Finale: Francuska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko osvaja?

Poll ended at 16/07/2018 00:27

Francuska
131
53%
Hrvatska
114
47%

Total votes: 245

mO k3

#1976 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mO k3 »

dezurni_ucenik wrote:
Maystor wrote:Idemo sad ovu energiju malo kanalisati, pa gospodina Komšića za predsjednika izabrati!
:thumbup:
Oktobarski pencilin
:thumbup: inasallah
pirmin

#1977 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by pirmin »

Mislim da je red da se zna ko je Koviljku nazvao Koviljkom u ovim povjesnim momentima. 8)
cyprus

#1978 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by cyprus »

Bravo za Francuze :thumbup: Nema potrebe da se citiram :-D zna se da sam ih predvidio kao prvake svijeta... Tačno je da će im mnogi spočitati igru, ali ja nekako preferiram ekipe koje ne preferiraju posjed :) Tako da mi nisu nimalo mrski...

Hrvati, jebiga, napravili strašnu stvar, i svaka im čast... Naslov je ipak bio prevelik zalogaj... Samo eto, predsjednica ukrade show Luki, Daliću i ostalima :oops:
Vitezanin

#1979 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Vitezanin »

Ajmo sad svi sutra na pos'o radit' za 700 KM, kao i dosad, u primarnim i sekundarnim domovinama, dosta derneka. Ostali sretan povratak u Njemačku, Irsku, Austriju, Švedsku.

:D :D :D

Dosadni ste svi.
suncana_strana

#1980 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by suncana_strana »

Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
Da auta dodju iz Kiseljaka, Busovace, Viteza, Novog Travnika, Fojnice, i naseg Bugojna da se proveselite sa nama.

Mi smo viceprvaci svijeta!
Ali posto znamo da ne volite uspjehe nase reprezentacije, tesko da ce se to dogoditi.
dezurni_ucenik

#1981 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dezurni_ucenik »

mO k3 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Maystor wrote:Idemo sad ovu energiju malo kanalisati, pa gospodina Komšića za predsjednika izabrati!
:thumbup:
Oktobarski pencilin
:thumbup: inasallah

samo po prstima sto bi komso nas birvaktile govorio. :thumbup:
Connaisseur Karlin

#1982 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Connaisseur Karlin »

suncana_strana wrote: Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.
ama ti ne volis BiH , to je poanta :D :lol: stidis se svoje domovine BiH

HR nije tvoj zemljopisni zavicaj- domovina , ali jeste BiH :D

kao dio identiteta ti imas i BiH i HR idenitet :D
Maystor

#1983 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Maystor »

Ama pustite Sunčanu, nije njenima bilo lahko u Bugojnu. Gospodin Mlaćo je stvarno bio nezgodan lik.
megaman4

#1984 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by megaman4 »

suncana_strana wrote:
dezurni_ucenik wrote:
suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.

Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.

Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.

Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima. :srce: :srce: :srce:
Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.
Moja domovina je Hrvatska.

Mi smo kroz povijest uvijek na ovim prostorima bili Hrvati, jer su nasi kraljevi zivjeli ovdje. Drzava BIH ne zeli da mi budemo vise ovdje jer ponosno cuvamo ono sto je nase.
Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.
Koji klinac pises ovdje? :-) :roll:

Eto ti hrvatske pa tamo pametuj o domoljublju...

Dosadni ste s tim.
ellaxaz

#1985 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by ellaxaz »

:lol:
mO k3

#1986 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by mO k3 »

suncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.
Da auta dodju iz Kiseljaka, Busovace, Viteza, Novog Travnika, Fojnice, i naseg Bugojna da se proveselite sa nama.

Ali posto znamo da ne volite uspjehe nase reprezentacije, tesko da ce se to dogoditi.
zauvijek drugi :mrgreen:
muha_sa

#1987 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by muha_sa »

suncana_strana wrote:Da ste kao glavni grad multikulturalni kao sto se predstavljate, i da zelite graditi suzivot dozvolili bi da nasi ljudi iz Sredisnje Bosne dodju i provesele se po ulicama Sarajeva jer smo to zasluzili.

