Pa nema samo Njemacka kupovnu moc, a da su ostali kokuzi gori od trenutno Grcke. Danska Arla prva najavila da ce svu produkciju mljeka i mljecnih proizvoda za arapske zemlje premjestiti, gdje vec i ima produkciju, u Grcku ako bude drahma dosla. Pa ti sad racunaj. Malo pomalo itd.pici wrote:Zviz wrote:
Nek pocnu sa vocem i povrcem i hranom... i opet ce vise izvesti na strano trziste u tri dana nego BiH sto je za 10 godina.
mogu u mather rašHn... niko ih neĆe sputavat... smokve rusima dobron dojdu za klistriranje poslije bačvi votke
Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#1976 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Last edited by Zviz on 05/07/2015 22:10, edited 1 time in total.
-
vryzas
#1977 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Challenger__ wrote:Al Jazeera kaže 50%, a jedan grčki izvor 60%.vryzas wrote:Sta kazu koliko je ljudi glasalo?Challenger__ wrote:za sada 61.5 - OXI
Kako je lik iskusno odigrao partiju pokera
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1978 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Zviz wrote:Pa nema samo Njemacka kupovnu moc, a da su ostali kokuzi gori od trenutno Grcke.pici wrote:Zviz wrote:
Nek pocnu sa vocem i povrcem i hranom... i opet ce vise izvesti na strano trziste u tri dana nego BiH sto je za 10 godina.
mogu u mather rašHn... niko ih neĆe sputavat... smokve rusima dobron dojdu za klistriranje poslije bačvi votke
kokuzluk je prelazan... a danska ublizu...ja bih sad zapuco za toronto
- Challenger__
#1979 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Netačna banalizacija. Poruka ovog referenduma je opomena i bivšim (zapad) i budućim (istok) kreditorima.Bodkin wrote:samo ima podobrih glupana ovdje. ne kontaju da raspad eu na manje clanice znaci da cemo postati svi kineska u jako kratkom roku. ali ajd ti to objasni antiglobalistima
- Zviz
#1980 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Toronto, grad sa gorim javnim prevoznom nego Sarajevopici wrote:
kokuzluk je prelazan... a danska ublizu...ja bih sad zapuco za toronto
- Manu
#1981 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Ma okrenes na zajebanciju i gotovo. Nema ovdje kvalitetne rasprave, samo flejmanje preostaje.Bodkin wrote:samo ima podobrih glupana ovdje. ne kontaju da raspad eu na manje clanice znaci da cemo postati svi kineska u jako kratkom roku. ali ajd ti to objasni antiglobalistima
- Challenger__
#1982 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Za sada. Vrlo simpatšem Sirizinu ekipu ali još uvijek je rano za takav zaključak.vryzas wrote:Kako je lik iskusno odigrao partiju pokera
- p206
#1983 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
EU je američki projekat ujedinjenja evropskih plemena da se ne bi poklali međusobno i tako bili lahka lovina Rusima kao prije 60 godina. EU je Normandija Amerike prema istoku i nema šanse da propadne tako lahko. Samo zamisli koja je muka natjerala Švaba,Francuza i Britanca da se ujedine, nema tog eura i neke države koja će to uništiti.Zviz wrote:Uvedu drahmu i fino pocnu da izvoze svoje stvari. Ako Njemackoj nebude prijalo - onda ce traziti embargo a tako ce pokazati sta je odnosno pravo lice i eto raspada EU. Ako budu izvozili za sicu sto bi se reklo kroz par godina ce imati neki solidan nivo, a to gledaju i druge clanice, mada mislim da ce ovo expresao rastkravanje EU. Sad ce i Englezi da se dignu. Italijani zbog emigranata. Spanci zbog nezaposlenosti. Angela Merkel na aparatima.p206 wrote:Sve je to lijepo i dostojanstvo,i otpor i ponos ali to se ne jede...
-
saja_dj
#1984 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Djes to procitao? Da si bio barem, ii dalje od vlastite kasabe otisao, nebi lupetao.Zviz wrote:Toronto, grad sa gorim javnim prevoznom nego Sarajevopici wrote:
kokuzluk je prelazan... a danska ublizu...ja bih sad zapuco za torontoSa srecom, zelim ti
Ja gluposti sto covjek mora ovdje procitati.
