fudo, brazil bi u tom slučaju ispao.Fudo387 wrote:Brazilcima odgovara da izgube nekom frljokom i prepuste svicarcima prvo mjesto.
ccc...pesticidi, pesticidi.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
fudo, brazil bi u tom slučaju ispao.Fudo387 wrote:Brazilcima odgovara da izgube nekom frljokom i prepuste svicarcima prvo mjesto.
Ne bi.radostan dan wrote:fudo, brazil bi u tom slučaju ispao.Fudo387 wrote:Brazilcima odgovara da izgube nekom frljokom i prepuste svicarcima prvo mjesto.
ccc...pesticidi, pesticidi.
pa prvo se gleda broj bodova,Fudo387 wrote:Sem ako se prvo ne gleda medjusobni skor a ne gol razlika, haj vise uprati sta vazi kad ta pravila mijenjaju svakih pola sata.
Do mene...palermo wrote:pa prvo se gleda broj bodova,Fudo387 wrote:Sem ako se prvo ne gleda medjusobni skor a ne gol razlika, haj vise uprati sta vazi kad ta pravila mijenjaju svakih pola sata.![]()
Brazil 4 a Srbija 6
Dobro je tetka iz Kolasin,
Da citiram Mamica,
Za tebe sam jos uvijek djo frejzer.
Nije do hamburgera, poranio sam sa badvajzerom.radostan dan wrote:Dobro je tetka iz Kolasin,
Da citiram Mamica,
Za tebe sam jos uvijek djo frejzer.
jesi, slobodno...
no se ti vrni što prije iz merike, vidiš da te hamburgeri debilišu ko i njih.
e čuj brazil izgubi i ima plus dva, a srbija plus jedan.![]()
kako dodje do toga?
Nemoj slucajno da se isparis poslije utakmice, k’o sto imas obicaj. Naostrio sam belegiju.radostan dan wrote:fudara zakon... pobrkali mu se jardi, tač daun i korner.
Sir Walter Pub odlučio je za vrijeme dvoboja Brazila i Srbije uvesti posebnu ponudu. Svaki put kada Neymar padne u pubu će se oglasiti zvono, a svi gosti dobivaju besplatno piće. To u prijevodu znači da će pub biti pun, a ljudi iz njega jedva izlaziti na nogama. U prve dvije utakmice Neymar je pretrpio 14 prekršaja, a pao barem 20 puta, no sigurni smo da može on i bolje ako je za ekipu...
nema, ispade gospoda...još da izlete i englezi, nemamo šta gledat no ovu sirotinju od po 300 eura BDP-a po glavi stanovnika.Fudo387 wrote: Nije do hamburgera, poranio sam sa badvajzerom.
Sta, desava se i najboljima, eno vidi svabe...
Za zadnjem SP ga je dobro polomio onaj kolumbijac.pici wrote:Sir Walter Pub odlučio je za vrijeme dvoboja Brazila i Srbije uvesti posebnu ponudu. Svaki put kada Neymar padne u pubu će se oglasiti zvono, a svi gosti dobivaju besplatno piće. To u prijevodu znači da će pub biti pun, a ljudi iz njega jedva izlaziti na nogama. U prve dvije utakmice Neymar je pretrpio 14 prekršaja, a pao barem 20 puta, no sigurni smo da može on i bolje ako je za ekipu...![]()
![]()
![]()
ko ce gledat ovog padavcara vecerasKe... imam fHiling da ce bitnut crvedaca
Jebi ti to, sad kad ga zaganja Jelenin Dule, ma najebo je.pici wrote:Sir Walter Pub odlučio je za vrijeme dvoboja Brazila i Srbije uvesti posebnu ponudu. Svaki put kada Neymar padne u pubu će se oglasiti zvono, a svi gosti dobivaju besplatno piće. To u prijevodu znači da će pub biti pun, a ljudi iz njega jedva izlaziti na nogama. U prve dvije utakmice Neymar je pretrpio 14 prekršaja, a pao barem 20 puta, no sigurni smo da može on i bolje ako je za ekipu...![]()
![]()
![]()
jesi li? jel na aerodoromu?Fudo387 wrote:Nemoj slucajno da se isparis poslije utakmice, k’o sto imas obicaj. Naostrio sam belegiju.radostan dan wrote:fudara zakon... pobrkali mu se jardi, tač daun i korner.
rekla je da ce gola trcat do moskve ako joj poBedi DuleFudo387 wrote:Jebi ti to, sad kad ga zaganja Jelenin Dule, ma najebo je.pici wrote:Sir Walter Pub odlučio je za vrijeme dvoboja Brazila i Srbije uvesti posebnu ponudu. Svaki put kada Neymar padne u pubu će se oglasiti zvono, a svi gosti dobivaju besplatno piće. To u prijevodu znači da će pub biti pun, a ljudi iz njega jedva izlaziti na nogama. U prve dvije utakmice Neymar je pretrpio 14 prekršaja, a pao barem 20 puta, no sigurni smo da može on i bolje ako je za ekipu...![]()
![]()
![]()
Cim prvi fasujete, spremi vazeLJin.radostan dan wrote:jesi li? jel na aerodoromu?Fudo387 wrote:Nemoj slucajno da se isparis poslije utakmice, k’o sto imas obicaj. Naostrio sam belegiju.radostan dan wrote:fudara zakon... pobrkali mu se jardi, tač daun i korner.
kad slijećeš?
![]()
CSKA wrote:SRBIJA:Stojković - Rukavina, Veljković, Milenković, Kolarov - Matić, Milinković-Savić, Tadić, Ljajić, Kostić - Mitrović.