Sebija All about
- Dozer
#1976 Re: Sebija All about
Da do kraja demistifikujemo ovih "60 miliona vracenog duga"...
Uvecavam, da svi dobro vide
Forto je kazao da se „nada da zamjena nije urađena s ciljem da se, u budućnosti, smanjenje ‘akumuliranog duga’ od 97 miliona na 37 miliona ‘akumuliranog gubitka’ – predstavi kao fiktivni uspjeh nove uprave KCUS-a“.
I upravo su ovo uradili...
E sad su ovdje potrebni M E D I J I!, da dovedu ekonomiste i eksperte koje na placa SDA, i da se na sva zvona, i to danima, ponavlja jedno te isto, a to je upravo ovo sto gore pise - Da Sebi-ja, tj. SDA, ciljano laze narod i manipulacijom prikazuje stvari koje ne postoje, a iste , takodjer nepostojece, prikazuju kao veliki Sebijin/SDA uspjeh.
A rezime je nadasve jednostavan - i "dug" KCUS-a, i "uspjeh" Sebije i SDA su - FIKTIVNI. Jednom rijecju - LAZ.
Ili, sto bi Dino Merlin rekao - Sve je laaaaaz...
Uvecavam, da svi dobro vide
Forto je kazao da se „nada da zamjena nije urađena s ciljem da se, u budućnosti, smanjenje ‘akumuliranog duga’ od 97 miliona na 37 miliona ‘akumuliranog gubitka’ – predstavi kao fiktivni uspjeh nove uprave KCUS-a“.
I upravo su ovo uradili...
E sad su ovdje potrebni M E D I J I!, da dovedu ekonomiste i eksperte koje na placa SDA, i da se na sva zvona, i to danima, ponavlja jedno te isto, a to je upravo ovo sto gore pise - Da Sebi-ja, tj. SDA, ciljano laze narod i manipulacijom prikazuje stvari koje ne postoje, a iste , takodjer nepostojece, prikazuju kao veliki Sebijin/SDA uspjeh.
A rezime je nadasve jednostavan - i "dug" KCUS-a, i "uspjeh" Sebije i SDA su - FIKTIVNI. Jednom rijecju - LAZ.
Ili, sto bi Dino Merlin rekao - Sve je laaaaaz...
Last edited by Dozer on 27/01/2017 15:33, edited 1 time in total.
- cpu_fan
#1977 Re: Sebija All about
Nekad je u ljepša vremena u Sarajevu kod Sebilja stajao direk. Na tom direku bi se za uši zakucavale ovakve seoske varalice koje su narod varale. Ko god je bio zakucan za taj direk sutra ne bi osvanuo u gradu od stida nego je bježao glavom bez obzira. Priželjkujem da dođemo pameti i priželjkujem takav direk !
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#1978 Re: Sebija All about
Aha, znači Alija je u stvari počeo rat , razbio ex Yu ...da da . Nisam znao da je mogao imati, kao lidercpu_fan wrote:Otac mu bio politički zatvorenik u onom vaktu. Ostavio porodicu koja je jedva preživljavala jer je stavljena na stub srama i na marginu društva. Izaš'o iz zatvora i zatalaso nacionalni program Bošnjaka i bi rat.Prođe rat miš od sina mu izađe iz rupe i funkcija glavni u zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo i dalje se zviždi... Vila na Poljinama.... Eto sve prema zakonu !Nurudin wrote:Ja govorim o konkretnom slučaju - dokaži da je Bakir ukrao nekakve vreće zlata !
Nemaš nikakvih dokaza osim ovoga što ga je Avaz izvukao baš kad je Fahro skonto da će u zatvor.
Gdje je prije bio?! Ko kaže da ga Radončić nije platio da to priča?
Snimke ne znače ništa, osim da supruga rah.Izetbegovića prikuplja novac od Turaka.
To je u stvari pozitivna stvar za nju. Više je prikupila nego svi graDžani Sa i Tz i sad je kao kriva eto što
nije vama podnijela izvještaj kako je i kome plaćano da krši embargo, kupuje na crnom tržištu, plaća Hrvatima...
. Vjerovatno ni ona nema pojma šta je sve kupovano za novac, a te preuveličane (klasično mahalaške)
priče kako je to toliko novca da se moglo kupiti pola nato-pakta su smiješne.
