Bosanska piramida Sunca vol.4

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

Sogan wrote:
Thyl wrote:
Svemirski_Jebach wrote:znas na sta mene ovaj semke i taj DoktUr podsjecaju...zamislim njih dvojicu u visokom sa nekom masinom koja ko fol mjeri neka energetska polja, a oko njih domoroci slijepo upijaju svaki njihov pokret i religiozno im se dive...
ok, ljudi, jel se ovo vi salite ili ste fakat propustili revolucionarni ujchetov izum za otkrivanje nemetala i piramida??

http://www.aquamundilife.com/galerija.html

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ziku one dvojice havera sto su se u strahopostovanju sageli da ih ne strefi zraka :-)
medjutim Semke sve to posmatra sa dostojnom smirenoscu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

Svemirski_Jebach wrote:
Princess Fiona wrote:
KotromanichII wrote:evo novih dokaza da su brda visocica i pljesevica vjestacke strukture :-D

EKSKLUZIVNO: VIDEO SNIMCI ELEKTROMAGNETNIH POLJA IZNAD BOSANSKIH PIRAMIDA
- 01.05.2007
Još jedan nedvosmislen dokaz o postojanju kolosalnih piramidalnih objekata u Visočkoj dolini došao je od britanskog naučnika dr. Harry Oldfielda. Kao gost Fondacije, dr. Oldfield sa saradnicima je boravio u posjeti bosanskim piramidama 29.-30.04.2007. Izvršio je snimanja piramida Sunca, Mjeseca, Ljubavi i tumulusa u Gornjoj Vratnici najmodernijom opremom za utvrđivanja energetskih polja unutar i iznad piramida.

Po prvi puta u svijetu, jedan piramidalni kompleks je snimljen ovom vrstom tehnologije!
ne sumnjam :D
KotromanichII wrote:
Inače, dr. Oldfield je po edukaciji biolog, počasni doktor nauka, gostujući profesor na Medicinskom fakutetu Univerziteta u Granadi i član Kraljevskog društva za mikroskopska istraživanja u Oxfordu.
Harry Oldfield, DHom(Med), qualified as a homeopathic physician in 1982 and received an Honorary Doctorate (Citation of Honour) from the World Peace Centre in Pune, India, in 2000. (sa "doktorovog" website-a http://www.electrocrystal.com )

misterija (citaj histerija) se nastavlja... :roll:
nije bona doktor...doktUr :D :D

znas na sta mene ovaj semke i taj DoktUr podsjecaju...zamislim njih dvojicu u visokom sa nekom masinom koja ko fol mjeri neka energetska polja, a oko njih domoroci slijepo upijaju svaki njihov pokret i religiozno im se dive...

isto ko u filmovima indiane jonesa, oni dodju nekim plemenima i ovi ne znaju sta je puska...pa ono slijepo i religiozno ih posmatraju. :D
sve mi se cini da ce ih ti domoroci i potjerat na kraju...
:D :D :D
Shoshana

Post by Shoshana »

Princess Fiona wrote:
Da znas da bi se ovo vrlo lako moglo i dogoditi... Treba puno da nekima dodje iz goozice u glavu, al' kad skontaju da ih je neko zajebavao i pravio bekanima...svasta bi moglo biti...

Ja, brate, ne mogu vise ove baljezgarije ni da citam... Ovo vise nije ni smijesno, ni zalosno, ni naucno-fantasticno, ovo vise nije ni je*anje naroda u zdrav mozak (a o zdravlju doticnog organa kod nekih bi se tek dalo diskutovati), ovo je preslo sve granice razuma i ne vjerujem da u psihijatrijskoj terminologiji postoji rijec kojom bi se Semirove mentalne egzibicije mogle opisati...
Fair Life

Post by Fair Life »

Shoshana wrote:...
Ovo vise nije ni smijesno, ni zalosno, ni naucno-fantasticno, ovo vise nije ni je*anje naroda u zdrav mozak (a o zdravlju doticnog organa kod nekih bi se
tek dalo diskutovati), ovo je preslo sve granice razuma i ne vjerujem da u
psihijatrijskoj terminologiji postoji rijec kojom bi se Semirove mentalne
egzibicije mogle opisati...
Mozda ne postoji u psihijatrijskoj terminologiji, ali u "poslovnoj" bi se naslo...

Uz blagoslov federalnih vlasti, uz podrsku kvazi strucnjaka (ublehasa)...
Semir je oformio agenciju koja uspjesno organizuje turizam na mozak
sludjenog naroda.

Nego, sve mi se cini da on nama nije sam dosao... nego je njega neko
nama 'gurno'...

Nekome je bilo potrebno dokazati da je barem ovaj dio BiH koji se klanja
piramidi... jednak onoj glupoj Bosni iz viceva o Hasi i Husi, Muji i Sulji... i sl.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Shoshana wrote:
Princess Fiona wrote:
Da znas da bi se ovo vrlo lako moglo i dogoditi... Treba puno da nekima dodje iz goozice u glavu, al' kad skontaju da ih je neko zajebavao i pravio bekanima...svasta bi moglo biti...

