A ko je zaslužan pa je avion poletio za Brazil?JoseMujica wrote:uništilo ga je loše vođenje reprezentacije i katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za EP a i dalje tvrdim da je sve startalo sa uvođenjem Rin tin-tina, potpuno nezasluženo, u avijon za Brazil
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
teta marica druga
#1976 Re: Safet Sušić - Pape
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1977 Re: Safet Sušić - Pape
Pape i reprezentativci...ne sporim ja njemu zasluge za to, ali isto tako sam realan pa ću reći da se potezima nakon kvalificiranja sam na sebe posrao i zato ga ova raja i dan danas prozivateta marica druga wrote:A ko je zaslužan pa je avion poletio za Brazil?JoseMujica wrote:uništilo ga je loše vođenje reprezentacije i katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za EP a i dalje tvrdim da je sve startalo sa uvođenjem Rin tin-tina, potpuno nezasluženo, u avijon za Brazil
i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
-
Fudo387
#1978 Re: Safet Sušić - Pape
Pa zar nisu?JoseMujica wrote:Pape i reprezentativci...ne sporim ja njemu zasluge za to, ali isto tako sam realan pa ću reći da se potezima nakon kvalificiranja sam na sebe posrao i zato ga ova raja i dan danas prozivateta marica druga wrote:A ko je zaslužan pa je avion poletio za Brazil?JoseMujica wrote:uništilo ga je loše vođenje reprezentacije i katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za EP a i dalje tvrdim da je sve startalo sa uvođenjem Rin tin-tina, potpuno nezasluženo, u avijon za Brazil
i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
-
teta marica druga
#1979 Re: Safet Sušić - Pape
Realno za Ibričića nije bilo mjesta. A Rahimić je zaslužio ali ruku na srce godinu dana prije toga nije igrao i teško bi on sa 38 godina ganjao Messija i Aguera.JoseMujica wrote:Pape i reprezentativci...ne sporim ja njemu zasluge za to, ali isto tako sam realan pa ću reći da se potezima nakon kvalificiranja sam na sebe posrao i zato ga ova raja i dan danas prozivateta marica druga wrote:A ko je zaslužan pa je avion poletio za Brazil?JoseMujica wrote:uništilo ga je loše vođenje reprezentacije i katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za EP a i dalje tvrdim da je sve startalo sa uvođenjem Rin tin-tina, potpuno nezasluženo, u avijon za Brazil
- JoseMujica
#1980 Re: Safet Sušić - Pape
nek je defanzivni vezni Rin tin-tin zaslužio poziv
jebote koji tromblon trebaš biti da se baviš takvim sitnim varanjem ko da danas nema interneta i satelitske televizije da sve moreš vidjeti, pa i to ko gdje i kako igra i ko je kome menađer
ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši
i hajte sad me citirajte još po 2x s nekim šupljakom
ps
Sejo ne sekiraj se kupiće Tinkija Inter kad ga preuzme pravi strućnjak sMorinjo
jebote koji tromblon trebaš biti da se baviš takvim sitnim varanjem ko da danas nema interneta i satelitske televizije da sve moreš vidjeti, pa i to ko gdje i kako igra i ko je kome menađer
ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši
i hajte sad me citirajte još po 2x s nekim šupljakom
ps
Sejo ne sekiraj se kupiće Tinkija Inter kad ga preuzme pravi strućnjak sMorinjo
-
Fudo387
#1981 Re: Safet Sušić - Pape
Tako je,JoseMujica wrote:ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši
DakleM,JoseMujica wrote:i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... squad.html
Zasto lazes?
- ganjeta
#1982 Re: Safet Sušić - Pape
Do podne Jose za Safeta, od podne Mujica protiv njega
.
- JoseMujica
#1983 Re: Safet Sušić - Pape
pitaj Safeta zašto je lagao?Fudo387 wrote:Tako je,JoseMujica wrote:ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši
DakleM,JoseMujica wrote:i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... squad.html
Zasto lazes?
to je svakom navijaču reprezentacije pitanje za milion dolara
Ja i ako šta fulim nije iz šićara niti sam plaćen 50 milja mjesećno da lažen narod u oči...i to narod koji je kredite uzimao da ide po svijetu i prati reprezentaciju. Evo mene ste sad toliko ispizdili da bi ja sad sve skamaro čega se Vito, cvrčak i onaj emir ne bi zajedno sjetili
Last edited by JoseMujica on 28/10/2015 19:43, edited 2 times in total.
