Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edin H. wrote:
Batino razumijevanje I ostalih bosanskih pravnika prava jednakosti - jaci tlaci.
Vec nekoliko puta spominjes prefiks bosanski u potcjenjivackom tonu. Zamolio bih te da prestanes. Hvala.
Ja bih tebe zamolio da procitas Zakon o ljudskim pravima i pocnes ga primjenjivati u svojim razmisljanjima.
Ti ovdje ipak iznosis stavove kao diplomirani pravnik, a ne kao neki srednjoskolac.
uglavnomja wrote:
da te sretne grupa od takvih 10-15 momcica od 20-ak godna, agresivnih, bez obzira, iz druge kulture, ... koji traze pare, hranu, zenu, drogu ... ko bi tu bio slabiji
da ne kazem rulja od par stotina takvih
sve studenti medicine i it islicno zadnja godina studija
insomnia78 wrote:Padne li Hrvatska ode i Bec. Jebo majku sta li smo mi bogu skrivili da nas nagradi sa ovakvim komsijama. Mescini da bi bolje prosli s Izraelom
Connaisseur Karlin wrote:
pa ne pise se o tome, a DW redovno informira na forumu niko ne pise, jer ovdej smo primjetili otvorenu diskriminaciju migranata , a koji nisu iz Evrope
Sad sam se upravo vratio iz Mostara... Dole oko Salakovca i Potoka je cirkus ! Ja ne znam je li iko od migranata ostao u kampu. Masa grupica hoda uz cestu u pravcu Mostara, ali ima ih i koji idu prema Sarajevu. Vidio sam 2 civilna auta na skretanju za kamp, stoje i pregovaraju sa migrantima, vjerovatno za prevoz, a u putu prema Sarajevu sam prestigao 2 auta sa TA tablicama, bez taxi reklame na krovu, puni migranata...
Ovo fakat nije OK. Ako su ih dole prebacili, onda su trebali uraditi nesto da ih dole i zadrze, a ne da nekontrolisano hodaju okolo. Ovako je fakat napravljen problem i mostarcima
klixoris wrote:Sad sam se upravo vratio iz Mostara... Dole oko Salakovca i Potoka je cirkus ! Ja ne znam je li iko od migranata ostao u kampu. Masa grupica hoda uz cestu u pravcu Mostara, ali ima ih i koji idu prema Sarajevu. Vidio sam 2 civilna auta na skretanju za kamp, stoje i pregovaraju sa migrantima, vjerovatno za prevoz, a u putu prema Sarajevu sam prestigao 2 auta sa TA tablicama, bez taxi reklame na krovu, puni migranata...
Ovo fakat nije OK. Ako su ih dole prebacili, onda su trebali uraditi nesto da ih dole i zadrze, a ne da hodaju okolo. Ovako je fakat napravljen problem i mostarcima
to je bilo i za ocekivati... ljudi ce traziti nacin da (pre)zive i odu dalje, za nekoliko dana/mjeseci vecina ce nestati
klixoris wrote:Sad sam se upravo vratio iz Mostara... Dole oko Salakovca i Potoka je cirkus ! Ja ne znam je li iko od migranata ostao u kampu. Masa grupica hoda uz cestu u pravcu Mostara, ali ima ih i koji idu prema Sarajevu. Vidio sam 2 civilna auta na skretanju za kamp, stoje i pregovaraju sa migrantima, vjerovatno za prevoz, a u putu prema Sarajevu sam prestigao 2 auta sa TA tablicama, bez taxi reklame na krovu, puni migranata...
Ovo fakat nije OK. Ako su ih dole prebacili, onda su trebali uraditi nesto da ih dole i zadrze, a ne da nekontrolisano hodaju okolo. Ovako je fakat napravljen problem i mostarcima
Ovo fakat nije OK. Ako su ih dole prebacili, onda su trebali uraditi nesto da ih dole i zadrze, a ne da hodaju okolo. Ovako je fakat napravljen problem i mostarcima
to je bilo i za ocekivati... ljudi ce traziti nacin da (pre)zive i odu dalje, za nekoliko dana/mjeseci vecina ce nestati
Ti nacini naravno ne ukljucuju ni jedno krivicno djelo
Ti nacini naravno ne ukljucuju ni jedno krivicno djelo
kad su mogli Bosanci mogu i oni... ili smo malo dvolicni ?
insomnia78 wrote:Padne li Hrvatska ode i Bec. Jebo majku sta li smo mi bogu skrivili da nas nagradi sa ovakvim komsijama. Mescini da bi bolje prosli s Izraelom
insomnia78 wrote:I cemu ta prica radili su svasta? Zbog toga sad trebamo tolerisari necija KD?
Da ne bude kako su kradje, prostitucija i sverc ostalo nesto novo ili posebno... I nije se radilo o "dezereterima" iako to generalno nema veze sa statusom osobe. Nije diskvalifikacija ili uslov.
smajjo wrote:Taman tako, ako su neki bili p nisu svi, i zbog nekih ljudi ja trebam da podrzavam ove migrante koji se biju, drogiraju, pljackaju u tudjoj zemlji.
Uostalom, mogli su uzeti pusku ko sto i mi ne tako davno..
A oni eto nisu, jel tako... SAA ima xxx.xxx mrtvih od pcela A u Bosni je sve skupa bilo nesto preko 90k mrtvih. Al eto u Bosni se eto ne bije, pljacka ili drogira.
insomnia78 wrote:I cemu ta prica radili su svasta? Zbog toga sad trebamo tolerisari necija KD?
Da ne bude kako su kradje, prostitucija i sverc ostalo nesto novo ili posebno... I nije se radilo o "dezereterima" iako to generalno nema veze sa statusom osobe. Nije diskvalifikacija ili uslov.
Što ne podereš rodni list i odeš u park u Kopenhagenu? Javi nam kako je prošlo
Što ne podereš rodni list i odeš u park u Kopenhagenu? Javi nam kako je prošlo
Koji ce mi rodni list? Pogotovo tamo? Usput, nemam pojma gdje mi je