Ja, brate, ne mogu vise ove baljezgarije ni da citam... Ovo vise nije ni smijesno, ni zalosno, ni naucno-fantasticno, ovo vise nije ni je*anje naroda u zdrav mozak (a o zdravlju doticnog organa kod nekih bi se tek dalo diskutovati), ovo je preslo sve granice razuma i ne vjerujem da u psihijatrijskoj terminologiji postoji rijec kojom bi se Semirove mentalne egzibicije mogle opisati...

treba pod hitno film snimiti o ovome.jebo ti monty python :lol: :lol: :lol: :lol:
Sogan

Post by Sogan »

zajebanciju na stranu, kako su se stvari oko piramida pocele odvijati cini mi se da cu ponovo sresti mog prijatelja ET-a
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

taxi_driver wrote:
Shoshana wrote:
Princess Fiona wrote:

treba pod hitno film snimiti o ovome.jebo ti monty python :lol: :lol: :lol: :lol:
predlazem ime filma "Life of Semir"

uvodna napomena:
He's not the Messiah. He's a very naughty boy!

:lol: :lol: :lol:
Sogan

Post by Sogan »

Princess Fiona wrote:
taxi_driver wrote:
Shoshana wrote: Da znas da bi se ovo vrlo lako moglo i dogoditi... Treba puno da nekima dodje iz goozice u glavu, al' kad skontaju da ih je neko zajebavao i pravio bekanima...svasta bi moglo biti...

predlazem ime filma "Life of Semir"

uvodna napomena:
He's not the Messiah. He's a very naughty boy!

moguci epilog filma: piramide su nastale radi silnog kamenovanja kojem su visocanke, preodjevene u muskarce, bile sklone prije nekih dvadesetak hiljada/tisuca godina.

Ove sezone mozemo ocekivati jos iskopanih kostura :D
sljunko

#1984 seljaci i nauka dva pojma

Post by sljunko »

shoshana, fairlife, taxidriver, sogan, princes fiona
tema

seljaci i nauka

primjer:

Insitute of Geology and Geography

http://www.geo.lt/Earths_fields.pdf

evo vam pa malo studirajte prije nego se jos vise obrukate!

Thyl

#1985 Re: seljaci i nauka dva pojma

Post by Thyl »

sljunko wrote:evo vam pa malo studirajte prije nego se jos vise obrukate!
Jes, vala, nikako ne bi valjalo da se obrukamo. Evo upravo citam o ovoj naucnici sto je dosla s dr. Harry Pott.. Oldfieldom. Gospodja Karin Tag cak ima i svoj institut: http://www.seraphim-institut.de/, a uz to je medij i Cuvarica Kristalne Lobanje s kojom obilazi vazne duhovne tacke planete ukljucujuci Ajfelov toranj i Euro-Diznilend... I sad Visoko, ofkors.

Princess Fiona, smijem li i ja predlozit kraj filma: kao u pajtonovskom Holy Grail? :D
sljunko

Post by sljunko »

prije nego nastavite pricat bez veze evo Vam ovo:

http://www.geo.lt/index.htm

:lol: :? :zzzz:
Sogan

#1987 Re: seljaci i nauka dva pojma

Post by Sogan »

sljunko wrote:
shoshana, fairlife, taxidriver, sogan, princes fiona
tema

seljaci i nauka

primjer:

Insitute of Geology and Geography

http://www.geo.lt/Earths_fields.pdf

evo vam pa malo studirajte prije nego se jos vise obrukate!

@sljunko, nadam se da neces zamjeriti na mojoj selektivnosti, ne radi se o nezainteresovanosti nego nedostatku vremena, tako da cu se u iscitavanju predlozenog djela nepobitne naucne validnosti ograniciti iskljucivo na dva eseja, potaknut kako njihovom tematskom relevantnosti tako i fascinantnom akademskom referencom:
"INFLUENCE OF COSMIC OBJECTS ON EARTH"
Alfred Vite International Academy of Astrology
by Laimonis Ulmanis
Latvia
a kad to svarim, onda cu da se bacim na:
"ON THE INFLUENCE OF GEOABNORMAL ZONES ON TRAFFIC ACCIDENS"
National University of Kasahkstan - Al-Farabi
by Viktor Iniushin & Gulmira Mamirova
Republic of Kazahkstan

Sogan & Semke - Cultural Learnings of World Wide Mysteries for Make Benefit Glorious Nation of Bosnia and Hercegovinija

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

jao thyl ne vidjeh tu fotku ranije...a fakat, jesam ih odma' prikazao kao u onim starijim losim avanturistickim filmovima...samo sto smo domoroci sada mi, odnosno cupo i ta fela :D :D :D :D

fakat, ona dvojica se sageli i religiozno gledaju semketa i prate svaki njegov pokret... :lol: :lol: :lol: :lol:

fakat, ove je jedna od najvecih zavala kojoj sam svjedocio...a umro bi a ne bi znao da se to ovako moze izvesti :lol: :lol: :lol: :lol:
Thyl

Post by Thyl »