- ljevoruki
#1984 Re: Safet Sušić - Pape
@Laka, kako ti znas da bracu Susic "jos vise boli" poziv reda radi?luckylaka wrote:Braću Sušić još više boli što Meša Tina zove “reda radi”, iako je po trenutnoj formi među pet najboljih naših igrača. Navodno, Meša i Sušići su razmijenili i nekoliko SMS poruka na ovu temu…
Kako bi tek bolilo da ga nikako ne zovne?
I po cijim je kriterijima TSS po trenutnoj formi medju 5 nasih najboljih igraca?
Odgovori na prvo i drugo pitanje, na trece i bas i ne moras, svi znamo odgovor.
Da si ti meni zivi i zdrav i uzbrdo brz.
- JoseMujica
#1985 Re: Safet Sušić - Pape
ma stvarno poštujem Saju kao igrača i svaka mu čast na onome što je učinio kao selektor do SP-a.ganjeta wrote:Do podne Jose za Safeta, od podne Mujica protiv njega.
A kad je krenuo sa Rin tin tin šupljacima i ublehama
-
Fudo387
#1986 Re: Safet Sušić - Pape
Slagao si za Ibricica, a i Rahimic je bio dio strucnog staba.JoseMujica wrote:pitaj Safeta zašto je lagao?to je svakom navijaču reprezentacije pitanje za milion dolara Ja i ako šta fulim nije iz šićara niti sam plaćen 50 milja mjesećno da lažen narod u oči...i to narod koji je kredite uzimao da ide po svijetu i prati reprezentaciju. Evo mene ste sad toliko ispizdili da bi ja sad sve skamaro čega se Vito, cvrčak i onaj emir ne bi zajedno sjetili
Nebitno da li je u pitanju sicar ili urodjena mana, lagati nije u redu.
- JoseMujica
#1987 Re: Safet Sušić - Pape
jao jesi ti neki fin i principijelan čoek DofuFudo387 wrote:Slagao si za Ibricica, a i Rahimic je bio dio strucnog staba.JoseMujica wrote:pitaj Safeta zašto je lagao?to je svakom navijaču reprezentacije pitanje za milion dolara Ja i ako šta fulim nije iz šićara niti sam plaćen 50 milja mjesećno da lažen narod u oči...i to narod koji je kredite uzimao da ide po svijetu i prati reprezentaciju. Evo mene ste sad toliko ispizdili da bi ja sad sve skamaro čega se Vito, cvrčak i onaj emir ne bi zajedno sjetili
Nebitno da li je u pitanju sicar ili urodjena mana, lagati nije u redu.
samo nikako mi ne ide sutijem tvojim principima da braniš Saja na Rin tin tinovom slućaju, kad Sajo laže pred kamerama od toga da je mladunće defanzivni vezni pa do toga da mu nije Sejo menađer
Al jebeš sve Principe, pa i Gavrila, kad se rod brani
-
Fudo387
#1988 Re: Safet Sušić - Pape
Ne branim ja Safeta, vec nije u redu da mu se pripisuje ono sto nije istina.
-
missko
- JoseMujica
#1990 Re: Safet Sušić - Pape
Fudo387 wrote:Ne branim ja Safeta, vec nije u redu da mu se pripisuje ono sto nije istina.
istina je samo što ti kažeš jelde?
Haj ako imaš obraza reci da nije Sušić lagao za Tinky Winija
- ganjeta
#1991 Re: Safet Sušić - Pape
Ma ti si kad bio spreman da ga cokiš, ono, đeš dalje išta pričati
.
