Obično se avatar i osoba iza njega ni u putu nisu sreli._BataZiv_0809 wrote:Annoy, na neki uvrnut nacin, lozim se na taj avatar.
Pogotovo kod žena. Tako da...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Obično se avatar i osoba iza njega ni u putu nisu sreli._BataZiv_0809 wrote:Annoy, na neki uvrnut nacin, lozim se na taj avatar.
Gabrielo wrote:I ja._BataZiv_0809 wrote:Annoy, na neki uvrnut nacin, lozim se na taj avatar.![]()
Annoy koliko je tebi ljeta?
Izmedju 22-28?annoy wrote:DovoljnoGabrielo wrote: I ja.![]()
Annoy koliko je tebi ljeta?
A daj, sad nitko neće mislit da sam pičkaMcMoy wrote:
Obično se avatar i osoba iza njega ni u putu nisu sreli.
Pitaj McMoya, on sve zna, vjerojatno i moj menstrualni kalendarGabrielo wrote:
Izmedju 22-28?![]()
Ja ne znam da postavim avatar.
annoy wrote:A daj, sad nitko neće mislit da sam pičkaMcMoy wrote:
Obično se avatar i osoba iza njega ni u putu nisu sreli.
Priznaj da sam pogodio. Dobro citam zene.annoy wrote:Pitaj McMoya, on sve zna, vjerojatno i moj menstrualni kalendarGabrielo wrote:
Izmedju 22-28?![]()
Ja ne znam da postavim avatar.
Ispuštam tablete za spavanje iz ruku, život opet ima smislaMcMoy wrote: Evo ja ću, ako ti je toliko stalo.
supercali wrote:Zene nakon 25 se jebu ko stuke isto kao i one prije 25
KPNCTNJAH wrote:Sta god da rade, ocigledno vas ne pozivaju da ucestvujete
pa sta ce pozvati ciku u godinama jbtMcMoy wrote:KPNCTNJAH wrote:Sta god da rade, ocigledno vas ne pozivaju da ucestvujete
Bosanke su još uvijek tradicionalne po tim pitanjima.
Radije biraju samoću nego da pozovu.
bili cikuMcMoy wrote:Neki/e nikako da se maknu od mog privatnog života.
To da li ja imam dovoljno sexa, kako dolazim do njega, šta radim... su moje privatne stvari i
ostaće izvan znatiželje forumaša/ica.
Mislim... možete vi pokušavati koliko želite, ali vam prolazi dragocjeno vrijeme.
A cijena pada li pada...
s.aint wrote:bili cikuMcMoy wrote:Neki/e nikako da se maknu od mog privatnog života.
To da li ja imam dovoljno sexa, kako dolazim do njega, šta radim... su moje privatne stvari i
ostaće izvan znatiželje forumaša/ica.
Mislim... možete vi pokušavati koliko želite, ali vam prolazi dragocjeno vrijeme.
A cijena pada li pada...
Muskarce treba birati po jednostavnom kriterijumu. Cek da vidim jesam s tobom srecna? NISAM. Aj cao.
Na Mudrolijama naleti.Zato si i sama i zato ces u 35-oj vjerovatno imati samo pekinezera ciju ces kakicu svako jutro detaljno analizirati i naravno smarati ljude po FB sa tim kakva je stolica kod tvog ljubimca. Pretpostavljam da ces biti i blogerka ''Kako biti sama u 35-oj i biti sretna sa cetveronoznim jebacem''
Zbog ovog ih najvolem, ako su slobodni,naravnoDozer wrote:
40-50 : On je sada vec potpuno zreo, u potpunosti razumije svijet oko sebe, ne bjezi od pomaganja u bilo cemu kucnom, ukljucujuci i odgoj djece koja su sada vec relativno velika (10+), pa se oni mogu malo vise posvetiti sebi, ponekom putovanju u dvoje, vise druzenja s prijateljima, ali i samostalnih musko/zenskih izlazaka. Sex je sada vec savrsen jer vise ni jedno nemaju nikakvih predrasuda i kocnica, sexi igracke su vec odavno standard koji im sluzi samo za jos vise uzivanja, sve stima.
Gabrielo wrote:Muskarce treba birati po jednostavnom kriterijumu. Cek da vidim jesam s tobom srecna? NISAM. Aj cao.Na Mudrolijama naleti.Zato si i sama i zato ces u 35-oj vjerovatno imati samo pekinezera ciju ces kakicu svako jutro detaljno analizirati i naravno smarati ljude po FB sa tim kakva je stolica kod tvog ljubimca. Pretpostavljam da ces biti i blogerka ''Kako biti sama u 35-oj i biti sretna sa cetveronoznim jebacem''