Dakle transport je često više koštao od samog novca, a nekad je čak jedino bilo moguće uzimati od
samih četnika. Pa Ljubijankiću rahmetli kad su oborili helikopter, pare letjele na sve strane.
Znači sigurno je veliki dio novca potrošen na oružje i rat . Vjerovatno je u svemu tome bilo i onih
koji su krali , a često su po dijaspori mnogi lažno sakupljali novac "za Bosnu".
Zanimljivo da niko ne primjećuje da mi , dakle BiH kao država, NIKAD ne bi ni toliko novca skupili, niti
1/10 da nije bilo Izetbegovića. Alija je imao težinu u islamskom svijetu i samo je on mogao da povuče novac
sa te strane . Da nije njega bilo vi nebi uopće pričali danas o tom novcu .
Sad neki sandžački prdež koji je došao sa kesom i kome je Alija dao milion da pokrene novine
priča u istim tim novinama kako Izetbegovići kradu.
Nemam ništa protiv da Bakir zaglavi na doživotnoj ako se dokaže ali da mi mahalaška naklapanja i Avaz budu
relevantni dokazi i to protiv porodice koja nam je bila od velike pomoći u ratu ...tamam posla.
Sad će naravno ostrašćeni forumski ljevičari da kažu "e jes nam pomogo, on nas je i doveo do ovog! "
biiiP FAIL ....Alija nije htio ratovati, bio je potpisao Kutiljerov plan ali su ga ljudi koji su operisani od realnosti
(tad, a i danas imaju nasljendike) proglasili izdajnikom. Tipa Sefer Halilović koji nije mogao kontrolisati
kriminalce unutar Prvog korpusa koji su radili zločine po Sarajevu , a kamo li šta drugo da može.
Znači ne može se nekoga proglasiti izdajnikom ako nije za rat, pa ga opet poslije optuživati za rat i "situaciju".
Ne možeš nekoga optuživati da krade od tebe, a nisi imao prebijene, nego ti taj isti kupio pušku.
Ne možeš govoriti da ti je taj uvalio pušku da ratuješ, a istovremeno ga kriviti za izdaju jer nije htio da ratuje.
Jednostavno nema smisla i operisani ste od realnosti. Sda jeste najveća uhljebska stranka (u nizu drugih, evo vidjeli
smo "patriote" iz DF-a ) i prezirem taj sloj ljudi jednako kao što prezirem i vas što imate uzrečicu
"Tito je krao ali je i nama dao" jer samim time govorite nesvjesno da je ok krasti ako se i vama udjeli
što samo govori da ste isti , ista masa bez ikakve moralne vertikale , koja vjeruje samo u boga Marku
i umire od zavisti što drugi kradu, a oni ne mogu.
etničko-vjerske skupine koja se još nije zvala ni narodom, toliku moć. Pogotovu u poređenju sa srpsko-hrvatskom.
Čudno što mu je sin poslije rata radio na obnovi Sarajeva, još čudnije kad znamo da mu je arhitektura struka.
Čudno što može da ga kritikuje ko stigne, od federalne do Senada H. , a ima toliku moć i bogatstvo
a ne može da kupi jednog Senada koji stalno kuka da nema para, čudno kako sa tim parama ne napravi sebi
televiziju kao Dodik, čudno što uopće takve autokrate , ti Izetbegovići , odgovaraju na pitanja novinara i pred
svom javnošću , i čudno što im novinari ne tepaju i ne uvlače se ?!
Vjerovatno zato što ih nisu kupili (ili jesu ? čaršija priča da su klix kupili kad je ono prešao sa sax
što su obrazovani ljudi , nisu autokrate da zatvaraju i kupuju medije i ljude, nego su demokrate kao što je
bio i rah. Alija koji je uvijek sa sobom vodio i uvažavao stavove ljevice, a sam bio najveći kritičar svoje stranke.
