Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

teta marica druga

#1976 Re: Safet Sušić - Pape

Post by teta marica druga »

JoseMujica wrote:uništilo ga je loše vođenje reprezentacije i katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za EP a i dalje tvrdim da je sve startalo sa uvođenjem Rin tin-tina, potpuno nezasluženo, u avijon za Brazil
A ko je zaslužan pa je avion poletio za Brazil?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1977 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

teta marica druga wrote:
JoseMujica wrote:uništilo ga je loše vođenje reprezentacije i katastrofalan rezultat u kvalifikacijama za EP a i dalje tvrdim da je sve startalo sa uvođenjem Rin tin-tina, potpuno nezasluženo, u avijon za Brazil
Pape i reprezentativci...ne sporim ja njemu zasluge za to, ali isto tako sam realan pa ću reći da se potezima nakon kvalificiranja sam na sebe posrao i zato ga ova raja i dan danas proziva

i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
Fudo387

#1978 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

JoseMujica wrote:
teta marica druga wrote:
Pape i reprezentativci...ne sporim ja njemu zasluge za to, ali isto tako sam realan pa ću reći da se potezima nakon kvalificiranja sam na sebe posrao i zato ga ova raja i dan danas proziva

i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
Pa zar nisu?
teta marica druga

#1979 Re: Safet Sušić - Pape

Post by teta marica druga »

JoseMujica wrote:
teta marica druga wrote:

Realno za Ibričića nije bilo mjesta. A Rahimić je zaslužio ali ruku na srce godinu dana prije toga nije igrao i teško bi on sa 38 godina ganjao Messija i Aguera.
JoseMujica

#1980 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

nek je defanzivni vezni Rin tin-tin zaslužio poziv :roll:

jebote koji tromblon trebaš biti da se baviš takvim sitnim varanjem ko da danas nema interneta i satelitske televizije da sve moreš vidjeti, pa i to ko gdje i kako igra i ko je kome menađer

ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši :evil:

i hajte sad me citirajte još po 2x s nekim šupljakom :D

ps

Sejo ne sekiraj se kupiće Tinkija Inter kad ga preuzme pravi strućnjak sMorinjo
Fudo387

#1981 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

JoseMujica wrote:ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši
Tako je,
JoseMujica wrote:i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
DakleM,

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... squad.html

Zasto lazes?
ganjeta

#1982 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ganjeta »

Do podne Jose za Safeta, od podne Mujica protiv njega :lol: .
JoseMujica

#1983 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Fudo387 wrote:
JoseMujica wrote:ne kaže đaba narod ko laže taj i krade, a ko krade kad tad pane qhorcu za uši
Tako je,
JoseMujica wrote:i valjda su imali više zasluga, kad već skupljaš turiste, da u taj avijon udžu Rahimić ili Ibričić
DakleM,

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... squad.html

Zasto lazes?
pitaj Safeta zašto je lagao?

to je svakom navijaču reprezentacije pitanje za milion dolara :?:

Ja i ako šta fulim nije iz šićara niti sam plaćen 50 milja mjesećno da lažen narod u oči...i to narod koji je kredite uzimao da ide po svijetu i prati reprezentaciju. Evo mene ste sad toliko ispizdili da bi ja sad sve skamaro čega se Vito, cvrčak i onaj emir ne bi zajedno sjetili
Last edited by JoseMujica on 28/10/2015 19:43, edited 2 times in total.
ljevoruki

#1984 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ljevoruki »

luckylaka wrote:Braću Sušić još više boli što Meša Tina zove “reda radi”, iako je po trenutnoj formi među pet najboljih naših igrača. Navodno, Meša i Sušići su razmijenili i nekoliko SMS poruka na ovu temu…
@Laka, kako ti znas da bracu Susic "jos vise boli" poziv reda radi?
Kako bi tek bolilo da ga nikako ne zovne?
I po cijim je kriterijima TSS po trenutnoj formi medju 5 nasih najboljih igraca?

Odgovori na prvo i drugo pitanje, na trece i bas i ne moras, svi znamo odgovor.

Da si ti meni zivi i zdrav i uzbrdo brz. :thumbup:
JoseMujica

#1985 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

ganjeta wrote:Do podne Jose za Safeta, od podne Mujica protiv njega :lol: .
ma stvarno poštujem Saju kao igrača i svaka mu čast na onome što je učinio kao selektor do SP-a.

A kad je krenuo sa Rin tin tin šupljacima i ublehama :roll: znaći bože. Prosto je nevjerovatno kako se ćoek posrao na 5 godina rada :-)
Fudo387

#1986 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

JoseMujica wrote:pitaj Safeta zašto je lagao?to je svakom navijaču reprezentacije pitanje za milion dolara Ja i ako šta fulim nije iz šićara niti sam plaćen 50 milja mjesećno da lažen narod u oči...i to narod koji je kredite uzimao da ide po svijetu i prati reprezentaciju. Evo mene ste sad toliko ispizdili da bi ja sad sve skamaro čega se Vito, cvrčak i onaj emir ne bi zajedno sjetili
Slagao si za Ibricica, a i Rahimic je bio dio strucnog staba.
Nebitno da li je u pitanju sicar ili urodjena mana, lagati nije u redu.
JoseMujica

