je upitah kako dalje do Carsije :mrgreen: :P
Dugo ti je bome ta hanuma objašnjavala put :lol: :-) :P
Kazem ti ja kad ga vratnicanke uhvate i sloze mu onu svoju pricu ... nece znati ni jel' pos'o niti jel' dos'o ... :D
Selam halalite svi a narocito brat BHF odoh na sabah ... :D
BHF_Manijak

#2000 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Ee sve mi zao otic Allahami,tako je fino muhabetit sa ovim divnim insanima...selamim vas sviju redom,maksuzije za "ranoranioca" Istocnjaka :mrgreen:

@Zvjezdica,ma slabo se snalazim po vratnickim sokacima,pa dok mi je objasnila, povuci tamo povuci vamo,drz` ne daj,dok skontah put....nista se ne brini,pod kontrolom sam :mrgreen:

@Istocnjak,necu te pred rajom,ali znaj,samo te gledamo i posmatramo, Sahan i ja... 8-)
Locked