moze i saptat, galamit, sta god hoces... lud'lomad_max_ba wrote:alisha_ba wrote: kad je na silent-u![]()
![]()
![]()
tad se čuje nešto drugo, glasić garant![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#1976 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- mad_max_ba
#1977 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
začatasmo temu
al
muško pita žemsko tako da...

al
-
sha_ba
#1978 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa pitaj ko ti branimad_max_ba wrote:začatasmo temu
al
![]()
![]()
- mad_max_ba
#1979 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
da te pitamsha_ba wrote:Pa pitaj ko ti branimad_max_ba wrote:začatasmo temu
al
![]()
![]()
![]()
sjooooo
-
sha_ba
#1980 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
moje je da ti shu.. pardon odgovorim

- Tony Soprano
#1981 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zasto vecina dama smatra da su privlacnije muskarcima ako se pretjerano nasminkaju i previse namirisu onim odvratnim parfemima, koji se cuju na kilometar ?
- MarieCardona
#1982 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
.
Last edited by MarieCardona on 15/05/2017 23:24, edited 1 time in total.
-
sikstinajn
#1983 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
jeste li ljubomorne?
ono...šetate i sad...
vaš se partner osvrće za tinajdžerkama, mamicama, tetkicama...pa i dobrodržećim umirovljenicama.
osjećate li ujede za dušu?
ili tolerišete do...pa recimo......tetkica?
ono...šetate i sad...
vaš se partner osvrće za tinajdžerkama, mamicama, tetkicama...pa i dobrodržećim umirovljenicama.
- vješalica
#1984 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
svako zna pretjerati u tim svojim ispoljavanjima ukusa da li na šminki ili parfemu...jbg dešava se svakome da li nekad slučajno ili ono kad si odvaljen 100% pa od sebe napraviš cirkus... ili ti se ne desi nikako,pa ništ ane staviš posebno,eh kao taka vjerovatno nisi ni zanimljiva većini muškaraca....Tony Soprano wrote:Zasto vecina dama smatra da su privlacnije muskarcima ako se pretjerano nasminkaju i previse namirisu onim odvratnim parfemima, koji se cuju na kilometar ?
- MarieCardona
#1985 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
.
Last edited by MarieCardona on 15/05/2017 23:24, edited 1 time in total.
-
sha_ba
#1986 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sta imas protiv tetkisikstinajn wrote:jeste li ljubomorne?
ono...šetate i sad...
- djevojka bez imena
#1987 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-violinu, nekad svakodnevno, sada vrlo rijetko, za svoju dusu.sikstinajn wrote:svirate li?
neki instrument.
frulu
gitaru
ukulele
violinu
klavir
ili pak drombulju?
-
maida95
#1988 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
jesam li ja dobro shvatila, ovo tvoj partner radi?MarieCardona wrote:[youtube][/youtube]Tako u prolazu i nisam. Ali kad pocne pricati šta je radio sa curama, i da ih trenutno još ima nekoliko i koristi za nešto, e tad u sebi ludim, ali šutim.sikstinajn wrote:jeste li ljubomorne?
ono...šetate i sad...
- vješalica
#1989 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Al ona njega vooooolllliiii........ 
- supercali
#1990 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bas bih volio znati svirati violinu bez zezanjadjevojka bez imena wrote:-violinu, nekad svakodnevno, sada vrlo rijetko, za svoju dusu.sikstinajn wrote:svirate li?
neki instrument.
frulu
gitaru
ukulele
violinu
klavir
ili pak drombulju?
Ja recimo klavir i gitaru sviram
Posto klavir nemam tako da njega slabo sviram a gitaru u posljednje vrijeme isto slabo
Na gitari sam losiji nego na klaviru
- supercali
#1991 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa zavisi koja vrsta partneramaida95 wrote:jesam li ja dobro shvatila, ovo tvoj partner radi?MarieCardona wrote:[youtube][/youtube]Tako u prolazu i nisam. Ali kad pocne pricati šta je radio sa curama, i da ih trenutno još ima nekoliko i koristi za nešto, e tad u sebi ludim, ali šutim.sikstinajn wrote:jeste li ljubomorne?
ono...šetate i sad...
