apdejtuju ajfone na aj-o-es osam...L u c i f e r wrote:Znate šta je interesantno: nema džukoljubaca na temi...?
...na kurcu ih nosam
apdejtuju ajfone na aj-o-es osam...L u c i f e r wrote:Znate šta je interesantno: nema džukoljubaca na temi...?
L u c i f e r wrote:Znate šta je interesantno: nema džukoljubaca na temi...?

uglavnomja wrote:L u c i f e r wrote:Znate šta je interesantno: nema džukoljubaca na temi...?
nema ih od pocetka, ovih par padobranaca, koji nisu istrenirani, se ne pikaju. slobodni strijelci. ali nema onih formacija sto napadaju u rojevima, po smjenama
Julije.bach wrote:Ko je ba više Cezar?
cezar je rijetki ćukoljubac koji ga umače u vrhunsku mačku! Respect bro!bach wrote:Ko je ba više Cezar?
Jah, prosiri nam obzore veliki crveni humanisto i fajteru za socijalnu pravdu.akcid wrote:uglavnomja wrote:L u c i f e r wrote:Znate šta je interesantno: nema džukoljubaca na temi...?
nema ih od pocetka, ovih par padobranaca, koji nisu istrenirani, se ne pikaju. slobodni strijelci. ali nema onih formacija sto napadaju u rojevima, po smjenama
Zato si se ti pružila, koliko si kratka i uska, u svom svom retrogradnom nastupu![]()
Dok zvornički umakači umaču po Nahorevu u istrošene rageMaharadza wrote:cezar je rijetki ćukoljubac koji ga umače u vrhunsku mačku! Respect bro!bach wrote:Ko je ba više Cezar?
a u kurac... nemrem sad teve gledat, radim... koja emisija i bude li to njihovo gdje na netubull21 wrote:Gledal' ko Al Jazzeru?
1) Čukci su dokaz u sudskom postupku i njih ne treba ubijati!
2) Treba izgraditi azil da se svi sklon!
3) A ĐE SU MILJONI MARAKA!?
Maharadza wrote:cezar je rijetki ćukoljubac koji ga umače u vrhunsku mačku! Respect bro!bach wrote:Ko je ba više Cezar?
Alfons Kauders wrote:Jah, prosiri nam obzore veliki crveni humanisto i fajteru za socijalnu pravdu.I haj nam objasni kako da sve sto predlozis platimo, jer znas, ne zivi svako kod staraca u kuci od dzeparca.

http://balkans.aljazeera.net/uzivobull21 wrote:Gost im je Dalida Kozlić, sad su mi jasni svi stavovi
p.s. emisija se zove kontekst. Nisam siguran za reprizu
Skakutao sam po majevici nekad davno. Ne privlaci me.akcid wrote:Alfons Kauders wrote:Jah, prosiri nam obzore veliki crveni humanisto i fajteru za socijalnu pravdu.I haj nam objasni kako da sve sto predlozis platimo, jer znas, ne zivi svako kod staraca u kuci od dzeparca.
@Alfons,
pa lagano odskakutaj na majevička prostranstva.
Povedi i kolegu ti po imenu![]()
nemrem pogledat, ali ako je kontekst valjda cu uganjati na youtubeseoBIH wrote:http://balkans.aljazeera.net/uzivobull21 wrote:Gost im je Dalida Kozlić, sad su mi jasni svi stavovi
Alfons Kauders wrote:Skakutao sam po majevici nekad davno. Ne privlaci me.
Nego, imas li sta reci o temi? Znas da obozavam kad ti pocnes pricati o parama i finansijama - tacno mi popravi dan
ev ga http://balkans.aljazeera.net/video/kont ... u-sarajevuAlfons Kauders wrote:nemrem pogledat, ali ako je kontekst valjda cu uganjati na youtubeseoBIH wrote:http://balkans.aljazeera.net/uzivobull21 wrote:Gost im je Dalida Kozlić, sad su mi jasni svi stavovi
south park jos nije poceo, taman da se malo nasmijem
Da, spustio sam se u grad s Gradine, pa sam dobio kapu i postao pionir. Kad sam porastao i kada su kapice s tim sranjima na tvom avataru izasle iz mode, penjao sam se na Majevicu.akcid wrote:Alfons Kauders wrote:Skakutao sam po majevici nekad davno. Ne privlaci me.
Nego, imas li sta reci o temi? Znas da obozavam kad ti pocnes pricati o parama i finansijama - tacno mi popravi dan
Ma da, samo u velike gradove. Ti kao onaj Zisko iz Goražda - "ništa nazad, samo naprijed", kad su ga u ratu novinari pitali kako će se vratiti u ranije mjesto prebivališta. Jbg, papak Zisko, okusio slast velegrada, nemreš ga ni maljem otjerati. Da je barem prihvatio običaje i kulturu nove sredine, nije, nego je sa sobom ponio sve svoje smeće.
Izvini za pare i finansije, zaboravih da si ti najstručniji računovođa na području Živinica i okoline
Ne znam kakve veze s temom ima, ali Zisko je u Goraždu i dan i noć, znam iz prve ruke (nije mi rodakcid wrote:Alfons Kauders wrote:Skakutao sam po majevici nekad davno. Ne privlaci me.
Ma da, samo u velike gradove. Ti kao onaj Zisko iz Goražda - "ništa nazad, samo naprijed", kad su ga u ratu novinari pitali kako će se vratiti u ranije mjesto prebivališta. Jbg, papak Zisko, okusio slast velegrada, nemreš ga ni maljem otjerati. Da je barem prihvatio običaje i kulturu nove sredine, nije, nego je sa sobom ponio sve svoje smeće.
Izvini za pare i finansije, zaboravih da si ti najstručniji računovođa na području Živinica i okoline
cuj respekt.. money bro!Maharadza wrote:cezar je rijetki ćukoljubac koji ga umače u vrhunsku mačku! Respect bro!bach wrote:Ko je ba više Cezar?