i šta još ne. Nemojmo mu sad nabacivati i što jeste i što nije. Inače stavovi su mu uvijek bili ispravni,
a ima i dobar ukus što se tiče muzike, tako da je tu uvijek bio u plusu kod mene. I da, na avataru
mu je Eddie Vedder, ne neki bezveze čupo.
ima muha_sazateznistub wrote:ima li ko sa gerijatrije...
ti instaliraj msnZoya wrote:Baš MI je drago da vidim neke forumaše ovdje. Ostanite
dale cooper wrote:Što se tiče bettermana momak nikada nije govorio da živi u Londonu nego da tamo često ide i kupuje
i šta još ne. Nemojmo mu sad nabacivati i što jeste i što nije. Inače stavovi su mu uvijek bili ispravni,
a ima i dobar ukus što se tiče muzike, tako da je tu uvijek bio u plusu kod mene. I da, na avataru
mu je Eddie Vedder, ne neki bezveze čupo.
djesi mldicuDanguba wrote:ima muha_sazateznistub wrote:ima li ko sa gerijatrije...
spreca
kmirso
djena
HAVANA
neko...
primaju infuziju trenutnozateznistub wrote:ima li ko sa gerijatrije...
ja sam savrsenstvo bez mane ja sam zelja forumskih zenaNiemand wrote:dale cooper wrote:Što se tiče bettermana momak nikada nije govorio da živi u Londonu nego da tamo često ide i kupuje
mu je Eddie Vedder, ne neki bezveze čupo.![]()
![]()
Svi imamo neke forumske mane.
Jel' muha stvarno neki djed kakvim se često predstavlja ovdje?howdy wrote:primaju infuziju trenutnozateznistub wrote:ima li ko sa gerijatrije...
Cuj, ne shvatajte forum previse ozbiljno, a ljudi se zenili, jebote...I ne shvatajte forum previse ozbiljno...
mladic u najboljim godinama....dale cooper wrote:Jel' muha stvarno neki djed kakvim se često predstavlja ovdje?howdy wrote:primaju infuziju trenutnozateznistub wrote:ima li ko sa gerijatrije...![]()
Spremili smo mi taktiku, 10 postova na dan svako na temi mora napisati, Sirija ne smije past !walter kurtz wrote:Ako ovaj topic ne ukadi siriju ne znam koji ce
Krokodajl wrote:Spremili smo mi taktiku, 10 postova na dan svako na temi mora napisati, Sirija ne smije past !walter kurtz wrote:Ako ovaj topic ne ukadi siriju ne znam koji ce

ja sam pod ''neko''...spreca wrote:djesi mldicuDanguba wrote: ima muha_sa
spreca
kmirso
djena
HAVANA
neko...![]()
![]()
pa sto se to krijesDanguba wrote:ja sam pod ''neko''...spreca wrote:djesi mldicuDanguba wrote: ima muha_sa
spreca
kmirso
djena
HAVANA
neko...![]()
![]()
jel sad smjenaKrokodajl wrote:Spremili smo mi taktiku, 10 postova na dan svako na temi mora napisati, Sirija ne smije past !walter kurtz wrote:Ako ovaj topic ne ukadi siriju ne znam koji ce
HAVANA wrote:Jebo vas gerijatrija.Cuj ja s gerijatrije.Tek mi 46 godina.A ko da mi je 45.
howdy wrote:primaju infuziju trenutnozateznistub wrote:ima li ko sa gerijatrije...
Momak u najboljim godinamaOticon wrote:HAVANA wrote:Jebo vas gerijatrija.Cuj ja s gerijatrije.Tek mi 46 godina.A ko da mi je 45.i ja sad gledam gdje te strpaše
![]()