Gigant si Jose
Gigant si Jose
- JoseMujica
#1992 Re: Safet Sušić - Pape
ma gonte se više i Papkari i Papketoljupci i ne barćite mi u ovaj pokvareni kutnjak ako boga znate
vego vratimo se našoj većnoj pimky ljubavi Evianu kojeg vodi naš najuspješni šuškavac svih vremena
otvorimo pive i spremimo digitrone jer sutra u 20:00 sati uz multi prenos Lige 2 na beIN 2 derbi Sochaux - Evian TG
Sajo! 
vego vratimo se našoj većnoj pimky ljubavi Evianu kojeg vodi naš najuspješni šuškavac svih vremena
otvorimo pive i spremimo digitrone jer sutra u 20:00 sati uz multi prenos Lige 2 na beIN 2 derbi Sochaux - Evian TG
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1993 Re: Safet Sušić - Pape
JoseMujica wrote:ma gonte se više i Papkari i Papketoljupci i ne barćite mi u ovaj pokvareni kutnjak ako boga znate![]()
vego vratimo se našoj većnoj pimky ljubavi Evianu kojeg vodi naš najuspješni šuškavac svih vremena![]()
Sajo!
- JoseMujica
#1994 Re: Safet Sušić - Pape
upravo to....nije nićiji život prava linija i svi imamo uspona i padova, svijetlih i mraćnih momenata , pa ni Sajo naš nije drugaćiji od nas
Fala mu za sve fino al valjda ćemo mu nekad halalit i za ovo što nas boli
Al bilo i prošlo i nemremo to vratit i prepravljat i sad što se kaže naš je da je i od govana pa red je da ćoeka podržimo u radu i poželimo mu sreču i uspjeh
Sajo 
Fala mu za sve fino al valjda ćemo mu nekad halalit i za ovo što nas boli
Al bilo i prošlo i nemremo to vratit i prepravljat i sad što se kaže naš je da je i od govana pa red je da ćoeka podržimo u radu i poželimo mu sreču i uspjeh
- ultima_palabra
#1995 Re: Safet Sušić - Pape
U fudbalu nema ako, kad, da... nego se pripremaš za sve moguće situacije, to je ono što je Meša uradio a Safet nije. Kad su svi zdravi i u formi, tad može i Braco Alija biti selektor.leškarenje wrote:Sta je ba strucnjak,sta kolutas...sta je fulio,rekao je da je potencijalni reprezentativac koji ni sada ne bi dobio minute da je Edin bio zdrav...House wrote:Ne možemo zvati svakog igrača čim postigne gol. Đurića pratim već neko vrijeme, znam da je dva puta ove sezone bio u početnoj postavi Cesene i znam da je jučer dao gol u 88. minuti. Međutim, sve to još nije dovoljno da bi dobio poziv. U svakom slučaju, on je potencijalni reprezentativac, pratim njegove igre", odgovorio je Pape.
![]()
Vidis kakve ublehe ti ovdje pises,a vazis na drugoj temi i prosipas pamet kako niko nema veze u fudbalu cim napise da je tvoj ljubimac odigrao lose...kakva hinja
- maraccana
#1996 Re: Safet Sušić - Pape
E da ti je znati...MARTIN O'NEILL: Pitaću selektora Velsa zašto je BiH igrala loše na početku, a dobro na kraju kvalifikacija
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1997 Re: Safet Sušić - Pape
Sta ima njega pitati, s Velsom smo i tad dobro odigrali.
- MOSALJOZE
#1998 Re: Safet Sušić - Pape
Sajo ekolog 
- Logovan
#1999 Re: Safet Sušić - Pape
Ma jok, loše smo odigrali, samo seri po Sušiću.Tomahawk11 wrote:Sta ima njega pitati, s Velsom smo i tad dobro odigrali.
-
manipulacija
#2000 Re: Safet Sušić - Pape
Fudo387 wrote:Ne branim ja Safeta, vec nije u redu da mu se pripisuje ono sto nije istina.
Slazem se ... glupo je sto ga ovi pljuvaci zele okriviti za sve lose stvari koje su se desile reprezentaciji ... pametuju o taktici,igracima,komentarisu tekstove prepune lazi i kleveta nekih novinarcica i izjave izvucene iz konteksta , itd. a safet je za njih izmislio fudbal.