Neka si, neće tebi niko govorit kako ćeš kafu kuhat.Pasiflora wrote:tuspas
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bleee_sa
#1976 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- superiska
#1977 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
E misa muPasiflora wrote:tuspas
Slobodno pisi, bude ovdje i raje koja daje korisne savjete.
- Pasiflora
#1978 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Shvaticu ove vase postove kao dobrodoslicu
. Neka me malo da vas citam, pa cu onda pisati.
- Ramzess Veliki
#1979 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Otkad ja to govorim pa cu se opet zajebat k'o da vidim.moonca wrote:Ako je to jedini izlaz, onda je bolje ne udavati/zeniti se.spreca wrote: probaj i ubjedices se...ali dobro se udati/ozeniti to je druga stvar...zato se je lahko razvesti jer se je lahko udati jer se u glavi ima ono ako ide ide ako ne ima razvod
- Pasiflora
#1980 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Uostalom, vjerujem da je neko već napisao, ali da se ponovi: bolje sretno sam/a nego u lošoj vezi/braku
- Warashii
#1981 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
superiska wrote: E misa mune daj se i ne obracaj paznju na ove padobrance sa doskocicama, vole oni to tako
![]()
Slobodno pisi, bude ovdje i raje koja daje korisne savjete.
- Ramzess Veliki
#1982 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Vise puta ponovljeno na ovoj temi.Pasiflora wrote:Uostalom, vjerujem da je neko već napisao, ali da se ponovi: bolje sretno sam/a nego u lošoj vezi/braku
- Pasiflora
#1983 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Dobre citate je uvijek dobro ponovitiRamzess Veliki wrote:Vise puta ponovljeno na ovoj temi.
Dakle - prolazim sve faze (ne usuđujem se ni izgovoriti čega
- ho oponopono
- superiska
#1985 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sve su to normalne faze, bolne i djeluju kao da im nema kraja. Individualno je koliko će trajati. Okupiraj se obavezama, hobijem.....i puno razgovaraj. Nadam se da imaš bliskih ljudi s kojima možeš razgovarati i koji su, manje-više, stalno dostupni. Samo da znaš, sad ti se ne čini tako, proći će i preživi sePasiflora wrote:Dobre citate je uvijek dobro ponovitiRamzess Veliki wrote:Vise puta ponovljeno na ovoj temi.Fina vam je ekipica ovdje, malo sam preletjela temu, simpa ste skroz
Dakle - prolazim sve faze (ne usuđujem se ni izgovoriti čega) i sada sam u fazi samosažaljenja. Ušla u 5. mjesec toga što se ne usuđujem ni izgovoriti
- ho oponopono
#1986 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
...ajde sada malo drame, šmrc, šmrc svi imaju jebenog razumijevanja i sluha za te, boli ih kurac bolan, tvoj izbor, tvoj život...
... je li neko umro- nije...i da jeste odapeo kojim slučajem prođe i taj žal...i...šta sad...
...treba si crtati razloge za cmizdrenje...sipaj opet duplo care bez kite sam ostala...
...idemo, malo red Nate mogla sam da prođem zar ne, dobro moje... pukla sam ti ja odavno, pa malo žešće Mare ne dam bolu da me slomi, deo prošlosti uz sama i nervozna... plač bez suza, opet luda Nata...kraljica novih ljubavi to kad se dočepaš kite i frajera i slobode...
...a jee, sve mi se sviđa, a jee, a jeee.... idemo redaljka...prodihala si napokon jebemu dosta je on tebe handrio...ustvari ne smiješ svemir samo da kresneš...
... je li neko umro- nije...i da jeste odapeo kojim slučajem prođe i taj žal...i...šta sad...
...treba si crtati razloge za cmizdrenje...sipaj opet duplo care bez kite sam ostala...
...idemo, malo red Nate mogla sam da prođem zar ne, dobro moje... pukla sam ti ja odavno, pa malo žešće Mare ne dam bolu da me slomi, deo prošlosti uz sama i nervozna... plač bez suza, opet luda Nata...kraljica novih ljubavi to kad se dočepaš kite i frajera i slobode...
...a jee, sve mi se sviđa, a jee, a jeee.... idemo redaljka...prodihala si napokon jebemu dosta je on tebe handrio...ustvari ne smiješ svemir samo da kresneš...
