dezurni_ucenik wrote:Maystor wrote:Idemo sad ovu energiju malo kanalisati, pa gospodina Komšića za predsjednika izabrati!![]()
Oktobarski pencilin
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#1976 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
- pirmin
#1977 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Mislim da je red da se zna ko je Koviljku nazvao Koviljkom u ovim povjesnim momentima. 
- cyprus
#1978 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bravo za Francuze
Nema potrebe da se citiram
zna se da sam ih predvidio kao prvake svijeta... Tačno je da će im mnogi spočitati igru, ali ja nekako preferiram ekipe koje ne preferiraju posjed
Tako da mi nisu nimalo mrski...
Hrvati, jebiga, napravili strašnu stvar, i svaka im čast... Naslov je ipak bio prevelik zalogaj... Samo eto, predsjednica ukrade show Luki, Daliću i ostalima
Hrvati, jebiga, napravili strašnu stvar, i svaka im čast... Naslov je ipak bio prevelik zalogaj... Samo eto, predsjednica ukrade show Luki, Daliću i ostalima
- Vitezanin
#1979 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ajmo sad svi sutra na pos'o radit' za 700 KM, kao i dosad, u primarnim i sekundarnim domovinama, dosta derneka. Ostali sretan povratak u Njemačku, Irsku, Austriju, Švedsku.
Dosadni ste svi.
Dosadni ste svi.
-
suncana_strana
#1980 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
Da auta dodju iz Kiseljaka, Busovace, Viteza, Novog Travnika, Fojnice, i naseg Bugojna da se proveselite sa nama.
Mi smo viceprvaci svijeta!
Ali posto znamo da ne volite uspjehe nase reprezentacije, tesko da ce se to dogoditi.
Da auta dodju iz Kiseljaka, Busovace, Viteza, Novog Travnika, Fojnice, i naseg Bugojna da se proveselite sa nama.
Ali posto znamo da ne volite uspjehe nase reprezentacije, tesko da ce se to dogoditi.
-
dezurni_ucenik
#1981 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
mO k3 wrote:dezurni_ucenik wrote:Maystor wrote:Idemo sad ovu energiju malo kanalisati, pa gospodina Komšića za predsjednika izabrati!![]()
Oktobarski pencilininasallah
samo po prstima sto bi komso nas birvaktile govorio.
- Connaisseur Karlin
#1982 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ama ti ne volis BiH , to je poantasuncana_strana wrote: Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.
HR nije tvoj zemljopisni zavicaj- domovina , ali jeste BiH
kao dio identiteta ti imas i BiH i HR idenitet
- Maystor
#1983 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ama pustite Sunčanu, nije njenima bilo lahko u Bugojnu. Gospodin Mlaćo je stvarno bio nezgodan lik.
-
megaman4
#1984 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Koji klinac pises ovdje?suncana_strana wrote:Moja domovina je Hrvatska.dezurni_ucenik wrote:Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.
Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.
Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima.![]()
![]()
Mi smo kroz povijest uvijek na ovim prostorima bili Hrvati, jer su nasi kraljevi zivjeli ovdje. Drzava BIH ne zeli da mi budemo vise ovdje jer ponosno cuvamo ono sto je nase.
Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.
Eto ti hrvatske pa tamo pametuj o domoljublju...
Dosadni ste s tim.
- mO k3
#1986 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
zauvijek drugisuncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
- muha_sa
#1987 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
- Tvrtko II Kotromanić
#1988 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
mozete i vi vala dati ljudima (barem onima sto su jos uvijek tu) iz Benkovca, Gospica i sl da dodju u Zg i provesele se po ulicama jer su to zasluzili zbog Novaka danassuncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
- Riddle
#1989 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Stolica. Uze. Nadji to i prikladno iskoristi.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.
Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.
Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima.![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#1990 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:
Moja domovina je Hrvatska.
Mi smo kroz povijest uvijek na ovim prostorima bili Hrvati, jer su nasi kraljevi zivjeli ovdje. Drzava BIH ne zeli da mi budemo vise ovdje jer ponosno cuvamo ono sto je nase.
Sefice morel ova
-
dezurni_ucenik
#1991 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Maystor wrote:Ama pustite Sunčanu, nije njenima bilo lahko u Bugojnu. Gospodin Mlaćo je stvarno bio nezgodan lik.
Ma suti, mozda joj je Dzevdo matematiku predavao u srednjoj.
- It_is_a_Leclerc
#1992 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hranite doslovno najjadnijeg trolla ikad.
Halo policija?
Halo policija?
- choxnox
#1993 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Sto mi se cini da na svaki suncanin post redovno odgovaras, sa kontromConnaisseur Karlin wrote:ama ti ne volis BiH , to je poantasuncana_strana wrote: Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.![]()
stidis se svoje domovine BiH
HR nije tvoj zemljopisni zavicaj- domovina , ali jeste BiH![]()
kao dio identiteta ti imas i BiH i HR idenitet
- Fudo Bosna
#1994 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
Zasto bi se u jednoj suverenoj drzavi, u njenom glavnom gradu, slavilo zbog sportskih uspjeha druge drzave...
Da imate minimum kulture i domoljublja, ne bi u Z. Mostaru, Grudama ili Sirokom, navijali za susjede pjevajuci; "..... te Bosno", ne bi bili i bez ijedne domicilne drzavne zastave, a samo sa zastavama susjedne drzave ili sa zastavama tzv HZHB, nelegalne tvorevine , ciji su protagonisti osudjeni za UZP !
Last edited by Fudo Bosna on 15/07/2018 22:09, edited 1 time in total.
- bosan
#1995 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hvala dragom Allahu pa ti dobi hrvatsku putovnicu , pa sprasi u Dojclandsuncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
-
suncana_strana
#1996 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ti patoloski mrzis Hrvate i sve sto ima veze sa Hrvatskom. Iz svakog tvog posta isijava ksenofobicna mrznja prema bilo cemu sto ima prefiks hrvatsko.It_is_a_Leclerc wrote:Hranite doslovno najjadnijeg trolla ikad.
Halo policija?
Ne zelim uopce ulaziti u raspravu sa tom , vec cu kao najveci domoljub samo napisati:
"Neka pati koga smeta!"
-
L u c i f e r
#1997 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jebo slavlje kad se mores svadjat na forumu.
Bolesno...
Bolesno...
Last edited by L u c i f e r on 15/07/2018 22:25, edited 1 time in total.
- manijak1
#1998 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Stvarno ne znam što ste navalili na ovu sunčanu stranu 
Taman htjedoh pitat đe je Kalašnjikov
Haj Leklerk
slavi jebo ga ti
mojne domoljubnih patnji
i neka modija ......nek se odmaraju

Taman htjedoh pitat đe je Kalašnjikov
Haj Leklerk
- It_is_a_Leclerc
#1999 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nema smisla da se proslava veličanstvenog uspjeha Francuske pretvori u raspravu sa jeftinim trećerazrednim trollom koji tu liječi tugu zbog debakla u finalu.
Halo policija?
Halo policija?
-
omar little
#2000 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jel se to, majke vam, ovaj leklerk pojavio da sere po hrvstskoj kao da nista nije bilo i kao da je igrat finale svjezdkog prvenstva pickin dim???