Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1976 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?! :lol: :mrgreen:
:-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa vidi se i na anketi :izet:
luckylaka

#1977 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?! :lol: :mrgreen:
I ako mislis na istog kao i vecina u anketi cini mi se da tek tad pocinju problemi za reprezentaciju.Da Bog da da krene na bolje ali nisu velike sanse.Cak i udruzenje selektora(Meho,Amar,Muslin,Zuco)ne bi donijelo napredak BiH fudbalu.Nas fudbal ide prema dnuKada se (i ako ikada )u BiH fudbal vrate Balja,Bola,Hasan,Konja,Dusko,Vaha,Pape,Mesha,Barba,SpahaMiske...ali u savez ovo do tada je sve gore od goreg.Uz to kada vi bordo-plavi prestanete drkati na svoje i podrzavati BiH reprezentaciju nemate pravo onima iz sumske prigovarati na eventualnom pravljenju reprezentacije.Pun je q..c vise vaseg preseravanja na svakoj temi.
BHF_Manijak

#1978 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Ne pricam o mojim zeljama, zamislima i mastanjima, nego ti govorim sta je odluceno jos prije 3-4 sedmice. I ne mislim ja na tog, kako ti kazes, nego je neko odlucio da on to bude, ja ti samo prenosim...

A pitah te na prosloj stranici konkretno da imena navedes koja bi ti volio vidjeti na selektorskom mjestu i zasto bi ti i ti dobro rjesenje bili.
Dakle ne nesto uopsteno tipa "da se u bh. fudbal vrate Braco, Spaha, Kodro, Barbarez...", nego konkretno ime/imena kojeg bi za selektora i zasto je taj dobar?
Grean

#1979 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Mozda ipak bude Kodro.

Zasto je bolji izbor? Zbog mira u kuci, svlacionici, portalima, tribinama. Amar je mrzak mnogima, Kodru vecina cijeni i prihvata.
palermo

#1980 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Ne pricam o mojim zeljama, zamislima i mastanjima, nego ti govorim sta je odluceno jos prije 3-4 sedmice. I ne mislim ja na tog, kako ti kazes, nego je neko odlucio da on to bude, ja ti samo prenosim...

A pitah te na prosloj stranici konkretno da imena navedes koja bi ti volio vidjeti na selektorskom mjestu i zasto bi ti i ti dobro rjesenje bili.
Dakle ne nesto uopsteno tipa "da se u bh. fudbal vrate Braco, Spaha, Kodro, Barbarez...", nego konkretno ime/imena kojeg bi za selektora i zasto je taj dobar?
a jok, jok, ne prenosiš ti samo, ti si aktivni promotor ove poprilično sramne kampanje zvane "Amar Osim selektor"

Usput, evo Vinka....zašto on ne može......nema iskustva ? nema rezultata ?....koji qrc njemu fali
luckylaka

#1981 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Ne pricam o mojim zeljama, zamislima i mastanjima, nego ti govorim sta je odluceno jos prije 3-4 sedmice. I ne mislim ja na tog, kako ti kazes, nego je neko odlucio da on to bude, ja ti samo prenosim...

Zasto se zamarati necim sto sebi ne mozemo priustiti.Neki dan sam nabrojao slobodne trenere-selektore koji bi sigurno dosli ili ih dovele ove BiH legende da su tu pri BiH fudbalu.
BHF_Manijak

#1982 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:
a jok, jok, ne prenosiš ti samo, ti si aktivni promotor ove poprilično sramne kampanje zvane "Amar Osim selektor"
:lol: :lol: :lol:

Gdje, sta, kako? Pratis moj rad, pratis me na Facebooku, twitteru? Ne kontam o cemu pricas ljudino. Niti imam svoj portal, niti pisem za portal, ne posjedujem uticajan mediji, tako da ne kontam po cemu sam ja to aktivni promotor ove "sramnje kampanje"! :lol:

Za anala ti je post, Allaha mi! :mrgreen:
MensurM

#1983 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MensurM »

Grean wrote:Mozda ipak bude Kodro.