- triconja
#1987 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jel i tvoj kandidat za kojeg si glasala dobio 8% glasova? Nista bona, imas politiku pa tamo ceraj inatho oponopono wrote:...ajde sada malo drame, šmrc, šmrc svi imaju jebenog razumijevanja i sluha za te, boli ih kurac bolan, tvoj izbor, tvoj život...
... je li neko umro- nije...i da jeste odapeo kojim slučajem prođe i taj žal...i...šta sad...![]()
- bleee_sa
#1988 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
aj lav ju Dina miho oponopono wrote:...ajde sada malo drame, šmrc, šmrc svi imaju jebenog razumijevanja i sluha za te, boli ih kurac bolan, tvoj izbor, tvoj život...
... je li neko umro- nije...i da jeste odapeo kojim slučajem prođe i taj žal...i...šta sad...![]()
- Ramzess Veliki
#1989 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ih, mene je to drzalo tri godine. Prava smizla ...Pasiflora wrote:Dobre citate je uvijek dobro ponovitiRamzess Veliki wrote:Vise puta ponovljeno na ovoj temi.Fina vam je ekipica ovdje, malo sam preletjela temu, simpa ste skroz
Dakle - prolazim sve faze (ne usuđujem se ni izgovoriti čega) i sada sam u fazi samosažaljenja. Ušla u 5. mjesec toga što se ne usuđujem ni izgovoriti
Poslije skontas u sta mi vrijeme prodje, bolje da sam vrijeme potrosio u zabavu i dernek. Sto prije okrenes list to bolje. Samosazaljenje je gubljenje vremena. Bolje ganjat neke nove komade.
- duminjo
#1990 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
De Bona reci koju zvijezdu treba skinutiho oponopono wrote:...ajde sada malo drame, šmrc, šmrc svi imaju jebenog razumijevanja i sluha za te, boli ih kurac bolan, tvoj izbor, tvoj život...
- duminjo
#1991 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kacemo se napit?Pasiflora wrote:Dobre citate je uvijek dobro ponovitiRamzess Veliki wrote:Vise puta ponovljeno na ovoj temi.Fina vam je ekipica ovdje, malo sam preletjela temu, simpa ste skroz
- Xavier1
#1992 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Bolje razvedena nego u losem braku.
Samo mi nije jasno kako ne znate izabrati. Mnoge od toliko opcija ubodu najgoru.
Samo mi nije jasno kako ne znate izabrati. Mnoge od toliko opcija ubodu najgoru.
- MarlboroGold
#1993 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ljudi se znaju promijeniti.
- Xavier1
#1994 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Taj odgovor ne prihvatam. Daj nesto drugo. 
- MarlboroGold
#1995 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ljudi dobro glume? 
- Xavier1
#1996 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
To je vec prihvatljivije. Ali ne vjerujem da neko moze tako dobar glumac da bude. 
-
moonca
#1997 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Par sati dnevno, nesto je i moguce da se suzdrze.
No, za ocekivati je da je zivot 24 sata u malom prostoru, prilican izazov .
No, za ocekivati je da je zivot 24 sata u malom prostoru, prilican izazov .
- Xavier1
#1998 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma ja mislim da je problem sto se vode time da je bolje bilo kakvog naci, nego biti sama. Gledam neke ulaze u brak nakon pola godine veze. Prerano.
-
moonca
#1999 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hm, zavisi. Neko 'klikne' prvog dana, tako da nastavak veze i ako ima nekih nesuglasnica, ne dovodi do razlaza.
Sta znaci -bilo kakvog- svi smo 'kakvi' samo je pitanje da li jedna strana manje 'kakva'.

Mislis-sam i sama?
Sta znaci -bilo kakvog- svi smo 'kakvi' samo je pitanje da li jedna strana manje 'kakva'.
Mislis-sam i sama?
-
Melbourne_Australia
#2000 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ja samo ne kontam zene koje se razvedu i ko sa lanca....Imam ih dosta u drustvu, svaka ima po dvoje djece, ali to ide klix odmah, potreba za vezom, to jedna druga dizu sa pricom "majke kraljice" itd itd....I uglavnom su samo bile metkovane samo, zale se nece niko vezu....A ja ima govorim od prvog dana, rijetko koji single muskarac koji nema djecu svoju, hoce zenu sa 2 male djece...Niko nece tereta, razvedene zene najvise sansi imaju kod razvedenih muskaraca, to je tako i uvjek ce biti.....Ne znam zasto je to tesko prihvatiti...Evo ja da se sutra razvedem, nikad ne bi bio u vezi sa zenom koja ima djecu, vec suprotno i naravno mladju