Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Njanjavi

#1976 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ma ja sve kontam Bgm :roll:
Not My Idea

#1977 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Not My Idea »

annoy wrote:Ja ne kontam to vječito pljuvanje debelih, kad većina ljudi ima neke nezdrave navike, samo eto, ako izgledaš estetski prihvatljivo onda nema veze, obrušit ćemo se samo na one koji svoje loše navike i odluke nose na sebi u obliku nakupine sala.
Koje vjecito pljuvanje? Vala se uvijek pazi da se ti ljudi ne uvrijede i malo ko im ima petlju rec ono sta zaista misli.
Uzmi dvije djevojke od 29 godina, visoke 170 cm, jedna ima 63 kile a druga 103. Dal se ova prva treba kritikovat sto pazi na svoj izgled, nedajboze trci il trenira da sagori nezdrave navike...iiiili trebamo pljeskat ovoj drugoj sto ona "svoje loše navike i odluke nose na sebi u obliku nakupine sala"? Ko da je kakav asesoar.

ontopic: ne kontam ove debele, pa cak i pretile djevojke koje su KAO ponosne na svoje tijelo pa odjednom imaju bogove gdje stavljaju slike u donjem vesu i slave svoje tijelo. Nit je zdravo nit je lijepo za oko.
mali_balon

#1978 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Not My Idea wrote:
annoy wrote:Ja ne kontam to vječito pljuvanje debelih, kad većina ljudi ima neke nezdrave navike, samo eto, ako izgledaš estetski prihvatljivo onda nema veze, obrušit ćemo se samo na one koji svoje loše navike i odluke nose na sebi u obliku nakupine sala.
Koje vjecito pljuvanje? Vala se uvijek pazi da se ti ljudi ne uvrijede i malo ko im ima petlju rec ono sta zaista misli.
Uzmi dvije djevojke od 29 godina, visoke 170 cm, jedna ima 63 kile a druga 103. Dal se ova prva treba kritikovat sto pazi na svoj izgled, nedajboze trci il trenira da sagori nezdrave navike...iiiili trebamo pljeskat ovoj drugoj sto ona "svoje loše navike i odluke nose na sebi u obliku nakupine sala"? Ko da je kakav asesoar.

ontopic: ne kontam ove debele, pa cak i pretile djevojke koje su KAO ponosne na svoje tijelo pa odjednom imaju bogove gdje stavljaju slike u donjem vesu i slave svoje tijelo. Nit je zdravo nit je lijepo za oko.
Ne vjerujemo ti bez linka :saveta: :run:
palestinka

#1979 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Ne shvatam ove ogromne dioptrijske naočale s crnim okvirima, a pogotovo nošenje takvih bez dioptrije, bez potrebe, osim želje da si moderan ili da izgledaš 'nadmoćno intelektualno'. :evil:
supercali

#1980 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

palestinka wrote:Ne shvatam ove ogromne dioptrijske naočale s crnim okvirima, a pogotovo nošenje takvih bez dioptrije, bez potrebe, osim želje da si moderan ili da izgledaš 'nadmoćno intelektualno'. :evil:
To je sada in cim prodje fora skidaju se te i dolaze tanki okviri koji idu uz lice koji ce biti in (jebo ja sebe ako pogodim i obistini se ova prognoza)
artime

#1981 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by artime »

azurna_obala wrote:slikanje u hali
slikanje u hali
slikanje u hali...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: jes, ali mislim da je to pocelo tako sto u halama vc-a, barem u nekim trznim centrima ima dobro svjetlo za selfie.. onda je krenuo trend :run:
Cybernetic

#1982 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 15:08, edited 1 time in total.
Ridjobrki

#1983 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ridjobrki »

slikanje u hali
slikanje u hali...

:lol: :thumbup:
palestinka

#1984 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

supercali wrote:
palestinka wrote:Ne shvatam ove ogromne dioptrijske naočale s crnim okvirima, a pogotovo nošenje takvih bez dioptrije, bez potrebe, osim želje da si moderan ili da izgledaš 'nadmoćno intelektualno'. :evil:
To je sada in cim prodje fora skidaju se te i dolaze tanki okviri koji idu uz lice koji ce biti in (jebo ja sebe ako pogodim i obistini se ova prognoza)
pratiću prognozu, vrlo moguće 8)
Ridjobrki

#1985 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ridjobrki »

Joj taj hipsteraj sa frizuricama i cvikicama... :roll:

OK, jesam ja brdsko-planinski retardiran ali ne vidim vala ni smisao u toj njihovoj krajnosti.
annoy

#1986 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Not My Idea wrote: Koje vjecito pljuvanje? Vala se uvijek pazi da se ti ljudi ne uvrijede i malo ko im ima petlju rec ono sta zaista misli.

