SSemir wrote:opet kazem, sreca da se forumasi ne pitaju nista
A ja navratio da vidim jesu li vec izabrali novog selektora.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
SSemir wrote:opet kazem, sreca da se forumasi ne pitaju nista
Koji je pozar on ugasio?Romanista 101% wrote:Mogu voditi koga hoce ali cinjenica je da reprezentacija postala ozbiljna od dolaska Sliskovica. Sve prije toga je bilo na veoma niskom nivou. Baka ima iskustva vodjenja reprezentacije tako da nebi imao problema. On je rodjen za ove situacije kada treba gasiti pozar i kada su sanse za prolazak nekih 10%. Hadzija i Mesa 5 godina sjede i gledaju tekme na TV kao i svi mi ovdje i cekaju da kasetas dobije nogu da bi konacno sjeli na stolicu.
prihvatio je da bude trener 2002 kada su svi od nje bjezali, kada smo bili dno dna...stakasa wrote: Koji je pozar on ugasio?
Doduse imo je jos sedam ponuda osim toga. On Zrinjskom nije valjo. Kuci svojojRomanista 101% wrote:prihvatio je da bude trener 2002 kada su svi od nje bjezali, kada smo bili dno dna...stakasa wrote: Koji je pozar on ugasio?
buraz, ti moras shvatiti da je nasa reprezentacija odavno prevazisla taj nivo.Romanista 101% wrote: prihvatio je da bude trener 2002 kada su svi od nje bjezali, kada smo bili dno dna...
Haj sutimissko wrote:Vi brkate pojmove. U Bakino vrijeme je patriotizam bio na puno vecem nivou nego sto ga imamo sada. Hrvatska ce uvijek imati jaku repku bez obzira na igrace i selektore jer ljudi imaju vrlo visok patrio naboj dok Srbi i mi imamo i igrace i sve ali niko nece da grize ko u klubu. Nama treba disciplinovan trener koji nece imati rezultate ali ce praviti ekipu koja gine. Kod nas su jedine dokazane patriote koje ne pate od kurcobolje Spaha Ibisevic Salihovic i Bega i na dobrom putu je Kolasinac a ovo ostalo je sve u qrcu
Ko si?stakasa wrote:Haj sutimissko wrote:Vi brkate pojmove. U Bakino vrijeme je patriotizam bio na puno vecem nivou nego sto ga imamo sada. Hrvatska ce uvijek imati jaku repku bez obzira na igrace i selektore jer ljudi imaju vrlo visok patrio naboj dok Srbi i mi imamo i igrace i sve ali niko nece da grize ko u klubu. Nama treba disciplinovan trener koji nece imati rezultate ali ce praviti ekipu koja gine. Kod nas su jedine dokazane patriote koje ne pate od kurcobolje Spaha Ibisevic Salihovic i Bega i na dobrom putu je Kolasinac a ovo ostalo je sve u qrcu
On i Hadzibegic su isti. Potrosili su svoje sanse. Prosinecki mi izgleda glup ko top. Mozda Mesa nije losRomanista 101% wrote:nisam rekao da je on moj prvi izbor vec ako nece Vaha ili Bajevic bolje je i on nego Hadzibegic, Bazdarevic ili Prosinecki

last mohicans wrote:Baka je u ono vrijeme izvlacio maksimum,samo mu fali malo odvaznosti za napadacku igru.Taktiku je izmislio za susica,odbrana mu je apsolutno jaca strana.Kad bi bilo moguce dvojicu ukomponovati,pa da Baka odbranu forsira,neko drugi napad.Kao u americkom fudbalu,ali tesko je ta dva sporta porediti. Ne zaboraviti da smo sa Bakom Spaniju tukli do 98 i to sa igracem manje.Sad kako ga je vrijeme,kladionica i cuga dotoklo,ne znam.