Ovaj lik sa fótke je grozan.Gabrielo wrote:Jos ovaj lose izgleda i debeo je.S4mpion wrote:Momci nakon 25.cLo wrote: Pišu da je 13, ali djeluje da je više.
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
palestinka
#1976 Re: Što privlači nas, dame?
- S4mpion
#1977 Re: Što privlači nas, dame?
Kako li tek prođu oni bolji...Gabrielo wrote:Jos ovaj lose izgleda i debeo je.S4mpion wrote: Momci nakon 25.
- azurna_obala
#1978 Re: Što privlači nas, dame?
Jao želja.....
baš se vidi da su pojednicni zeleni k'o trava
godine su najmanje, pa čak i nebitne
al' hajd, ionako ćete se sami uvjeriti u to

baš se vidi da su pojednicni zeleni k'o trava
godine su najmanje, pa čak i nebitne
al' hajd, ionako ćete se sami uvjeriti u to
- KPNCTNJAH
#1979 Re: Što privlači nas, dame?
Realno, nije ni ova Ella nes' posebno... srednja zalost 
- Matzan
#1980 Re: Što privlači nas, dame?
azurna_obala wrote:Jao želja.....![]()
![]()
baš se vidi da su pojednicni zeleni k'o trava![]()
![]()
godine su najmanje, pa čak i nebitne![]()
al' hajd, ionako ćete se sami uvjeriti u to![]()
Pa mi to cijelo vrijeme tvrdimo.
10-15 god stariji muškarac taman za ženu 25+.
-
junior3
#1981 Re: Što privlači nas, dame?
I ja ka'em.KPNCTNJAH wrote:Realno, nije ni ova Ella nes' posebno... srednja zalost
- azurna_obala
#1982 Re: Što privlači nas, dame?
Matzan wrote:azurna_obala wrote:Jao želja.....![]()
![]()
![]()
a ne biste vršnjakinje
- S4mpion
#1983 Re: Što privlači nas, dame?
Slažem se.KPNCTNJAH wrote:Realno, nije ni ova Ella nes' posebno... srednja zalost
Mogao je on nać' i bolje.
- Matzan
#1984 Re: Što privlači nas, dame?
azurna_obala wrote:Matzan wrote:azurna_obala wrote:Jao želja.....![]()
![]()
![]()
a ne biste vršnjakinje![]()
Ne hvala.
Dovoljan su mi teret moje godine.
A i relativno je koje su to naše vršnjakinje, pošto vi brže sazrijevate.
I ve(h)nete.
- KPNCTNJAH
#1985 Re: Što privlači nas, dame?
Ma ima takvih slucajeva i s obrnutim ulogama, medju ovim poznatim nimfomankama... JLo ode sinu na roditeljski i nadje sebi novog jebaca/muza 
Jedina razlika je u tome sto ona iako ima 40-50 godina i dalje lici na nesto
Jedina razlika je u tome sto ona iako ima 40-50 godina i dalje lici na nesto
- annoy
#1986 Re: Što privlači nas, dame?
Ta Ela iskače iz paštete, nema gdje nisam vidjela nju i njenog "dečka"
Čime se ona uopće bavi u životu i zbog čega je zanimljiva? To što je Dinina kćerka ne računam kao razlog.
Čime se ona uopće bavi u životu i zbog čega je zanimljiva? To što je Dinina kćerka ne računam kao razlog.
- dobar osjecaj
#1987 Re: Što privlači nas, dame?
Ne kontam odakle vise inspiracija za neka iscudjavanja zasto bilo koga privlaci ideja da budu sa uspjesnim osobama. Ako protresemo i procistimo sve ono sto se pakuje i predstavlja kao uspjesno (razne kosuljase, ambicije bez pokrica, sitne i krupne lopove i lopovcice) i ogolimo kategoriju uspjesnih muskaraca, pa cak i u nasim prilikama, doci cemo do liste muskaraca (pa i zena) koji su iznad prosjeka. To iznad prosjeka znaci neke ili kombinaciju osobina kao sto su pamet, sposobnost, trud i rad da se nesto ostvari.Matzan wrote:Zanemarićemo "malu" starosnu razliku od 13 godina, djevojka se malkice igra, zabavlja, luduje.... sve za 5.dobar osjecaj wrote: Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smije
Suština priče je da će 90% žena pogaziti sve moguće kriterije kad je u pitanju "uspješan" muškarac; zaboravit će se na centimetre (i gore i dolje), bradu, stomak/činu, ćelavost..... sve je relativno i nebitno samo ako tip ima podeblji konto.