Ne mora znaciti automatski veza za brak
Mozda ima partnera za sex mozda ono veza da ne bi bila sama i sl
- ho oponopono
#1992 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sikstinajn wrote:jeste li ljubomorne?
ono...šetate i sad...
...čuj da tolerišem...pih...šta je bilo nedojebani...je li pizda ti materina...
...nego skroz neprimjereno, ali eto neobuzdanom pastuvu je to okej...i ne vidi ništ loše u tome što pored žive cure/žene bali za okruženjem...
...ista mi je fela kretena k'o i onaj frajerčina...što mu je izvlakuša omiljena ona..."ne smijem od cure/žene"...a ovamo pojebo bi svaku bez da trepne...nego glumi da mu je do nekog uopšte stalo...
...vratiti istom mjerom najlakše...mmmm vidi mu dobre guze...kako ima lijepo lice, nabudžio se u gaćama komadina...i šta ja njemu, on meni...čemu to...ili nema karanja sedam dana...
...ako on smatra da je uredu to što on radi...i ne vidi problem u tome...onda mi nismo jedno za drugo, nema mjesta trpljenju...da se ja jedem iznutra...a kreten vazda ostaje kreten...
- annoy
#1993 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Meni nije problem komentiranje zgodne zene koja nam uđe u vidokrug, i ja to radim
Al balenje za svime sto hoda, okretanje glave i slicno, to mi je seljacki i to ne bi tolerirala
Al balenje za svime sto hoda, okretanje glave i slicno, to mi je seljacki i to ne bi tolerirala
- berenice
#1994 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zavisi kakva je veza - koliko dugo traje - jel ljubav, jel nije - jel vako, jel nako - u svakom slucaju - osjetice da nije meni OK. I ne radi se tu o ljubomori, no o respektu.sikstinajn wrote:jeste li ljubomorne?
ono...šetate i sad...
- berenice
#1995 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bas ove sad, jel? Dodjem s trece, pokusam zaspati, ali ne ide - hladno mi, gladna sam, pisa mi se, dijete skace po meni, onog bas zaboli, ustanem, pisam, igram se s dJetom, jedem i onda odspavam 4 sata - tamo do jedan, ustanem, oni odose kod babe, super - mogu pisati (ne pishati) seminarski, pisem, citam, umorim se od toga - rekreacije radi ocistim cijeli stan - jupi, napokon sam dobila... smirujem se i eo bas sad odoh da se okupam.jao_situacije wrote:šta radite nedjeljom
-
sikstinajn
#1996 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
ho oponopono wrote: ...ako on smatra da je uredu to što on radi...i ne vidi problem u tome...onda mi nismo jedno za drugo
Ваистину
- jao_situacije
#1997 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
najsberenice wrote:Bas ove sad, jel? Dodjem s trece, pokusam zaspati, ali ne ide - hladno mi, gladna sam, pisa mi se, dijete skace po meni, onog bas zaboli, ustanem, pisam, igram se s dJetom, jedem i onda odspavam 4 sata - tamo do jedan, ustanem, oni odose kod babe, super - mogu pisati (ne pishati) seminarski, pisem, citam, umorim se od toga - rekreacije radi ocistim cijeli stan - jupi, napokon sam dobila... smirujem se i eo bas sad odoh da se okupam.jao_situacije wrote:šta radite nedjeljom
- jao_situacije
#1998 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
tipa, dobre sise 8/10 pa onda ti komentiraš i dadneš ocjenuannoy wrote:Meni nije problem komentiranje zgodne zene koja nam uđe u vidokrug, i ja to radim![]()
- annoy
#1999 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nemamo sustav ocjenjivanjajao_situacije wrote:tipa, dobre sise 8/10 pa onda ti komentiraš i dadneš ocjenuannoy wrote:Meni nije problem komentiranje zgodne zene koja nam uđe u vidokrug, i ja to radim![]()
- jao_situacije
#2000 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
totalno neozbiljan pristup..annoy wrote:Nemamo sustav ocjenjivanjajao_situacije wrote:tipa, dobre sise 8/10 pa onda ti komentiraš i dadneš ocjenuannoy wrote:Meni nije problem komentiranje zgodne zene koja nam uđe u vidokrug, i ja to radim![]()