Oko 16.10. guzva nevidjena, auti mlle, kad cujem tup, kod ex Bel Amia lik u nekom autu spuco u Caddy, e sad ce bit guzva na kvadrat!Romeo 80 wrote:Vracam se sa posla i vidim lancani sudar 4 vozila u Zmaja od Bosne nize RTV-a. Idem dalje kad opet sudar izmedju remize i doma zdravlja Kumrovec. Onda onaj udes u tunelu na Ciglanama.
Ovaj narod je lud.
Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
#1976 Re: Crna hronika BH cesta
-
shandrprcSA
#1977 Re: Crna hronika BH cesta
opet se provaljujes 
-
Naslovnica
#1978 Re: Crna hronika BH cesta
Jer ako si dobar vozaĆ štaćeti zimske gume
- Travnički Noćni Šetač
- vješalica
#1980 Re: Crna hronika BH cesta
dovoljno će biti prići zgradi stometarki i pogledati natpis ulicetempuser wrote:Forumska frustracija kaze nikad, dvije mape kazu uvijek!vješalica wrote:tempuser wrote:
Citam clanak, pise Dz. Bijedica, zar ovo nije Zmaja od Bosne????
nikad![]()
Prosirenje na D. Malti ne moze bili Dz. Bijedica ni pod razno, ili Zmaja od Bosne ili B. Mese Selimovica. Ja sam bio ubjedjen da je B. Mese Selimovica jer su Vranica neboderi nekad bili 6. proleterske brigade.
forumski histerićaru
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1981 Re: Crna hronika BH cesta
Ovdje je Goran u pravu,......
-
tempuser
#1982 Re: Crna hronika BH cesta
Stipu ba...konektovan wrote:Ovdje je Goran u pravu,......
-
tempuser
#1983 Re: Crna hronika BH cesta
Kad ne vjerujes ni svojim ocima, bojim se da bi za bi ta tvoj mozak i frustracije bilo poguno da ti crtam kad je stometarka sagradjena, sta je bilo oko nje kad je sagradjena i koja joj je ulica bila najbliza kad je sagradjena, zato i dalje misli da je udes bio u Dz. Bijedica.vješalica wrote:
dovoljno će biti prići zgradi stometarki i pogledati natpis ulice
forumski histerićaru
-
shandrprcSA
#1984 Re: Crna hronika BH cesta
Posto na toj dionici ima saob.znak lako je dokazati koja je ulicatempuser wrote:Stipu ba...konektovan wrote:Ovdje je Goran u pravu,......
-
tempuser
#1985 Re: Crna hronika BH cesta
Saobracajni znak sa natpisom ulice? Ne moras nista dokazivati, pobjedio si. samo si nadji natpis!shandrprcSA wrote:Posto na toj dionici ima saob.znak lako je dokazati koja je ulicatempuser wrote:Stipu ba...konektovan wrote:Ovdje je Goran u pravu,......a evo ti i prijedlog Gorane
kad si toliko siguran stavi milju na hastal i onaj koji izgubi ce za vrat okaciti i natpis "forumski mudroser"pa cemo ovdje postaviti sliku gubitnika pa nek se raja smiju, jal meni jal tebi
-
shandrprcSA
#1986 Re: Crna hronika BH cesta
ne trpaj mi nesto sto nisam rekaotempuser wrote:Saobracajni znak sa natpisom ulice? Ne moras nista dokazivati, pobjedio si. samo si nadji natpis!shandrprcSA wrote:
Posto na toj dionici ima saob.znak lako je dokazati koja je ulicaa evo ti i prijedlog Gorane
kad si toliko siguran stavi milju na hastal i onaj koji izgubi ce za vrat okaciti i natpis "forumski mudroser"pa cemo ovdje postaviti sliku gubitnika pa nek se raja smiju, jal meni jal tebi
![]()
-
tempuser
#1987 Re: Crna hronika BH cesta
Kako ces po saobracajnom znaku dokazati koja je to ulica? Kao sto rekoh pobjedio si!shandrprcSA wrote:ne trpaj mi nesto sto nisam rekaotempuser wrote:Saobracajni znak sa natpisom ulice? Ne moras nista dokazivati, pobjedio si. samo si nadji natpis!shandrprcSA wrote:
Posto na toj dionici ima saob.znak lako je dokazati koja je ulicaa evo ti i prijedlog Gorane
![]()
uostalom, imas ponudu pa stisni muda
Sto se stiskanja muda i ponude tice, bojim se da je moja seksualna orjentacija ponesto drugacija od interesa za muskim genitalijama, no mozda neki interesent ipak naidje. Good luck!
- konektovan
#1988 Re: Crna hronika BH cesta
Moja navigacija kaze da je ono Mešin bulevar, cini mi se i google mapa,......al' opet ne vidim razlog da se sad zbog toga neko svadja. 
- nepass1
#1989 Re: Crna hronika BH cesta
glavno da je otoka a sad naziv ulice je manje bitan

-
tempuser
#1990 Re: Crna hronika BH cesta
Ne znam da li sam se ikad obratio paznju kojoj ulici pripada ovaj dio, ali napisah da je meni najlogicnije da bude B. Mese Selimovica jer su Vranica neboderi bili u 6. proleterske, medjutim po ove dvije mape je Z. od Bosne sto me malo pokolebalo.konektovan wrote:Moja navigacija kaze da je ono Mešin bulevar, cini mi se i google mapa,......al' opet ne vidim razlog da se sad zbog toga neko svadja.