:thumbup: :thumbup:
Tvrtko II Kotromanić

#1988 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Tvrtko II Kotromanić »

mozete i vi vala dati ljudima (barem onima sto su jos uvijek tu) iz Benkovca, Gospica i sl da dodju u Zg i provesele se po ulicama jer su to zasluzili zbog Novaka danas :)
Riddle

#1989 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Riddle »

suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.

Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.

Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.

Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima. :srce: :srce: :srce:
Stolica. Uze. Nadji to i prikladno iskoristi.
dezurni_ucenik

#1990 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dezurni_ucenik »

suncana_strana wrote:
Moja domovina je Hrvatska.

Mi smo kroz povijest uvijek na ovim prostorima bili Hrvati, jer su nasi kraljevi zivjeli ovdje. Drzava BIH ne zeli da mi budemo vise ovdje jer ponosno cuvamo ono sto je nase.

Sefice morel ova

dezurni_ucenik

#1991 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by dezurni_ucenik »

Maystor wrote:Ama pustite Sunčanu, nije njenima bilo lahko u Bugojnu. Gospodin Mlaćo je stvarno bio nezgodan lik.

Ma suti, mozda joj je Dzevdo matematiku predavao u srednjoj.
It_is_a_Leclerc

#1992 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by It_is_a_Leclerc »

Hranite doslovno najjadnijeg trolla ikad.

Halo policija?
choxnox

#1993 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by choxnox »

Connaisseur Karlin wrote:
suncana_strana wrote: Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.
ama ti ne volis BiH , to je poanta :D :lol: stidis se svoje domovine BiH

HR nije tvoj zemljopisni zavicaj- domovina , ali jeste BiH :D

kao dio identiteta ti imas i BiH i HR idenitet :D
Sto mi se cini da na svaki suncanin post redovno odgovaras, sa kontrom :-) Da malo moderacija provjeri IP adrese da se ne radi o jednoj osobi sa podvojenim licnostima sklona trolanju :D
Fudo Bosna

#1994 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by Fudo Bosna »

Zasto bi se u jednoj suverenoj drzavi, u njenom glavnom gradu, slavilo zbog sportskih uspjeha druge drzave...

Da imate minimum kulture i domoljublja, ne bi u Z. Mostaru, Grudama ili Sirokom, navijali za susjede pjevajuci; "..... te Bosno", ne bi bili i bez ijedne domicilne drzavne zastave, a samo sa zastavama susjedne drzave ili sa zastavama tzv HZHB, nelegalne tvorevine , ciji su protagonisti osudjeni za UZP !
Last edited by Fudo Bosna on 15/07/2018 22:09, edited 1 time in total.
bosan

#1995 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by bosan »

Hvala dragom Allahu pa ti dobi hrvatsku putovnicu , pa sprasi u Dojcland :D :D
suncana_strana

#1996 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by suncana_strana »

It_is_a_Leclerc wrote:Hranite doslovno najjadnijeg trolla ikad.

Halo policija?
Ti patoloski mrzis Hrvate i sve sto ima veze sa Hrvatskom. Iz svakog tvog posta isijava ksenofobicna mrznja prema bilo cemu sto ima prefiks hrvatsko.

Ne zelim uopce ulaziti u raspravu sa tom , vec cu kao najveci domoljub samo napisati:

"Neka pati koga smeta!"
L u c i f e r

#1997 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by L u c i f e r »

Jebo slavlje kad se mores svadjat na forumu.
Bolesno... :roll:
Last edited by L u c i f e r on 15/07/2018 22:25, edited 1 time in total.
manijak1

#1998 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by manijak1 »

Stvarno ne znam što ste navalili na ovu sunčanu stranu :oops:
Taman htjedoh pitat đe je Kalašnjikov :D
Haj Leklerk :D slavi jebo ga ti :D mojne domoljubnih patnji :D i neka modija ......nek se odmaraju :D :D
It_is_a_Leclerc

#1999 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by It_is_a_Leclerc »

Nema smisla da se proslava veličanstvenog uspjeha Francuske pretvori u raspravu sa jeftinim trećerazrednim trollom koji tu liječi tugu zbog debakla u finalu.

Halo policija?
omar little

#2000 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Post by omar little »

jel se to, majke vam, ovaj leklerk pojavio da sere po hrvstskoj kao da nista nije bilo i kao da je igrat finale svjezdkog prvenstva pickin dim???
Locked