BHF_Manijak wrote:A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?!![]()
Pa vidi se i na anketi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
BHF_Manijak wrote:A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?!![]()
I ako mislis na istog kao i vecina u anketi cini mi se da tek tad pocinju problemi za reprezentaciju.Da Bog da da krene na bolje ali nisu velike sanse.Cak i udruzenje selektora(Meho,Amar,Muslin,Zuco)ne bi donijelo napredak BiH fudbalu.Nas fudbal ide prema dnuKada se (i ako ikada )u BiH fudbal vrate Balja,Bola,Hasan,Konja,Dusko,Vaha,Pape,Mesha,Barba,SpahaMiske...ali u savez ovo do tada je sve gore od goreg.Uz to kada vi bordo-plavi prestanete drkati na svoje i podrzavati BiH reprezentaciju nemate pravo onima iz sumske prigovarati na eventualnom pravljenju reprezentacije.Pun je q..c vise vaseg preseravanja na svakoj temi.BHF_Manijak wrote:A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?!![]()
a jok, jok, ne prenosiš ti samo, ti si aktivni promotor ove poprilično sramne kampanje zvane "Amar Osim selektor"BHF_Manijak wrote:Ne pricam o mojim zeljama, zamislima i mastanjima, nego ti govorim sta je odluceno jos prije 3-4 sedmice. I ne mislim ja na tog, kako ti kazes, nego je neko odlucio da on to bude, ja ti samo prenosim...
A pitah te na prosloj stranici konkretno da imena navedes koja bi ti volio vidjeti na selektorskom mjestu i zasto bi ti i ti dobro rjesenje bili.
Dakle ne nesto uopsteno tipa "da se u bh. fudbal vrate Braco, Spaha, Kodro, Barbarez...", nego konkretno ime/imena kojeg bi za selektora i zasto je taj dobar?
Zasto se zamarati necim sto sebi ne mozemo priustiti.Neki dan sam nabrojao slobodne trenere-selektore koji bi sigurno dosli ili ih dovele ove BiH legende da su tu pri BiH fudbalu.BHF_Manijak wrote:Ne pricam o mojim zeljama, zamislima i mastanjima, nego ti govorim sta je odluceno jos prije 3-4 sedmice. I ne mislim ja na tog, kako ti kazes, nego je neko odlucio da on to bude, ja ti samo prenosim...
A pitah te na prosloj stranici konkretno da imena navedes koja bi ti volio vidjeti na selektorskom mjestu i zasto bi ti i ti dobro rjesenje bili.
Dakle ne nesto uopsteno tipa "da se u bh. fudbal vrate Braco, Spaha, Kodro, Barbarez...", nego konkretno ime/imena kojeg bi za selektora i zasto je taj dobar?
palermo wrote:
a jok, jok, ne prenosiš ti samo, ti si aktivni promotor ove poprilično sramne kampanje zvane "Amar Osim selektor"
Ipak Amar, gotovo je to.Grean wrote:Mozda ipak bude Kodro.
Zasto je bolji izbor? Zbog mira u kuci, svlacionici, portalima, tribinama. Amar je mrzak mnogima, Kodru vecina cijeni i prihvata.
BHF_Manijak wrote:palermo wrote:
a jok, jok, ne prenosiš ti samo, ti si aktivni promotor ove poprilično sramne kampanje zvane "Amar Osim selektor"![]()
![]()
![]()
Gdje, sta, kako? Pratis moj rad, pratis me na Facebooku, twitteru? Ne kontam o cemu pricas ljudino. Niti imam svoj portal, niti pisem za portal, ne posjedujem uticajan mediji, tako da ne kontam po cemu sam ja to aktivni promotor ove "sramnje kampanje"!![]()
Za anala ti je post, Allaha mi!
Upravo tako, sramno i odvratno.palermo wrote:a jok, jok, ne prenosiš ti samo, ti si aktivni promotor ove poprilično sramne kampanje zvane "Amar Osim selektor"BHF_Manijak wrote:Ne pricam o mojim zeljama, zamislima i mastanjima, nego ti govorim sta je odluceno jos prije 3-4 sedmice. I ne mislim ja na tog, kako ti kazes, nego je neko odlucio da on to bude, ja ti samo prenosim...
Usput, evo Vinka....zašto on ne može......nema iskustva ? nema rezultata ?....koji qrc njemu fali
Izvini ali ja sam prvi rekao ko ce biti selektorBHF_Manijak wrote:@palermo, Pa valjda si i ti skont'o da si izuzetno smijesan lik s ovim gore isp'o. Cuj aktivni promotor. Cega bolan, pa prvo na forumu nisam napis'o "treba obavezno Amara za selektora", kamo li negdje drugo. Prenio samo informaciju, s kojom se vi doduse evo vec mjesec dana ne mozete pomirit, koju sam dobio odmah nakon Kipra. Odluka donesena bez obzira na kasniji ishod protiv Belgije.