Onih preostalih 10% se kao nešto zaljubi, nije njima u tom momentu bitna finansijska situacija, a kad ubrzo leptirići bespovratno odlete onda i one potežu pitanje love. Et' nije to njima bitno, mogu one i sa puno manje, ali znaš dijete/djeca treba/ju...
Ljudi na zapadu su to već odavno shvatili, pa su te šarene laže "bezuslovne" ljubavi iskazali u novcu. Sve je na prodaju, od eskort dama, ovih i onih masaža, sexa pa do ljubavi.
Toliko vjeruju u žensku ljubav da ako imaju nešto malo više love ili nekretnina iste štite jako preciznim predbračnim ugovorima.
Ženska ljubav i kriteriji...buhahahahha...
Nema nista cudno u tome da takvi muskarci privlace i osvajaju. Uz tezak tekuci racun i imovinu dolazi citav paket osobina koje su mnogim ljudima jako privlacne jer govore puno o sposobnosti osobe uopste za zivot.
Meni su normalne tinejdzerske faze kad ni on ni ona nemaju nista i kad pod udarom hormona mastaju o zivotu u trosnoj kucici, gdje ce da zive od ljubavi i ponekog sumskog ploda koji uberu ili zivotinje koju ulove. To je ok u toj fazi. Poslije se odraste, stari i normalno je da se tezi i ocekuje vise i od sebe i od drugih od zivota u trosnoj kucici s puno ljubavi.
Predbracnim ugovorima se stiti danas i kod nas svako ko je nesto ostvario u zivotu i ko koristi mozak i nece da ostavlja mogucnost da danas-sutra sve sto je stekao neko olako baci pod noge.
- Bloody
#1988 Re: Što privlači nas, dame?
Otkazala vam rucna opet? 
- Ramzess Veliki
#1989 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjecaj wrote: Ne kontam odakle vise inspiracija za neka iscudjavanja zasto bilo koga privlaci ideja da budu sa uspjesnim osobama. Ako protresemo i procistimo sve ono sto se pakuje i predstavlja kao uspjesno (razne kosuljase, ambicije bez pokrica, sitne i krupne lopove i lopovcice) i ogolimo kategoriju uspjesnih muskaraca, pa cak i u nasim prilikama, doci cemo do liste muskaraca (pa i zena) koji su iznad prosjeka. To iznad prosjeka znaci neke ili kombinaciju osobina kao sto su pamet, sposobnost, trud i rad da se nesto ostvari.
Nema nista cudno u tome da takvi muskarci privlace i osvajaju. Uz tezak tekuci racun i imovinu dolazi citav paket osobina koje su mnogim ljudima jako privlacne jer govore puno o sposobnosti osobe uopste za zivot.
Meni su normalne tinejdzerske faze kad ni on ni ona nemaju nista i kad pod udarom hormona mastaju o zivotu u trosnoj kucici, gdje ce da zive od ljubavi i ponekog sumskog ploda koji uberu ili zivotinje koju ulove. To je ok u toj fazi. Poslije se odraste, stari i normalno je da se tezi i ocekuje vise i od sebe i od drugih od zivota u trosnoj kucici s puno ljubavi.
Predbracnim ugovorima se stiti danas i kod nas svako ko je nesto ostvario u zivotu i ko koristi mozak i nece da ostavlja mogucnost da danas-sutra sve sto je stekao neko olako baci pod noge.
Neka je neko stao na stranu nas uspješnih i privlačnih muškaraca.
Vrijeme je da izađemo iz sjene ... da svijet zna da i mi postojimo ...
- dobar osjecaj
#1990 Re: Što privlači nas, dame?
Nista se ne brini. Naci ce se i neka Ella za tebe, tako sposobnog i primamljivogRamzess Veliki wrote:Neka je neko stao na stranu nas uspješnih i privlačnih muškaraca.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1991 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjecaj wrote: Ne kontam odakle vise inspiracija za neka iscudjavanja zasto bilo koga privlaci ideja da budu sa uspjesnim osobama. Ako protresemo i procistimo sve ono sto se pakuje i predstavlja kao uspjesno (razne kosuljase, ambicije bez pokrica, sitne i krupne lopove i lopovcice) i ogolimo kategoriju uspjesnih muskaraca, pa cak i u nasim prilikama, doci cemo do liste muskaraca (pa i zena) koji su iznad prosjeka. To iznad prosjeka znaci neke ili kombinaciju osobina kao sto su pamet, sposobnost, trud i rad da se nesto ostvari.