-
privremeni
#1979 Re: Sebija All about
Jedno sijecanje. Prije 40 godina je bio profesor na Medicini koji je svaku generaciju studenata docekivao rijecima da u cijelom amfiteatru ima samo nekoliko brucosa koji su tu zbog medicine i onog sto bi ona trebala znaciti, a ostali jer misle kako ce naklepati para ili izlijeciti mnogobrojne komplekse onim pocasnim zvanjem "dr.", koje je i tada znacilo drustveni prestiz.hrasno38 wrote:Pa nije dzaba ona studirala 11 godinaprivremeni wrote:Pukla je Seka, a ne ja. Danasnjim cirkusom dokazuje da klinickom na godisnjem nivou ne treba 200mil., dovoljno za normalan i kvalitetan rad (ja razumio da je sve normalno funkcioniralo) 60.mil manje.Dozer wrote: Ovo ako nije sarkazam, ti si onda puk'o k'o livada ....
Je.. ga, njene cinjenice, moja matematika. Lijepo se obradovao.![]()
Ne mogu se odluciti gdje bi Seku strpao, mislim da je ona ipak malo kompleksniji slucaj, na svoju, a jos vise na nasu zalost.
- seln
#1980 Re: Sebija All about
Taj direk bi morao biti ko sekvoja.cpu_fan wrote:Nekad je u ljepša vremena u Sarajevu kod Sebilja stajao direk. Na tom direku bi se za uši zakucavale ovakve seoske varalice koje su narod varale. Ko god je bio zakucan za taj direk sutra ne bi osvanuo u gradu od stida nego je bježao glavom bez obzira. Priželjkujem da dođemo pameti i priželjkujem takav direk !
-
The 51st State
#1981 Re: RE: Re: Sebija All about
To je pakistan dobavio.cpu_fan wrote:Ne mogu da se sjetim koje su rakete prenesene u tabutima preko aerodromske piste čime su zaustavljeni tenkovi kad je pao Otes. Isporučili ih i obučili naše ljude Iranci ! Al' jebi ga sad odosmo u off !Dozer wrote:Upravo to.
A, koje brodove ba...?
Gdje je "sve to" zavrsilo?
Koliko se ja sjecam, a sjecam se, 80% municije je bilo PPU, a samo oko 20% nekakvih unknown marki, i to tek nekad od '94. Od tog Iranskog i sl. oruzja jedino sto je bilo prepoznatljivo su RPGs, i poneki Kalas made in China i/ili Hungary.
- cpu_fan
#1982 Re: Sebija All about
Ja frustracije majko moja. Čudno mi je i ne mogu se načuditi kad političar nema pa za dvije godine ima da ne zna u šta će potrošiti. I hajde nađi mi gdje sam ja to napis'o da je Alija počeo rat, razbio Jugoslaviju i te ostale gluposti inteligencijo moja ! I da problem je kad postavi svog sina kao što je on danas svoju ženu na čelo budžetske firme jer je to nepotizam.Nurudin wrote:Aha, znači Alija je u stvari počeo rat , razbio ex Yu ...da da . Nisam znao da je mogao imati, kao lidercpu_fan wrote:Otac mu bio politički zatvorenik u onom vaktu. Ostavio porodicu koja je jedva preživljavala jer je stavljena na stub srama i na marginu društva. Izaš'o iz zatvora i zatalaso nacionalni program Bošnjaka i bi rat.Prođe rat miš od sina mu izađe iz rupe i funkcija glavni u zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo i dalje se zviždi... Vila na Poljinama.... Eto sve prema zakonu !Nurudin wrote:Ja govorim o konkretnom slučaju - dokaži da je Bakir ukrao nekakve vreće zlata !
Nemaš nikakvih dokaza osim ovoga što ga je Avaz izvukao baš kad je Fahro skonto da će u zatvor.
Snimke ne znače ništa, osim da supruga rah.Izetbegovića prikuplja novac od Turaka.
To je u stvari pozitivna stvar za nju. Više je prikupila nego svi graDžani Sa i Tz i sad je kao kriva eto što
nije vama podnijela izvještaj kako je i kome plaćano da krši embargo, kupuje na crnom tržištu, plaća Hrvatima...
. Vjerovatno ni ona nema pojma šta je sve kupovano za novac, a te preuveličane (klasično mahalaške)
Dakle transport je često više koštao od samog novca, a nekad je čak jedino bilo moguće uzimati od
samih četnika. Pa Ljubijankiću rahmetli kad su oborili helikopter, pare letjele na sve strane.
Znači sigurno je veliki dio novca potrošen na oružje i rat . Vjerovatno je u svemu tome bilo i onih
koji su krali , a često su po dijaspori mnogi lažno sakupljali novac "za Bosnu".