Jebach, pa zato si me i zbunio u mah, kontam garant covjek opisuje ovu sliku. :D
Zao mi je sto nam nema Chupe, izgleda da se nesto naljutio. :roll:
SIGP2101

Post by SIGP2101 »

Thyl wrote:Zao mi je sto nam nema Chupe, izgleda da se nesto naljutio. :roll:
Pa cupo je onaj desni na slici sto cuci i gleda sa strahopostovanjem onu antenu od stojadina.
Thyl

Post by Thyl »

SIGP2101 wrote:
Thyl wrote:Zao mi je sto nam nema Chupe, izgleda da se nesto naljutio. :roll:
Pa cupo je onaj desni na slici sto cuci i gleda sa strahopostovanjem onu antenu od stojadina.
uuuuh, ovo bi zestoko! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

Sogan wrote: Ove sezone mozemo ocekivati jos iskopanih kostura :D
naravno, evo nove vijesti:

Fondacija osniva i drugi arheološki park: Bosanske kamene kugle. Jedinstveni fenomen u evropskim razmjerama, pravilne kamene sfere visoke čvrstoće iz prahistorijskog perioda na više od petnaest lokacija, postaju predmet pomnog izučavanja. Potencijalni arheološki parkovi u autorstvu Fondacije su na vidiku: Kameni hramovi/tumulusi u Bandolu kod Travnika, Pra-ilirske i Ilirske gradine Bosne i Hercegovine i drugi.

valja ti nove literature nabavit' :-)

thyl wrote: Princess Fiona, smijem li i ja predlozit kraj filma: kao u pajtonovskom Holy Grail? :D
prihvaceno :D :D :D

@sljunko

Zasad cu se pozabavit temom sa domacih prostora:
Uticaj tornada u slucaju osvajackog pohoda na piramide i zastita piramida tehnologijom termoregulacijiskih grijalica.

nabaci kakve linkove da se ne brukam...

sljunko

Post by sljunko »

ma nema problema!

evo vam i ovo pametnjakovici:

SUBTLE ENERGIES

malo naucite kako su ljudi u proslosti gradili svete hramove:

http://invisibletemple.com/subtlenergies.html

pa izvolite, samo nastavite sa ismijavanjem onog sto ne razumijete!

ti bokca :D teski materijalisti

ako neke pojave ne mozete shvatiti ne znaci da ne postoje. :?
Last edited by sljunko on 02/05/2007 16:37, edited 1 time in total.
kekec

Post by kekec »

Thyl wrote:Jebach, pa zato si me i zbunio u mah, kontam garant covjek opisuje ovu sliku. :D
Zao mi je sto nam nema Chupe, izgleda da se nesto naljutio. :roll:
"Chupo" na godisnjem,
zamjenjuje ga "sljunko". :)
Unutar piramida se generira (elektromagnetna) energija i ispušta u prostor direktno iznad piramida. Pri tome, postoji energetska komunikacija među svim piramidama.
A meso i sudzuk, suseni u zoni ispustanja elektromagnetne energije dobijaju poseban, jedinstven ukus, ... :D
pitt

Post by pitt »

Ne dirajte mi chupu ahbaba :D:D:D
Vididte da je i on digao ruke od ove ublehe :D:D
Sogan

Post by Sogan »

sljunko wrote:ma nema problema!

evo vam i ovo pametnjakovici:

SUBTLE ENERGIES

malo naucite kako su ljudi u proslosti gradili svete hramove:

http://invisibletemple.com/subtlenergies.html

pa izvolite, samo nastavite sa ismijavanjem onog sto ne razumijete!

ti bokca :D teski materijalisti

ako neke pojave ne mozete shvatiti ne znaci da ne postoje. :?
Nemoj sljunko Alaha ti, zadevero si me dovoljno ovim naucnicima iz Litvanije i Kazahkstana i njihovim otkrivanjem uzrocno-posljedicnih veza geoabnormalnih zona sa saobracajnim nezgodama u sjeni kosmickih objekata, sad mi jos serviras nesto sto ne mogu razumjeti, pa sta smo ti mi skrivili :? :shock: :?
sljunko

Post by sljunko »

Princess Fiona wrote:
Sogan wrote: nabaci kakve linkove da se ne brukam...

nema goreg gluhog od onoga koji neće slušati, ni goreg slijepog od onoga koji neće gledati. :P
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

sljunko wrote: ako neke pojave ne mozete shvatiti ne znaci da ne postoje. :?
ili kako Semke kaze "Ako dovoljno ljudi nešto želi, onda se to može i mora ostvariti".
:? :D
pitt

Post by pitt »

Princess Fiona wrote:
sljunko wrote: ako neke pojave ne mozete shvatiti ne znaci da ne postoje. :?
ili kako Semke kaze "Ako dovoljno ljudi nešto želi, onda se to može i mora ostvariti".
:? :D
a jel to nije tako? :D:D
sljunko

Post by sljunko »

dobro provokacija ispala!

bacio kamencic u mocvaru, a uzrokovao pravi tsunami... :kravata:

kako ste se svi naglo probudili...hehehe :-) :-D

PEACE
Post Reply