Skoro 50 godina u guzicu stavio, a pisanje po forumu smatra nekakvom ozbiljnom promocijom.![]()
Ovaj bi mogao biti pogodak.markomilanov wrote:Darko Milanič,zanimljiv,sa mariborom u ligi šampiona.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D ... 0%B8%D1%87
de bolan manijače, baš zbog skoro tih pedeset godina strpanih u guzicu nemoj da pokušavaš da me praviš budalom.....BHF_Manijak wrote:@palermo, Pa valjda si i ti skont'o da si izuzetno smijesan lik s ovim gore isp'o. Cuj aktivni promotor. Cega bolan, pa prvo na forumu nisam napis'o "treba obavezno Amara za selektora", kamo li negdje drugo. Prenio samo informaciju, s kojom se vi doduse evo vec mjesec dana ne mozete pomirit, koju sam dobio odmah nakon Kipra. Odluka donesena bez obzira na kasniji ishod protiv Belgije.
Skoro 50 godina u guzicu stavio, a pisanje po forumu smatra nekakvom ozbiljnom promocijom.![]()
Ostaje za spominjanje i ona vječna priča da je Bilićeva Hrvatska igrala odlično sve dok je do njega na klupi sijedio Robert Prosinečki, trener koji nema ništa od Slavenovih kvaliteta, ali zna više o igri i terenu. Slavenu možda sve ovo vrijeme nedostaje vrhunski pomoćnik, neko ko će znalački popuniti taktičke pukotine i moći postaviti funkcionalan sistem igre.
Zalosno je bolan da pricas o nekakvoj kampanji, ja na ovoj temi napis'o ukupno 10 postova 80 stranica!palermo wrote:
de bolan manijače, baš zbog skoro tih pedeset godina strpanih u guzicu nemoj da pokušavaš da me praviš budalom.....
I nije meni toliko krivo što bi Amar bio koliko sam razočaran ovim ponašanjem koje bih ja nazvao " guvno moje centar li si svijeta"
A eto baš za voditi reprezentaciju treba neka trenerska stručnost. Šta ti možeš ekipi usaditi u 5 dana i 10ak zajedničkih treninga, možeš moj kurac. Nema tu automatizma, utreniravanja, jednostavno jer se nema vremena za to. Našim igračima treba upravo neko poput Bilića, lider, psiholog, koji će im u glave utuviti da su bolji nego što stvarno jesu...channel10 wrote:Evo ono o cemu se dipr ovdje odavno (samo neki naravno), samo mnogi to jos nisu shvatili cim ga prizivaju za selektora BIH-a. Sad ce biti prica sta autor zna, ali neka...
https://www.klix.ba/sport/nogomet/slave ... /171110055
Point. wrote:Upravo opisa Amara.Radio Sarajevo wrote: Kao da pričate o Murinju... Jebo vas Robi, frajer nema nijednog trofeja, nikakve rezultate, izgleda polu-retardirano, tako i priča...
Niđe veze...
Vidi se po stručnosti saveza.hrasno38 wrote:BHF_Manijak wrote:A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa vidi se i na anketi
Neka onda zaposle nekog dobrog psihologa i eto nas na evropskom. Sumnjam da ce se ijedan psiholog pobuniti zbog plate od 30 000shalla wrote:A eto baš za voditi reprezentaciju treba neka trenerska stručnost. Šta ti možeš ekipi usaditi u 5 dana i 10ak zajedničkih treninga, možeš moj kurac. Nema tu automatizma, utreniravanja, jednostavno jer se nema vremena za to. Našim igračima treba upravo neko poput Bilića, lider, psiholog, koji će im u glave utuviti da su bolji nego što stvarno jesu...channel10 wrote:Evo ono o cemu se dipr ovdje odavno (samo neki naravno), samo mnogi to jos nisu shvatili cim ga prizivaju za selektora BIH-a. Sad ce biti prica sta autor zna, ali neka...
https://www.klix.ba/sport/nogomet/slave ... /171110055
Evo ti primjer Hrvatske, isti igrači prije 2 mjeseca gube od Estonije, Islanda, remi kući sa finskom i onda promjene selektora i bum, odjebu Ukrajinu, razmontiraju Grčku, misliš da je razlog taktika? Jest my ass...
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... id=1006628
Radio Sarajevo wrote:Point. wrote:Upravo opisa Amara.Radio Sarajevo wrote: Kao da pričate o Murinju... Jebo vas Robi, frajer nema nijednog trofeja, nikakve rezultate, izgleda polu-retardirano, tako i priča...
Niđe veze...