Zasto je bolji izbor? Zbog mira u kuci, svlacionici, portalima, tribinama. Amar je mrzak mnogima, Kodru vecina cijeni i prihvata.
Ipak Amar, gotovo je to.
palermo

#1984 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:
palermo wrote:
:lol: :lol: :lol:

Gdje, sta, kako? Pratis moj rad, pratis me na Facebooku, twitteru? Ne kontam o cemu pricas ljudino. Niti imam svoj portal, niti pisem za portal, ne posjedujem uticajan mediji, tako da ne kontam po cemu sam ja to aktivni promotor ove "sramnje kampanje"! :lol:

Za anala ti je post, Allaha mi! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: jel dobro ovako :lol: :lol: :lol:
channel10

#1985 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Evo ono o cemu se dipr ovdje odavno (samo neki naravno), samo mnogi to jos nisu shvatili cim ga prizivaju za selektora BIH-a. Sad ce biti prica sta autor zna, ali neka...

https://www.klix.ba/sport/nogomet/slave ... /171110055
BHF_Manijak

#1986 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

@palermo, Pa valjda si i ti skont'o da si izuzetno smijesan lik s ovim gore isp'o. Cuj aktivni promotor. Cega bolan, pa prvo na forumu nisam napis'o "treba obavezno Amara za selektora", kamo li negdje drugo. Prenio samo informaciju, s kojom se vi doduse evo vec mjesec dana ne mozete pomirit, koju sam dobio odmah nakon Kipra. Odluka donesena bez obzira na kasniji ishod protiv Belgije.

Skoro 50 godina u guzicu stavio, a pisanje po forumu smatra nekakvom ozbiljnom promocijom. :mrgreen: :mrgreen:
Fudo387

#1987 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

palermo wrote:

Usput, evo Vinka....zašto on ne može......nema iskustva ? nema rezultata ?....koji qrc njemu fali
Upravo tako, sramno i odvratno.
Melbourne_Australia

#1988 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

BHF_Manijak wrote:@palermo, Pa valjda si i ti skont'o da si izuzetno smijesan lik s ovim gore isp'o. Cuj aktivni promotor. Cega bolan, pa prvo na forumu nisam napis'o "treba obavezno Amara za selektora", kamo li negdje drugo. Prenio samo informaciju, s kojom se vi doduse evo vec mjesec dana ne mozete pomirit, koju sam dobio odmah nakon Kipra. Odluka donesena bez obzira na kasniji ishod protiv Belgije.

Skoro 50 godina u guzicu stavio, a pisanje po forumu smatra nekakvom ozbiljnom promocijom. :mrgreen: :mrgreen:
Izvini ali ja sam prvi rekao ko ce biti selektor :lol: :lol: Znaci ja kad sam istu noc protiv poslije poraza od Belgije rekao, da ce Amar biti selektor ovde se ljudi smijali...A ja info iz Saveza dobio..
Logovan

#1989 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

markomilanov wrote:Darko Milanič,zanimljiv,sa mariborom u ligi šampiona.

https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D ... 0%B8%D1%87
Ovaj bi mogao biti pogodak.
palermo

#1990 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:@palermo, Pa valjda si i ti skont'o da si izuzetno smijesan lik s ovim gore isp'o. Cuj aktivni promotor. Cega bolan, pa prvo na forumu nisam napis'o "treba obavezno Amara za selektora", kamo li negdje drugo. Prenio samo informaciju, s kojom se vi doduse evo vec mjesec dana ne mozete pomirit, koju sam dobio odmah nakon Kipra. Odluka donesena bez obzira na kasniji ishod protiv Belgije.

de bolan manijače, baš zbog skoro tih pedeset godina strpanih u guzicu nemoj da pokušavaš da me praviš budalom.....

I nije meni toliko krivo što bi Amar bio koliko sam razočaran ovim ponašanjem koje bih ja nazvao " guvno moje centar li si svijeta"
Grean

#1991 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Grean »

Ostaje za spominjanje i ona vječna priča da je Bilićeva Hrvatska igrala odlično sve dok je do njega na klupi sijedio Robert Prosinečki, trener koji nema ništa od Slavenovih kvaliteta, ali zna više o igri i terenu. Slavenu možda sve ovo vrijeme nedostaje vrhunski pomoćnik, neko ko će znalački popuniti taktičke pukotine i moći postaviti funkcionalan sistem igre.

Tesko prezaljeni Zuti.
BHF_Manijak

#1992 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:
de bolan manijače, baš zbog skoro tih pedeset godina strpanih u guzicu nemoj da pokušavaš da me praviš budalom.....