-
prog321
#1992 Re: Što privlači nas, dame?
Tacno su se svi urotili protiv nas.Ramzess Veliki wrote:
Osim mladjahnih, razdraganih djevojaka koje bi da se rolaju po nasoj kiti. Sram ih bilo.
- mO k3
#1993 Re: Što privlači nas, dame?
E da ste nesto , ne bi stalno visili na podforumu sex i gledali sta ce te uloviti ...... Grdne rane mojeprog321 wrote:Tacno su se svi urotili protiv nas.Ramzess Veliki wrote:
Osim mladjahnih, razdraganih djevojaka koje bi da se rolaju po nasoj kiti. Sram ih bilo.
- walter kurtz
#1994 Re: Što privlači nas, dame?
@ Dobar osjecaj
sve to stoji, ali ima i druga strana toga znam po sebi
narcizam ego do nebesa tezina racune je jednaka sexualnom apetitu kokainske zabave orgije jedna druga treca kura antibioticima...... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1995 Re: Što privlači nas, dame?
100%walter kurtz wrote:@ Dobar osjecajsve to stoji, ali ima i druga strana toga znam po sebi
narcizam ego do nebesa tezina racune je jednaka sexualnom apetitu kokainske zabave orgije jedna druga treca kura antibioticima......
Mislim ne znam po sebi, pricao mi jedan sto je gledao
-
prog321
#1996 Re: Što privlači nas, dame?
mO k3 wrote: E da ste nesto , ne bi stalno visili na podforumu sex i gledali sta ce te uloviti ...... Grdne rane moje
Ja i kad bi htio, ne bi smio.
U vezi sam sa tigricom koja bi me razapela na zid.
-
palestinka
#1997 Re: Što privlači nas, dame?
dobar osjećaj za dobra post istina - šmrc šmrc zašto neće mene uspješnog na kladionici, svaki dan crpim saznanja o svijetu iz novina, jest' da nisam volio školu, ne bih da radim svašta (čitaj ništa ispod 1000 KM, a završio tri godine zanata), znam se rugati svima, planiram i kupiti diplomu...super sam ja_BataZiv_0809 wrote:dobar osjecaj wrote: Ne kontam odakle vise inspiracija za neka iscudjavanja zasto bilo koga privlaci ideja da budu sa uspjesnim osobama. Ako protresemo i procistimo sve ono sto se pakuje i predstavlja kao uspjesno (razne kosuljase, ambicije bez pokrica, sitne i krupne lopove i lopovcice) i ogolimo kategoriju uspjesnih muskaraca, pa cak i u nasim prilikama, doci cemo do liste muskaraca (pa i zena) koji su iznad prosjeka. To iznad prosjeka znaci neke ili kombinaciju osobina kao sto su pamet, sposobnost, trud i rad da se nesto ostvari.
Predbracnim ugovorima se stiti danas i kod nas svako ko je nesto ostvario u zivotu i ko koristi mozak i nece da ostavlja mogucnost da danas-sutra sve sto je stekao neko olako baci pod noge.inčesting, veri inčresting indid
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1998 Re: Što privlači nas, dame?
Sve stoji, ali osvrni se oko sebe malo. Sta cemo kad je pun tekuci racun naslijedjen od roditelja?palestinka wrote:
dobar osjećaj za dobra post istina - šmrc šmrc zašto neće mene uspješnog na kladionici, svaki dan crpim saznanja o svijetu iz novina, jest' da nisam volio školu, ne bih da radim svašta (čitaj ništa ispod 1000 KM, a završio tri godine zanata), znam se rugati svima, planiram i kupiti diplomu...super sam jaa zašto onda više vole one koji su se obrazovali ili vrijedno radili, pa nešto postigli u životu...zašto, zašto njih vole?!?
Gdje je tu uspjesnost?
Da ne idemo sad u temu o kriminalcima, daleko cemo.
-
palestinka
#1999 Re: Što privlači nas, dame?
Uspješni ljudi nisu oni koji imaju novac zbog nasljedstva, bogatih roditelja, kriminalci...uspjeh je kada normalan čovjek vríjedno radí bilo šta, školuje se, odriče se da bi nešto postigao sposobnošću, pameću, obrazovanjem, talentom.
-
prog321
#2000 Re: Što privlači nas, dame?
A ako nema veliku karindzu pa se vadi na tehniku ?