-
vryzas
#1985 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Manu wrote:Tu je on, samo ga u svojoj nesvijesti i ne vidite!vryzas wrote:Propade cetvrti rajh
Jest al u q....neki novi igraci trenutno vladaju
- mO k3
#1986 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Ma zviz aka rene nije ni nas zapravo .....saja_dj wrote:Djes to procitao? Da si bio barem, ii dalje od vlastite kasabe otisao, nebi lupetao.Zviz wrote:Toronto, grad sa gorim javnim prevoznom nego Sarajevopici wrote:
kokuzluk je prelazan... a danska ublizu...ja bih sad zapuco za torontoSa srecom, zelim ti
- pici
#1987 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Zviz wrote:Toronto, grad sa gorim javnim prevoznom nego Sarajevopici wrote:
ma nemerem u kopenhagen grad kurvi, pedera i ribljih pijaca
- Zviz
#1988 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Kolegica kanadjanka, rodjena u tom gradu i sama ga pljuje i kaze da ne valja onoj stvari. Sta ja onda da kazem.saja_dj wrote:Djes to procitao? Da si bio barem, ii dalje od vlastite kasabe otisao, nebi lupetao.Zviz wrote:Toronto, grad sa gorim javnim prevoznom nego Sarajevopici wrote:
- sunceKOtepsija
#1989 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
pici wrote:jedno pitanjce... a šta će da izvozeZviz wrote:Uvedu drahmu i fino pocnu da izvoze svoje stvari. Ako Njemackoj nebude prijalo - onda ce traziti embargo a tako ce pokazati sta je odnosno pravo lice i eto raspada EU. Ako budu izvozili za sicu sto bi se reklo kroz par godina ce imati neki solidan nivo, a to gledaju i druge clanice, mada mislim da ce ovo expresao rastkravanje EU. Sad ce i Englezi da se dignu. Italijani zbog emigranata. Spanci zbog nezaposlenosti. Angela Merkel na aparatima.p206 wrote:Sve je to lijepo i dostojanstvo,i otpor i ponos ali to se ne jede...neštHa je trulo u državi danskoj
a sto moraju bilo sta izvozit, zatvorit granice
Last edited by sunceKOtepsija on 05/07/2015 22:17, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
- pici
#1991 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Zviz wrote:
Kolegica kanadjanka, rodjena u tom gradu i sama ga pljuje i kaze da ne valja onoj stvari. Sta ja onda da kazem.
imal vajber da je metnem medj frendove
- Zviz
#1992 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Ako je KBH grad kurava ja sam Kralj Skandinavije. Osusit ce ti se ona stvar da nadjes nesto, a da ne pricam da valja... ono sto mozes viditi na cesti, neki 10tak to je vadjeno iz bunara.pici wrote:
-
prog321
#1993 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Ako Grcka uvede Drahmu, onda ce za nju i Albanija biti zapad (sto u biti i jeste
)
- Zviz
#1994 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
L u c i f e r wrote:http://m.klix.ba/vijesti/svijet/velika- ... /150705068
Slave levati vlastitu propast...
Isto kao ovi kad glasaju za SDA.
-
vryzas
#1995 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Zato i rekoh partiju, a mislio sam na jednu bitnu ruku.Challenger__ wrote:Za sada. Vrlo simpatšem Sirizinu ekipu ali još uvijek je rano za takav zaključak.vryzas wrote:Kako je lik iskusno odigrao partiju pokera
Frajer je svakako u win-win situaciji sa 4 mil. glasova iza sebe
-
Bodkin
#1996 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
da da. govorim o prizivanju raspada eu. za grcku je najbolje da im maksimano opuste uslove vracanja i ne daju eura jednog vise kredita. da vidimo ko ce prvi proplakatiChallenger__ wrote:Netačna banalizacija. Poruka ovog referenduma je opomena i bivšim (zapad) i budućim (istok) kreditorima.Bodkin wrote:samo ima podobrih glupana ovdje. ne kontaju da raspad eu na manje clanice znaci da cemo postati svi kineska u jako kratkom roku. ali ajd ti to objasni antiglobalistima
- fosna2014
#1997 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Zviz wrote:L u c i f e r wrote:http://m.klix.ba/vijesti/svijet/velika- ... /150705068
Slave levati vlastitu propast...
Isto kao ovi kad glasaju za SDA.
- Manu
#1998 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Pa to i jeste to, neki novi igraci trenutno vladaju!vryzas wrote:Jest al u q....neki novi igraci trenutno vladajuManu wrote:Tu je on, samo ga u svojoj nesvijesti i ne vidite!vryzas wrote:Propade cetvrti rajh
- pici
#1999 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
ma zijo šofer priĆo... zaradio picajzle, prenio ženi pa joj dimljenog lososa u gepeku donijo da se vadiZviz wrote:Ako je KBH grad kurava ja sam Kralj Skandinavije. Osusit ce ti se ona stvar da nadjes nesto, a da ne pricam da valja... ono sto mozes viditi na cesti, neki 10tak to je vadjeno iz bunara.pici wrote:
- Challenger__
#2000 Re: Tsipras učinio više u tri dana, nego Bih u dvadeset godina
Ja o tome ne pišem. Ali ako misliš da bi se po istim uslovima Grčka i zemlje Latinske Amrike npr, zaduživale od Kineza kao što su se zaduživali kod ovih neodgovornih i nezajažljivih likova sa zapada - varaš se.Bodkin wrote:da da. govorim o prizivanju raspada eu. za grcku je najbolje da im maksimano opuste uslove vracanja i ne daju eura jednog vise kredita. da vidimo ko ce prvi proplakati