I nije meni toliko krivo što bi Amar bio koliko sam razočaran ovim ponašanjem koje bih ja nazvao " guvno moje centar li si svijeta"
Zalosno je bolan da pricas o nekakvoj kampanji, ja na ovoj temi napis'o ukupno 10 postova 80 stranica! :mrgreen:
Jedino ako fakat ne mislis da sam hajc'o raju da po portalima pis pozitivne clanke o Amaru, da u dnevnicima daju udarne minute o Osimu junioru itd, e to je onda bas za analize, ali doktorske. :mrgreen:
svi u napad

#1993 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by svi u napad »

Jebo te Amidze i komentara. Cuj mu one sanerske "zbog Svabe bi volio da Amar bude selektor". Boli njega ona stvar za drzavom, repkom i rajom koja navija i sanja tekme repke. On pola nije vidio dok nije postao selektor. I sad fol voli on Svabu i Amara. Ova jeftina navlakusa u stilu starih bolesnih narcisoida je zaista smijesna. Jedino sto Amidza zeli Amara je to sto cak i on kao fudbalska neznalica zna da Amar nema sanse da uspije i onda ce se on i dalje sepuriti kako je on najveci fudbaler u istoriji BiH i najveci trener repke jer je jedini istu odveo na WM. Kako bijedno i egoisticno. Zalosno majke mi. No u Bosni me nista ne iznenadjuje pa ni ovakvo razmisljanje a da ne spominjem nepotizam i korupciju. Jadno i zalosno da jadnije ne moze biti.
kudrilo

#1994 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kudrilo »

Prebacit Vinka Marinovica.
shalla

#1995 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by shalla »

channel10 wrote:Evo ono o cemu se dipr ovdje odavno (samo neki naravno), samo mnogi to jos nisu shvatili cim ga prizivaju za selektora BIH-a. Sad ce biti prica sta autor zna, ali neka...

A eto baš za voditi reprezentaciju treba neka trenerska stručnost. Šta ti možeš ekipi usaditi u 5 dana i 10ak zajedničkih treninga, možeš moj kurac. Nema tu automatizma, utreniravanja, jednostavno jer se nema vremena za to. Našim igračima treba upravo neko poput Bilića, lider, psiholog, koji će im u glave utuviti da su bolji nego što stvarno jesu...
Evo ti primjer Hrvatske, isti igrači prije 2 mjeseca gube od Estonije, Islanda, remi kući sa finskom i onda promjene selektora i bum, odjebu Ukrajinu, razmontiraju Grčku, misliš da je razlog taktika? Jest my ass...

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... id=1006628
Radio Sarajevo

#1996 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Point. wrote:
Radio Sarajevo wrote: Kao da pričate o Murinju... Jebo vas Robi, frajer nema nijednog trofeja, nikakve rezultate, izgleda polu-retardirano, tako i priča...

Niđe veze...
Upravo opisa Amara.
Image
Bazinga1234

#1997 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

hrasno38 wrote:
:-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa vidi se i na anketi :izet:
Vidi se po stručnosti saveza.
Bazinga1234

#1998 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

*
channel10

#1999 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

shalla wrote:
channel10 wrote:Evo ono o cemu se dipr ovdje odavno (samo neki naravno), samo mnogi to jos nisu shvatili cim ga prizivaju za selektora BIH-a. Sad ce biti prica sta autor zna, ali neka...

A eto baš za voditi reprezentaciju treba neka trenerska stručnost. Šta ti možeš ekipi usaditi u 5 dana i 10ak zajedničkih treninga, možeš moj kurac. Nema tu automatizma, utreniravanja, jednostavno jer se nema vremena za to. Našim igračima treba upravo neko poput Bilića, lider, psiholog, koji će im u glave utuviti da su bolji nego što stvarno jesu...
Evo ti primjer Hrvatske, isti igrači prije 2 mjeseca gube od Estonije, Islanda, remi kući sa finskom i onda promjene selektora i bum, odjebu Ukrajinu, razmontiraju Grčku, misliš da je razlog taktika? Jest my ass...

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... id=1006628
Neka onda zaposle nekog dobrog psihologa i eto nas na evropskom. Sumnjam da ce se ijedan psiholog pobuniti zbog plate od 30 000
Last edited by channel10 on 11/11/2017 11:56, edited 1 time in total.
Bazinga1234

#2000 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Radio Sarajevo wrote:
Point. wrote:
Radio Sarajevo wrote: Kao da pričate o Murinju... Jebo vas Robi, frajer nema nijednog trofeja, nikakve rezultate, izgleda polu-retardirano, tako i priča...

Niđe veze...
Upravo opisa Amara.
Image
Image
Image

:sax:
Locked