Zanimljivo da niko ne primjećuje da mi , dakle BiH kao država, NIKAD ne bi ni toliko novca skupili, niti
1/10 da nije bilo Izetbegovića. Alija je imao težinu u islamskom svijetu i samo je on mogao da povuče novac
Sad neki sandžački prdež koji je došao sa kesom i kome je Alija dao milion da pokrene novine
Nemam ništa protiv da Bakir zaglavi na doživotnoj ako se dokaže ali da mi mahalaška naklapanja i Avaz budu
relevantni dokazi i to protiv porodice koja nam je bila od velike pomoći u ratu ...tamam posla.
Sad će naravno ostrašćeni forumski ljevičari da kažu "e jes nam pomogo, on nas je i doveo do ovog! "
biiiP FAIL ....Alija nije htio ratovati, bio je potpisao Kutiljerov plan ali su ga ljudi koji su operisani od realnosti
(tad, a i danas imaju nasljendike) proglasili izdajnikom. Tipa Sefer Halilović koji nije mogao kontrolisati
kriminalce unutar Prvog korpusa koji su radili zločine po Sarajevu , a kamo li šta drugo da može.
Znači ne može se nekoga proglasiti izdajnikom ako nije za rat, pa ga opet poslije optuživati za rat i "situaciju".
Ne možeš nekoga optuživati da krade od tebe, a nisi imao prebijene, nego ti taj isti kupio pušku.
Ne možeš govoriti da ti je taj uvalio pušku da ratuješ, a istovremeno ga kriviti za izdaju jer nije htio da ratuje.
Jednostavno nema smisla i operisani ste od realnosti. Sda jeste najveća uhljebska stranka (u nizu drugih, evo vidjeli
smo "patriote" iz DF-a ) i prezirem taj sloj ljudi jednako kao što prezirem i vas što imate uzrečicu
"Tito je krao ali je i nama dao" jer samim time govorite nesvjesno da je ok krasti ako se i vama udjeli
što samo govori da ste isti , ista masa bez ikakve moralne vertikale , koja vjeruje samo u boga Marku
etničko-vjerske skupine koja se još nije zvala ni narodom, toliku moć. Pogotovu u poređenju sa srpsko-hrvatskom.
Čudno što mu je sin poslije rata radio na obnovi Sarajeva, još čudnije kad znamo da mu je arhitektura struka.
Čudno što može da ga kritikuje ko stigne, od federalne do Senada H. , a ima toliku moć i bogatstvo
a ne može da kupi jednog Senada koji stalno kuka da nema para, čudno kako sa tim parama ne napravi sebi
televiziju kao Dodik, čudno što uopće takve autokrate , ti Izetbegovići , odgovaraju na pitanja novinara i pred
svom javnošću , i čudno što im novinari ne tepaju i ne uvlače se ?!
Vjerovatno zato što ih nisu kupili (ili jesu ? čaršija priča da su klix kupili kad je ono prešao sa sax) i zato
što su obrazovani ljudi , nisu autokrate da zatvaraju i kupuju medije i ljude, nego su demokrate kao što je
bio i rah. Alija koji je uvijek sa sobom vodio i uvažavao stavove ljevice, a sam bio najveći kritičar svoje stranke.
Last edited by cpu_fan on 27/01/2017 15:43, edited 1 time in total.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#1983 Re: Sebija All about
Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija
Nisu valjda iz rs-a dolazili na presicu
- Banksy
#1984 Re: Sebija All about
Sve imamo, samo novinara nemamo.VjecitiStudent wrote:
Svaka naša veća stranka ima svoj FB fun klub, što stvarni, što virtuelni, koji se po potrebi aktivira.
Upita li je ko od njih danas, na tom pressu, što laže? Ili u ovoj smrdljivoj kasabi nema više nijednog nerežimskog?
- cpu_fan
#1985 Re: Sebija All about
E jesi medvjed BugojanskiNurudin wrote:Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija![]()
Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović danas je održala press-konferenciju na kojoj je govorila o svom radi i stanju u ovoj ustanovi.
Konfereciju je obilježila i njena nervoza prilikom postavljanja novinarskih pitanja, na šta je prvi reagirao portal "Patria". Tekst prenosimo u cijelosti.
- Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a i supruga Bakira Izetbegovića, člana Predsjedništva BiH napravila je danas pravi skandal kada je podrugljivim načinom počela da priča na ekavici, a nakon što joj je novinarka Al Jazeere Nataša Kovačev postavila pitanje o broju odlazaka ljekara sa ove institucije.
Novinarka Kovačev rođena je u Srbiji i govori na ekavici.
- Hoćete da vam kažem pojedinačno koliko LEKARA je otišlo - rekla je Izetbegović.
Na ovu nedopustivu ironiju regirao je novinar Avdo Avdić. On je ovaj čin nazvao fašističkim, nakon čega mu je zaprijećeno da će „ukoliko se ne smiri“ biti udaljen s press konferencije!
Današnja press konferencija upriličena je kako bi dr. Izetbegović iznijela rezultate rada, a i kako je kazala zatečenom stanju kada je ona stigla na mjesto generalne direktorice.
Inače, za pojedine kolege Izetbegović je konstatirala „da nisu normalni“, a što se jasno čulo u prijenosu i na snimcima!
Svakako da se očekuje reakcija Udruženja novinara, koji bi trebali braniti čast ugled i dignitet novinara i novinarske profesije.
Inače, Izetbegović je tokom svog 50-minutnog izlaganja pričala o svojim istraživanjima i stanju na KCUS-u. Sve vrijeme upotrebljavala je zamjenicu "mi", ali nije željela pojašnjavati ko je činio tim koji pravio skoro pa policijske istrage. Također, vrlo nepirmjereno Izetbegović je novinarki Patrije poručila da "ako s vama mogu se izboriti, mogu sa svime".
No, Izetbegović je samo trebala jasno da odgovori kako misli nadokanditi znanje ljekara koji su otišli s KCUS-a, zašto djeca čekaju na opreaciju, zašto je klinička apoteka prazna, ali nažalost preciznih odgovora i načina rješavanja ovog problema nije bilo - navodi se u tekstu portala "Patria".
-
privremeni
#1986 Re: Sebija All about
ne treba uvijek i na prvu glavom kroz zid. Hajd ponovo...Nurudin wrote:Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija![]()
- sunceKOtepsija
#1987 Re: Sebija All about
pa ni sad nesto bolje ne stoje, Bakir je kod Senada rekao da on nema para-bosanski Mujicahrasno38 wrote:Toliko su dobro stajali dok je Alija bio u zatvoru da nisu imali sredstava da mu odu u Focu svaki vikend nego Baketa vozila raja......usao u vlast ko frontalni kokoz cini mi se sa Ladom....cpu_fan wrote:Otac mu bio politički zatvorenik u onom vaktu. Ostavio porodicu koja je jedva preživljavala jer je stavljena na stub srama i na marginu društva. Izaš'o iz zatvora i zatalaso nacionalni program Bošnjaka i bi rat.Prođe rat miš od sina mu izađe iz rupe i funkcija glavni u zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo i dalje se zviždi... Vila na Poljinama.... Eto sve prema zakonu !Nurudin wrote:Ja govorim o konkretnom slučaju - dokaži da je Bakir ukrao nekakve vreće zlata !
- Banksy
#1988 Re: Sebija All about
Zasad imamo samo dokaz da ih je uzela njegova majka, a ona je tamo rekla da su za njenog sina. Ja bih joj vjerovala.Nurudin wrote:
Ja govorim o konkretnom slučaju - dokaži da je Bakir ukrao nekakve vreće zlata !
- Nurudin
#1989 Re: Sebija All about
Sa Al Džazire ..aha. Zar to nisu ovi što hoće da nam uvedu šerijEt, Bakirovi igrači?privremeni wrote:ne treba uvijek i na prvu glavom kroz zid. Hajd ponovo...Nurudin wrote:Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija![]()
- Nurudin
#1990 Re: Sebija All about
čuj fašistički čin

-
Hamolj
#1991 Re: Sebija All about
Da bi nekom postavio pitanje zašto laže prvo moraš imati argumente za to. Ne možeš koncept zasnovati na forumsko-mahalskoj priči rekla-kazala.Banksy wrote:Sve imamo, samo novinara nemamo.VjecitiStudent wrote:
Svaka naša veća stranka ima svoj FB fun klub, što stvarni, što virtuelni, koji se po potrebi aktivira.