Meni apsolutno nije bila namjera za kavgu, jednostavno primjetih da to ne moze biti Dz. Bijedica kako pise u clanku, ali eto nekome je dovoljno da hrani frustracije.
- konektovan
#1991 Re: Crna hronika BH cesta
Nema logike da bude Dz Bijedica, ona pocinje kod one cvjecare vjetrenjace i ide na nize, jedino ako se nije šta promijenilo u medjuvremenu..tempuser wrote:Ne znam da li sam se ikad obratio paznju kojoj ulici pripada ovaj dio, ali napisah da je meni najlogicnije da bude B. Mese Selimovica jer su Vranica neboderi bili u 6. proleterske, medjutim po ove dvije mape je Z. od Bosne sto me malo pokolebalo.konektovan wrote:Moja navigacija kaze da je ono Mešin bulevar, cini mi se i google mapa,......al' opet ne vidim razlog da se sad zbog toga neko svadja.
Meni apsolutno nije bila namjera za kavgu, jednostavno primjetih da to ne moze biti Dz. Bijedica kako pise u clanku, ali eto nekome je dovoljno da hrani frustracije.
-
shandrprcSA
#1992 Re: Crna hronika BH cesta
ja se ne svadjam uopstetempuser wrote:...ali eto nekome je dovoljno da hrani frustracije.
shandrprcSA wrote: ...uostalom, imas ponudu pa stisni muda
stometarka je dz.bijedicakonektovan wrote: Nema logike da bude Dz Bijedica, ona pocinje kod one cvjecare vjetrenjace i ide na nize, jedino ako se nije šta promijenilo u medjuvremenu..
- konektovan
#1993 Re: Crna hronika BH cesta
Ne sporim stometarku, to je moguce, ali udes je bio na glavnoj?! Je li tako????shandrprcSA wrote:ja se ne svadjam uopstetempuser wrote:...ali eto nekome je dovoljno da hrani frustracije.al evo po 3 put...
shandrprcSA wrote: ...uostalom, imas ponudu pa stisni mudastometarka je dz.bijedicakonektovan wrote: Nema logike da bude Dz Bijedica, ona pocinje kod one cvjecare vjetrenjace i ide na nize, jedino ako se nije šta promijenilo u medjuvremenu..
-
shandrprcSA
#1994 Re: Crna hronika BH cesta
naravno, o glavnoj pricamokonektovan wrote: Ne sporim stometarku, to je moguce, ali udes je bio na glavnoj?! Je li tako????
-
tempuser
#1995 Re: Crna hronika BH cesta
Nije se nista promjenilo u medjuvremenu ali jeste od vremena kad je stometarka sagradjena, kad se oko nje obilazila priga i kad je Dz. Bijedica odnosno tzv Stara Ilidzanska pocinjala gdje se okrece dvica do vremena kad se izgradila VI. Proleterske odnosno B. M. Selimovica kakav je danas. Zato je stometarka "ostala" u Dz. Bijedica, ali udes nije bio u zgradi nego na cesti.konektovan wrote:
Nema logike da bude Dz Bijedica, ona pocinje kod one cvjecare vjetrenjace i ide na nize, jedino ako se nije šta promijenilo u medjuvremenu..
- konektovan
#1996 Re: Crna hronika BH cesta
Pa po svim ovim mapama, glavna je bulevar, nije udes bio pred ulazom zgrade, jr li tako???shandrprcSA wrote:naravno, o glavnoj pricamokonektovan wrote: Ne sporim stometarku, to je moguce, ali udes je bio na glavnoj?! Je li tako????
-
tempuser
#1997 Re: Crna hronika BH cesta
Naravno da jest. Direktno preko puta autobuske stanice na D. Malti, na kojoj se desio udes, (a ne ispred stometarke) je zgrada u kojoj su, Top shop, neka buregdzinica/cevabdzinica i Optika Ado. Top Shop je na adresi B. Mese Selimovica 5, Optika Ado na B. M. Selimovica 13. Sad uvazeni strucnjaci i tvrditi da je u jednom pravcu Dz. Bijedica, a u drugom B. Mese Selimovica i po zelji stiskati muda.konektovan wrote:
Ne sporim stometarku, to je moguce, ali udes je bio na glavnoj?! Je li tako????
Evo fotka od prije cca 50 godina da vidis gdje je Dz, Bijedica nekad pocinjala i zasto je stometarka dodjeljena i ostala u toj ulici.

Last edited by tempuser on 30/11/2018 18:36, edited 2 times in total.
-
shandrprcSA
#1998 Re: Crna hronika BH cesta
od Otoke do Malte
B.M.S
od Malte do Otoke
Dz.B.
od Malte do Otoke
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1999 Re: Crna hronika BH cesta
A dalje Bosna od Zmaj ko sto bi pekar rekao 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2000 Re: Crna hronika BH cesta
Isao BMS i popeo se na trotoar i sasjekao stub na DzB