Sa 170 cm ako želiš održavati kilažu od 63 kilograma, više manje sve što trebaš raditi je ne prežderavati se od jutra do mraka :D ako pričamo o mlađim curama/ženama. Znam to jer sam sama otprilike tih dimenzija i znam što činim, odnosno ne činim u smislu održavanja kilaže.
Ne znam kako je u tvom okruženju, od svih ljudi koje poznajem, možda ih maksimalno 10% pazi na prehranu, redovito vježba i općenito živi zdravo. Ostali su daleko od toga, ali nisu svi debeli. Neki jedu smeća i prežderavaju se pa su debeli, neki su neumjereni u nečem drugom, piju previše alkohola, kave, puše, neki imaju jako nezdravu prehranu, junk food i čokolade, ali imaju nešto više samokontrole, bolju genetiku i stresnije poslove, pa im se ne prima puno kilograma.
Većina debelih je debela zato jer vodi nezdrav život, ali oni nisu jedini, dapače, ja bih rekla da većina ljudi vodi nezdrav život u nekoj mjeri. Ali prije će se pljunut na nekog tko izgleda estetski neprivlačno, a kraj njega mogu stajat još tri osobe sa podjednako nezdravim životnim navikama, ali se to na njima ne vidi, pa nikom ništa.
Doduše slažem se da je to promicanje pretilosti kao nečeg poželjnog i zdravog jako loše, i to ću uvijek reći, ali konkretno pljuvati nekog debelog, sa cigarom u ustima dok ispijam treću kavu danas, to sigurno neću.
supercali

#1987 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Uz male preinake ova gore frizura sa slike mi se prije i svidjala al poslije ovog trenda ne mogu je smisliti
sha_ba

#1988 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sha_ba »

meni se svidja :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#1989 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

:lol: ni ja, izgledaju totalno retardirano
Logovan

#1990 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Cybernetic wrote:Ne kontam popularnost ove frizure:

Image

I jos kada uz nju puste punu bradu. Svaki treci ima istu frizuru. Ili oni sto si u proljece metnu sal oko vrata. Pa kada mi netko pocne pricati o "slobodnoj volji". Par ljudi smisli modni trend, pokrene reklamnu kampanju i svi padaju na to.
Ne kontam ni ja. Čisti pederluk. :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1991 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

artime wrote:
slikanje u hali
slikanje u hali...

:lol: jes, ali mislim da je to pocelo tako sto u halama vc-a, barem u nekim trznim centrima ima dobro svjetlo za selfie.. onda je krenuo trend :run:
Ogledalo je razlog :roll:
sha_ba

#1992 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sha_ba »

nemoj tako :oops: :mrgreen:
Mutivoda

#1993 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

miješanje pića s nekakvim sokovima :(
Ridjobrki

#1994 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ridjobrki »

Mutivoda wrote:miješanje pića s nekakvim sokovima :(
+1
Cherry-Cherry

#1995 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Vala ne kontam kada sfušere ombre, pa je pola kose crno, a pola oblajhano.
Ridjobrki

#1996 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ridjobrki »

Ja ne kontam ove izbore pjevača, talente, zvijezde, iksfaktore, pičkematerne..... Deset nekih izbora paralelno na deset kanala iz godine u godinu.... Who the fuck cares?
kakavdanakneiskustvu

#1997 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Ridjobrki wrote:Ja ne kontam ove izbore pjevača, talente, zvijezde, iksfaktore, pičkematerne..... Deset nekih izbora paralelno na deset kanala iz godine u godinu.... Who the fuck cares?

:lol: :lol: :thumbup:
Cherry-Cherry

#1998 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam, kada na izboru za miss postavljaju neka filozofska pitanja. :-) Bira se najljepša, njen posao će biti da se slika, smješka, snima reklame i slično, tako da ne mora uopšte biti pametna, koga briga... Kada je takmičenje iz matematike, fizike, hemije može pobijediti najveći gabor. Kada je izbor za pjevača, x faktor takođe može pobijediti najveći gabor, ali eto misice moraju odgovarati na kojekakva pitanja.
Čudna sorta

#1999 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Čudna sorta »

Ridjobrki wrote:Ja ne kontam ove izbore pjevača, talente, zvijezde, iksfaktore, pičkematerne..... Deset nekih izbora paralelno na deset kanala iz godine u godinu.... Who the fuck cares?
Ja samo ne znam odakle ih više izvlače... na kraju su počeli i učesnici da se ponavljaju, tako da se manje-više vrte isti samo se mijenja emisija i kanal na kojem ih možemo gledati. A da su dosadili, malo je reći. :roll:
Cherry-Cherry

#2000 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

A poslije se pobjednika niko i ne sjeća. Ja veze nemam ko je pobijedio u recimo ZMBT 4. :-) Je li oni išta poslije snime, imaju koncerte, šta bude s njima?
Post Reply