Upita li je ko od njih danas, na tom pressu, što laže? Ili u ovoj smrdljivoj kasabi nema više nijednog nerežimskog?
- cpu_fan
#1992 Re: Sebija All about
Ja da sam ko ti ja bih sam sebi precfiko kabal od inteneta. Nije to za tebe !Nurudin wrote:Sa Al Džazire ..aha. Zar to nisu ovi što hoće da nam uvedu šerijEt, Bakirovi igrači?privremeni wrote:ne treba uvijek i na prvu glavom kroz zid. Hajd ponovo...Nurudin wrote:Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija![]()
- Nurudin
#1993 Re: Sebija All about
ih, sad ti meni ono ...vidi mu gl0ve 
- Banksy
#1994 Re: Sebija All about
Ima argumenata, nema muda. Prodali ih za špricer i kavurmu i ženu u diplomatiji.Hamolj wrote:Da bi nekom postavio pitanje zašto laže prvo moraš imati argumente za to. Ne možeš koncept zasnovati na forumsko-mahalskoj priči rekla-kazala.Banksy wrote:Sve imamo, samo novinara nemamo.VjecitiStudent wrote:
- sunceKOtepsija
#1995 Re: Sebija All about
Nurudin wrote:Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija![]()

Last edited by sunceKOtepsija on 27/01/2017 15:54, edited 1 time in total.
-
Hamolj
#1996 Re: Sebija All about
Sam si rekao politički zatvorenik, je li ležao zbog ubistva, krađe, izdaje ili zbog toga što su postojali ljudi koji su se zvali komunisti i glumili bogove koji mogu da ti sude zbog boje čarapa ?cpu_fan wrote:Otac mu bio politički zatvorenik u onom vaktu. Ostavio porodicu koja je jedva preživljavala jer je stavljena na stub srama i na marginu društva. Izaš'o iz zatvora i zatalaso nacionalni program Bošnjaka i bi rat.Prođe rat miš od sina mu izađe iz rupe i funkcija glavni u zavodu za izgradnju Kantona Sarajevo i dalje se zviždi... Vila na Poljinama.... Eto sve prema zakonu !Nurudin wrote:Ja govorim o konkretnom slučaju - dokaži da je Bakir ukrao nekakve vreće zlata !
- Dozer
#1997 Re: Sebija All about
Sebija je "oprala" samo KCUS, a s njim i ZZO...Samo lakapo...Nurudin wrote:Ko je novinarka što govori ekavički "lEkari" ? Jes je oprala Sebija![]()
Ili - protivustavnog djelovanja.Hamolj wrote: Sam si rekao politički zatvorenik, je li ležao zbog ubistva, krađe, izdaje ili zbog toga što su postojali ljudi koji su se zvali komunisti i glumili bogove koji mogu da ti sude zbog boje čarapa ?
Last edited by Dozer on 27/01/2017 15:59, edited 1 time in total.
-
Hamolj
#1998 Re: Sebija All about
Pa ja sam uvijek za to da se sve pokopa argumentima. Ako imaš šta reći napraviš press i to kažeš. Meni je fakat pun k doktora koji bi sjedili na šest stolica, a nijednu ne bi zagrijali. U tome je u potpunosti podržavam jer jebo čovjeka koji se zove stručnjak, a od njegove stručnosti niko nema koristi.Banksy wrote:
Ima argumenata, nema muda. Prodali ih za špricer i kavurmu i ženu u diplomatiji.
-
sha_ba
#1999 Re: Sebija All about
Zato sad tu stoji Sebija i zakucava trojkecpu_fan wrote:Nekad je u ljepša vremena u Sarajevu kod Sebilja stajao direk. Na tom direku bi se za uši zakucavale ovakve seoske varalice koje su narod varale. Ko god je bio zakucan za taj direk sutra ne bi osvanuo u gradu od stida nego je bježao glavom bez obzira. Priželjkujem da dođemo pameti i priželjkujem takav direk !
Last edited by sha_ba on 27/01/2017 15:58, edited 1 time in total.
- JThomas
#2000 Re: Sebija All about
sad ekavica i srbijanci problem. pa bez njih bi sda imala 20% manje glasova u kantonu minimum...