Ja sam juče ujutro uradila kompletnu krvnu sliku i dimere, nalaz optimalan. Onda malo kasnije nisam uspjela završiti šetnju. Moj "rođeni" momak, koji radi u zdravstvu, me je pitao je li moguće da sam samo utripala. Jer na super nalaze ne ide to da ti je problam hodati 20 minuta po ravnom. Malo je teško objašnjavati, a i ne naljutiti se.
Definitivno treba slušati svoje tijelo i osloniti se na to i ako se imalo u mogućnosti, gurati u traženju odgovora, makar i privatno.
Amidži i djadži želim brz i potpun oporavak, bez posljedica.
Ako ti je za utjehu, kod mene u familiji su stariji bolje prošli od nas "relativne" mlađarije.
ovo_malo_duse wrote: ↑24/11/2020 12:41 Bjezz BanjaLuka baci me u sevdah sa ovim 60 min videom. Al ima stvari koje dok ovako ne cujes fakat kontas da ti je u glavi. Cak pojedinici iz familije i okoline pocinju prigovarat da umisljas.
Ja se nesmijem pohvaliti evo od kako sam poceo pit ove kapsule ASTHA-15 za pluca ujutro i navece po 2 i ovo na bazi Arganina za "funcionalnu nemoc" ( Slobodni prevod) 2 ampule svako jutro , osjecam se puno bolje . Nema vise suhog kaslja od nedelje, nema probadanja, nema hronicnog umora. Mada kolapsiram kad dodjem sa posla . Jos ponekad naidje ona "smrzla" al malo i u manjem intenzitetu.
Razmisljao sam i hocu da se zahvalim svima koji doprinose ovdje i djele iskustva ... Citajuci razna iskustva covjek pocinje da razumjeva bolest.
Slucaj sa mojom familiom. Amidza je koma jos uvjek, pusten je kuci ali izgledi da ce se izvuci su 50-50, j. Reakcija bila zovi hitnu kad je bio kolaps
Ali sa dajdzom iako je slican kolegi "naslovnici" + hronicni reumatski artritis i reakcija i mene i ostatka familije je bila nakon prvog simptoma, odmah bolnica, ako nema familiarni ima privatno doktor odmah nalazi vitamini i lijekovi i evo 8 -9 dan vec dobar, proce kao i mi ostali koji smo utekli rahmetologu.
Da nismo reagovali, vjerovatno bi bilo ma hajde on je vec duze bolesnik, lezi par dana proci ce i pitanje je kako bi prosao.
Znaci brza reakcija ima itekako uticaja..