#1987 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Fudo387 wrote:
JoseMujica wrote:pitaj Safeta zašto je lagao?to je svakom navijaču reprezentacije pitanje za milion dolara Ja i ako šta fulim nije iz šićara niti sam plaćen 50 milja mjesećno da lažen narod u oči...i to narod koji je kredite uzimao da ide po svijetu i prati reprezentaciju. Evo mene ste sad toliko ispizdili da bi ja sad sve skamaro čega se Vito, cvrčak i onaj emir ne bi zajedno sjetili
Slagao si za Ibricica, a i Rahimic je bio dio strucnog staba.
Nebitno da li je u pitanju sicar ili urodjena mana, lagati nije u redu.
jao jesi ti neki fin i principijelan čoek Dofu

samo nikako mi ne ide sutijem tvojim principima da braniš Saja na Rin tin tinovom slućaju, kad Sajo laže pred kamerama od toga da je mladunće defanzivni vezni pa do toga da mu nije Sejo menađer

Al jebeš sve Principe, pa i Gavrila, kad se rod brani :D
Fudo387

#1988 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Fudo387 »

Ne branim ja Safeta, vec nije u redu da mu se pripisuje ono sto nije istina.
missko

#1989 Re: Safet Sušić - Pape

Post by missko »

JoseMujica

#1990 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Fudo387 wrote:Ne branim ja Safeta, vec nije u redu da mu se pripisuje ono sto nije istina.

istina je samo što ti kažeš jelde?

Haj ako imaš obraza reci da nije Sušić lagao za Tinky Winija :-)
ganjeta

#1991 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ganjeta »

Ma ti si kad bio spreman da ga cokiš, ono, đeš dalje išta pričati :lol: .

Gigant si Jose :thumbup:
JoseMujica

#1992 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

ma gonte se više i Papkari i Papketoljupci i ne barćite mi u ovaj pokvareni kutnjak ako boga znate :stasreko:

vego vratimo se našoj većnoj pimky ljubavi Evianu kojeg vodi naš najuspješni šuškavac svih vremena :D

otvorimo pive i spremimo digitrone jer sutra u 20:00 sati uz multi prenos Lige 2 na beIN 2 derbi Sochaux - Evian TG

:hajmooo: Sajo! :serbo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1993 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

JoseMujica wrote:ma gonte se više i Papkari i Papketoljupci i ne barćite mi u ovaj pokvareni kutnjak ako boga znate :stasreko:

vego vratimo se našoj većnoj pimky ljubavi Evianu kojeg vodi naš najuspješni šuškavac svih vremena :D

otvorimo pive i spremimo digitrone jer sutra u 20:00 sati uz multi prenos Lige 2 na beIN 2 derbi Sochaux - Evian TG

:hajmooo: Sajo! :serbo:
:thumbup: fakat, tema moze biti zanimljiva i bez raznoraznih doskocica svih onih koji mu ne mogu halaliti ovo ili ono. Nisam ni ja halalio Nigeriju, al sta sad treba, cijeli zivot da pricam o tome.
JoseMujica

#1994 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

upravo to....nije nićiji život prava linija i svi imamo uspona i padova, svijetlih i mraćnih momenata , pa ni Sajo naš nije drugaćiji od nas

Fala mu za sve fino al valjda ćemo mu nekad halalit i za ovo što nas boli

Al bilo i prošlo i nemremo to vratit i prepravljat i sad što se kaže naš je da je i od govana pa red je da ćoeka podržimo u radu i poželimo mu sreču i uspjeh

:hajmooo: Sajo :serbo:
ultima_palabra

#1995 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

leškarenje wrote:
House wrote:
Ne možemo zvati svakog igrača čim postigne gol. Đurića pratim već neko vrijeme, znam da je dva puta ove sezone bio u početnoj postavi Cesene i znam da je jučer dao gol u 88. minuti. Međutim, sve to još nije dovoljno da bi dobio poziv. U svakom slučaju, on je potencijalni reprezentativac, pratim njegove igre", odgovorio je Pape.

:-) :-)
Sta je ba strucnjak,sta kolutas...sta je fulio,rekao je da je potencijalni reprezentativac koji ni sada ne bi dobio minute da je Edin bio zdrav...

Vidis kakve ublehe ti ovdje pises,a vazis na drugoj temi i prosipas pamet kako niko nema veze u fudbalu cim napise da je tvoj ljubimac odigrao lose...kakva hinja :nevjerujem:
U fudbalu nema ako, kad, da... nego se pripremaš za sve moguće situacije, to je ono što je Meša uradio a Safet nije. Kad su svi zdravi i u formi, tad može i Braco Alija biti selektor.
maraccana

#1996 Re: Safet Sušić - Pape

Post by maraccana »

MARTIN O'NEILL: Pitaću selektora Velsa zašto je BiH igrala loše na početku, a dobro na kraju kvalifikacija
E da ti je znati... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1997 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

Sta ima njega pitati, s Velsom smo i tad dobro odigrali.
MOSALJOZE

#1998 Re: Safet Sušić - Pape

Post by MOSALJOZE »

Sajo ekolog :?
Logovan

#1999 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Sta ima njega pitati, s Velsom smo i tad dobro odigrali.
Ma jok, loše smo odigrali, samo seri po Sušiću. :roll: :roll:
manipulacija

#2000 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

Fudo387 wrote:Ne branim ja Safeta, vec nije u redu da mu se pripisuje ono sto nije istina.

Slazem se ... glupo je sto ga ovi pljuvaci zele okriviti za sve lose stvari koje su se desile reprezentaciji ... pametuju o taktici,igracima,komentarisu tekstove prepune lazi i kleveta nekih novinarcica i izjave izvucene iz konteksta , itd. a safet je za njih izmislio fudbal.
Locked